• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

selam...Arkadaşlar dün 2 embriyomu nihayet transferini yaptık. şimdi evde uzanıyor yazdıklarınızı okuyorum. Benim inanılmaz gaz sancım oluyor ve karnım kocaman şişti.ilaçlardan mı acaba ? siz gaz sancısı sıkıntısı yaşadınız mı

selam...Arkadaşlar dün 2 embriyomu nihayet transferini yaptık. şimdi evde uzanıyor yazdıklarınızı okuyorum. Benim inanılmaz gaz sancım oluyor ve karnım kocaman şişti.ilaçlardan mı acaba ? siz gaz sancısı sıkıntısı yaşadınız mı

canım hayırlı ugurlu olsun bebişlerin annesine sımsıkı tutunsun insallah ilaclar yapıyor olabilir canım benimde progestan iğne vuruluyordum o gaz ve şişkinlik yapmıstı gecer merak etme..

İnşallah canim bebislerin sana sımsıkı tutunur annelerini bırakmazlar 12 gun sonra müjdeli haberini alırız

Hayirli olsun canim rabbim insallah hayirli sonuclara eristirsin senide....gaz konusuna gelince ben transferden sonraki ilk 5 gun o sanciyi cektim ben..ne sebeple oldugunu bilmiyorum ama merak etme geciyor canim

geçmiş bayramınız mübarek olsun.. umarım herkes iyidir bayram boyunca pek kimse uğrayamamış...
HASEKİ geçmiş olsun canım umarım bebeğin seninledir..
AKSU canım iyileştiğine sevindim çok geçmiş olsun.. :nazar:
BETOKA sende bebişini sağ salim görmüssün çok şükür :nazar:

bizde yarın doktora gidicez kısmetse kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..
evlat hasreti çekenlerede rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah...:49:
Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkiledi :50: aynı zamanda gözüm açıldı :53: şimdi araştırıyorum tam olarak doktor ve hastane konusunda karar vermek için... sen ne yaptın bugün, inşallah sen de bebeşin de iyidir, bulantıların ne durumda?

öncelikle hayırlı olsun canım, inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın, gaz bende de olmuştu canım, merak etme, az yürüdükçe gaz şikayeti de artıyor tabi, gaz yapan yiyeceklerden biraz uzak durmaya çalışırsın... Allah yardımcın olsun....

bugün 7+2 günlük olmama rağmen kalp atışı yok bebeğimin.doktor yüksek ihtimal kürtaj dedi.cumaya tekrar bakıcak.benim durumumda olup geç kalp atışı duyan var mı?çok kötüyüm.

bugün 7+2 günlük olmama rağmen kalp atışı yok bebeğimin.doktor yüksek ihtimal kürtaj dedi.cumaya tekrar bakıcak.benim durumumda olup geç kalp atışı duyan var mı?çok kötüyüm.

canım inşallah kötü bişey yoktur ve bi sonraki kontrolde kalp atışları duyulur ama kendini kötüsüne de hazırla malısın herşey RABBİMİZİN taktiri tevekküllü olmak lazım sen daha sonra hiç bhcg yaptırmadın galiba dimi...

merhaba kızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo? benim bayram biraz buruk geçti. bayramda da kanamalarım devam etti. dünki kanamam da ceviz büyüklüğünde bir parça düşürdüm. sanırım diğer bebeğimde beni bıraktı.henüz doktora gitmedim ama durum ortada.. ağrı sancı ve kanama olumlu düşündürecek belirtiler değil...pzrtsi doktora gidicem umarım kürtaja gerek kalmaz...Rabbim can sağlığı versin herkese evinde yuvasında huzur versin ve böyle şeyleri kimseye yaşatmasın... dayanmak zor...çok yıpratıcı...gebelik takvimimi de kaldırdım umutlar başka bahara kaldı...

canım benim hemen olumsuz düşünme öyle belki herşey normaldir böle kanamaları olup parça düşürüp ağrıları olup gebeliği devam eden çok kişi var inşallah bize güzel haberlerle gelirsin lütfen bizi merakta bırakma Allah'a emanet ol canım...

canım inşallah kötü bişey yoktur ve bi sonraki kontrolde kalp atışları duyulur ama kendini kötüsüne de hazırla malısın herşey RABBİMİZİN taktiri tevekküllü olmak lazım sen daha sonra hiç bhcg yaptırmadın galiba dimi...

inşallah canım boşlukta gibiyim zaten.bebek gelişiyor ama kalp atımı yok işte

Umudum kasima kaldi;(((( adet oldum ama bayrama denk geldigi icin doktoruma ulasamadim ve tabi ilac kullanamadim;((( bebeklerimm hastanede donmak uzere bir ay daha bekleyecek..bir ay transfer ertwlendi bir ay histeroskopi bir ayda bayram allahim bana bu duyguyu nezman tattiracaksin. Agustostan beri tup bebek derdine dustuk ama nasipp benim nasibim sabir ve beklemekten acilmis galiba..

Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkiledi :50: aynı zamanda gözüm açıldı :53: şimdi araştırıyorum tam olarak doktor ve hastane konusunda karar vermek için... sen ne yaptın bugün, inşallah sen de bebeşin de iyidir, bulantıların ne dur

bende bebişimde iyiyiz hamdolsun :nazar: kontrolümüz iyi geçti fakat idrar yollarımda azcık iltihap çıktı o yüzden çok su içmem lazım ama ben su içtikçe midem bulanıyo napcam bilmiyorum yani..
bulantılara gelince sadece sabahları bulantım oluyo kusma yok çok şükür ..
doktorum 8 kasımda ikili teste çağırdı:16: benden haberler bu kadar...
bakıyorumda artık kimsecikler uğramıyo buraya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar nerdesiniz.....

Çok sağol Canım, perşembe de hemotolojiye gidicem kansızlıkla ilgili, inşallah ciddi bir şey yoktur, 1 hafta hastane beni çok etkiledi :50: aynı zamanda gözüm açıldı :53: şimdi araştırıyorum tam olarak doktor ve hastane konusunda karar vermek için... sen ne yaptın bugün, inşallah sen de bebeşin de iyidir, bulantıların ne dur

bende bebişimde iyiyiz hamdolsun :nazar: kontrolümüz iyi geçti fakat idrar yollarımda azcık iltihap çıktı o yüzden çok su içmem lazım ama ben su içtikçe midem bulanıyo napcam bilmiyorum yani..
bulantılara gelince sadece sabahları bulantım oluyo kusma yok çok şükür ..
doktorum 8 kasımda ikili teste çağırdı:16: benden haberler bu kadar...
bakıyorumda artık kimsecikler uğramıyo buraya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar nerdesiniz.....

bu aralar kimseler yok gercekten herkezin herseyi yolunda demekki aman yine iyi giitsin herkesin gebeliği..
benimde 8 kasımda 2li tarama testim var..insallah sonuclar iyi olur bakalım......

Bende bugün hastaneye gittim..minigim 7 mm olmus...kalp atislarini gordum...5 hafta sonraya ikili tarama icin randevu verdi doktor...sata göre bugün tam 7+0 usg ye göre de 6+5 cikti...su an icin gelisim guzel gidiyor bakalim..Mide bulantisi bir haftadir fena...sadece bulaniyor.daha hic istifra etmedim ama en korktugum sey bu yaa :( insallah hicde etmem..

Canım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Umudum kasima kaldi;(((( adet oldum ama bayrama denk geldigi icin doktoruma ulasamadim ve tabi ilac kullanamadim;((( bebeklerimm hastanede donmak uzere bir ay daha bekleyecek..bir ay transfer ertwlendi bir ay histeroskopi bir ayda bayram allahim bana bu duyguyu nezman tattiracaksin. Agustostan beri tup bebek derdine dustuk ama nasipp benim nasibim sabir ve beklemekten acilmis galiba..
Canım sabretmek zor ama inşallah sonu güzel olsun, vardır bir hayir, sen bu arada kendine iyi bak stres yapma güzel beslen uykuna dikkat et...
Bende bugün hastaneye gittim..minigim 7 mm olmus...kalp atislarini gordum...5 hafta sonraya ikili tarama icin randevu verdi doktor...sata göre bugün tam 7+0 usg ye göre de 6+5 cikti...su an icin gelisim guzel gidiyor bakalim..Mide bulantisi bir haftadir fena...sadece bulaniyor.daha hic istifra etmedim ama en korktugum sey bu yaa :( insallah hicde etmem..
Gözün aydinnnn canım:16: şimdiden takma hic bulantilara, kussanda normal zamandakinden farkli oluyo :)) biranda çıkıyor ama çok rahatliyosun:1: benim şükür çok bulantim yok ona rağmen 3 kez falan kustum nasil oldu anlamadim:37: Şükür Rabbime bunlari yaşattığı için :16:

Canım inşallah bir dahakine duyarsın bebişinin kalp atışını, 8. Haftalarda duyulanlar var, vajinal bakıldı değil mi? Allah korusun kürtaj için acele etme gerekiyorsa başka doktora da göster... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım sabretmek zor ama inşallah sonu güzel olsun, vardır bir hayir, sen bu arada kendine iyi bak stres yapma güzel beslen uykuna dikkat et...

Gözün aydinnnn canım:16: şimdiden takma hic bulantilara, kussanda normal zamandakinden farkli oluyo :)) biranda çıkıyor ama çok rahatliyosun:1: benim şükür çok bulantim yok ona rağmen 3 kez falan kustum nasil oldu anlamadim:37: Şükür Rabbime bunlari yaşattığı için :16:
selam gebişler topluluğu :))))) nasılsınız görüşmeyeli.... ben bayramda adet olamadım, sonrasında salı günü oldum ve ayın 5inde randevum var. yeniden başlamak üzere..... bakalım meylam bu defa neyleyecek??? hepinizi öpüyorum göbişlerinizden.... bebişlere iyi bakın... Rabbim sonuna kadar sounsuzca gitmenizi nasip etsin kızlar... merice35 aksuya katılıyorum tatlım, başka bir doktora daha görün bence de.... inşallah doktor yanılıyordur :(

Ewet canim yaa tabiki sukur halimize.ama kusmak korkulu ruyam iste malesef atlatamiyorum...sen nasilsin bebisler nasil..rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kuzum evet vajinal bakıldı eşimde bende yıkıldık resmen ama rabbimden hayırlı sağlıklısını istiyoruz eğer böylesi hayırlısıysa elden bişey gelmez.birde ultrason kağıdında 6+2 günlük yazıyor sata göre 7+2 1 haftalık fark var.bu durumu yaşayan oldu mu?

artık kimseler uğramıyo buralara rabbim hepinizin yardımcısı olsun HASEKİ arkadaşım seni çok merak ettim inşallah herşey yolundadır ve bebişin seninledir bizleri habersiz bırakma merice35 arkadaşım sendende güzel haberlerini bekliyorum

hepiniz ALLAH'a emanet olun...

Back