- Konu Sahibi karauslu34
- #8.761
evet canım kanda pıhtılaşma testleri yapılmıştı temiz çıktı rahim duvarı kalınlığımda hepsinde gayet iyiydi onlarda bi sıkıntı yok ama ben şimdiye kadar hiç rahim filmi falan çektirmedim ilk acaba rahimde bi sorun mu var sorusu aklıma takılıyo hep oyüzden rahimi detaylı inceletmek istiyorum onun için acaba rahim filmimi çektirmeliyim histereskopi mi laparoskopi mi yada hepsimi bunları çok merak ediyorum yarın dıktorumla konuşucak inşallah bide kromozomlarımızı araştırsak diyorum embriyolar çok sağlıklı diyolar ama belki değildir bi sonraki denemede embriyolarada genetik test istiycem sağlıklı olduklarına emin olmak için başka ne yapmam lazım bilmiyorum kafam çok karışık((
Bazen dediğin gibi Canim sağlikli denilen embriyoda kromozom bozukluğu olabiliyormuş. Pgt diyorlar herhalde ondan yaptirican bence de mantikli... Hepsine gerek kalmaz herhalde Canim da doktorunla konuşunca en kapsamlı hangisiyse onu yaptirirsin en azından varsa birşey ona göre tedavi görürsün... Yarin yine de test yaptiracaksin değil mi? Doktorunla konuşunca bizi de haberdar edersin canim