• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

fatoş5353...........50

aksu...................50

kalinkam..............150

4343...................50

amayaa................165

ahmtkdr................370

haseki...................380

emha......................275

arkadaşlar çok güçlü olduğumu düşünüyordum ama son 5-6 gündür yaşadıklarım güçlü biri olmadığımı anlamamı sağladı.. salı ve cuma akşamı yaşadığım kanamalar sonrasında geceyi hastanede geçirmek.. devam eden kahverengi lekelenme...damla damla devam eden kanama...arada kasıklarımda hissettiğim batmalar... biri düştü ona üzülüyorum... diğeri sağlıklı mı acaba sonrasında bişey olur mu diye endişe ediyorum...ailemin yanında eşimden uzaktayım... onlar üzülmesin diye ağlayamıyorum...kendi içimde sinir harbi yaşıyorum.. yolun çok başındayım ama yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu...bir sonraki doktor randevum 4 kasım...çok var..doktorum çok erken dedi ve bebeğimin kalp atışını dinletmedi... ordamı yoksa değilmi bilemiyorum...oooof ne saçmaladım...siz bana bakmayın moral sıfır... listeyi devrelan arkadaşıma çok teşekkür ederim duayı okumaya devam edicem okudukca toplu halde yazarım...

Dün gece 2 gibi şiddetli karın ağrım başladı, geçmeyince zekai Tahire geldik, ama öyle böyle bir ağrı değil resmen iki büklümdüm :( çok şükür kanamam yoktu ve ultrason da bebekler normal göründü. Yine de hastaneye kan idrar tahlilleri için yatışım yapıldi. Aradan geçen bunca saate rağmen ağrılarım aynen devam:( aslinda idrar ve kan da büyük bir problem yok gibi, ağrı geçmediği için testleri tekrarlıyorlar ve yenilerini yapiyorlar, şuanda apandisit böbrekler hepsinden şüpheleniliyor. Kendi doktoruma haber veremedim yurt dışında bildiğim kadarıyla:( ne olur bana dua edin, inşallah hem kuzularım hem ben sağ sağlım atlatırız:14:
Canım çok geçmiş olsun. Allah üçünüze de sağlık sıhhat versin, korusun.

arkadaşlar çok güçlü olduğumu düşünüyordum ama son 5-6 gündür yaşadıklarım güçlü biri olmadığımı anlamamı sağladı.. salı ve cuma akşamı yaşadığım kanamalar sonrasında geceyi hastanede geçirmek.. devam eden kahverengi lekelenme...damla damla devam eden kanama...arada kasıklarımda hissettiğim batmalar... biri düştü ona üzülüyorum... diğeri sağlıklı mı acaba sonrasında bişey olur mu diye endişe ediyorum...ailemin yanında eşimden uzaktayım... onlar üzülmesin diye ağlayamıyorum...kendi içimde sinir harbi yaşıyorum.. yolun çok başındayım ama yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu...bir sonraki doktor randevum 4 kasım...çok var..doktorum çok erken dedi ve bebeğimin kalp atışını dinletmedi... ordamı yoksa değilmi bilemiyorum...oooof ne saçmaladım...siz bana bakmayın moral sıfır... listeyi devrelan arkadaşıma çok teşekkür ederim duayı okumaya devam edicem okudukca toplu halde yazarım...

CAnim yapma böyle iyi düşün ne olur canını sıkma sen üzülünce bebeğinde üzülür.diğer bebeğinin omrunu rabbim bu bebeğine versin inşallah.rabbime dua et ....allahima emanetsin...moralini yüksek tut ne olur.bebeğinin senin mutluluğuna ihtiyacı var

Haseki,canım benim,
Yaşadığın şey gerçekten çok zor bir durum. Ama en azından bir tesellin var canım. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır ve zamanı gelince ağlaya ağlaya kollarının arasına geliverir annesi. Canım , olumlu düşünmeye çalış lütfen. İçinde hala bebişin var güzelim. Kötü etkilenmesin.

Dün gece 2 gibi şiddetli karın ağrım başladı, geçmeyince zekai Tahire geldik, ama öyle böyle bir ağrı değil resmen iki büklümdüm :( çok şükür kanamam yoktu ve ultrason da bebekler normal göründü. Yine de hastaneye kan idrar tahlilleri için yatışım yapıldi. Aradan geçen bunca saate rağmen ağrılarım aynen devam:( aslinda idrar ve kan da büyük bir problem yok gibi, ağrı geçmediği için testleri tekrarlıyorlar ve yenilerini yapiyorlar, şuanda apandisit böbrekler hepsinden şüpheleniliyor. Kendi doktoruma haber veremedim yurt dışında bildiğim kadarıyla:( ne olur bana dua edin, inşallah hem kuzularım hem ben sağ sağlım atlatırız:14:

Ah canim benim Gecmis olsun Allah yardim eylesin

Gecmis olsun canim Allaha sukur dugeri senunle herrsey Allahtan Rabbim bebegini saglikla elune aldirmaya nasip etsin

maşallah ne çabuk duymuşsun kalp sesini. ben daha bu salı duyabildim kalp sesini. bende doktoruma sormuştum duyabilirmiyim diye. dinletmişti bana ama o sesi makine yapıyor mekanik bir ses demişti. bebeğin kalp sesi değil dedi.
ama salı günü sağlık ocağında dinledim küçük bi cihazla. o kadar haycanlandımki kalbim ağzımda atmaya başladı sanki. oğluşumda etkilenmiş benim heyecanımdan. çok güzel bi duygu ya rabbim herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah :)

evet canım muhteşem bir duyguydu :16: mekanik ses demedi doktor bilmiyorum yani açıklama yapmadı eğer öyleysede ben yinede çok heyecablandım.. zaten her doktor 7 haftalıkken kalp sesini duyuruyo bildiğim kadariyle ..senin oğluşun korkmuştur belki anlamıştır belkide ona baktığınızı :16: sen 22 haftalık olmussun ne çabuk oldu değilmi canım benim rabbim sağlıcakla kucağına aldığınıda görelim inşallah..

canım yazını yeni okudum umarım şimdi iyisindir çok geçmiş olsun o sancılardan bendede oluyo ama geçiyo inşallah seninkide geçer bebişlerinde sağlıklı bir şekilde seninle kalırlar .. tekrar geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun.. diğer bebeğini rabbim sana bağışlasın..

Eminim sinirlerin cok yipranmistir ama yapacak bisi yok kendini ancak sen teselli edersin bak hiç olmazsa geride kalan bi bebegin var onun için güçlü ol stres sende sadece rahim kasilmasi yapar baska bi ise yaramaz canım doktor eger öteki de düşecek olsa seni göndermezdi eve merak etme ins pit pit diye yasiyodur icinde.. Üzülme bebeğini de üzme..üzerine elini koy ve onunla konus dinlen onu sev ve dua et canım allah sabır ve sükunet versin.. Iyi geceler

günaydın arkadaşlarrr
hamile arkadaşlarım tedavideki bir arkadaşımız için hamile olan arkadaşlarım birer tane ayetek kürsi okuyabilirmi 41 tane hamiledenn 42 ayetl kursi gerekte tamamlayabilirmisinz kızlar
okuyan olursa okudum yazarsa kaç tane hamilemizin okuduğunu anlarız
rabbim olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin

günaydın arkadaşlarrr
hamile arkadaşlarım tedavideki bir arkadaşımız için hamile olan arkadaşlarım birer tane ayetek kürsi okuyabilirmi 41 tane hamiledenn 42 ayetl kursi gerekte tamamlayabilirmisinz kızlar

Ben okudum canim allah kabul etsin.iyi bayramlar

günaydın arkadaşlarrr

Okudum bende canim

Öncelikle sıkıntıda olan arkadaşlarıma Rabbimden şifa ve güç diliyorum.
Benim cuma akşamı koyu kahve bir akıntım geldi. Crinoneyi yeni bırakmıştım, pelteli bir atıktı ben ona yordum. Gerçi cuma günü işte çok yoruldum, nöbet bir de 7 saat ders. Cumartesi de aynı leke devam edince çok aldırmadım aslında. Taze kan olmadığı müddetçe sorun yok diye içimi rahat tutuyordum. Akşam akıntının rengi kırmızıya dönünce apar topar doktora koştuk. Yolda yine koyu kahveye dönmüştü akıntı. Doktor vajinal muayene etti ve sana kaç transfer yapılmıştı dedi. Ben de iki dedim. Burda iki bebek var görüyor musun dedi. Nasıl yani, şaka mı bu diye şoka girdim. Hamileliğimin 13. haftasında ikiz bebek beklediğimi öğrendim özetle. Biri diğerinin ardına gizlenmiş. Karından muayene ile belli olmuyor. Vajinalle görünüyor. Biri 13 haftalık diğeri 12 haftalıkmış. Pazartesi kontrol var ama kahve akıntı devam ediyor hala. Bariz miktarda azaldı gerçi. Dinleniyorum, sonrasında ne olacak bilmiyorum. Hayırlısı olsun ama ben bu şoktan kolay kolay çıkamayacağım galiba.

Kızlar ben hala hastanede yatıyorum:50: CRP çok yüksek enfeksiyon göstergesiymiş ve hemoglobin 9 baya kansızlık var gittikçe düşüyor :(( Ama şükürler olsun bebişlerim iyi şuanda, enfeksiyon sebebi için kültür sonuçlarımı bekliyoruz, o arada antibiyotik veriyorlar. Ağrım da ilk defa bugün geçti gibi, kanamam olmadı.İnşallah herşey yoluna girer bebişlerim de beni bırakmaz...

Haseki çok geçmiş olsun Rabbim diğer çocuğuna sağlık versin...

Masallah ne kadar güzel bir sürpriz yapmış sana bebeğin...peki daha önce hic vajinadan baktırmamışmiydin benimde iki transfer yapıldı.doktorum bir tane kese var dedi su an 5+5 haftalik..acaba banada senin gibi bir sürpriz yaparmı ki :)

masallah ne kadar güzel bir sürpriz yapmış sana bebeğin...peki daha önce hic vajinadan baktırmamışmiydin benimde iki transfer yapıldı.doktorum bir tane kese var dedi su an 5+5 haftalik..acaba banada senin gibi bir sürpriz yaparmı ki :)

merhaba canım gözün aydın ne mutlu sana :) inşallah ben de yaşarım ben aralık-ocak gibi tüp bebek yaptıracağım inşallah, bişey sorucam 2 kesen varmş ya kaç embriyo transfer edilmişti?ve görüşmeden sonraki adette hemen ilaçlara başlanıyormu ,diğer adet tarihine kadar ilaç mı kullanılıyor?yanitedaviye başladıktan sonraki adet tarihinde hemilelik sonucu mu bekliyoruz ?yardımcıolursanız svinirim...

merhaba canım gözün aydın ne mutlu sana :) inşallah ben de yaşarım ben aralık-ocak gibi tüp bebek yaptıracağım inşallah, bişey sorucam 2 kesen varmş ya kaç embriyo transfer edilmişti?ve görüşmeden sonraki adette hemen ilaçlara başlanıyormu ,diğer adet tarihine kadar ilaç mı kullanılıyor?yanitedaviye başladıktan sonraki adet tarihinde hemilelik sonucu mu bekliyoruz ?yardımcıolursanız svinirim...

Canım benim bi tane kese var.tedaviye adetine 10_15 gün kalsa başlanıyor önce lucrin kullanıyorsun.adet olana kadar.adet olduktan sonra lucrin dozunu düşürüyorlar onunla birlikte gonal f ye başladım.yumurtalar olgunlasana kadar devam ediyorsun.kontrol edip yumurta toplama günü veriliyor...sonrasını da biliyorsundur zaten.

Back