- 14 Temmuz 2006
- 700
- 8
HoşgeldinSlm Anne adayları topiğiniz kapatılmış üzüldüm( Benide listeye eklermisiniz 27 temmuz ve ilk bebiş teşekürederim:))
İlk sayfadaki bilgilere bakarak bilgilerini yazarsan cok sevınırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinSlm Anne adayları topiğiniz kapatılmış üzüldüm( Benide listeye eklermisiniz 27 temmuz ve ilk bebiş teşekürederim:))
öncelikle iyi geceler bi kaç gündür girmeye fırsat bulamadım topik kapatılmış yenisi açılmış ta listeyi otamatik geçirmediniz herhalde listede adım felan kalmamış
Kızlaaar beni de listeye alır mısınız sat 9 Ekim bebişim kız ilk bebeğim başka hani bilgi lazımdı aklıma gelmiyor:)
Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...
Bugün doktora gittik ve bebişimizi gördük:) herşey yolunda çok şükür, kızımız olacakmış :) parmaklarını gördüm çok güzel bir duyguydu:)
Svem listeyi otomatikgecırmemiz mumkun değil
Çünkü hepsi silindi diğer üyeler
O yüzden tek tekbılgılerını yazarsan ekleyebilirim
Teşekkürler.
ınsl cnm bende yuruyorum arba kullanmıyoruzz ve 7.aydan sonra gunluk yuruyecegız kocısle yada ark.larla canımmmm aynen cıps ıvır dı zıvır dı ög hepsıde ve zararlıı hepsıdeee gıda boyası fılan ögg egg egggg:26:
idrar yolu enfeksiyonu olmasın? benim 2-3 kere oldu ya ondan ağrısını biliyorum şimdi :2:
Allahtan ıvır zıvır pek yemiyorum. önceden çok düşkündüm şimdi aklıma bile gelmiyor. kolay gelsin çok yorma bebişi ya bende misafir falan pek olmaz anca oturuoz biz 1 aya kadar yürüyüşe başlicam inşallah
ben k v. ıle oturdugumdn gelen gıden cok oluyor ve bızımaılede kalabalık gorumler kayınlar her hafta sonu burdalar nerdeyseeeeeeee dun gece 2 de uyudukkk fılann 11 dede uyandık cok sukur kı kv kayınanalık yapmıyorrsımdıde temıslıgı yaptım odamın perdelrı yıanıyor sonra utu ve camını sılcemm ınslll aksmaa yemegıde kv dusunuyor ehhe mutfakk ondan sorumlu artık genekı ben gırmekıstemıyorr bır kere tıksındımyaaaAllah yardımcın olsun canımm. Çok yorma kendini dicemde yapçak bişey yok gibi gözüküyor Maşallahh çokta hamaratsınn Benim gözümde büyüdü saydıkların
İçini ferah tut tatlım güzel haberlerle dönüceksin inşallah. Dualarım sizlerle
Hımm onu daha yaptırmadım canım. Bu ay sonunda olucak oda inşallah
Canımm gözünaydınn
Çok sevindim güzel haberlerine. İnşallah hep böyle güzel güzel geçer sonuna kadar
Benim oğluşum oluyor canımm
canım rahım genıslıyor ve dogum a haırlık yol acılıyor ondan dır bence!!!artıkk 5.ayı bıtırecegız ınslll ee doguma yarım ladık hep beraber ınslllrabım bır avaz da dogurmayınasıp etsın ınslkızlar ya! benim belim ağrıyor ama onun ağrısından ziyade sol kalçamla belim arasında batar gibi bir şey oluyor oturur kalkarken. sizde de oluyor mu doktoruma sorayım mı acaba ya? 2 gündür çok fazla oturamıyorum ondan mı acaba?
21 yaşındayım ilk hamilelik son adet tarihim 5 ekim muhtemel doğum tarihi 13 temmuz cinsiyet belli değil çankırıdayım diğer topik neden kapatıldı konuylailgili hiç bilgimyok merak ettim şimdiden teşekkürler
kızlar ya! benim belim ağrıyor ama onun ağrısından ziyade sol kalçamla belim arasında batar gibi bir şey oluyor oturur kalkarken. sizde de oluyor mu doktoruma sorayım mı acaba ya? 2 gündür çok fazla oturamıyorum ondan mı acaba?
canım bi 10 sayfa önce aynı şeyi bende paylaştım çok şükür şimdi iyiyim bnde 2 gün çektim şimdi arada bazen oluyo çok ayakta kalırsam doktoruma sormadım perşembe kontrolümde sorucam. aynen bnde sol tarafımda belimden ayağıma ağrı iniyo sanki bişeyler batıyo gibiydi..
Bılgılerın ıcın teşekkürler
Topiğin neden kapatıldığı ile ilgili admin den bilgi alabilirsin
Merhaba daha önceki topiğe yazmıştım ama tekrarlıyayım sat6 ekim bdt 13 temmuz fakat sezeryan olacağı için muhtemelen bir hafta önce olur cinsiyetimiz kız 9 yaşında bir kızım daha var. 36 yaşındayım 2 li taramada herşey normal dedi doktor ama bir arkadaşa herşey normal olduğu halde amniyosentez istemii aramızda varmı bunu yaşayan arkadaşlar ayrıca ben izmir karşıyakafayım gazi hastanesi gülizar hanıma gidiyorum
ben cuma gunu oldum ve gunden berı kolumu kaldıramıyorum gecelerı sola yattıgımdann sol kolumu az kullandııgmdan soluma vurdurdum ama uyuyamıyorum agrıdan yaaaaaaaaa ıs yaparkende öle aynısııı agrıyor sız oldunuzmu kac gunde gectı bu bgun 3.günüm:18::18:
ben yeni buraya yeni üye oldum ve cok begendim.bende 17+5 haftalık hamileyim ve 2 çocuğum olacak allah nasip ederse ins