- Konu Sahibi karauslu34
- #8.461
Canım hayirli olsun şimdiden yeni tedavin Rabbim bu sever hayirlisi ile yüzünü güldürsün.... Güzel dileklerin için çok sağol canımmm Rabbim güzel gönlüne göre versin...selam gebişler topluluğu :))))) nasılsınız görüşmeyeli.... ben bayramda adet olamadım, sonrasında salı günü oldum ve ayın 5inde randevum var. yeniden başlamak üzere..... bakalım meylam bu defa neyleyecek??? hepinizi öpüyorum göbişlerinizden.... bebişlere iyi bakın... Rabbim sonuna kadar sounsuzca gitmenizi nasip etsin kızlar... merice35 aksuya katılıyorum tatlım, başka bir doktora daha görün bence de.... inşallah doktor yanılıyordur
Canım hastaneden çıktığımdan beri aşırı halsizim yarin hematoloji de randevum var inşallah kansızlığım ile ilgili ciddi birşey çıkmaz, ptesi de inşallah bebişleri görücem Allah'ım güzel haberler almayi nasip etsin cümlemizeEwet canim yaa tabiki sukur halimize.ama kusmak korkulu ruyam iste malesef atlatamiyorum...sen nasilsin bebisler nasil..rabbim hepimizin yardimcisi olsun
kuzum evet vajinal bakıldı eşimde bende yıkıldık resmen ama rabbimden hayırlı sağlıklısını istiyoruz eğer böylesi hayırlısıysa elden bişey gelmez.birde ultrason kağıdında 6+2 günlük yazıyor sata göre 7+2 1 haftalık fark var.bu durumu yaşayan oldu mu?
Canım SAT ne zaman transfer ne zaman? Eğer arasi 15 günden uzunsa fark ondan çıkıyordur, nette tüp bebekte hamilelik haftasi hesaplama yazinca transfere gore hesaplayan site var bak bakalim kaç cikacak, onda 6+ lardaysa ondan duyulmamistir kalp atışı, inşallah öyledir.