- 12 Aralık 2012
- 1.128
- 52
11inde gidicem..ya aslında benim telaş yapma sebebim milletin bana hissediyor musun diye sürekli sorusu,bir de daha senin karnın çıkmamış benim gelin 3 aylık ama karnı belli gibilerinden..ama ben ilk öğrendiğimde foto çektim onunla kıyaslıyorum çıkmış bir göbeğim var bariz..ama beni öyle grmeyen biri yemek yiyip de gelmişsin gibi diyor..ya ben ondan telaş yaptım..ama ara ara kasıklarımda batma,belimde de ağrılarım oluyur.göğüslerim hala sızlıyor..mide bulnatım başından beri pek yoktu zaten..bu aralar nerdeyse hiç yok..stres yaptım işte
ya sen bakma millete karının çıkıp çıkmaması iç. karnın geniş olmasıyla alakalı ve zayıf ve uzun insanların daha çabuk çıkıyor bende çok zayıf hamile kalmadım o yüzden benimde 1 haftadır belli oluyor hala eski pantolonlarımı giyiyorum. bende hissetmiyorum ilk gebelikte geç hissediliyormuş zaten hatta doktorumda dedi bana daha hissetmemen normal diye sen telaş yapma arkadaşım. ağrılar benimde oluyor yorgunluktan da olabilir. doktoruma sordum ağrı konusunu bende normal erik kadar olan bi rahim düşün ve o genişliyor genişledikçe de ağrı yapıyor dedi.