Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sımdı kosturmacaya devam ılahı dınleme eslıgınde dıp koseee ,,çamasır suyu benı beklerr,,evlerı sıldımm aksam yemegını ayaraladımmm evı topladımm sonrada bnm odanın camını cıflıcemmmmmmmmmmmmmmmmm yasasın temıslık ama kolumda acıyorrrrrrrr aşı pek fena mıss
Paradoks allah yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla al bebeğini kollarına.
Bende bu pazartesi amniyosentez yaptırıcam ödüm kopuyor, sonuçlar 3 hafta sonra nasıl sakin kalıcaz ya....... bize de dua edin emi...:18:
Az evvel gene birşeyler okudum tehlikelerini ve sonuç kötü olursa olacakları..........:2: zor tutuyorum kendimi...
Allahım dilerim ki tüm bebekler sağlıkla gelsin annelerinin kucaklarına..
Herkese sevgiler sağlıklı günler
Doppler renkli ultrasonda deniyor kalp odacıklarına kadar detaylı inceleme ben kızımda yaptırmıştım birde 3 dk videosunu kısa kısa çekip cd ye vermişlerdi saklıyorum. Bundada istiyorum kısmetse
Dün doktora gitmiştik teyzeleri
Normalde 16+5 olmamız gerekirken , ultrasonda 18+5 büyüklüğünde görünüyor.
Yani bebisim 2 hafta önden gidiyor.
Çok şükürler olsun ki her şey yolunda
Boyu 19cm , ağırlığı da 225 gr.
Veeee cinsiyetimiz de netleşti kızlar.
Allahın lütfuyla , ihsanıyla bir oğluşum olacak.
grafcim canım listeye eklersin değilmi teyzesi ?
Annesinin biricik oğluşu , ellerini başının altına koymuş , dizlerini kendine doğru çekmiş keyif yapıyordu. Çok tatliydi , hiç doktorumun yanından ayrılmak istemedim. Çok harika bir duyguydu.
Rabbim ne kadar büyüksün , bir kez daha hayran bıraktın kendine
merhaba hanımlar bebeklerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi
ya kızlar bu çatlaklara badem yağı diyolarda ben badem yağı kaşmıza kirpiğimize sürülüyo die biliyorum çıksın die. ben karnıma ondan sürmek istemiyorum zaten yeterince çoğadı tüyler. bebeyağından hariç vazelin sürsek bide olmazmı? oda çok güzel nemlendiriyo, ben kışın ellerime dudaklarıma sürüyorum biraz geç emiliyor ama olsun. siz ne düşünüyosunuz ??
bağdem yağı kıllanma yapıyor cnm ben içinde kakao,e vitamini,shea yağı vb. olan bir krem kullanıyorum(ismi palmers) sabah akşam sürüyorum ve cildim sürekli nemli oldugunu hissediyorum göğüs etrafımdan dizime kadar olan bölgeyi komple kremliyorum
heyyy hanımlar orlardamısınız neden kimse cevap vermiyor yaaaaaaaaaaaa
Arkadaslar herkese iyi akşamlar benim yaş 30 ilk bebek dgm tarihi 17 Temmuz İnşAllah (
bende şimdilik Erzurum yazın tayin ile Samsunaaaa aminn (
cinsiyeti ise erkek dedi doktorumuz ...
anket başlğında ne var bebemözelden mesaj göndericektim olmadı canım anket başlığımıza bi göz atarmısın benim gördüğümü herkes görüyomu? o kadar önemli değil ama düzeltme imkanın varsa bi el at istersen iyi akşamlar tatlım muckss
ya normalde kışın benim bacaklarım bile çok kurur, sürerdim hamile olmadan önce nemlendiriciler, hal böylede olunca şimdi yüzüm dışında her yerimi yağlıyorum kırkpınara gidecek gibi çok komik oluyo
hoşgeldin
son adet tarihini belirtirmisin
30 ocakta topiği açmışım
3 günde 6,730 kez görüntülenmişiz
çok mu çok merak ediliyoruz acaba
harikayız annişler
hayat paylaşınca güzel la la la laaaa