2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Benim kaynanada o zaman yardım etti sadece bulaşıklara asıl yardım etmeyen kardeşi ve kızları onlarda eşşek kadar yani ve 2 gün sonra hasta oldu yalandan evine gittiğinde doktora gitmiş doktor ne dese beyenirsin sen hasta değilsin psikolojik seninki demişş ne güldüm yaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ve o kavgadan sonra bura geldiklerinde bana bişi yaptırmıyor evindede öyle bişi yaptırmıyor işe yaramış demekki kavga :KK1::KK1::KK1::KK1: normalde aynı evde otururken (1,5sene oturduk) çok kavga olurdu suçumuz yokken biz suçlu olurduk ayrı eve çıktık gene kabak bizim başımıza patlardıı şimdi de eşim diyo bizle küsemezler bişide diyemezler torun geliyo artık diyooo:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:sanırım bi kavga olsa eşim göstermeyecek onlara kızımıı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kız bu arada bende korkmuyor değilim kaynanalar torun sevdasına buraya taşınmasınlar kayınpeder aslen afyonludurda annesi kardeşleri burda yandık ki ne yandık o zaman

Psikolojikk :))ay cok güldüm ama Allah o duruma da düşürmesin tabi nolcağımız belli mi aman diyim:)yine diyen der diyceğini üstüne de ben babannesiyim tabiki görücem sevicem der ama eşin bukonuda otoriter olursa tavrını koyarsa yapamazlar zaten hep eşlerden geçiyo ya bakma işte neyse sen hakkını doldurmuşsun 1.5 yıl dile kolay gelmesinler yoksa yandın şekerim:KK70: Neyse kötüyü çekmeyelim kendimize iyi düşünelim iyi olsun bari..
 
Tamamm bebişimmm :)) valla haklısın yeni yeni keyfim yerine geldi sayenzde bebeğimde tepiklemeye başladı ohh çok şükür o sağlıklı olsunda herşey yapılır dediğin gibi sadece benim değil canım hepimizin bebekleri inşallah sağlıklı,hayırlı bir şekilde doğarlar ve güzel güzel severiz sonra 2013 temmuz anneleri bebek bakım konusunda yeni bi sayfada buluşuruz yok gazı yok sütü :))Çok sağol tatlımm :KK54: (senden çaldım)pek anlamam ikonlardan:))


Haaahh şöyle bebişim uğra sen hergün buraya morel depola iyi geliyor inan insana ben çıkamıyom bu topikten yafff :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Ayyy inş görürüz o günleride cnm ya 4 gözle bekliyoz hepimiz valla yaaa kuzucuklarımızı

Bu arada o işaretleri bi yerden aktif ediyodukta hatırlayamadım bilen biri yardımcı olur sanırım kızlardan :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
 
Son düzenleme:
Psikolojikk :))ay cok güldüm ama Allah o duruma da düşürmesin tabi nolcağımız belli mi aman diyim:)yine diyen der diyceğini üstüne de ben babannesiyim tabiki görücem sevicem der ama eşin bukonuda otoriter olursa tavrını koyarsa yapamazlar zaten hep eşlerden geçiyo ya bakma işte neyse sen hakkını doldurmuşsun 1.5 yıl dile kolay gelmesinler yoksa yandın şekerim:KK70: Neyse kötüyü çekmeyelim kendimize iyi düşünelim iyi olsun bari..


Sorma bende çok güldüm bide ölüyomuş gibi yatak döşek yatmışşş :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: aman düşürmesin allahım o durumlara oda zor valla otoriter mi ehhh işte sayemde oda canımm :21::21::21: ayıptır söylemesi dediğimi yaptırırım tabi bazı konularde devre dışı kalıyom da neysee :KK53::KK53::KK53::KK53: öyle valla eşlerden oluyo ne oluyosaa 1,5 sene neler çektim ne sen sor ne ben söyliyim fazlasıyla hakkımı doldurdum yani aman gelmesinler yaa :18::18::18::18::18: allah korusunn :18::18::18::18::18: yok yok gelmezler yaaa kaynana memleketini bırakıp gelemez bi kaç kez gelemyi denedilerde olmadı bırakamadılar memleketleriniiii :21::21::21::21:
 
Son düzenleme:
Kalabalığı bende hiç sevmem hele de işin ucundan tutmazlarsa cok zor olur senn için en yakınların ve hoca yeter canım niye olmasın bende öyle yapcam ama su da var ondan sonra kv akrabaları ay bebeği görelim hem hediyemizi yapalım diye parca pincik gelmeye kalkarlarsa o da fena olur sürekli hazırlık yapılması gerkr hem de düzenn bozulur istersen al aradan cıksın kv ile aynı şehrdeysen sizin evde yapalım de:)

Yok kiz bebek gormeye uzak akrabalar gelmezler.mevlutde kaynanam davet edecegi icin o kadar kalabalik olur.heralde cocuk gormeye davet etmez :KK9:benim gicigima herkesi ariyormus:KK1::KK1:
 
Aynı dert bende de var canım benim düşün benim babannem yapıyor kim bilir kaçıncı torunuyum benim çocuğuma özeniyor yapıyor babaannem ama kayınvalide tarafından dediğin gibi arayan soran yok valla alınacak varmı diye halbuki onlarında ilk torunları kaynanamların yani hatta ben ilk başlarda kimse aramayınca sanırım kimse bilmiyor duymadı hamile olduğumu sanmıştım :KK53::KK53::KK53::KK53: meyersem umurları değilmişş:KK53::KK53::KK53::KK53: Düşün kayınpederim bile hayırlı olsun demedi inan kayınvalidede dilinin ucuyla halbuki ilk torun :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: allaha şükür ayrı yerlerdeyiz ama benimkide çok meraklıdır ve lafcıdır senden duyduğunu başkasına başka başka üzerine kata kata anlatır yani ve yalancıdır sözünün eri değildir yaparım der yapmaz hep hayal kırıklı yaşarım-yaşadım yani

Nasıl takmadın dersen baya zor oldu yılbaşını burda geçirdiler cümbür cemaat benimde düşük tehlikem vardı kalkıp yardım etmediler çok zoruma gitti bu yüzden eşimle kavga ettim hepsi düşüncesiz sende öylesin dedim çağıran eşimdi çünki birdaha böyle zamanlarda hele yılbaşında kimseyi istemiyorum dedim çağırma kimseyi dedim falan filan sonra gittiler bunlar kv 15 gün felan aramadı ben aradığımda bahaneler buldu yok senini duyamıyom ne dediğini anlamıyom yok telefonum kapalıydı fat.ödenmemiş halbuki fat kp burda ödedi yani bunuda dedim eşime annem benle konuşmamak için yalan söylüyor istemiyorsa aramam dedim ve eşim onlarda yana oldu demediğini bırakmadı ben hatalıymışım gibi artık ne dediyse annesii :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: sonra gene konuşmadık bende eşime dedim arayan arar aramassalarda umurumda değiller dedim kandildi aradım insanlık bende kalsın diye konuştuk öyle öyle eridi buzlar ama ben gene mesafeliyim artık dedim kendi kendime hiç kimseyi takmayacağım hele kvleri hiç dedim sonra eşim hatasını anladı ama kırdı beni bir kere şimdi hayatta aynı konudan olsun başka konuda olsun kavga etmiyoruz çok şükürr:KK9::KK9::KK9: yani böyle böyle takmamaya başladım cnm takma sendee




ay ben de çok heyecan yaptım normal olunca son dakkaya kadar bilemiyorsun görümcem ../01/2010 yaptırmıştı gerekirse elle yazarım demişti :)))


ben çengelköydeyim canım biraz uzak ama eğer çeşit çoksa gelip görmeye değer bence, sen ne dersin?
eminönündeki gibiler mi daha mı uygunlar çeşitler nasıl?



böyle akrabalarınız var mı onlarla kıskandırsan yengem gelinine doğumda bunu almış bizde böyledir çok önemsenir vs gibi benim kv öyle yenge düğüne gelecek ona hva atayım diye beşi bir yerde alacaktı sonra amca ameliyat olunca yenge gelmedi kv de almadı birşey :)))

Aslında o taktikte iyiymiş ben onu uygulayayım barii işe yarar belkiii:KK9::KK9::KK9::KK9:

daha yeni açılıyor dükkan adam haftaya bütün renkler olur dedi. bende sadece 3 renk alabildim. ben tekrar bi gideyim ondan sonra sana söylerim :)
 
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...

bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedi :KK43: başından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
 
Yok kiz bebek gormeye uzak akrabalar gelmezler.mevlutde kaynanam davet edecegi icin o kadar kalabalik olur.heralde cocuk gormeye davet etmez :KK9:benim gicigima herkesi ariyormus:KK1::KK1:

Kaynana yaparmı yapar canım allahtan benim kaynana dediğine göre mevlit doğu yatağı felan yaptıracakmış eminim fazla kişi gelmeyecek çünkü kaynana kimseye gitmez doğum olsun düğün olsun bayramda seyranda gitmez yani bakalım yapacakmıı öyle olursa hepsi aradan çıkar geleceklerin ama nasıl yapılıyor çok merak ediyorum :44::44::44::44::44:
 
canlarım geçmişi okudum anca geldim.

kv den yana dertli herkes onu gördüm.
ve okudukça çookk üzüldüm. bende aynı şeyleri yaşıyorum. ama ufak bir farkla canlarım. sizin dertlendiğiniz tüm şeyleri ben kendi ailemden yaşıyorum. yani emin olun elin lafı yapması yapmaması daha az batar insana. aman ben gelinim dersin elim dersin en kötü. ama insan kendi ailesinden yana bişeyleri göremeyince daha çok acı veriyor emin olun. en basit bişey anlatayım.
babamın doğum günüydü. eşimle hediyeler aldık. yiyecek bişeyler aldık. haberde verdik önceden doğum gününde gelemiycez çalıştığımız için 1 gün önceden gelicez diye. benim canım babam arkadaşlarıyla görüşeceği için eve geç gelicekmiş ogün söylüyor bana kardeşim sıkıla sıkıla. bizde evden çıkmadan babamı arıyoruz. ben 1 saate gelirim diyor. bizde gidiyoruz. yemekler yeniyor. hediyeler açılıyor (annem tarafından) saat gece 11 oluyor babam halaaa gelicek. o kadar üzüldüm ki anlatamam. birde eşim ne düşünmüştür diye içim iyice sıkıldı tabi. yani bunun gibi o kadar çok şey varki. izin günümüzde emrivaki yapıp çağırır annem bizde planımızı önceden yapmış oluyoruz izin günü için. her seferinde bozmak zorunda kalıyorum. önceki gün arayıp demezler gelin bize ya da biz gelelim diye. hoş bizede pek gelmezler. kardeşim gelir bana daha çok.bende takmamaya çalışıyorumda bugünlerde bende biraz hassaslaştım çok üzülüyorum.ha birde babam şunu bile söylemiş hakkımda ben çok nazlı bir hamileymişim. ne çok yoruluyormuşum.çok şımarıklık yapıyormuşum. annemde hamile olmuşta hiç böyle değilmiş. bunu söyleyen benim kendi babam. ve benim çalışma koşullarımın ne kadar yorucu olduğunu gayet iyi biliyor. el anlamaz hadi ama benim kendi ailem anlamıyor beni. bende ne çok anlattım. kimseye anlatamıyorum ki eşime bile. :KK50::KK50:
 
Haaahh şöyle bebişim uğra sen hergün buraya morel depola iyi geliyor inan insana ben çıkamıyom bu topikten yafff :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Ayyy inş görürüz o günleride cnm ya 4 gözle bekliyoz hepimiz valla yaaa kuzucuklarımızı

Bu arada o işaretleri bi yerden aktif ediyodukta hatırlayamadım bilen biri yardımcı olur sanırım kızlardan :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hergün muhakkak bakıyorum zaten yazarsam çıkamayacağımı bildiğim için yazamyrm malum ders çalışmam lazım ama yine de yazmaya gayret ederim gönlüm sizle yazmasamda..Ayy canım valla biri anlatsın nerden iki nokta bi parantez yapmaktan sıkıldım valla al bitane daha :)
 
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...

bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedi :KK43: başından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...

yarim cnm senin bebeğin kilosu maşaallah bence önden bile gidiyor hemde bayağı.daha 29 haftalıksın 4 kilo doğar kızımız :)
boya gelince bu haftalarda benim doktorum boy ölçümü bile yapmıyor çünkü pozisyonları müsait değil.
oradan bir bilgi edinmek yanlış bence şöyle böyle diye.onu son haftalarda anlar ancak.
şimdiden takıp canını sıkma.hem minyon olur belki annesi ne güzel işte çıtı pıtı :KK66:
 
Son düzenleme:
canlarım geçmişi okudum anca geldim.

kv den yana dertli herkes onu gördüm.
ve okudukça çookk üzüldüm. bende aynı şeyleri yaşıyorum. ama ufak bir farkla canlarım. sizin dertlendiğiniz tüm şeyleri ben kendi ailemden yaşıyorum. yani emin olun elin lafı yapması yapmaması daha az batar insana. aman ben gelinim dersin elim dersin en kötü. ama insan kendi ailesinden yana bişeyleri göremeyince daha çok acı veriyor emin olun. en basit bişey anlatayım.
babamın doğum günüydü. eşimle hediyeler aldık. yiyecek bişeyler aldık. haberde verdik önceden doğum gününde gelemiycez çalıştığımız için 1 gün önceden gelicez diye. benim canım babam arkadaşlarıyla görüşeceği için eve geç gelicekmiş ogün söylüyor bana kardeşim sıkıla sıkıla. bizde evden çıkmadan babamı arıyoruz. ben 1 saate gelirim diyor. bizde gidiyoruz. yemekler yeniyor. hediyeler açılıyor (annem tarafından) saat gece 11 oluyor babam halaaa gelicek. o kadar üzüldüm ki anlatamam. birde eşim ne düşünmüştür diye içim iyice sıkıldı tabi. yani bunun gibi o kadar çok şey varki. izin günümüzde emrivaki yapıp çağırır annem bizde planımızı önceden yapmış oluyoruz izin günü için. her seferinde bozmak zorunda kalıyorum. önceki gün arayıp demezler gelin bize ya da biz gelelim diye. hoş bizede pek gelmezler. kardeşim gelir bana daha çok.bende takmamaya çalışıyorumda bugünlerde bende biraz hassaslaştım çok üzülüyorum.ha birde babam şunu bile söylemiş hakkımda ben çok nazlı bir hamileymişim. ne çok yoruluyormuşum.çok şımarıklık yapıyormuşum. annemde hamile olmuşta hiç böyle değilmiş. bunu söyleyen benim kendi babam. ve benim çalışma koşullarımın ne kadar yorucu olduğunu gayet iyi biliyor. el anlamaz hadi ama benim kendi ailem anlamıyor beni. bende ne çok anlattım. kimseye anlatamıyorum ki eşime bile. :KK50::KK50:


Canım benim kıyamam ya öyleside çok zor ayıp etmiş baban ya işte herkeste bir dert her evin bacası tütüyor ama bakalım nasıl derler bizde kimse anlamaz kimsenin halinden en yakının olunca eminin insana çok koyuyordur allahım yardımcın olsun sıkma canını tatlım anlarlare onlarda ilerde hatalarını üzme sen kendini:KK20::KK20::KK20:
 
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...

bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedi :KK43: başından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
ah canım yaa üzüntünü içimde hissettim. ama nolur takma bu kadar. ne güzelde anlatmış bak doktorun. belki tam ölçememiştir. 30 una da bişey kalmadı. o zaman gittiğinde çok daha iyi haberler alıcaksın hiç üzülme. hem maşallah:nazar: kilosu boyu çok güzelmiş. kocaman kız olmuş :KK16:
 
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...

bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedi :KK43: başından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...

hemen üzme kendini. ölçümde vardır bence şimdiye kadar gelişmiş herşeyi normalmiş. üzülme bi dahaki kontrolde kızın daha güzel poz verir.. doktorda demiş bak rahat ol diye. önemli bişi olsa pat diye söylüyorlar zaten..
 
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...

bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedi :KK43: başından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...


Canım benim sıkma canını kötü düşünme hemen maşallah kilosu felan gayet iyimiş bebişinin allaha emanet hiç bişicik olmaz inş sen gönlünü ferah tut dularımız seninle tatlım:KK34::KK34:
 
canlarım geçmişi okudum anca geldim.

kv den yana dertli herkes onu gördüm.
ve okudukça çookk üzüldüm. bende aynı şeyleri yaşıyorum. ama ufak bir farkla canlarım. sizin dertlendiğiniz tüm şeyleri ben kendi ailemden yaşıyorum. yani emin olun elin lafı yapması yapmaması daha az batar insana. aman ben gelinim dersin elim dersin en kötü. ama insan kendi ailesinden yana bişeyleri göremeyince daha çok acı veriyor emin olun. en basit bişey anlatayım.
babamın doğum günüydü. eşimle hediyeler aldık. yiyecek bişeyler aldık. haberde verdik önceden doğum gününde gelemiycez çalıştığımız için 1 gün önceden gelicez diye. benim canım babam arkadaşlarıyla görüşeceği için eve geç gelicekmiş ogün söylüyor bana kardeşim sıkıla sıkıla. bizde evden çıkmadan babamı arıyoruz. ben 1 saate gelirim diyor. bizde gidiyoruz. yemekler yeniyor. hediyeler açılıyor (annem tarafından) saat gece 11 oluyor babam halaaa gelicek. o kadar üzüldüm ki anlatamam. birde eşim ne düşünmüştür diye içim iyice sıkıldı tabi. yani bunun gibi o kadar çok şey varki. izin günümüzde emrivaki yapıp çağırır annem bizde planımızı önceden yapmış oluyoruz izin günü için. her seferinde bozmak zorunda kalıyorum. önceki gün arayıp demezler gelin bize ya da biz gelelim diye. hoş bizede pek gelmezler. kardeşim gelir bana daha çok.bende takmamaya çalışıyorumda bugünlerde bende biraz hassaslaştım çok üzülüyorum.ha birde babam şunu bile söylemiş hakkımda ben çok nazlı bir hamileymişim. ne çok yoruluyormuşum.çok şımarıklık yapıyormuşum. annemde hamile olmuşta hiç böyle değilmiş. bunu söyleyen benim kendi babam. ve benim çalışma koşullarımın ne kadar yorucu olduğunu gayet iyi biliyor. el anlamaz hadi ama benim kendi ailem anlamıyor beni. bende ne çok anlattım. kimseye anlatamıyorum ki eşime bile. :KK50::KK50:

Canım ya kıyamam üzülme:KK43: annen baban biraz anlayışsız davranmış olablr evet haklısın ama sen onların canı ciğerisin kasten yapmazlar hiçbişeyi sen annene babana cok takılma bak bazen annem de telden karışır bazı şeylere aynen sunu derim kynvalidem dese adı kv derim yüzüne kızarım ama hiç alınmam yani o da bana alınmaz..Ben öyle ortada çok büyütülcek bişey görmedim tatlım hassassın hormonlar tavan kendimden biliyorum:) hem eşin de gücense söylerdi sana kesin dimi...
 
canlarım geçmişi okudum anca geldim.

kv den yana dertli herkes onu gördüm.
ve okudukça çookk üzüldüm. bende aynı şeyleri yaşıyorum. ama ufak bir farkla canlarım. sizin dertlendiğiniz tüm şeyleri ben kendi ailemden yaşıyorum. yani emin olun elin lafı yapması yapmaması daha az batar insana. aman ben gelinim dersin elim dersin en kötü. ama insan kendi ailesinden yana bişeyleri göremeyince daha çok acı veriyor emin olun. en basit bişey anlatayım.
babamın doğum günüydü. eşimle hediyeler aldık. yiyecek bişeyler aldık. haberde verdik önceden doğum gününde gelemiycez çalıştığımız için 1 gün önceden gelicez diye. benim canım babam arkadaşlarıyla görüşeceği için eve geç gelicekmiş ogün söylüyor bana kardeşim sıkıla sıkıla. bizde evden çıkmadan babamı arıyoruz. ben 1 saate gelirim diyor. bizde gidiyoruz. yemekler yeniyor. hediyeler açılıyor (annem tarafından) saat gece 11 oluyor babam halaaa gelicek. o kadar üzüldüm ki anlatamam. birde eşim ne düşünmüştür diye içim iyice sıkıldı tabi. yani bunun gibi o kadar çok şey varki. izin günümüzde emrivaki yapıp çağırır annem bizde planımızı önceden yapmış oluyoruz izin günü için. her seferinde bozmak zorunda kalıyorum. önceki gün arayıp demezler gelin bize ya da biz gelelim diye. hoş bizede pek gelmezler. kardeşim gelir bana daha çok.bende takmamaya çalışıyorumda bugünlerde bende biraz hassaslaştım çok üzülüyorum.ha birde babam şunu bile söylemiş hakkımda ben çok nazlı bir hamileymişim. ne çok yoruluyormuşum.çok şımarıklık yapıyormuşum. annemde hamile olmuşta hiç böyle değilmiş. bunu söyleyen benim kendi babam. ve benim çalışma koşullarımın ne kadar yorucu olduğunu gayet iyi biliyor. el anlamaz hadi ama benim kendi ailem anlamıyor beni. bende ne çok anlattım. kimseye anlatamıyorum ki eşime bile. :KK50::KK50:
inan şu an şok oldum... ne desem boş... ama sanırım bende babam tarafından aynı görülüyorum... mızmızım... şımarığın tekiyim... kocamı parmağımda oynatıyorum (kaldı ki kocam bütün herşeyin farkında olup, kendisi yularlarını bana teslim etmeyi istedi... ayrıca bi baba bundan gurur duymalı...) anlatmakla bitmez bunlar belki... ama neyseki babam dışında herkes bizim yanımızda (kendi ailemden) kayınvalide tarafı desen benim en çok canımı yakan konu... evet görüşüyoruz ama sırf onlara SAYGI duyduğum için... yoksa umurumda bile olmazlar... düğünümüze bile gelmeye tenezzül etmediler... o yüzden kırgınlığımın seviyesini anlatmam imkansız... Allah razı olsun kocamdan diyorum başka da bişey demiyorum...
 
X