- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.781
Selaam canım, bende tam haber vermek için topiğe gelmiştim mesajını gördüm... Rabbime çoook şükür temiz çıktı sonucumuz, onlar mail atmadan biz aradık telde öğrendik sonra mail de attılar, doktora da faks çekmişler, kadın o kadar yaptırma gibi davrandı kesin ne pimpirikli demiştirSelam kızlar nasılsınız, inşaalah herkesin keyifleri yerindedir...Aksucum sizin sonuçtan bir haber varmı? Sonuçlar mail ile mi gelecek size yoksa gidip alacakmısınız? Ben çok heyeceanlıyım, bizim yarın ama erken sonuçlar gelirse haber veririm dedi dr. Sonuçlar iyi çıkarsa 3 ve 4 lü test yinede yaptıracakmısın?Hadi inşaallah ikimizde iyi sonuçlar alırız.
merhabaaa canımmm.... Maşallah sana da bebişine de... senin doktor da 20 hafta diye pek abartmışMerhaba güzel anneler.bizde dün hastanedeydik.minigimi görmeye gittim hayli buyumus :) boyunu olcemedi doktor ama BPDsi 22 mm cikmis çok şükür normalde dün 14+0 dik ama 14+5 cıktı..cinsiyeti hakkinda hicbirsey söyleyemem daha erken dedi.öğrenen nasıl öğreniyor pes yani.20den önce görünmez dedi doktor.....onu görmeyince olmuyor vallahi..23undede devlette randevum var bakalim..umarım herkes sorunsuz bir hamilelik gecirip yavrusu.u kucagina alir..
Selaam canım, bende tam haber vermek için topiğe gelmiştim mesajını gördüm... Rabbime çoook şükür temiz çıktı sonucumuz, onlar mail atmadan biz aradık telde öğrendik sonra mail de attılar, doktora da faks çekmişler, kadın o kadar yaptırma gibi davrandı kesin ne pimpirikli demiştirimzalı raporu da adrese postalıycaklarmış...Açıkçası ben kötü bir şey çıkacağını pek düşünmüyordum ama insan yine de acaba diyor, testin yapıldığı teldeki doktor değer normal çıkınca tek gebelikteki kadar ikizde de güvenebilirsiniz dedi. İnşallah öyledir....
Canım bende zaten 3Lü 4lü bakılamayacaktı ikiz olduğu için biraz da ondan yaptırdım, bu 3lü 4lü testte down ve 18 21 kromozom hariç bir rahatsızlıktaki risk faktörüne bakılıyor mu eğer bakılmıyorsa bence hiiiç boş yere baktırma, sonuçta bizim yaptırdığımız çok daha güvenli...
İnşallah senden de iyi haberler alıcaz yarın, yazmayı unutma canım
merhabaaa canımmm.... Maşallah sana da bebişine de... senin doktor da 20 hafta diye pek abartmışbenimkiler 12+5 de tahminde bulundular şuana kadar da aynı tahminde devam etti, tabi detaylıda kesinleşir ama genellikle 15-17 lerde doğru tahminlerde bulunabiliyorlar tabi bebeğin pozisyonu da uygunsa... Hayırlısı olsun canım ama insan merak ediyor tabi, öğrenince haber vermeyi unutmaaa emi
Gözün aydın Canim çok sevindimselam canim gozun aydin cok sevindim, biz de simdi telefonda ogrendik, cok sukur sonuclar iyi. Allahima sukur Allah herkesi sevindirsin yarabbim....
Canım gözün aydın demek oldu sonun da transferinMerhaba kizlar..30 agustos opu m yapilmisti.ama transferim rahimden dolayi ertelenmisti.histeroskopi oldum.10 aralikta transferim oldu.simdi 22araligi bekliyrum..masllh benimle beraber tedaviye basayanlar yolu yarilamislar..rabbim saglilla kucagina almayi nasip etsin.ugrasanlarada sabirlar versin en kisa surede pozitifi goruruz insallh..onerilerilerinz varmidir, tecrubelerinzden yararlanmak isterim.hepinzi opurym
Gözün aydın Canim çok sevindiminşallah detaylı usgde de güzel sonuçlar alırız.... Aminnn Rabbim herkesin yüzünü güldürsün...
Canım gözün aydın demek oldu sonun da transferininşallah müjdeli haberlerini de bizimle paylaşırsın...
Canim ben 3 gün daha yatarak gecirmistim (ama yatalak gibi de değil yemeği falan masada yedim ), öyle sırt üstü falan yatmaya hiç calışıp kasmadim genelde yan yattım hatta sola yatış kan akışı için daha iyiymiş, sonraki günler biraz biraz gezmeye evde yemekler yapmaya başladim 5. Gün dışari çıktım, ilk haftadan sonra ise çok yormadan normal hayatıma tamamen döndüm sen de sürekli yatıcam diye stres yapma. Bebek dergileri oku iyi geliyor, bol su iç, beslenmene dikkat etmeye çalis özel birşey pek yemedim ama kabız olmayim diye sabahlari kuru kayisi ve hoşof vs tükettim ona rağmen 10. Günlerde kabız olmuştum biraz... Şimdilik aklıma gelen bunlar canım Rabbim yardımcı olsun mutlaka sonucu buraya da yaz inşallah müjdeli haber olur paylaştığın
Canim altta ismini gördüm inşallah herşey yolundadır oğlusun nasıl
bende yazdıgını yeni gördüm canım kusura bakma..
bizde gecen pazar dr gittik özel drumuzun ultroson aleti biraz daha üst seviyede oldugu için (devlet hastanelerinden iyi) ultosonla ölçümlerini yaptı sonra bize bebeginiz gayet iyi dedi saglıklı gelişimide güzel ben down sendromu riski görmüyorum gördüklerimede söyledim ve cıktı zaten ama sizin bebeginiz iyi dedi...ama yinede aklımız rahat olsun diyosanız ve özürlü cıkarsa aldıracaksanız sıvı aldırın ama yok ben kötüde cıksa aldırmıycam diyosan zaten sıvıyı aldırmaya gerek yok dedi..zaten iyi oglunuz dedi...bizde eşimle karar verdik ve aldırmadık..tabiki allah bilir saglıklımı degilmi ama drumada güvenmiyo degilim cünkü bi hastalık yada anormallik gördüğünde anında söyleyen biri ....
şimdi bizde oglumla vakit geciriyoruz işte teyzesi..rahatladık...mutluyuz ...bol bol dua ediyoruz allahın izniyle saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız insallah.....
seninde sonuclar gelmiş sanırım gözün aydın canım ....:)
Çok sağol canım, maşallah sevindim oğluşunun iyi olduğuna, canım 2li testlerde 1/50 lerde olup amniyosentez yaptıranlar var aminosentez yaptıranların topiğiydi sanırım orada, hatta daha riskliler vardı, gördüğüm kadarıyla daha özellikle burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı iyi olan hamişlerden çok şükür hiçbirinin abartmıyorum hiçbirinin sonucu kötü çıkmamış, o yüzden içini rahat tut... hoş sana diyen ben de risk yüksek değil dedikleri halde test yaptırdım ama açıkçası ben diğer taramaların hiçbirini yaptıramıycam diye düşündüğüm için yaptırdım. eğer sana doktorun bunları söylüyorsa ki kolay kolay risk almamak için böyle konuşmazlar demek ki gerçekten sorun olmadığını düşünüyor...
Buarada oğluşunun hareketlerini hissetmeye başladın mı??? isim karar vermiş miydin. Belki söylemişindir hatırlayamadım?
dediğin gibi evet dr niye risk alsın ve amniyosentezide bizim kendi drumuz yapıcaktı paralıydı eger kendini düşünmüş olsaydı sıvı alımını yapalım garinti olsun derdi ama bu drda balıkesirde en iyi dr acık acık konustu sizin durumuzdakiler yani tüp bebek olanların yüzde 80 ni bu testlerin hiçbirini yaptırmıyo cünkü bu bebekler özel bebekler tüp bebektede cok cok az bir ihtimal hasta olması dedi...insallah iyidir bebegim...
ya ben hani göz seyrirya öyle bişey hissediyorum pıt pıt bide sag tarafımda batma oluyo ara sıra tam oradada kafası var gecen ultrosonda baya dikkat ettim kafasının oldugu yerde oluyo....sen hissediyomusun ...aramızda 1 gün var seninle bakalım önce kim doguracak :)isim olarak YUSUF EYMEN..yada tek EYMEN..aslında 2 isimli istiyorum ama eymenin yanına baska yakısan bir isim bulamadım bi fikrin varsa alabilirim canım
Canım kim erken doğuracak dersen Allah'tan birşey çıkmazsa kesin benikizlerde 34. Haftadan sonrasını görsem gayet iyi benim için. Ben yine de bebişlere 36'dan önce gelmeyin diye tembihliyorum inşallah annelerinin sözünü dinlerler. Maalesef ikizler deki en sık görülen risk erken doğum ( Rabbim korusun...
Canim bende 1 haftadir falan gıdıklanma gibi karıncalar yürüyor gibi bir his yaşıyorum sağ tarafta özellikle sanıyorum hissettiklarimiz ilk kıpırtılarİnşallah koca tekmelerini de hissederiz...
Ege Eymen geldi aklımaama eşimin iki ismi var o zorluğunu çektiği için kesinlikle tek isim taraftarı...
dogru canım ikizlerde erken dogum riski vardı dime hayırlısıyla olsunlar insallah...annelerinide dinlesinle tabikide:) o büyük hareketleri duymak nasıl bişey acaba cok merak ediyorum....eymen ege diye düşünmüştüm ama alt komsumun oglunun adıda egemen sonradan vazgectim...
bu arada benim belim ve sırtım cok agrıyo...cok fazla akıntım var ilac kullanıyorum vajinadan ama yinede cok geliyo sende varmı böyle bişey....
dogru canım ikizlerde erken dogum riski vardı dime hayırlısıyla olsunlar insallah...annelerinide dinlesinle tabikide:) o büyük hareketleri duymak nasıl bişey acaba cok merak ediyorum....eymen ege diye düşünmüştüm ama alt komsumun oglunun adıda egemen sonradan vazgectim...
bu arada benim belim ve sırtım cok agrıyo...cok fazla akıntım var ilac kullanıyorum vajinadan ama yinede cok geliyo sende varmı böyle bişey....
Bel ağrısı bende de oluyor canım, özellikle kuyruk sokumumun orası belli pozisyonlarda çok ağrıyor... Akıntım var ama sanırım çok denmez, doktor da çok değil demişti ama son günler de sarı renkli olmaya başladı eskiden beyazımsı şeffaftı, neden bilmiyorum... buarada vajinal kültür aldılar mı senden? 16. haftalarda falan alıyor benim doktorum orada mantar ve üreplasma diye bir enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım. ama mantar için sadece 1 kez krem kullandım, kaşıntım ve şikayetim olmadığı için devam ettirmedi. senin kullandığın da acaba mantar ilacı mı alttan kullanılıyordu çünkü. kaşıntı falan var mı? idrar kültürü falan da verdin değil mi? enfeksiyon önemli çünkü bazen doktorlar atlayabiliyor peşine düşmek lazım...
buarada göbeğin çıkmaya başladı mı belli mi bariz hamile olduğun, kaç kilo aldın toplam?
merhaba can dostlarım güzel haberlerinizi okumak ne güzel maaşallah size :) fatoş girmiyo galiba inşallah oda iyidir... bu arada ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı doktor histerskopiye gerek yok ilk adette başlayalım dedi inşallah bende aranıza katılırım çook öpüyorum sizi :))
Çok güzel isimlerselam kızlar,
biz de erkek olursa Eymen Efe, kız olursa Elif Su düşünüyoruz, hayırlısı artık. yarın dr. kontrolümüz var inşaalah cinsiyetini öğreniriz bıcırığın :)
(Eymen Ege de güzel isim bence. biz geçen sene Ege Efe veya Ata Efe düşünüyorduk. ama Eymen ismi şimdi daha hoşuma gitmeye başladı.)
Canım selviks kültürünü her doktor gerekli görmüyor ama idrar kültürü bi kere daha baktır derim. Bide alttan rahim ağzına baktır tek senin ama ne olur ne olmaz...valla canım sorma benden ne tahlil ne de baska bişey almadılar ben en son ilk aylarda kan ve idrar tahlili yapıldı bi daha yapılmadı gecen dr gittiğimde sikayetimi söyledim cok fazla sarımsı akıntım var ve idrarım cok koyu dedim normal dedi yinede bi tane geceden içilip sabaha kadar idrara cıkılmayan toz bi ilac verdi bide fitil verdi okadar... kasıntım yanmam yok rahatsız edici akıntım var sadece...
toplamda 8 kilo aldım canım ben biraz fazla aldım biraz göbegim var hamile oldugum belli artık ..kilom sıkıntı degil ya yeterki bebegime yarasın baska bişey istemiyorum....sende durumlar nasıl...
merhaba can dostlarım güzel haberlerinizi okumak ne güzel maaşallah size :) fatoş girmiyo galiba inşallah oda iyidir... bu arada ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı doktor histerskopiye gerek yok ilk adette başlayalım dedi inşallah bende aranıza katılırım çook öpüyorum sizi :))
Çok güzel isimlerbence en zindan yüksek olasılıkla bi tahmin de bulunur. Bize de yazmayı unutma var mı gönlünden geçen ?
selam kızlar, bugün dr kontrolümüz vardı,cinsiyetini öğrendik bebeğimizin, Elif Su geliyor teyzeleri :) Aksucum gönlümden geçen ne diye sormuştun ya kızdı. ama beni gören herkes oğlun olacak senin diyordu. ben kendimi hep erkek olarak hazırladım. bugün dr. kız diyince inanamadım. allahım sen sağlıkla kucağımıza almayı nasip et.... bebek isteyen herkesin yüzünü güldür Allahım. Tedaviye başlayanlara güç kuvvet ver ya rabbim...
(bir de boyu 16 cm. dedi biraz fazla değilmi 16 haftalık için. 16. haftada sizin kaç çıkmıştı kızlar.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?