Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annişler anket ekledım
sayfanın başına
kızımız geliyor
oğlumuz geliyor
seçenekli
oylayın please
anniş ben toplantıya kaçar
görüşmek üzeere
annişler anket ekledım
sayfanın başına
kızımız geliyor
oğlumuz geliyor
seçenekli
oylayın please
bende oyladım sonuçlar %100 erkek şimdiden
cnm sayfayı tekrar açtığın için teşekkürler ,
benide alın aranıza:)
Slm kızlar,
eski topigimizde de oldukca değerli paylaşımlar yapıp cok güzel seyler ögrenmiştik. umarım burada da aynı şekilde verimli paylaşımlarımıza devam ederiz.
Yeni yöneticimizden ilk ricamız; üyelerin adının,tahmini dogum tarihlerinin, cinsiyetlerin ve illerin oldugu bütün bir tablonun burası icinde yapılmasıdır:)
Ayrıca bugun 3lü test sonucumuz cıktı hayırlısıyla değerlerimiz risksiz bölgede yer almaktaymış, böyle güzel sonuçların darısı diğer testlerimize ve de sizlere inşallah!!!!!
herkese saglıklı gebelikler..
merhaba canım hoşgeldin:)
erkek sayımız 4e çıkmış :)
senindemi paşan oluyor :)
hoşbulduk canım
benim prensesim geliyor kısmetse:)
aaa maşallah canım :)
yukarıdaki ankette biri daha erkek işaretlemişti benden ondan acaba erkekmi dedim :) kusura bakma canım :)
topiğimizin prensesleride gelmeye başladıı
merhabaaa hoşgeldinn :)
seni adına çok sevindim bende cuma günü 2li testimin sonuçlarını alıcam umarım iyi çıkar..
zaten 2li ile 3lü test arasında çok fazla zaman zarfı yok
aklından kötü birşey gecirme rahat ol ki güzel cıksın cıksın canım. test haftaları da gercekten yakınmış.
benim doktorum bana 2li yaptırmamıştı. 3lü testimizide 16+3 de yaptırdık sonuclarını bugun aldık,bir sonraki kontrolümüzde 20subat artık 4lü test tarihi de ise 16-21.haftalar arasındaymış sanırım onu yaptırırız
Bu arada benimde oğluşum olacak, ankette kullandım oyumu.
Topiğin tekrar açılmasına çok sevindim.. Bizde bugün rutin kontrol için gittik..
oğluşum 235 gr olmuş ve boyuda 18.5 cm miş..Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..