- Konu Sahibi karauslu34
- #8.721
Ayyy canım demek transferin oldu inşallah seni bizim ikiz topiğine transfer ederiz, Rabbim yardımcın olsun... Bizi haberdar etmeyi unutma, dualarım seninle...bugün transferimin 4.günü 5 aralık test tarihim.şu tarama testleri ile alakalı sizlere bi tavsiye vermek istiyorum geçmiş tecrübelerime dayanarak ve etrafımda gördüğüm örneklere çıkan sonuçlara hiiiiiç takılmayın sakın bana göre çok gereksiz bi test sadece olasılık söylüyo aynı zamanda ense ölçümünü yapan doktor çoook küçük bi yanlış ölçüm yapsa sonuç inanılmaz değişiyo bence hiiiiç takılmayın Allahın izni ile sağlıklı yavrucaklarınız kendinizi sitrese sokmayın boşuna banada dua edin nolur sevgilerimle Allah'a emanet olun:)
Canım testler sadece olasılık testi doğru söylüyorsun ben testlerin riskli yada risk az çıkmasından bağımsız daha net sonuç verecek bir test ile içim rahat etmesi için yaptırdım... İnşallah sağlıklı olduklari haberini alırım...
çok geçmiş olsun Canim, sırf tavuk suyundan yapılan limonlu çorba iyi geliyormuş... Bol bol bir de tabi c vitamini ve dinlenme....hasta oldum kızlar bogazlarım şiş sesim gitti..gırip oldum sadece ıhlamur içiyorum baska bana tavsiye edebileceginiz bir sey varmı arkdaslar...yatak döşek yatıyorum :)
Evet canim icin rahat edecek, ama hemen yaptir, aralik 15 den sonra christmas tatiline girecekleri icin en gec bu hafta sonuna kadar ver ki sonuclarin yilbasi sonrasina kalmasin. Ayrica merkeze sordun mu hangi ulkeye gonderiyorlar. Bazilari cine gonderiyormus...insaallah iyi haberler aliriz canim
Bugün yaptırdım canım, Almanyaya gidiyormuş zaten Amerika ve Almanyaya giden daha iyi sanirim... Testte henüz çoğul gebeliklere uygun değildir yaziyor. Oranin doktoru ile konuşunca ikna etti Allah korusun ikizlerde tek sorun bir anormallik varsa dogru çıkıyormuş ama ancak amniyosentezle hangi bebek olduğu anlaşılabiliyormuş. Rabbim güzel sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah, ikiz olduğu için hala yanlış pozitif yanlış negatif çıkmasından korkmuyor değilim:18: birbirimizi haberdar edelim mutlaka...
Son düzenleme: