Slm kızlar,
eski topigimizde de oldukca değerli paylaşımlar yapıp cok güzel seyler ögrenmiştik. umarım burada da aynı şekilde verimli paylaşımlarımıza devam ederiz.
Yeni yöneticimizden ilk ricamız; üyelerin adının,tahmini dogum tarihlerinin, cinsiyetlerin ve illerin oldugu bütün bir tablonun burası icinde yapılmasıdır:)
Ayrıca bugun 3lü test sonucumuz cıktı hayırlısıyla değerlerimiz risksiz bölgede yer almaktaymış, böyle güzel sonuçların darısı diğer testlerimize ve de sizlere inşallah!!!!!
herkese saglıklı gebelikler..
ayyy kizlarrr ne cok sevindim anlatamam ya :) dün bi baktim topik yokcok üzülmüstüm cok cok fazla girip sohbet edemesemde takip ediyor elimden geldigince yaziyordum bende..
grafcim canim ellerine saglik iyi ki actin yeni topik :))
herkesin topigi var temmuz annelerinin yoktudislanmis hissettim kendimi birden
hepinizi kocaman öpüyoruz kizlar ve bebisleri..
cnm sayfayı tekrar açtığın için teşekkürler ,
benide alın aranıza:)
graf tebrik ederim,yeni topik yeni sayfalar
iyi düşünmüşsün,başarılar dilerim canım.
aklından kötü birşey gecirme rahat ol ki güzel cıksın canım. test haftaları da gercekten yakınmış.
benim doktorum bana 2li yaptırmamıştı. 3lü testimizide 16+3 de yaptırdık sonuclarını bugun aldık,bir sonraki kontrolümüzde 20subat artık 4lü test tarihi 16-21.haftalar arasındaymış sanırım onu yaptırırız
Bu arada benimde oğluşum olacak, ankette kullandım oyumu.
merhabalarr ben de temmuz annesi olucam allah nasip ederse. Ama teyzeleri;bizim hala cinsiyetimiz belli olmadı 17.hafta olmamıza rağmen. Sizin nasıl ,hala öğrenemeyen var mı?
selam bende temmuz annesiyim bi oglum olcak insallah
bende ogrenemedım subat 15 te kısmetse
kızlar topicteki arkadaşları takip ederek sizi buldum sonundakapanmayaydı iyiydi ama olsun allah çenelerimize zeval vermesin ya pazt. kontrolden sonra akşam annemi yolculadık kayseriye kaldım evde bi başıma ne güzel 1 aydır burdaydı :) hemen gelir yine inşallah. bu arada doktor kontrolü yaparken sordum boyu kilosu normalmi diye. boyunu söylemiyoruz ama kilosu 230 gr. dedi. ama ben çok merak ediyorum niye söylemediler? ne sakınca varki anlamadım. buna benzer birşey duyan varmı kızlar doktorundan ya?
hoşgeldin paradoks :)
ahh annişler hep olsa keşke
birşey yoktur canım endişelenme kilosunu soylemiş minnak annesi o daha
bişiycik olmas büyüyor her gün
ben de cok özledım 1 ay oldu sıpamı gormeyeli
kızlar topicteki arkadaşları takip ederek sizi buldum sonundakapanmayaydı iyiydi ama olsun allah çenelerimize zeval vermesin ya pazt. kontrolden sonra akşam annemi yolculadık kayseriye kaldım evde bi başıma ne güzel 1 aydır burdaydı :) hemen gelir yine inşallah. bu arada doktor kontrolü yaparken sordum boyu kilosu normalmi diye. boyunu söylemiyoruz ama kilosu 230 gr. dedi. ama ben çok merak ediyorum niye söylemediler? ne sakınca varki anlamadım. buna benzer birşey duyan varmı kızlar doktorundan ya?
Doktor banada söylemedi boyunu ama internetten araştırdım. Usg resimlerinin altında bi tablo vardı. Orda FL diye bişey var o bebeğin en uzun kemiğimiymiş ve onun 7 ile çarpımı bebeğin yaklaşık boyunu veriyormuş. Eğer usg de yazıyorsa tahmini sende bulabilirsin bebişinin boyunu :)
ah işte bitane foto verseler?! yok ya ben gidicem bi tane özele. bi araştırayım bizim buralardaki hastaneleri de. ya eşim başka yere gitmeme kesinlikle karşı, belki kendine göre haklı da. bebeğimin omfaloseli olduğu için biz daha ilk defa durumu hakkında iyi şeyler duymuşken şimdi kötü bişey söyler, sen boyunu sorarsın o başka şeyler söyler aklınca, tanımadığın doktor yine aklını karıştırır, moralini boş yere bozma fln diyor. off bilmiyorum yaa?
Benim de annem arasira yanıma geliyor sağolsun. Anneler yanımızda olunca keyifler de yerinde oluyor tabi. Kısa zamanda tekrar kavuşursunuz inşaallah. Ben de neredeyse 1 aydır doktora gıtmıyorum. Merak ediyorum boyunu kilosunu. Ultrason çıktısında boyunun olması lazım aslında. Sanırım CRL diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?