Kızlar ya ne yapacagımı sasırdım artık
Dün gece aralıksız saat 10 dan gece 2 ye kadar ortakığı ayaga kaldırdı bızım kız.kucakta durmuyo ayakta sallanmıyo yatakta desen hiç yatmıyor zaten sankı bır yerını kesıyormussun gıbı aglıyor
Int arastırdık esımle dedık heralde kolık gaz sancısı bu ıkı dk susuyo bırden cıglıklarla tekrar baslıyor aglamaya ne yapacagımızı sasırdık
Sac kurutma mk karnına dogru tuttuk bıraz dındı kolık ırhan muzıgı dınlettım yok uyumuyo dınırlerım mahvoldu
Sonra dızıme yatırdım öyle uyumusuz ıkımızde
Ya bu akşamda aynısı olursa napcaz ya
Akşam olsun istemıyorum artık
Hiç bir düzelme olmadı 40 dedıler 40 gecti
Hadı 1aylık olsun dedıler gecer duzelir yoook
3aylıkta aylatır düzelcek dedıler yokkk artık kımseye ınanasım yok
İster 40 ister 3 ay gecmıyo düzelmiyo
İsyanlardayım artık
Üzüntüden uykusuzluktan hamıle kalmadan öncekı kıloma dondum yemek yıyemıyorum süreklı mıdem bulanıyo
Moralım 0
Napcam bılmıyorum ya sasırdım kaldım
Gunduz uykusu desen oda yok olda bıle ayaklarımda sallanıyo süreklı
Hıc bır iş yapamıyorum ev darmaduman
Yemek desen bu cadıyla nerde
Yanından ıkı dk ayrılınca basuyo çığlığı
Elektrıklı sallanan besık alalım dedık ama ondada durmassa boşa almış olcaz
Ayyy çok konuştum daraldım artık napim ya
Bana bır akıl bır yol gösterım kıskar lüffen
canım benımde oyle.iki yakam bir araya gelmiyor.Ev dağınık.camasırlarımı bıle katlayamadım.bır odam var ne bulursam oraya tıkıyorum:))Yemeklerı hep esım gelınce aksam yapıyorum.Yoksa ertesı gun yemek olmuyor.Bır gun önceden hazırlıyorum.Evı supuremedım hala.Bayram geliyor.Aglama krızlerı bızdede var.bendede hıc uyku yok.Zombi gibiyim.ütü desen artık giyerken yapaıyoruz.
Ama olsun.Bu sıpanın gülen yüzünü görünce herseye değer diyorum.Sıkma kendını bu kadar.Ben allaha bu tatlı oğlanı bana hedıye ettıgı ıcın bınlerce kez sukredıyorum.Saglıklı olsunda gerısı geçer gıder.
oo süper haber buna sevindim işteBide kulotlu corap soran arkadaslar, bn oglum icin bugun aldim h&m magazasindan,tanesi 5liraydi gri ve laciverrt aldim 74 cm lik,yikadim bayramda pantalon giydircegim icin onun icerisine giydrcem;
canım h&m toriumda var bide marmarapark ta varTrumotower bana uzak kuzum ya
Ben basaksehır tarafındayım trump tower mecidiye köyde
Yardımın için saol bebişim
ya arada bizimki de bi ara öleydi, uyumazki uyusun, durmazki dursun, kucakta gezdir babam gezdir akşama kadar uyumuyordu, gece 1-2 saatuyursa bayram ediyodum. aç kalıyodum akşama kadar yanımda kimse yokki yardım etsin.Kızlar ya ne yapacagımı sasırdım artık
Dün gece aralıksız saat 10 dan gece 2 ye kadar ortakığı ayaga kaldırdı bızım kız.kucakta durmuyo ayakta sallanmıyo yatakta desen hiç yatmıyor zaten sankı bır yerını kesıyormussun gıbı aglıyor
Int arastırdık esımle dedık heralde kolık gaz sancısı bu ıkı dk susuyo bırden cıglıklarla tekrar baslıyor aglamaya ne yapacagımızı sasırdık
Sac kurutma mk karnına dogru tuttuk bıraz dındı kolık ırhan muzıgı dınlettım yok uyumuyo dınırlerım mahvoldu
İsyanlardayım artık
Üzüntüden uykusuzluktan hamıle kalmadan öncekı kıloma dondum yemek yıyemıyorum süreklı mıdem bulanıyo
Moralım 0
oo süper haber buna sevindim iştebende civilde varmış die fellik fellik civil arıyodum, taa nerelerdeymiş nası gitcem die düşünüyodum
süper süperthanks babyy
canım h&m toriumda var bide marmarapark ta varbende b.çekmecedeyim yolum düşerse gidicem inş.
ya arada bizimki de bi ara öleydi, uyumazki uyusun, durmazki dursun, kucakta gezdir babam gezdir akşama kadar uyumuyordu, gece 1-2 saatuyursa bayram ediyodum. aç kalıyodum akşama kadar yanımda kimse yokki yardım etsin.
şimdi biraz daha iyi 3.5 aylık olucaz nerdeyse, biz hoppala aldık onda uyuyakalıyo bi kaç gündür, sırtüstü yatmayı sevmediğinden salıncak konusunda kararsızım hala, ama hoppalada oturur vaziyette ya pek huysuzlanmadı. can kurtarıcı bişi oldu yani bize.
ev darmaduman oluyo yapıcak bişi yok,, benim eşim bide bana ne yemek yapıyosun ne temizlik die laf sölüyodu, öküzcan, sanki kendi karnımı doyurmaya fırsatım oluyodaa. inş. düzelir yaa, senin anlattığın kolik sancısının tarifi, ben dr.a götürmüştüm öle kriz anlarından birinde, lavman yaptı susmuştu, lavman dediğimde şırıngayla poposundan serum suyu sıkmıştı, kakasını düzenli yapabiliyomu?
bide şu anason ve rezene, şöle çay bardağına az bişi demleyip içirmeyi denedinmi?
Merhaba guzel anneler,
Bende temmuz annesiyim. 6 temmuzda normal dogum yaptim.
Cok tatli annesini hic uzmeyen bi kizim var. Sadece 2 hafta kadar gaz problemi yasadik.
Geceleri cok guzel uyuyor. aksam 11 gibi uyuyor sabah 9, 10a kadar. tabi aralarda sagip doyuruyorum
yavrumu.. gun icinde en fazla 1 saat en az 5 dakika uyuyor. genelde yataginda oyalaniyor , donencesini cok seviyor.
genelde beni emiyor ama 3 gune 1 aksama dogru mama verme geregi duyuyorum cunku gogsumde sut kalmiyor.
nesekus benim bebegim bi kac defa dedigin gibi cok fazla huysuzlaniyordu. mama yapiyorum icmiyor. emziriyorum olmuyordu.
cani aciyormus gibi agliyordu. tesadufen su vermistim sakinlesmisti. uyuya kalmisti bebegim. cok az biberonuna 10 ml kadar su veriyorum artik gunluk.
bir dene istersen..
Maşallah canım benım
Benim kızım 12 temmuz doğumlu
Hiç akşam yatırıp sabah uyandıgını bılmıyorumhele sabah 9-10 a kadar uyuması hayal gıbı :)
Su hergun verıyorum tatlım ya
İsyanlardayım artık
Moralım 0
Selam kizlar, vallahi nasil olduysa 2 saat olu benim prenses uyanmadi
NESEKUS Allah guc kuvvet versin sana ..yavrun sadece mama mi ?yiyor eger emiyorsa yanna uzan oyle emzir o sekilde uyur diye dusnuyorum gaz srunumuz olmadi bizim sana ne onersem bilemedim...arkadasin dedigi gibi su cok onemli
Benim kizim bazen su icin agliyor suyunu iciriyorm aglamasi kesiliyor...banyodami sakinlestirmiyor ne bileyim kulagina su mu kacti acaba agriyor olabilirmi?
Benim kizimda su icin agliyor. Bunu doktora soyledigimde inanmamis gibi yuzume bakmisti:)
anne sutunde yeteri kadar su var demisti. suyu cölde kalmis gibi iciyor:) napim veriyorum bende.
kız seninle kuzularımız aynı gün doğmuştu
bişi sorcam seninki uzanıp tutuyomu ilgisini çeken bişi olunca? oyuncak fln tutuyomu?
benimki tutamıyo daha, bakıyor sadece ben verirsem tutuyo ağzına götürmeye çalışıyo sadece
İsyanlardayım artık
Moralım 0
canım ben bulamadım yumurta domates sen normal domatesten yapıcan heralde?Kızlar ya domates sosu yapacam daha hala yapamadım ekım de bıtmek uzere ama fırsat vermiyor oğulcuk.Ve ılk defa yapıcam.Yapanlar bana bir tarif etseniz.Ama rende degılde rondo kullanmak ıstıyorum cunku rendeleyecek kadar vakıt yok.kac kılo domatesten kac kavanoz çıkar?Bir yardım edıverın bu acemı hanıma:):):)
benimki tepesindeki oyuncaklara asilip kalkinmaya calisiyo canimtutayim oynayayim yok isi gücü nasıl kalkarım,elini öpmek için tutuyorum benden kuvvet alıp ayağa kalkıyo :) acaba ben de hoppala mı alsam??
canım ben bulamadım yumurta domates sen normal domatesten yapıcan heralde?
bu sene yapamadım ben ama geçen sene yapmıştım yarımlık 30 kavanoz falandı. 20 kiloda domatesti aşağı yukarı yanlış hatırlıyoda olabilirim ama bu kısma güvenme
bende rondo yaptım domatesleri geçen sene bibersiz yaptım biberlide yapmak istersen önden biraz yağda kavur biberleri sonra domatesleri dök bi yarım sa. fln sürüyo suyunu çekmesi anlıyosun zaten kıvamından sonra tuzunu at ben az bişeyde şeker atıyorrum sonra sıcakken daha altı kısık kaynarken yani kavanozlara doldur kapaklarını çok sıkı kapatıp ters çevir ama kapaklarında kavanozun kenarlarıda kapatırken kuru olmasına dikkat et bi bezin üzerine diz hepsini üzerinide ört yavaş soğuması için ertesi gün kontrol et kapaklar içeri çekilmişmi? bu kadarrrr
unuttuğum bişey varsa arkadaşlar tamamlasıınn
ayyy benimkide aynı öle yapıyor yaaahhdemekki gelişimleride aynı gidiyor bizimkilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?