Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardım etsindoğumda hepimize.Benim bebeğimde normalde çok hareketli maşallahı var anlayacağınız ne kadar hareket ederse etsin başı doğum pozisyonuna dönüyo şimdilik eğer böyle devam ederse benimde doğum normal olacak inşallah şimdilik korku yok ama her gün neredeyse doğduğumu filan görüyorum sizde de öyle mikızlar bende normal dogum istiyorum bebiş aşağıya dogru dönük durumda suanda bakalım
kafası birazcık büyük ama
son haftaya kadar beklemezse dogurabilirim :)))
dogum anını düşünmemeye calısıyorum sonuca odaklandım o yüzden suanda korkum yokkkk
ama perş günü günü biraz fazla hareket ettim ve köpekten korktuum eve varamadan sancılarım tuttuuu
resmen ara ara bir kasılmalarr anladım nasıl olabileceğiniiiii
yarım saat yattım ama resmen cıglık attırıyo bebek kasılıyo filaan baya zor olcak gibi ....
sancılar gecince kuş gibi oldum normal kasık agrısından farklı agrılarmışşşş onu anladım bide ara ara geliyooooo Anaaaaammmmmm
Allah yardım etsindoğumda hepimize.Benim bebeğimde normalde çok hareketli maşallahı var anlayacağınız ne kadar hareket ederse etsin başı doğum pozisyonuna dönüyo şimdilik eğer böyle devam ederse benimde doğum normal olacak inşallah şimdilik korku yok ama her gün neredeyse doğduğumu filan görüyorum sizde de öyle mi
bende nerdeyse her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum. hatta bazen topictekilerin doğurduğunu bile görüyorum.
bende nerdeyse her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum. hatta bazen topictekilerin doğurduğunu bile görüyorum.
bende hiç korkmuyorum nedense doğumdan ne normalden ne sezeryandan herkes doğuruyor tek isteğim ikisininde epidural olması. benim tek korkum doğum anında bi aksilik komplikasyon olması oğlum sağlıklı olsunda doğururuz ne yapalım. suni sanci biraz düşündürüyor beni. ilk baştan beri kendimi hazırladım doğuma ben çıkacak bi şekilde :)kızlar bende normal dogum istiyorum bebiş aşağıya dogru dönük durumda suanda bakalım
kafası birazcık büyük ama
son haftaya kadar beklemezse dogurabilirim :)))
dogum anını düşünmemeye calısıyorum sonuca odaklandım o yüzden suanda korkum yokkkk
ama perş günü günü biraz fazla hareket ettim ve köpekten korktuum eve varamadan sancılarım tuttuuu
resmen ara ara bir kasılmalarr anladım nasıl olabileceğiniiiii
yarım saat yattım ama resmen cıglık attırıyo bebek kasılıyo filaan baya zor olcak gibi ....
sancılar gecince kuş gibi oldum normal kasık agrısından farklı agrılarmışşşş onu anladım bide ara ara geliyooooo Anaaaaammmmmm
başlığı görünce aldı yine beni bir telaş :S
artık fazlasıyla sıkılmış ve biran önce bebeğine kavuşmak isteyen annelerdenim ben ama birkaç gündür kendimi doğuma hazırlamak için doğum videoları izlemeye başladıktan sonra bir stres aldı beni, öyle ya da böyle çıkcak o çocuk ordan ama korkmaya başladım normal doğumdan hepimize yardım etsin allah :S
başlığı görünce aldı yine beni bir telaş :S
artık fazlasıyla sıkılmış ve biran önce bebeğine kavuşmak isteyen annelerdenim ben ama birkaç gündür kendimi doğuma hazırlamak için doğum videoları izlemeye başladıktan sonra bir stres aldı beni, öyle ya da böyle çıkcak o çocuk ordan ama korkmaya başladım normal doğumdan hepimize yardım etsin allah :S
Allah iyiliğini versin kimde kakmış ki bizde de kalsın) allah o an bi güç verir inşallah şimdiden daraltma yüreğini zaman geçmez yoksa
Bende sensin gibi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim :)) bir an önce sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım bende normal doğum düşünüorm bir aksilik çıkmazsa ama kızım hala pozisyonunu almamış ;(
bence dönmemesini sıkıntı yapma çünkü daha zamanımız var, son ayda hatta son 2-3 hafta dönen bile duydum ben her şeyin hayırlısı hem nasıl sağlıkla doğcaksa bebişler öyle olsun her şey