- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.421
Ben de okuyayım demiştim ama, sonradan farketmişim, sadece hamile olanlar okuyacakmış meğer. Ne olacak şimdi? Alemsiniz yahu, duamız bile geçmiyor ya hamile değiliz diye.günaydın arkadaşlarrr
hamile arkadaşlarım tedavideki bir arkadaşımız için hamile olan arkadaşlarım birer tane ayetek kürsi okuyabilirmi 41 tane hamiledenn 42 ayetl kursi gerekte tamamlayabilirmisinz kızlar
okuyan olursa okudum yazarsa kaç tane hamilemizin okuduğunu anlarız
rabbim olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin
Ben de okuyayım demiştim ama, sonradan farketmişim, sadece hamile olanlar okuyacakmış meğer. Ne olacak şimdi? Alemsiniz yahu, duamız bile geçmiyor ya hamile değiliz diye.
Çocuk sahibi olmak için bu kadar uğraşan insanların ince fikirden bu kadar yoksun olmalarına anlam vermek güç gerçekten.
Masallah ne kadar güzel bir sürpriz yapmış sana bebeğin...peki daha önce hic vajinadan baktırmamışmiydin benimde iki transfer yapıldı.doktorum bir tane kese var dedi su an 5+5 haftalik..acaba banada senin gibi bir sürpriz yaparmı ki :)
Canım kese görmeye ilk gittiğimizde 4 haftalıktı. Vajinal bakıldı ve kesinlikle tek dendi. Kalp atışını duymak için gittiğimizde 6 haftalıktı ve vajinal muayeneydi.. Asıl doktoruma gitmiştik ve o da tek demişti. Üçüncü gittiğimizde 11 haftaydı, karından muayene olduk. Karından da görünmedi tabii. Tam anlamıyla sürpriz oldu yani. Arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin. Olmaz olmazmış. Bunu anladım son 3 gündür.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah. Hayırlı bayramlar bu arada :)
hamile olan arkadaslarim ne yeyip ne iciyorsunuz..ben hergun mutlaka bir bardak süt icmeye gayret gosteriyorum.bide meyve yemeye...bunlarin dışında neler var
canım ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilnmez istediğin her şeyi yiyebilirsin..
sonrasında hergün 2 bardak süt yada yoğurt.ayran.. peynir vs çok tüket günlük 1000 ml alınmalıymış..alıyormusun de o kadar yiyemiyorum
mutlaka 1 yumurta
2 porsiyon meyve.
3-4 ceviz badem
hergün et köfte kıyma balık yada tavuktan herhangi biri bir öğünde..
sebze.salata vs
beyaz undan yapılan şeyler tatlılar hazır gıdalar pişmemiş et ve ürünleri etli çğ köfte paketlenmiş hazır gıdalar ve mayonez ketçap cips kola vs gibi ürünlerden uzak dur yada canın çok istediğinde azcık yye
aklımdakiler bunlar cnm..
Öncelikle sıkıntıda olan arkadaşlarıma Rabbimden şifa ve güç diliyorum.
Benim cuma akşamı koyu kahve bir akıntım geldi. Crinoneyi yeni bırakmıştım, pelteli bir atıktı ben ona yordum. Gerçi cuma günü işte çok yoruldum, nöbet bir de 7 saat ders. Cumartesi de aynı leke devam edince çok aldırmadım aslında. Taze kan olmadığı müddetçe sorun yok diye içimi rahat tutuyordum. Akşam akıntının rengi kırmızıya dönünce apar topar doktora koştuk. Yolda yine koyu kahveye dönmüştü akıntı. Doktor vajinal muayene etti ve sana kaç transfer yapılmıştı dedi. Ben de iki dedim. Burda iki bebek var görüyor musun dedi. Nasıl yani, şaka mı bu diye şoka girdim. Hamileliğimin 13. haftasında ikiz bebek beklediğimi öğrendim özetle. Biri diğerinin ardına gizlenmiş. Karından muayene ile belli olmuyor. Vajinalle görünüyor. Biri 13 haftalık diğeri 12 haftalıkmış. Pazartesi kontrol var ama kahve akıntı devam ediyor hala. Bariz miktarda azaldı gerçi. Dinleniyorum, sonrasında ne olacak bilmiyorum. Hayırlısı olsun ama ben bu şoktan kolay kolay çıkamayacağım galiba.
bizede pek bayram gelmiş sayılmaz arkadaslar.. düşük tehlikem oldugu için biyerlere cıkıp gezemedim.. yarın ise dr kontrolüm var bakalım dr ne diycek umarım hersey yolundadır artık bebegim iyidir..
merhaba kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo? benim bayram biraz buruk geçti. bayramda da kanamalarım devam etti. dünki kanamam da ceviz büyüklüğünde bir parça düşürdüm. sanırım diğer bebeğimde beni bıraktı.henüz doktora gitmedim ama durum ortada.. ağrı sancı ve kanama olumlu düşündürecek belirtiler değil...pzrtsi doktora gidicem umarım kürtaja gerek kalmaz...Rabbim can sağlığı versin herkese evinde yuvasında huzur versin ve böyle şeyleri kimseye yaşatmasın... dayanmak zor...çok yıpratıcı...gebelik takvimimi de kaldırdım umutlar başka bahara kaldı...
merhaba kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo? benim bayram biraz buruk geçti. bayramda da kanamalarım devam etti. dünki kanamam da ceviz büyüklüğünde bir parça düşürdüm. sanırım diğer bebeğimde beni bıraktı.henüz doktora gitmedim ama durum ortada.. ağrı sancı ve kanama olumlu düşündürecek belirtiler değil...pzrtsi doktora gidicem umarım kürtaja gerek kalmaz...Rabbim can sağlığı versin herkese evinde yuvasında huzur versin ve böyle şeyleri kimseye yaşatmasın... dayanmak zor...çok yıpratıcı...gebelik takvimimi de kaldırdım umutlar başka bahara kaldı...
İnşallah bir dahaki bayramlara evlatlarımızla çok daha güzel geçiririz, yarın Allah'ın izni ile güzel haberlerini alırız umarım, Allah yardımcın olsun...bizede pek bayram gelmiş sayılmaz arkadaslar.. düşük tehlikem oldugu için biyerlere cıkıp gezemedim.. yarın ise dr kontrolüm var bakalım dr ne diycek umarım hersey yolundadır artık bebegim iyidir..
Selam kızlar, herkes bayram tatilinde tabi pek uğrayan olmamış.... İnşallah Rabbim bir dahakine evlatlarımızla ulaştırsın...
Ben daha bugün hastaneden çıktım, yani 1 haftadır hastanede yatıyordum. Şükürler olsun Rabbime çok daha iyiyim, iyiyiz. Maşallah diyim deenfeksiyon geçti baya bi antibiyotik kullandım, şuandaki sorun kansızlığım, bunun için de hemotolojiye gidicem.
Hastanede öyle hastalar vardıkı psikolojim bozuldu aynı zamanda çok şükrettim, Allah'ım nasıl nasip ettiyse onu yasayacağız, herşey bizler için... İnşallah güzel Allah'ım sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?