güzel anniş her anne adayında bence belirtiler farklılık gösteriyor
ben sadece mesela 7-8.ci haftalarda regl agrısı gıbı agrılarla karsılastım
ondan sonra bırdaha olmadı
ama dr umun dedıgı normal regl günlerin geldiği zaman böyle ağrıların tekrarlaması normal
bebek artık yukarı cıkıyor annesı merak etme
teşekkür ederim canım ne bileyim ya emin olamadım içimde acabamı kaldı bide böle hikayeleri çok okuyunca yok kız dediler erkek doğurdum yok erkek dediler kız doğurdum diye kafam karıştı
İlahi romaroma Yok ben Aslan olmazsa kabul etmiycem tabiki latife yapıyoruz canımcanım biz işin latifesindeyiz :) babamız cimbomlu olunca burcuda öyle denke geldi şimdilik hava atıyor
yoksa benim için farketmez herşey kabulum
Teşekkür ederiz teyzesi bide İzmir'den benSevgili Anne Adayları merhaba
bir önceki sayfamız kapatıldı bildiğiniz üzere,burada herkes bilgi paylaşımında bulunmak için var.
heyecanını sevincini hamıleliğin ne demek oldugunu,kesenen ne demek oldugunu,kalp atışının ne demek oldugunu,ikili üçlü dörtlü tarama testinin ne demek oldugunu
ve heyecanlı cinsiyet öğrenimlerini hep buradan birbirimize aktararak öğreniyoruz,hepimizin bir sanal adı var gercek adımızı bilmiyoruz bile,ama o kadar yakınız ki o kadar samimi ve içten sanki sanal değilde aileden biriyiz gibi,
lütfen bunu devam ettirelim,Allah nasip ederse bebeklerimizin bu özel anlarını paylaşalım, bu guzel yolculugun sonuna kadar herseylerını paylasarak öğrenelim...
kimimizin ikinci üçüncü hamileliği kimimizin ilk bebegı hepimiz hassasız hepimizin hormonları tavan
hepimiz alınganız,ben çalışan bir anne adayıyım ve daha strestliyim,buraya girerek iki gülüp sohbet ederek kafamı dağıtıyorum yada merak ettiklerimi öğreniyorum
lütfen herkes empati yaparak söylediklerini düşünsün
"Alıngan" oldgumuz bir dönem unutmayın,sakinlik her zaman iyidir,ben hepinizi cok sevdim,
tekrar başlıyalım,eski konuları açmadan kaldıgımız yerden iyi şeyler düşünüp paylaşarak.
Sevgiler,
Graf,
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]Anne Adayımız[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[TD]Kaçıncı bebek[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uconn[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paradokss[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgn08[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selma86[/TD]
[TD]27eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annelite[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graf[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hmfsst[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]25 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kkarabiberim[/TD]
[TD]12 ekim[/TD]
[TD]19 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaos302[/TD]
[TD]13 ekim[/TD]
[TD]20 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]m_s_c[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD]23 Temmuz[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisayy[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD]25 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]afyon[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba hanımlar! ben de temmuz anne adayıyım. Nasip olursa kızımız olacak.
ya kızlar rüyamda karnım hep çatlamıştı kabus gibiydi yaaa. kendi kendime erken değilmi daha diyorum, eşime gösteriyorum dokunuyorum bakıyorum baya baya çatlak, uzun uzun böyle, maşallah tem otoyolu gibi
Hoşgeldin canım,
Hayırlı olsun. Güzel günlerde doğurup büyütürsün inşallah prensesini
Maşşallah canım testlerindeki değerlerin sağlıklı cıkmasına cok sevindim darısı bizlere..Günayddıınn güzel annişler ve tatlı bebişlerii
Bugün 4 lü test sonuçlarımı aldım. Doktorum herşey yolunda gayet iyi durumda bebiş dedi. Çookk mutluyumm
Darısı tüm test yaptıranların başına :))
hanımlar sesimi duyan varmı varsa bi ses versin
Diger topiğimizde paylaşmıştım ama seninkininde aynı agrılardan olabilecegini düşünerek tekrar paylaşmak istedim. Aşagıdaki linkteki gibiyse ağrıların endişenecek birşey yok çünkü rutin olarak bu dönemde yaşayacagımız ligament agrıları sınıfına giriyormuş bunlar..16. haftadayım bu haftalarda kasık ağrısı normal mi. bebek kasıkta değil artık demi. üşüttüm ben galiba?
Senin rüyanın yorumu bende canımdoktorun bana ne diceni görmüşsün heralde bugün doktoruma karnım çok kaşınıyo diye söyledim. Oda bana dediki karnında çok çatlak olucak muhtemelen erken başlıycak dedi krem yazdı bi tane birde bebe yağı kullan dedi.
Kızlar kontrole gittiğimde "gebelikte yapılan tetanoz aşısı" hakkında bilgi almayı unutmuşum tamamen. Aranızda yaptırmaya başlayan ya da bilgisi olan var mı?
internette araştıdığım kadarıyla;Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.
Tetanoz aşısının uygulanış programı;
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
Tetanoz aşısı canlı mikroorganizma içermediğinden dolayı gebelikte güvenle yapılabilecek bir aşıdır. Daha önce tetanoz aşısı hiç yapılmamış veya aşı yapılmasının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmiş olan gebelere tetanoz aşısı yapılması önerilir. Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebeği yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır.
Diğer kontrolümde ise 20+3 günlük olacagız. Ben gecikmiş olur muyum diğer kontrolüme kadar endişelendim şimdi. Sağlık ocağında da kaydım yok ama gidip danışmalı mıyım?
Fikri olanlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Maşşallah canım testlerindeki değerlerin sağlıklı cıkmasına cok sevindim darısı bizlere..
Whecher , bende babişkomuzda göremedik ekranda erkekliğine dair birşeyler ama doktorumn 15+3deki kontrolümüzde %90 erkek diyince eşim kendini tutamayıp sordu nereden anlıyorsunuz doktor bey diyerekten safiyanece:) doktorun cevabı basitti direkt cinsel organına bakıyorum dedi. Ama yinede herzaman ihtimaller olsa da bence doktorunun tecrübesine güvenip artık sende alışverişine başla canım iç rahatlığıyla
Diger topiğimizde paylaşmıştım ama seninkininde aynı agrılardan olabilecegini düşünerek tekrar paylaşmak istedim. Aşagıdaki linkteki gibiyse ağrıların endişenecek birşey yok çünkü rutin olarak bu dönemde yaşayacagımız ligament agrıları sınıfına giriyormuş bunlar..
GEBELİKTE ROUND LİGAMENT AĞRISI
valla benim kaşıntım yok fazla, anneme çekeyim diye dua ediyorum, 2 doğum ve sıfır deformeyağ falan sürüyorum ama çatlıyacağı varsa çatlıyo yaa. bide kaşımak, olacak olan çatlağıda çoğaltıyomuş komşum söyledi kendisinin 3 çocuğu var. kaşımamaya çalış dayanabilirsen kuzum
ayy kızlar ya benim ders çalışmam lazzııımmmm ve hala burdayım ayrılamıyorum ya. bağımlılık yaptı galibayeni takıntım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?