Cinsiyetini öğrenmek güzelde bi yandan fena oluyor. Sürekli bişeyler alasım geliyor. Daha şimdiden bi sürü kıyafet aldım oğlumaŞimdide amcası beşiktaşlı kıyafetler alıcak. Doğana kadar dolaplara sığmıcak aldıklarım heralde
merhaba kızlar bende temmuz anne adayıyım
topiğimiz kapandı diye üzülmüştüm çünkü gerçekten bilgi paylaşımı çok hoş oluyor :)
benide alın aranızaaa :)
aynen bende aynı durumdayım...şuana kadar hiç bişey almamıştım ama öğrendiğim an başladımama yinede çok şey almadım ya daha yeni öğrendim zaten..
bi kaç parça aldım o kadar tutucam kendimi inşallah
ya yanlız hıssettım bır an ıcın kendımı ve bebeıgmıı yaaaaaaaaaa bızde varız ınsll rabbım ın ıznı ıleeeeeeeeeeeee
bende istanbuldayım güzel anniş adayı
benımde oğlusum olacak
fanatik cimbomlu
adı da rüzgar
bu gun ılk cıcısını aldım oglumaa pazara gıttım cok kalıtelı bır reyonn var ve uygun fıyatlıydı ve ılk cıcısını aldım beyaz ustune mavı puanlııı cok tatlııııı
ates topıgınden tanısıyoruz sennle tebrıkler sennde pıpı canın gelıyormus ee bu sene erkek senesı canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyse ben mutfaga kacarrr pazardan marketen alınan lar yerlesecek aksam yemek olucakkkk bır haftalıgına gorumceler gelıyor ben kv kaldıgım ıcnn halıyle annesıgıle gelıyor yogun bır hata olucakkbana dua ıle ınsll saglıcakla kalınnn
bende istanbuldayım güzel anniş adayı
benımde oğlusum olacak
fanatik cimbomlu
adı da rüzgar
Ooo adı bile konmuş ben daha karar veremedim ama Bora çok hoşuma gidiyor. Bizimki de fanatik Beşiktaşlı
ates topıgınden tanısıyoruz sennle tebrıkler sennde pıpı canın gelıyormus ee bu sene erkek senesı canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyse ben mutfaga kacarrr pazardan marketen alınan lar yerlesecek aksam yemek olucakkkk bır haftalıgına gorumceler gelıyor ben kv kaldıgım ıcnn halıyle annesıgıle gelıyor yogun bır hata olucakkbana dua ıle ınsll saglıcakla kalınnn
maşallah paşalar çoğalıyor
benim oğlumda fanatik cimbomlu olacak hemde aslan burcu
Tam bir aslan olucak desene
suan da favori rüzgar ama değişebilir tabı daha zaman var
ama rüzgarım diye seviyorum oğlusumu
dün akşam elimi göbek deliğinin az aşasına koydum
kalp atışları gibi pıt pıt pıt dinledim
rabbım nasıl bır mucızedır dedım
dileyen herkese nasıp olsun
evet suzancımm ateş topiğindede vardım bi ara evet pipicanım geliyooooo :)
bak denk geldik yineeee aynı ay doğum yapıyoruzzzz :)
gerçektende bu sene erkek senesi kime sorsam erkekkkk :)
evet kaçarı yok
kocacım soranlara aslan parçası geliyor diyor
sonrada sor bak burcu ne diyor
ne diye soranlarada tabiki aslan başka bi burçtan olabilirmi diyor
Bende arada bir hissediyorum hareketlerini gerçekten harika bir duygu. Yaşamadan anlaışmaz kesinlikle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sağlıklı paşalarımızı kucağımıza alacığımız günleride görürüz inşallah
Toplaşıp halı saha maçı yapçak bizim oğlanlar heheeh
hahah bizimkinin adı muslera
hahah bizimkinin adı muslera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?