• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

evet canım muhteşem bir duyguydu :16: mekanik ses demedi doktor bilmiyorum yani açıklama yapmadı eğer öyleysede ben yinede çok heyecablandım.. zaten her doktor 7 haftalıkken kalp sesini duyuruyo bildiğim kadariyle ..senin oğluşun korkmuştur belki anlamıştır belkide ona baktığınızı :16: sen 22 haftalık olmussun ne çabuk oldu değilmi canım benim rabbim sağlıcakla kucağına aldığınıda görelim inşallah..

selam canım nasılsınız :) uzun zaman oldu giremedim nete. bebişinde sende iyisindir inşallah.
"Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-05-2014

Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 210 gün kaldı.

Bebeğinizin boyu yakşalık 29 mm ağırlığı yakşalık 1-3 gr oldu. Rahminiz şu anda orta boy bir portakal veya bir tenis topu büyüklüğüne erişti. Şaşırtıcı bir şekilde bu kadar çok değişiklik olan bebeğin hareketlerini henüz hissedemiyorsunuz. Bazı anneler hafif hamilelik belirtileri yaşarlar.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

maşallah ya 10. haftanada geldin yolun 4 te birini yarıladın çok şükür.

Kızlar nasılsınız? Topic hala canlı gördüğüm kadarıyla. Ne güzel. Aksucuğum seni de profilimden görüyorm hep. İyisindir umarım canım.

Amayaa, Aksunun mesajından gördüm.Yeni teaviye başlayacakmışsın. İnşallah bu sefer her şey güzel olacak canım. Gene aynı anda başlayacağız, yoldaşım olacaksın bebeğe giden yolda. Ben de Kasım 11 den sonra adet olacağım ve tekrar denemeyi düşünüyorum. Bakalım artık, sorun yoksa başlayabilirim tabi. Yumurtalarım döllenecek mi, ya döllenmezse diye her zamanki korkularımla gideceğim. Hayırlısı, ne diyeyim.

Epeydir uzak kaldım topicten,başka var mı bu ay yeniden başlayacak olan? Başka bir topic buldum konuyla alakalı ama ruhum sıkıldı. Herkes çok karamsar. O yüzden hiç yazmadım. Size döndüm geldim.
Canimmmm yeni tedavin hayirli olsun şimdiden :16: Rabbimin izniyle inşallah sen de amayaa ve kalinkam da bu sefer pozitifi görüp sağlikla kuzucuklari kucağiniza alirsiniz.... Aslinda maalesef buraya da pek kimseler uğramiyor :50: ama benim için sizlerin bu topigin yeri çok ayrı, o yüzden arada birilerinden haber var mi diye göz atiyorum :34:
merhaba canım yeni tedavi yolunda bende varım kasım da adetmle dondurulmuş tedavime başlıycam kısmetse inşallah.bu ay soğan kürü yapıyorum rahimi falan temizlesin bide düzenli adet göreyim diye bide hergün yarım çay kaşığı çörek otu yiyorum,eşimede keçboynuzu kürü yapmaya başladım dondurulmuş tutmazsa bi sonraki ay sıfırdan başlanıcak çünkü inşallah gerek kalmaz tabi... sizler tedavi öncesi bişeyler yapıyomusunuz inşallah bu tedavimizde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah'a emanet olun...
Canim senin de hayirli olsun tedavin, inşallah bu sefer sevincin yarım kalmaz :16: bu arada bal, polen de işe yariyor sanki aklinda olsun... Dualarim sizlerle...
Meraba arkadaslar ben su an hastanedeyim..dün gece acil geldik kanamam oldu..su an hala kahverengi lekelerim devam ediyor...ne olur dua edin bana
Canim ya çok geçmiş olsun :5: simdi nasilsin? İçeride kanama alani var mı canim? Allah yardimcin olsun Canim kahverengiye döndüyse inşallah birşey olmaz artik, bol bol dinlen, göbişini hep "Ya Şafi" diyerek okşa.... Eve çıkmakla iyi yapmışın hastanede de insanin enfeksiyon kapma riski oluyor...

Son düzenleme:
kızlar herşey bitti kürtaj oldum geldim bebeğimin kalp atışını duyamadık yine.rabbim kimseye yaşatmasın.
yeniden tedavi ve bu kez sağlıkla bebeğime kavuşmayı nasip etsin rabbim.
offff ne zormuş.

Canim ne diyecegimi bilemiyorum :5: Rabbim sabır versin, inşallah en kisa zamanda sağlıkla kucağına alacağın evlatlarla müjdelesin... Allah'a emanet ol...

Canim benim allah razi olsun yardimin ve desteğin için çok teşekkür ederim.bende depot vurdurdum.kahverengi sekilde akintim devam ediyor..ama bebegimin kalbinin nasil carptigini gördüm ve onu gördükten sonra onun için daha fazla dikkat etmem gerktiğini hissettim..allaha sukur gelisimi çok güzel gidiyor.12 mm olmus...rabbim kimseye evladinin yoklugunu göstermesin.

rica ederim ne demek ben de aynı aşamalardan geçtim...iyi olmana çok sevindim.maşallah bebeğinde büyüyor..2 aydır bu sorunla uğraştığım için nacizane tavsiyem yarın iyi bir uzmana git ve kanama alanı var mı yok mu nerede kesenin arkasında mı kesede mi...bunlar çok önemli..kullandıgın ilaçları söyle..belki progeston seviyenı arttırırlar. hep yat kalkarken ıkı elınle destek al kalk..asla ev işi yapma..geçmiş olsun

kızlar herşey bitti kürtaj oldum geldim bebeğimin kalp atışını duyamadık yine.rabbim kimseye yaşatmasın.
offff ne zormuş.

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah yeni tedavinde sonuna kadar sağlıkla gidersin tatlım....

offff ne zormuş.

canım Allah yardımcın olsun. zor bir durum evet. inşallah yeni tedavide hiç bi sorun olmadan sonuna kadar gider.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Rabbim sabir versin bende bugün kendi isteğimle çıkış yaptım hastaneden.depot iğne yaptırdım yatıyorum.rabbim herkesin bebeğini kendine bağışlasin kaybetme korkusu cok kotu.sen neden kürtaj olmak zorunda kaldın canım

rabbim bebeğini sana bağışlasın ben kalp atışını duyamadım babağimin

selam canım nasılsınız :) uzun zaman oldu giremedim nete. bebişinde sende iyisindir inşallah.
"Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-05-2014

Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 210 gün kaldı.

Bebeğinizin boyu yakşalık 29 mm ağırlığı yakşalık 1-3 gr oldu. Rahminiz şu anda orta boy bir portakal veya bir tenis topu büyüklüğüne erişti. Şaşırtıcı bir şekilde bu kadar çok değişiklik olan bebeğin hareketlerini henüz hissedemiyorsunuz. Bazı anneler hafif hamilelik belirtileri yaşarlar.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

maşallah ya 10. haftanada geldin yolun 4 te birini yarıladın çok şükür.

evet canım yaa 10 haftamız bitti yani ben hamile kalmayı bile düşünemezken şuan içimde büyüyo yavrum rabbime binlerce şükürler olsun..seninle şafak 113 gün bişey kalmamış seninle tanıştığımızda sen benim haftamdaydın inşallah bende şuanki senin haftanı görürüm :16:

offff ne zormuş.

ah canım çok üzüldüm ..bende hergün açıp sana bakınıyodum haber varmı diye..inşallah yeni tedavinde sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana yüce mevlam..

ah canım çok üzüldüm ..bende hergün açıp sana bakınıyodum haber varmı diye..inşallah yeni tedavinde sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana yüce mevlam..

sağol canım inşallah rabbim sizleri hayırlısıyla bebişlerinize kavuştursun inşallah.:16::16:

yine kasık agrılarım basladı sızım sızım sızlıyo kasıklarım sizdede varmı kızlar..her ay adet dönemimde agrılar baslıyo...

merhaba canım yeni tedavi yolunda bende varım kasım da adetmle dondurulmuş tedavime başlıycam kısmetse inşallah.bu ay soğan kürü yapıyorum rahimi falan temizlesin bide düzenli adet göreyim diye bide hergün yarım çay kaşığı çörek otu yiyorum,eşimede keçboynuzu kürü yapmaya başladım dondurulmuş tutmazsa bi sonraki ay sıfırdan başlanıcak çünkü inşallah gerek kalmaz tabi... sizler tedavi öncesi bişeyler yapıyomusunuz inşallah bu tedavimizde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah'a emanet olun...

Canım ben arginmax women, biosteron dhea, coenzymeQ10, omega 3-6-9, bir de B12 kullanıyorum. Arada bal polen arısütü yiyorum falan. Geçen ay soğan kürü bir haftalığına yaptım sadece. Bu ay yapmıyorum.Ayrıca eşime arginmax men, l carnitin veriyorum.

Aslında aslan pençesi civan perçemi hayıt ..... vs bir sürü bitki ar elimde ama ,amaaaannn bıktım ya, zor geliyor hazırlayıpdurmak. Keçiboynuzu a günlük hazırlanıyor. Böyle işte. Daha teaviye bile başlamadım ama hiç ümidm yok bu sefer. Herşey boşunaymış gibi geliyr ya hadi hayırlısı bakalım. Amayaa'nın topiğinde varsın değil mi? Yeni topic açmış.

Kızlar nasılsınız? Topic hala canlı gördüğüm kadarıyla. Ne güzel. Aksucuğum seni de profilimden görüyorm hep. İyisindir umarım canım.

Amayaa, Aksunun mesajından gördüm.Yeni teaviye başlayacakmışsın. İnşallah bu sefer her şey güzel olacak canım. Gene aynı anda başlayacağız, yoldaşım olacaksın bebeğe giden yolda. Ben de Kasım 11 den sonra adet olacağım ve tekrar denemeyi düşünüyorum. Bakalım artık, sorun yoksa başlayabilirim tabi. Yumurtalarım döllenecek mi, ya döllenmezse diye her zamanki korkularımla gideceğim. Hayırlısı, ne diyeyim.

Epeydir uzak kaldım topicten,başka var mı bu ay yeniden başlayacak olan? Başka bir topic buldum konuyla alakalı ama ruhum sıkıldı. Herkes çok karamsar. O yüzden hiç yazmadım. Size döndüm geldim.

Canim merhaba bende kasim adetinde 2aydir dolaylu yollarala ertelenen ilk transferimi yaptiracagim.insallllhhhhj..bende baktim topiklare ama herkes inanilmaz karamsar ve kendi derdinde.o yuzden bende kppamiyorum buradan.takiptr kalalim canim kasim umutlarimizin yeserecegi ay olacak insalllhh

offff ne zormuş.

Canim rabbim yardimcin olsun.bu aciyi unutturacak meleklerini rabbim tez zamanda saglikla rahmine dusursun insallh.bol bol dua et canim icini ferahlatir

Canım ben arginmax women, biosteron dhea, coenzymeQ10, omega 3-6-9, bir de B12 kullanıyorum. Arada bal polen arısütü yiyorum falan. Geçen ay soğan kürü bir haftalığına yaptım sadece. Bu ay yapmıyorum.Ayrıca eşime arginmax men, l carnitin veriyorum.

Aslında aslan pençesi civan perçemi hayıt ..... vs bir sürü bitki ar elimde ama ,amaaaannn bıktım ya, zor geliyor hazırlayıpdurmak. Keçiboynuzu a günlük hazırlanıyor. Böyle işte. Daha teaviye bile başlamadım ama hiç ümidm yok bu sefer. Herşey boşunaymış gibi geliyr ya hadi hayırlısı bakalım. Amayaa'nın topiğinde varsın değil mi? Yeni topic açmış.

canım hiç öyle düşünme. moral çok önemli biliyosun.hep pozitif düşüneceğiz ve en sonunda mutlu haberlerimizi paylaşacağız. ben buna inanıyorum. sen de inan

Canimmmm yeni tedavin hayirli olsun şimdiden :16: Rabbimin izniyle inşallah sen de amayaa ve kalinkam da bu sefer pozitifi görüp sağlikla kuzucuklari kucağiniza alirsiniz.... Aslinda maalesef buraya da pek kimseler uğramiyor :50: ama benim için sizlerin bu topigin yeri çok ayrı, o yüzden arada birilerinden haber var mi diye göz atiyorum :34:

Canim senin de hayirli olsun tedavin, inşallah bu sefer sevincin yarım kalmaz :16: bu arada bal, polen de işe yariyor sanki aklinda olsun... Dualarim sizlerle...

Canim ya çok geçmiş olsun :5: simdi nasilsin? İçeride kanama alani var mı canim? Allah yardimcin olsun Canim kahverengiye döndüyse inşallah birşey olmaz artik, bol bol dinlen, göbişini hep "Ya Şafi" diyerek okşa.... Eve çıkmakla iyi yapmışın hastanede de insanin enfeksiyon kapma riski oluyor...

Sagol canim allah razı olsun.annemlere geldim bir hafta burda kalicam.en azindan kendimi toplayana kasar..kahverengi lekeler siyaha cevirdi nasil birsey anlamadim.ayrica kanama kese etrafinda yada icinde degilmis tam detayli bilgi vermediler nede olsa devlet hastanesi...yatmak istemedim çünkü yanimda 4 kişi kürtaj bekliyordu kürtaj olanlarada vardi..psikolojik olarak etkilenmek istemedim

Back