- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.441
selam...Arkadaşlar dün 2 embriyomu nihayet transferini yaptık. şimdi evde uzanıyor yazdıklarınızı okuyorum. Benim inanılmaz gaz sancım oluyor ve karnım kocaman şişti.ilaçlardan mı acaba ? siz gaz sancısı sıkıntısı yaşadınız mı
selam...Arkadaşlar dün 2 embriyomu nihayet transferini yaptık. şimdi evde uzanıyor yazdıklarınızı okuyorum. Benim inanılmaz gaz sancım oluyor ve karnım kocaman şişti.ilaçlardan mı acaba ? siz gaz sancısı sıkıntısı yaşadınız mı
Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkiledigeçmiş bayramınız mübarek olsun.. umarım herkes iyidir bayram boyunca pek kimse uğrayamamış...
HASEKİ geçmiş olsun canım umarım bebeğin seninledir..
AKSU canım iyileştiğine sevindim çok geçmiş olsun..
BETOKA sende bebişini sağ salim görmüssün çok şükür
bizde yarın doktora gidicez kısmetse kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..
evlat hasreti çekenlerede rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün 7+2 günlük olmama rağmen kalp atışı yok bebeğimin.doktor yüksek ihtimal kürtaj dedi.cumaya tekrar bakıcak.benim durumumda olup geç kalp atışı duyan var mı?çok kötüyüm.
merhaba kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo? benim bayram biraz buruk geçti. bayramda da kanamalarım devam etti. dünki kanamam da ceviz büyüklüğünde bir parça düşürdüm. sanırım diğer bebeğimde beni bıraktı.henüz doktora gitmedim ama durum ortada.. ağrı sancı ve kanama olumlu düşündürecek belirtiler değil...pzrtsi doktora gidicem umarım kürtaja gerek kalmaz...Rabbim can sağlığı versin herkese evinde yuvasında huzur versin ve böyle şeyleri kimseye yaşatmasın... dayanmak zor...çok yıpratıcı...gebelik takvimimi de kaldırdım umutlar başka bahara kaldı...
canım inşallah kötü bişey yoktur ve bi sonraki kontrolde kalp atışları duyulur ama kendini kötüsüne de hazırla malısın herşey RABBİMİZİN taktiri tevekküllü olmak lazım sen daha sonra hiç bhcg yaptırmadın galiba dimi...
Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkilediaynı zamanda gözüm açıldı şimdi araştırıyorum tam olarak doktor ve hastane konusunda karar vermek için... sen ne yaptın bugün, inşallah sen de bebeşin de iyidir, bulantıların ne dur
bende bebişimde iyiyiz hamdolsunkontrolümüz iyi geçti fakat idrar yollarımda azcık iltihap çıktı o yüzden çok su içmem lazım ama ben su içtikçe midem bulanıyo napcam bilmiyorum yani..
bulantılara gelince sadece sabahları bulantım oluyo kusma yok çok şükür ..
doktorum 8 kasımda ikili teste çağırdıbenden haberler bu kadar...
bakıyorumda artık kimsecikler uğramıyo buraya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar nerdesiniz.....
inşallah canım boşlukta gibiyim zaten.bebek gelişiyor ama kalp atımı yok işte
Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkilediaynı zamanda gözüm açıldı şimdi araştırıyorum tam olarak doktor ve hastane konusunda karar vermek için... sen ne yaptın bugün, inşallah sen de bebeşin de iyidir, bulantıların ne dur
bende bebişimde iyiyiz hamdolsunkontrolümüz iyi geçti fakat idrar yollarımda azcık iltihap çıktı o yüzden çok su içmem lazım ama ben su içtikçe midem bulanıyo napcam bilmiyorum yani..
bulantılara gelince sadece sabahları bulantım oluyo kusma yok çok şükür ..
doktorum 8 kasımda ikili teste çağırdıbenden haberler bu kadar...
bakıyorumda artık kimsecikler uğramıyo buraya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar nerdesiniz.....
bu aralar kimseler yok gercekten herkezin herseyi yolunda demekki aman yine iyi giitsin herkesin gebeliği..
benimde 8 kasımda 2li tarama testim var..insallah sonuclar iyi olur bakalım......
Canım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...bugün 7+2 günlük olmama rağmen kalp atışı yok bebeğimin.doktor yüksek ihtimal kürtaj dedi.cumaya tekrar bakıcak.benim durumumda olup geç kalp atışı duyan var mı?çok kötüyüm.
Canım sabretmek zor ama inşallah sonu güzel olsun, vardır bir hayir, sen bu arada kendine iyi bak stres yapma güzel beslen uykuna dikkat et...Umudum kasima kaldi;(((( adet oldum ama bayrama denk geldigi icin doktoruma ulasamadim ve tabi ilac kullanamadim;((( bebeklerimm hastanede donmak uzere bir ay daha bekleyecek..bir ay transfer ertwlendi bir ay histeroskopi bir ayda bayram allahim bana bu duyguyu nezman tattiracaksin. Agustostan beri tup bebek derdine dustuk ama nasipp benim nasibim sabir ve beklemekten acilmis galiba..
Gözün aydinnnn canımBende bugün hastaneye gittim..minigim 7 mm olmus...kalp atislarini gordum...5 hafta sonraya ikili tarama icin randevu verdi doktor...sata göre bugün tam 7+0 usg ye göre de 6+5 cikti...su an icin gelisim guzel gidiyor bakalim..Mide bulantisi bir haftadir fena...sadece bulaniyor.daha hic istifra etmedim ama en korktugum sey bu yaainsallah hicde etmem..
selam gebişler topluluğu :))))) nasılsınız görüşmeyeli.... ben bayramda adet olamadım, sonrasında salı günü oldum ve ayın 5inde randevum var. yeniden başlamak üzere..... bakalım meylam bu defa neyleyecek??? hepinizi öpüyorum göbişlerinizden.... bebişlere iyi bakın... Rabbim sonuna kadar sounsuzca gitmenizi nasip etsin kızlar... merice35 aksuya katılıyorum tatlım, başka bir doktora daha görün bence de.... inşallah doktor yanılıyordurCanım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım sabretmek zor ama inşallah sonu güzel olsun, vardır bir hayir, sen bu arada kendine iyi bak stres yapma güzel beslen uykuna dikkat et...
Gözün aydinnnn canımşimdiden takma hic bulantilara, kussanda normal zamandakinden farkli oluyo :)) biranda çıkıyor ama çok rahatliyosun benim şükür çok bulantim yok ona rağmen 3 kez falan kustum nasil oldu anlamadim Şükür Rabbime bunlari yaşattığı için
Canım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım sabretmek zor ama inşallah sonu güzel olsun, vardır bir hayir, sen bu arada kendine iyi bak stres yapma güzel beslen uykuna dikkat et...
Gözün aydinnnn canımşimdiden takma hic bulantilara, kussanda normal zamandakinden farkli oluyo :)) biranda çıkıyor ama çok rahatliyosun benim şükür çok bulantim yok ona rağmen 3 kez falan kustum nasil oldu anlamadim Şükür Rabbime bunlari yaşattığı için
canım üzülme bu şekilde kalp atımını geç duyanları çok gördüm umutsuzluğa kapılma rabbim inşallah bebişinin pıt pıtını duyuracaktır sana...
Canım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?