• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bugün transferimin 4.günü 5 aralık test tarihim.şu tarama testleri ile alakalı sizlere bi tavsiye vermek istiyorum geçmiş tecrübelerime dayanarak ve etrafımda gördüğüm örneklere çıkan sonuçlara hiiiiiç takılmayın sakın bana göre çok gereksiz bi test sadece olasılık söylüyo aynı zamanda ense ölçümünü yapan doktor çoook küçük bi yanlış ölçüm yapsa sonuç inanılmaz değişiyo bence hiiiiç takılmayın Allahın izni ile sağlıklı yavrucaklarınız kendinizi sitrese sokmayın boşuna banada dua edin nolur sevgilerimle Allah'a emanet olun:)
Ayyy canım demek transferin oldu :16: inşallah seni bizim ikiz topiğine transfer ederiz, Rabbim yardımcın olsun... Bizi haberdar etmeyi unutma, dualarım seninle...
Canım testler sadece olasılık testi doğru söylüyorsun ben testlerin riskli yada risk az çıkmasından bağımsız daha net sonuç verecek bir test ile içim rahat etmesi için yaptırdım... İnşallah sağlıklı olduklari haberini alırım...

hasta oldum kızlar bogazlarım şiş sesim gitti..gırip oldum sadece ıhlamur içiyorum baska bana tavsiye edebileceginiz bir sey varmı arkdaslar...yatak döşek yatıyorum :)
çok geçmiş olsun Canim, sırf tavuk suyundan yapılan limonlu çorba iyi geliyormuş... Bol bol bir de tabi c vitamini ve dinlenme....

Evet canim icin rahat edecek, ama hemen yaptir, aralik 15 den sonra christmas tatiline girecekleri icin en gec bu hafta sonuna kadar ver ki sonuclarin yilbasi sonrasina kalmasin. Ayrica merkeze sordun mu hangi ulkeye gonderiyorlar. Bazilari cine gonderiyormus...insaallah iyi haberler aliriz canim

Bugün yaptırdım canım, Almanyaya gidiyormuş zaten Amerika ve Almanyaya giden daha iyi sanirim... Testte henüz çoğul gebeliklere uygun değildir yaziyor. Oranin doktoru ile konuşunca ikna etti Allah korusun ikizlerde tek sorun bir anormallik varsa dogru çıkıyormuş ama ancak amniyosentezle hangi bebek olduğu anlaşılabiliyormuş. Rabbim güzel sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah, ikiz olduğu için hala yanlış pozitif yanlış negatif çıkmasından korkmuyor değilim:18: birbirimizi haberdar edelim mutlaka...

Son düzenleme:
Bugün yaptırdım canım, Almanyaya gidiyormuş zaten Amerika ve Almanyaya giden daha iyi sanirim... Testte henüz çoğul gebeliklere uygun değildir yaziyor. Oranin doktoru ile konuşunca ikna etti Allah korusun ikizlerde tek sorun bir anormallik varsa dogru çıkıyormuş ama ancak amniyosentezle hangi bebek olduğu anlaşılabiliyormuş. Rabbim güzel sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah, ikiz olduğu için hala yanlış pozitif yanlış negatif çıkmasından korkmuyor değilim:18: birbirimizi haberdar edelim mutlaka...[/QUOTE]

Iyi Hadi hayirlisi canim...evet Almanya, Hollanda ve ABD demislerdi...simdi bu testte dna baktigi icin sonuc kesin. % 99,6 dedi. Hayirli sonuclar alalim insaallah...bol bol dua edelim...Diger Hamis arkadaslar da bizim icin dua ederlerse seviniriz...allah hepimizi ve beklerimizi korusun

Bugün yaptırdım canım, Almanyaya gidiyormuş zaten Amerika ve Almanyaya giden daha iyi sanirim... Testte henüz çoğul gebeliklere uygun değildir yaziyor. Oranin doktoru ile konuşunca ikna etti Allah korusun ikizlerde tek sorun bir anormallik varsa dogru çıkıyormuş ama ancak amniyosentezle hangi bebek olduğu anlaşılabiliyormuş. Rabbim güzel sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah, ikiz olduğu için hala yanlış pozitif yanlış negatif çıkmasından korkmuyor değilim:18: birbirimizi haberdar edelim mutlaka...

Iyi Hadi hayirlisi canim...evet Almanya, Hollanda ve ABD demislerdi...simdi bu testte dna baktigi icin sonuc kesin. % 99,6 dedi. Hayirli sonuclar alalim insaallah...bol bol dua edelim...Diger Hamis arkadaslar da bizim icin dua ederlerse seviniriz...allah hepimizi ve beklerimizi korusun[/QUOTE]

arkadaslar bu test nedir nasıl bişeydir nereye yapılıo küçük sehirlerde varmı yoksa sadece büyük yerlerdemi bana söylerseniz mutlu olucam ona göre bende drumla konusurum.ne zamana kadar yapılıo tabikide...????

Iyi Hadi hayirlisi canim...evet Almanya, Hollanda ve ABD demislerdi...simdi bu testte dna baktigi icin sonuc kesin. % 99,6 dedi. Hayirli sonuclar alalim insaallah...bol bol dua edelim...Diger Hamis arkadaslar da bizim icin dua ederlerse seviniriz...allah hepimizi ve beklerimizi korusun

arkadaslar bu test nedir nasıl bişeydir nereye yapılıo küçük sehirlerde varmı yoksa sadece büyük yerlerdemi bana söylerseniz mutlu olucam ona göre bende drumla konusurum.ne zamana kadar yapılıo tabikide...????[/QUOTE]

canım bu test anneden kan alınarak yapılıyor, amniyosentezin yerine geçeceğini söylüyor doktorlar. şu anda amerika, almanya, ve bazı uzkdoğu ülkelerinde yapılıyor.Ankara, istanbul, İzmir de olduğunu biliyorum ama diğer şehirlerde var mı araştırmak lazım. biraz pahalı bir test ama hiçbir riski yok ve % 99,6 lık doğruluk payı var. artı annenin kanına geçen çocuğun DNA ları izole ediliyor ve down sendromlu gen olup olmadığına göre sonuç veriliyor. seninde risklimi çıkmıştı ikili test?

Merhsba kizlar
Nasilsiniz bebisler insallah cokkk iyidirler insan Boyle Bös olunca ne yazcanida bilemiyo ama sizleri okuyunca sanki ben hamileymisim gibi oluyorumbazilarinuzla tedavom cakusmisti onlari gorunce benimde tutsaydi Boyle olacakri demekten alikoyamiyorum kendimi herseyde vardir Hayir Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepinize hayirli gunler dilerim bugun guzellikler sizlerin olsun
inşallah kendiliğinden gelsin yavrun .. allahtan hiç bir zaman umut kesilmiyor bunu çok iyi bilirim..
ayy canım sen tedaviye başlamıştın demek transferin oldu rabbiminşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin..bu sefer 2 embriyo transfer edeceklerdi sana inşallah ikiz olur :16:

evet canım bu sefer iki tane konuldu innnnşallah ikiz olur canım Allah tan hayırlısı tabi inşallah size güzel haberler verebilirim Allah a emanet olun :)

canım ihlamur dahil bütün bitki çayları çok tehlikeli sakın fazla içme rahim kasılmasına yol açıyo netten de araştırırsan görüceksin Allah acil şifalar versin...
güzel habelerini bekliyoruz canım kaçıncı gün test yap dedi 12. günmü genelde alev hanım 12. gün ister bende öyle yapmıştım inşallah bol bebişli bir 12. gün olur :16: :49: :49:

güzel habelerini bekliyoruz canım kaçıncı gün test yap dedi 12. günmü genelde alev hanım 12. gün ister bende öyle yapmıştım inşallah bol bebişli bir 12. gün olur :16: :49: :49:[/QUOTE]

EVET CANIM 12.GÜN YANİ 5 ARALIK İNŞALLAH SONUÇ POZİTİF OLUR CANIM BUGÜN 5.GÜNÜM AZ KALDI GÜNLER GEÇTİKÇE HEYECAN BASIYO DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ÇOOK ÖPÜYORUM :)

inşallah kendiliğinden gelsin yavrun .. allahtan hiç bir zaman umut kesilmiyor bunu çok iyi bilirim..
güzel habelerini bekliyoruz canım kaçıncı gün test yap dedi 12. günmü genelde alev hanım 12. gün ister bende öyle yapmıştım inşallah bol bebişli bir 12. gün olur :16: :49: :49:

Fatoşcuuum mesaj kutun doluymuş özelden yazamıyorum:1:

arkadaslar bu test nedir nasıl bişeydir nereye yapılıo küçük sehirlerde varmı yoksa sadece büyük yerlerdemi bana söylerseniz mutlu olucam ona göre bende drumla konusurum.ne zamana kadar yapılıo tabikide...????

canım bu test anneden kan alınarak yapılıyor, amniyosentezin yerine geçeceğini söylüyor doktorlar. şu anda amerika, almanya, ve bazı uzkdoğu ülkelerinde yapılıyor.Ankara, istanbul, İzmir de olduğunu biliyorum ama diğer şehirlerde var mı araştırmak lazım. biraz pahalı bir test ama hiçbir riski yok ve % 99,6 lık doğruluk payı var. artı annenin kanına geçen çocuğun DNA ları izole ediliyor ve down sendromlu gen olup olmadığına göre sonuç veriliyor. seninde risklimi çıkmıştı ikili test?[/QUOTE]

anladım canım evet benimde 2li testtimde biraz risk vardı 378/1bunu drumla konusup yaptırabilirsem yaptırayım bari... sizde risk cokmu bana gerci dr amniyosenteze bile gerek yok demişti ama bakalım 8 aralıkta görücez oglusum nasıl....

canım bu test anneden kan alınarak yapılıyor, amniyosentezin yerine geçeceğini söylüyor doktorlar. şu anda amerika, almanya, ve bazı uzkdoğu ülkelerinde yapılıyor.Ankara, istanbul, İzmir de olduğunu biliyorum ama diğer şehirlerde var mı araştırmak lazım. biraz pahalı bir test ama hiçbir riski yok ve % 99,6 lık doğruluk payı var. artı annenin kanına geçen çocuğun DNA ları izole ediliyor ve down sendromlu gen olup olmadığına göre sonuç veriliyor. seninde risklimi çıkmıştı ikili test?

anladım canım evet benimde 2li testtimde biraz risk vardı 378/1bunu drumla konusup yaptırabilirsem yaptırayım bari... sizde risk cokmu bana gerci dr amniyosenteze bile gerek yok demişti ama bakalım 8 aralıkta görücez oglusum nasıl....[/QUOTE]

Sana gerek yok bencede, zaten doktorun demis. Risk 1/275 den daha buyuk olanlarda. Sende risk yok, Benim ikili 1/100 du :( bizde 24 aralikda daha cok var. Allah hepsine saglik versin, kucaklarimiza aldigimiz gunude gorelim insaallah...isteyen herkesede versin yuce rabbim.

anladım canım evet benimde 2li testtimde biraz risk vardı 378/1bunu drumla konusup yaptırabilirsem yaptırayım bari... sizde risk cokmu bana gerci dr amniyosenteze bile gerek yok demişti ama bakalım 8 aralıkta görücez oglusum nasıl....

Sana gerek yok bencede, zaten doktorun demis. Risk 1/275 den daha buyuk olanlarda. Sende risk yok, Benim ikili 1/100 du :( bizde 24 aralikda daha cok var. Allah hepsine saglik versin, kucaklarimiza aldigimiz gunude gorelim insaallah...isteyen herkesede versin yuce rabbim.[/QUOTE]
amin arkadasım beeklerimiz insallah saglıklı sıhhatli dogacaklar rabbimin izniyle...

Merhaba arkadaslar bende tarama sonuclarimi aldim serbest t4 degerim yuksek cikmisti.doktor
.endokrine yonlendirmisti oraya gittim tekrar test yaptirdim cok sukur bu sefer normal cikti...bi sonraki randevum 23 aralikta ama ben dayanamam o kadar sure gormeden onun icin sanirim 10 gun sonra filan baska bi hastaneye giderim :) bu arada 12+3 olduk bugun

Ben Temmuz ayında mikro enjeksiyon ile ikiz hamile kalmıştım ama geçen hafta 1 er hafta ara ile ölü doğum yaptın 21 haftalıkken. Doğumun biri normal biri sezeryan oldu. Sizce tekrar ne zaman tüp bebek çalışmalarına başlamalıyım ve yine hemen tutar mı

Merhaba arkadaslar bende tarama sonuclarimi aldim serbest t4 degerim yuksek cikmisti.doktor
.endokrine yonlendirmisti oraya gittim tekrar test yaptirdim cok sukur bu sefer normal cikti...bi sonraki randevum 23 aralikta ama ben dayanamam o kadar sure gormeden onun icin sanirim 10 gun sonra filan baska bi hastaneye giderim :) bu arada 12+3 olduk bugun
Canım gözün aydın herşey yolunda demek maşallah, bir dahaki gidişinde cinsiyet tahmini de olur belki :) var mı gönlünden geçen yada hislerin ne diyor?

Ben Temmuz ayında mikro enjeksiyon ile ikiz hamile kalmıştım ama geçen hafta 1 er hafta ara ile ölü doğum yaptın 21 haftalıkken. Doğumun biri normal biri sezeryan oldu. Sizce tekrar ne zaman tüp bebek çalışmalarına başlamalıyım ve yine hemen tutar mı

Canım yaa Rabbim sabır versin :((( neyden kaynaklı böyle bir sorun yaşadın? Sezeryan olduğu için belki beklenen gerekiyordur en iyi doktorlar bilir. İnşallah tez zamanda gelir bebeğin...

Canım gözün aydın herşey yolunda demek maşallah, bir dahaki gidişinde cinsiyet tahmini de olur belki :) var mı gönlünden geçen yada hislerin ne diyor?

Canım yaa Rabbim sabır versin :((( neyden kaynaklı böyle bir sorun yaşadın? Sezeryan olduğu için belki beklenen gerekiyordur en iyi doktorlar bilir. İnşallah tez zamanda gelir bebeğin...

Ağır bir enfeksiyon kapmışım oda keseleri patlattı ve suyum geldi suyum gelince de sancım geldi birinci doğdu. ikinci side birinci doğunca durma şansı düşüktü denedim ama bir hafta sonra kanamam başladı ve hayatım tehlikeye girdi ve sezeryana aldılar

kızlar uzun zamandır girmiydom hepinizi çok özledim ve hamişler merak içindeyim tek mi çift mi kız mı erkek mi nasıl gidiyor hamilelikleriniz.. aksucum senin cinsiyetleride belli oldumu bebişlerin

aksucum gerçi belli olmasına gerek yokta ben biliyosun ben daha embriyoların konulduğu zaman demiştim sana 2 zin olacağinı 1i kız 1 i erkek olacağını isimlerini şimdiden düşün diyee valla çok merak ediyorum yaa inşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza verir ben anca eylül ayında yaptırıcam yinee bana dua edin hamişler bol bol.. aksucum sende dua et kıss bana verdiklerinden seçil arkadaşıma da ver die :))

aksucum gerçi belli olmasına gerek yokta ben biliyosun ben daha embriyoların konulduğu zaman demiştim sana 2 zin olacağinı 1i kız 1 i erkek olacağını isimlerini şimdiden düşün diyee valla çok merak ediyorum yaa inşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza verir ben anca eylül ayında yaptırıcam yinee bana dua edin hamişler bol bol.. aksucum sende dua et kıss bana verdiklerinden seçil arkadaşıma da ver die :))

Canıımmm nerelerdesinnn:16: valla hep ediyorum dua scl diyordum artık seçil derim :1: sana amaya, kalinkam, alfabe, 4343.... hepinize inanın ediyorum, Rabbim kabul etsin...
Cinsiyet tahminin hep aklımda valla çok temiz kalplisin, henüz erken değişebilir belki ama şuandaki tahmin 1 kız 1 erkek :)) tabi herşeyden öncesi sağlıkla kucağıma almak, böyle de olursa daha bir güzel olur ne yalan söyleyim, özellikle kız çocuklarını çok seviyorum, bu sene de erkek senesi iki erkek olur mu demedi değilim :1: hoş paşalarım gelse sevmeyecek miyim tabi ki çoook sevicem... yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsun...

Sen baya bekleyecekmişin, özellikle mi ara veriyorsun? bakarsın belki kendiliğinden gelir, hiç tedaviye gerek kalmaz... Rabbim senin de gönlüne göre versin, ikiz istiyorsan sana da çifter çifter versin :1:

Ağır bir enfeksiyon kapmışım oda keseleri patlattı ve suyum geldi suyum gelince de sancım geldi birinci doğdu. ikinci side birinci doğunca durma şansı düşüktü denedim ama bir hafta sonra kanamam başladı ve hayatım tehlikeye girdi ve sezeryana aldılar

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin, bir daha da yaşatmasın, sana da kimseye de... en kısa zamanda Mevlam yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... ben de endişe ettim ister istemez, enfeksiyon kaynağı belli mi? şimdi bende de çıktı antibiyotik kullanıyordum, toksoplazma yada rubella falan mı senin ki? ağır diyince onlar aklıma geldi ...

Back