2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben de okuyayım demiştim ama, sonradan farketmişim, sadece hamile olanlar okuyacakmış meğer. Ne olacak şimdi? Alemsiniz yahu, duamız bile geçmiyor ya hamile değiliz diye.
Çocuk sahibi olmak için bu kadar uğraşan insanların ince fikirden bu kadar yoksun olmalarına anlam vermek güç gerçekten.

hamilelerin duası kabul olur mantığı sanırım :))) kimin duasının ne vakit kabul olacağı belli olmaz tabi bencede :)))

hamile olan arkadaslarim ne yeyip ne iciyorsunuz..ben hergun mutlaka bir bardak süt icmeye gayret gosteriyorum.bide meyve yemeye...bunlarin dışında neler var

Canım kese görmeye ilk gittiğimizde 4 haftalıktı. Vajinal bakıldı ve kesinlikle tek dendi. Kalp atışını duymak için gittiğimizde 6 haftalıktı ve vajinal muayeneydi.. Asıl doktoruma gitmiştik ve o da tek demişti. Üçüncü gittiğimizde 11 haftaydı, karından muayene olduk. Karından da görünmedi tabii. Tam anlamıyla sürpriz oldu yani. Arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin. Olmaz olmazmış. Bunu anladım son 3 gündür.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah. Hayırlı bayramlar bu arada :)

:) valla tam surpriz olmus sana...rabbim tamamina erdirsin insallah ..seninde bayramin kutlu olsun canim.ee kalbini duyarken nasil anlasilmadi

hamile olan arkadaslarim ne yeyip ne iciyorsunuz..ben hergun mutlaka bir bardak süt icmeye gayret gosteriyorum.bide meyve yemeye...bunlarin dışında neler var

canım ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilnmez yiyemiyorum diye üzülme..

sonrasında hergün 2 bardak süt yada yoğurt.ayran.. peynir vs çok tüket günlük 1000 ml alınmalıymış..alıyormusun de o kadar yiyemiyorum

mutlaka 1 yumurta

2 porsiyon meyve.

3-4 ceviz badem

hergün et köfte kıyma balık yada tavuktan herhangi biri bir öğünde..

sebze.salata vs

beyaz undan yapılan şeyler tatlılar hazır gıdalar pişmemiş et ve ürünleri etli çğ köfte paketlenmiş hazır gıdalar ve mayonez ketçap cips kola vs gibi ürünlerden uzak dur yada canın çok istediğinde azcık yye

aklımdakiler bunlar cnm..

Son düzenleme:

Tesekkur ederim canim benim sagol

Hayirli aksamlar arkadaslar ilk once bayramanus mubarak olsun arkadsim rabbim sana bir degil iki tanee nasip etsimis insallah seneye kurbanda hayirlusiyla evlatlarinis kycanuzda olur saglikla buyuk bir supriz olmus daha sevgiler

Gunaydinnnnnnn Kislar nasilsiniz bayram nasil gidiyo insallah sevdiklerinizle hos sohbetle geciyodur bayraminiz malum buralarda bayramin tadi yok esim calisti bayramda annem turkiyede ese dosta siyarete gittik simdi normal hayat icimdeki evlat atesi daha bi kabariyo Herkes cocugunu aliyo gidiyo ben bu bayram yapayanlisdim can sagligi olsun Kislar Allah evlatsiz gecirdigimus so'n bayram olur insllah kendinuze iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN SEVGILER

herkese iyi bayramlar öncelikle.yeni bir doktor buldum.benim gibi durumu zor olanlar için.fsh ve kalitesiz yumurtaymış ihtisas alanı.bakalım salı günü gideceğim.nasıl bir doktormuş

bizede pek bayram gelmiş sayılmaz arkadaslar.. düşük tehlikem oldugu için biyerlere cıkıp gezemedim.. yarın ise dr kontrolüm var bakalım dr ne diycek umarım hersey yolundadır artık bebegim iyidir..

bizede pek bayram gelmiş sayılmaz arkadaslar.. düşük tehlikem oldugu için biyerlere cıkıp gezemedim.. yarın ise dr kontrolüm var bakalım dr ne diycek umarım hersey yolundadır artık bebegim iyidir..

İnşallah canim düşük tehlikeni atlatirsin bebeğin sana sımsıkı tutunur saglikla dünyaya gelir yaRin hayırlı haberlerle donersin inşallah Allaha emanet ol sevgiler

merhaba kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo? benim bayram biraz buruk geçti. bayramda da kanamalarım devam etti. dünki kanamam da ceviz büyüklüğünde bir parça düşürdüm. sanırım diğer bebeğimde beni bıraktı.henüz doktora gitmedim ama durum ortada.. ağrı sancı ve kanama olumlu düşündürecek belirtiler değil...pzrtsi doktora gidicem umarım kürtaja gerek kalmaz...Rabbim can sağlığı versin herkese evinde yuvasında huzur versin ve böyle şeyleri kimseye yaşatmasın... dayanmak zor...çok yıpratıcı...gebelik takvimimi de kaldırdım umutlar başka bahara kaldı...

canım doktora gıtmeden umudunu kaybetme. rabbım hayırlısını versın ınşallah. benımde bebeklerım ıkızdı hatırlarsan. 8 haftalıkken bırının kalbı durmustu. kesesı zamanla yok oluyo dendı bana. benımde kanamalarım ara ara hala oluyo. belkı düşen parca kalbi duran bebeğinin parcasıdır. rabbım bebişini korusun inşallah

Uzulme canim dedigin gibi degildir insallah Allahim herseyin hayirlisuni versin bebisin seni bieakmamistir insallah Allah gonlune göre versin

Selam kızlar, herkes bayram tatilinde tabi pek uğrayan olmamış.... İnşallah Rabbim bir dahakine evlatlarımızla ulaştırsın...
Ben daha bugün hastaneden çıktım, yani 1 haftadır hastanede yatıyordum. Şükürler olsun Rabbime çok daha iyiyim, iyiyiz. Maşallah diyim de enfeksiyon geçti baya bi antibiyotik kullandım, şuandaki sorun kansızlığım, bunun için de hemotolojiye gidicem.
Hastanede öyle hastalar vardıkı psikolojim bozuldu aynı zamanda çok şükrettim, Allah'ım nasıl nasip ettiyse onu yasayacağız, herşey bizler için... İnşallah güzel Allah'ım sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder...

İnşallah bir dahaki bayramlara evlatlarımızla çok daha güzel geçiririz, yarın Allah'ın izni ile güzel haberlerini alırız umarım, Allah yardımcın olsun...

Canım çok geçmiş olsun ama hemen kötü düşünme diğer bebeğinden kalan parçalar olabilir, hastanede kanaması olup bebeği sağlıklı olan çok kişi gördüm... Rabbim ptesi hayırlısı ile yüzünü güldürsün inşallah...

Ah ahh canim benim sen o hastanede bir hafta nasil yattin....ablam yuksek riskli gebelik bolumunde bir gun yatti suyu geldi diye yatirdilar ama öyle bisey yoktu....orda yatti sonra psikolojisi bozuldu 3 gun kendine gelemedi ...bence bi problem oldugunda etlik doguma git tatlim..bu arada rabbim bebeklerini ve seni korusun..

biz bugün dr gittik ve bebegimizi gördük gayet iyiydi hatta elini kolunuda gördük bize sanki el sallar gibi elini gösterdi cok güzeldi yaaa :)dr bidaki yani 20 gün sonrasına cagırdıgında 2li tarama testini istiycekmiş ama gelişimi gayet güzel cok iyi dedi insallah böyle devam ederiz...cok mutlu oldum bügün içim rahatladı rabbim isteyen herkesinkucaklarını doldursun bu duyguyu tattırsın....

geçmiş bayramınız mübarek olsun.. umarım herkes iyidir bayram boyunca pek kimse uğrayamamış...
HASEKİ geçmiş olsun canım umarım bebeğin seninledir..
AKSU canım iyileştiğine sevindim çok geçmiş olsun..
BETOKA sende bebişini sağ salim görmüssün çok şükür

bizde yarın doktora gidicez kısmetse kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..
evlat hasreti çekenlerede rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…