- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.401
fatoş5353...........50
aksu...................50
kalinkam..............150
4343...................50
amayaa................165
ahmtkdr................370
haseki...................380
emha......................75
Canım çok geçmiş olsun. Allah üçünüze de sağlık sıhhat versin, korusun.Dün gece 2 gibi şiddetli karın ağrım başladı, geçmeyince zekai Tahire geldik, ama öyle böyle bir ağrı değil resmen iki büklümdümçok şükür kanamam yoktu ve ultrason da bebekler normal göründü. Yine de hastaneye kan idrar tahlilleri için yatışım yapıldi. Aradan geçen bunca saate rağmen ağrılarım aynen devam aslinda idrar ve kan da büyük bir problem yok gibi, ağrı geçmediği için testleri tekrarlıyorlar ve yenilerini yapiyorlar, şuanda apandisit böbrekler hepsinden şüpheleniliyor. Kendi doktoruma haber veremedim yurt dışında bildiğim kadarıyla ne olur bana dua edin, inşallah hem kuzularım hem ben sağ sağlım atlatırız
arkadaşlar çok güçlü olduğumu düşünüyordum ama son 5-6 gündür yaşadıklarım güçlü biri olmadığımı anlamamı sağladı.. salı ve cuma akşamı yaşadığım kanamalar sonrasında geceyi hastanede geçirmek.. devam eden kahverengi lekelenme...damla damla devam eden kanama...arada kasıklarımda hissettiğim batmalar... biri düştü ona üzülüyorum... diğeri sağlıklı mı acaba sonrasında bişey olur mu diye endişe ediyorum...ailemin yanında eşimden uzaktayım... onlar üzülmesin diye ağlayamıyorum...kendi içimde sinir harbi yaşıyorum.. yolun çok başındayım ama yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu...bir sonraki doktor randevum 4 kasım...çok var..doktorum çok erken dedi ve bebeğimin kalp atışını dinletmedi... ordamı yoksa değilmi bilemiyorum...oooof ne saçmaladım...siz bana bakmayın moral sıfır... listeyi devrelan arkadaşıma çok teşekkür ederim duayı okumaya devam edicem okudukca toplu halde yazarım...
Haseki,canım benim,arkadaşlar çok güçlü olduğumu düşünüyordum ama son 5-6 gündür yaşadıklarım güçlü biri olmadığımı anlamamı sağladı.. salı ve cuma akşamı yaşadığım kanamalar sonrasında geceyi hastanede geçirmek.. devam eden kahverengi lekelenme...damla damla devam eden kanama...arada kasıklarımda hissettiğim batmalar... biri düştü ona üzülüyorum... diğeri sağlıklı mı acaba sonrasında bişey olur mu diye endişe ediyorum...ailemin yanında eşimden uzaktayım... onlar üzülmesin diye ağlayamıyorum...kendi içimde sinir harbi yaşıyorum.. yolun çok başındayım ama yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu...bir sonraki doktor randevum 4 kasım...çok var..doktorum çok erken dedi ve bebeğimin kalp atışını dinletmedi... ordamı yoksa değilmi bilemiyorum...oooof ne saçmaladım...siz bana bakmayın moral sıfır... listeyi devrelan arkadaşıma çok teşekkür ederim duayı okumaya devam edicem okudukca toplu halde yazarım...
Dün gece 2 gibi şiddetli karın ağrım başladı, geçmeyince zekai Tahire geldik, ama öyle böyle bir ağrı değil resmen iki büklümdümçok şükür kanamam yoktu ve ultrason da bebekler normal göründü. Yine de hastaneye kan idrar tahlilleri için yatışım yapıldi. Aradan geçen bunca saate rağmen ağrılarım aynen devam aslinda idrar ve kan da büyük bir problem yok gibi, ağrı geçmediği için testleri tekrarlıyorlar ve yenilerini yapiyorlar, şuanda apandisit böbrekler hepsinden şüpheleniliyor. Kendi doktoruma haber veremedim yurt dışında bildiğim kadarıyla ne olur bana dua edin, inşallah hem kuzularım hem ben sağ sağlım atlatırız
arkadaşlar çok güçlü olduğumu düşünüyordum ama son 5-6 gündür yaşadıklarım güçlü biri olmadığımı anlamamı sağladı.. salı ve cuma akşamı yaşadığım kanamalar sonrasında geceyi hastanede geçirmek.. devam eden kahverengi lekelenme...damla damla devam eden kanama...arada kasıklarımda hissettiğim batmalar... biri düştü ona üzülüyorum... diğeri sağlıklı mı acaba sonrasında bişey olur mu diye endişe ediyorum...ailemin yanında eşimden uzaktayım... onlar üzülmesin diye ağlayamıyorum...kendi içimde sinir harbi yaşıyorum.. yolun çok başındayım ama yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu...bir sonraki doktor randevum 4 kasım...çok var..doktorum çok erken dedi ve bebeğimin kalp atışını dinletmedi... ordamı yoksa değilmi bilemiyorum...oooof ne saçmaladım...siz bana bakmayın moral sıfır... listeyi devrelan arkadaşıma çok teşekkür ederim duayı okumaya devam edicem okudukca toplu halde yazarım...
maşallah ne çabuk duymuşsun kalp sesini. ben daha bu salı duyabildim kalp sesini. bende doktoruma sormuştum duyabilirmiyim diye. dinletmişti bana ama o sesi makine yapıyor mekanik bir ses demişti. bebeğin kalp sesi değil dedi.
ama salı günü sağlık ocağında dinledim küçük bi cihazla. o kadar haycanlandımki kalbim ağzımda atmaya başladı sanki. oğluşumda etkilenmiş benim heyecanımdan. çok güzel bi duygu ya rabbim herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah :)
evet canım muhteşem bir duyguydumekanik ses demedi doktor bilmiyorum yani açıklama yapmadı eğer öyleysede ben yinede çok heyecablandım.. zaten her doktor 7 haftalıkken kalp sesini duyuruyo bildiğim kadariyle ..senin oğluşun korkmuştur belki anlamıştır belkide ona baktığınızı sen 22 haftalık olmussun ne çabuk oldu değilmi canım benim rabbim sağlıcakla kucağına aldığınıda görelim inşallah..
Dün gece 2 gibi şiddetli karın ağrım başladı, geçmeyince zekai Tahire geldik, ama öyle böyle bir ağrı değil resmen iki büklümdümçok şükür kanamam yoktu ve ultrason da bebekler normal göründü. Yine de hastaneye kan idrar tahlilleri için yatışım yapıldi. Aradan geçen bunca saate rağmen ağrılarım aynen devam aslinda idrar ve kan da büyük bir problem yok gibi, ağrı geçmediği için testleri tekrarlıyorlar ve yenilerini yapiyorlar, şuanda apandisit böbrekler hepsinden şüpheleniliyor. Kendi doktoruma haber veremedim yurt dışında bildiğim kadarıyla ne olur bana dua edin, inşallah hem kuzularım hem ben sağ sağlım atlatırız
günaydın arkadaşlarrr
hamile arkadaşlarım tedavideki bir arkadaşımız için hamile olan arkadaşlarım birer tane ayetek kürsi okuyabilirmi 41 tane hamiledenn 42 ayetl kursi gerekte tamamlayabilirmisinz kızlar
okuyan olursa okudum yazarsa kaç tane hamilemizin okuduğunu anlarız
rabbim olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin
günaydın arkadaşlarrr
hamile arkadaşlarım tedavideki bir arkadaşımız için hamile olan arkadaşlarım birer tane ayetek kürsi okuyabilirmi 41 tane hamiledenn 42 ayetl kursi gerekte tamamlayabilirmisinz kızlar
okuyan olursa okudum yazarsa kaç tane hamilemizin okuduğunu anlarız
rabbim olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin
masallah ne kadar güzel bir sürpriz yapmış sana bebeğin...peki daha önce hic vajinadan baktırmamışmiydin benimde iki transfer yapıldı.doktorum bir tane kese var dedi su an 5+5 haftalik..acaba banada senin gibi bir sürpriz yaparmı ki :)
merhaba canım gözün aydın ne mutlu sana :) inşallah ben de yaşarım ben aralık-ocak gibi tüp bebek yaptıracağım inşallah, bişey sorucam 2 kesen varmş ya kaç embriyo transfer edilmişti?ve görüşmeden sonraki adette hemen ilaçlara başlanıyormu ,diğer adet tarihine kadar ilaç mı kullanılıyor?yanitedaviye başladıktan sonraki adet tarihinde hemilelik sonucu mu bekliyoruz ?yardımcıolursanız svinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?