2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benımde oyle.iki yakam bir araya gelmiyor.Ev dağınık.camasırlarımı bıle katlayamadım.bır odam var ne bulursam oraya tıkıyorum:))Yemeklerı hep esım gelınce aksam yapıyorum.Yoksa ertesı gun yemek olmuyor.Bır gun önceden hazırlıyorum.Evı supuremedım hala.Bayram geliyor.Aglama krızlerı bızdede var.bendede hıc uyku yok.Zombi gibiyim.ütü desen artık giyerken yapaıyoruz.
Ama olsun.Bu sıpanın gülen yüzünü görünce herseye değer diyorum.Sıkma kendını bu kadar.Ben allaha bu tatlı oğlanı bana hedıye ettıgı ıcın bınlerce kez sukredıyorum.Saglıklı olsunda gerısı geçer gıder.

Öyle canım ya binlerce kez şüküürler olsun diyorum
Ama dengem bozuldu ıyıce
((

Bide kulotlu corap soran arkadaslar, bn oglum icin bugun aldim h&m magazasindan,tanesi 5liraydi gri ve laciverrt aldim 74 cm lik,yikadim bayramda pantalon giydircegim icin onun icerisine giydrcem;
oo süper haber buna sevindim işte bende civilde varmış die fellik fellik civil arıyodum, taa nerelerdeymiş nası gitcem die düşünüyodum
süper süper thanks babyy

Trumotower bana uzak kuzum ya
Ben basaksehır tarafındayım trump tower mecidiye köyde
Yardımın için saol bebişim
canım h&m toriumda var bide marmarapark ta var bende b.çekmecedeyim yolum düşerse gidicem inş.

ya arada bizimki de bi ara öleydi, uyumazki uyusun, durmazki dursun, kucakta gezdir babam gezdir akşama kadar uyumuyordu, gece 1-2 saatuyursa bayram ediyodum. aç kalıyodum akşama kadar yanımda kimse yokki yardım etsin.
şimdi biraz daha iyi 3.5 aylık olucaz nerdeyse, biz hoppala aldık onda uyuyakalıyo bi kaç gündür, sırtüstü yatmayı sevmediğinden salıncak konusunda kararsızım hala, ama hoppalada oturur vaziyette ya pek huysuzlanmadı. can kurtarıcı bişi oldu yani bize.
ev darmaduman oluyo yapıcak bişi yok,, benim eşim bide bana ne yemek yapıyosun ne temizlik die laf sölüyodu, öküzcan, sanki kendi karnımı doyurmaya fırsatım oluyodaa. inş. düzelir yaa, senin anlattığın kolik sancısının tarifi, ben dr.a götürmüştüm öle kriz anlarından birinde, lavman yaptı susmuştu, lavman dediğimde şırıngayla poposundan serum suyu sıkmıştı, kakasını düzenli yapabiliyomu?
bide şu anason ve rezene, şöle çay bardağına az bişi demleyip içirmeyi denedinmi?

Canım walla hiç bilmiyorum bızımde 3 ay doluyor bu persembe gunu
Hiç sırtı yere gelsın ıstemıyor ya
Hep kucakta durcak böyle olunca hıcbısey yapılamıyo zaten düşün ıkı dk bırakıp lavobaya dahı gıdemıyorum
Rezene denedım canım
Yok faydası su kımyonu bı denesem dıyorum
O nasıldı kuzum ya

Merhaba guzel anneler,

Bende temmuz annesiyim. 6 temmuzda normal dogum yaptim.
Cok tatli annesini hic uzmeyen bi kizim var. Sadece 2 hafta kadar gaz problemi yasadik.
Geceleri cok guzel uyuyor. aksam 11 gibi uyuyor sabah 9, 10a kadar. tabi aralarda sagip doyuruyorum
yavrumu.. gun icinde en fazla 1 saat en az 5 dakika uyuyor. genelde yataginda oyalaniyor , donencesini cok seviyor.
genelde beni emiyor ama 3 gune 1 aksama dogru mama verme geregi duyuyorum cunku gogsumde sut kalmiyor.

nesekus benim bebegim bi kac defa dedigin gibi cok fazla huysuzlaniyordu. mama yapiyorum icmiyor. emziriyorum olmuyordu.
cani aciyormus gibi agliyordu. tesadufen su vermistim sakinlesmisti. uyuya kalmisti bebegim. cok az biberonuna 10 ml kadar su veriyorum artik gunluk.
bir dene istersen..

Maşallah canım benım
Benim kızım 12 temmuz doğumlu
Hiç akşam yatırıp sabah uyandıgını bılmıyorum hele sabah 9-10 a kadar uyuması hayal gıbı :)
Su hergun verıyorum tatlım ya

Maşallah canım benım
Benim kızım 12 temmuz doğumlu
Hiç akşam yatırıp sabah uyandıgını bılmıyorum hele sabah 9-10 a kadar uyuması hayal gıbı :)
Su hergun verıyorum tatlım ya

Allah yardimcin olsun canim ya. benim kizimda kucagi cok seviyor iste. ben bazen ayakta bile emziriyorum.
yere koyunca kiyamet kopuyor. ama allahtan cabuk kaniyor alkisa sarkiya:)) Sakinlestirip yatagina koyuyorum.

ay canım seni çok iyi anlıyorum aynı ben gibisin kapı çalacak diye ödüm patlıyo gece de yüz kere kalkıyoruz dün akşam çok iyiydi şaşkınlıktan tüm gece maşalah diye diye gezdim bakalım bugün ne olacak inşalah geçer bugün de öncekilere göre daha iyi sanki 3 temmuzda doğduk biz

Selam kizlar, vallahi nasil olduysa 2 saat olu benim prenses uyanmadi

NESEKUS Allah guc kuvvet versin sana ..yavrun sadece mama mi ?yiyor eger emiyorsa yanna uzan oyle emzir o sekilde uyur diye dusnuyorum gaz srunumuz olmadi bizim sana ne onersem bilemedim...arkadasin dedigi gibi su cok onemli
Benim kizim bazen su icin agliyor suyunu iciriyorm aglamasi kesiliyor...banyodami sakinlestirmiyor ne bileyim kulagina su mu kacti acaba agriyor olabilirmi?

Benim kizimda su icin agliyor. Bunu doktora soyledigimde inanmamis gibi yuzume bakmisti:)
anne sutunde yeteri kadar su var demisti. suyu cölde kalmis gibi iciyor:) napim veriyorum bende.

kız seninle kuzularımız aynı gün doğmuştu
bişi sorcam seninki uzanıp tutuyomu ilgisini çeken bişi olunca? oyuncak fln tutuyomu?
benimki tutamıyo daha, bakıyor sadece ben verirsem tutuyo ağzına götürmeye çalışıyo sadece

Benim kizimda su icin agliyor. Bunu doktora soyledigimde inanmamis gibi yuzume bakmisti:)
anne sutunde yeteri kadar su var demisti. suyu cölde kalmis gibi iciyor:) napim veriyorum bende.

Hosgeldin canim.. anne sutunde yeteri kadar su olabilir fakat suyuda icmeli diye dusunuyorum.. nasil seve seve iciyor bir gorsen teyzesi

Kızlar ya domates sosu yapacam daha hala yapamadım ekım de bıtmek uzere ama fırsat vermiyor oğulcuk.Ve ılk defa yapıcam.Yapanlar bana bir tarif etseniz.Ama rende degılde rondo kullanmak ıstıyorum cunku rendeleyecek kadar vakıt yok.kac kılo domatesten kac kavanoz çıkar?Bir yardım edıverın bu acemı hanıma:):):)

benimki tepesindeki oyuncaklara asilip kalkinmaya calisiyo canimtutayim oynayayim yok isi gücü nasıl kalkarım,elini öpmek için tutuyorum benden kuvvet alıp ayağa kalkıyo :) acaba ben de hoppala mı alsam??

Canm çok çok iy anlıyorum benim kızım da aynı böyleydi hem de tamamen aynaydı
Senin yazdıklarını okudukça ben kendimi gördüm
Ama çok şükür büyük oranda bitti seninki de bitecektir
Ben şöyle atlattım
Iki şeye borçluyum: 1-emzik .... Dünyadaki en güzel buluş:)) eskiden sadece uyurken veriyordum uyuyunca çıkarıyordum şimdi gündüz de veriyorum. emzik emerken daha uslu oluyor daha mutlu oluyor. Alıştırmadıysan bence kesinlikle alıştır.
2-anakucağı. Titreşimli müzikali an kucağı aldım hayat kurtarıcı oldu. Eskiden yemek hazırlıyordum eşimle dönüşümü yiyorduk yani mutlaka ikimizden birinin kucağında olacaktı ve gezecekti oda da. Iki ayda on kilo verdim ben de senin gibi. Yemekleri de tek eşimle yapıyordum çünkü gündüz de uyumuyordu. Tuvalete bile gidemiyordum. Temizlik falan zaten imkansızdı.
Şimdi mutfakta anakucağına koyuyorum ağzına da emzik veriyorum düşürdükte geri veriyorum, yemeğimi de yapıyorum eşimle birlikte de yiyebiliyoruz yanımızda oluyo.

Üç gün önce gece ayağımda sallıyorum çığlığı basıyor kesinlikle sallanmak istemiyordu ben de anakucağına yatak odasına getirdim emzik verdim bi beş dakika yatma hazırlıkları yaptım bi geldim ki uyumuş
Bir de uyku emziği almıştım yani yüzüstü yatırırken bile ağzında kalmasının sakıncası olmayan bir emzik, artık yatarken de ağzından almıyorum daha uzun uyuyor
Şimdi hala gece yatmak istemiyor en erken yatmamız saat 1:)) ama olsun en azından gündüz huzurlu ve gece uzun uyuyor o banayeter:))
Sen de biraz daha sabret canım inşallah en kısa zamanda düzelir
Ben 27 haziranda doğum yapmıştım
Belki birkaç hafta daha büyüktür benimki seninkinden
Yani büyüdükçe düzene giriyorlar canım

canım ben bulamadım yumurta domates sen normal domatesten yapıcan heralde?
bu sene yapamadım ben ama geçen sene yapmıştım yarımlık 30 kavanoz falandı. 20 kiloda domatesti aşağı yukarı yanlış hatırlıyoda olabilirim ama bu kısma güvenme
bende rondo yaptım domatesleri geçen sene bibersiz yaptım biberlide yapmak istersen önden biraz yağda kavur biberleri sonra domatesleri dök bi yarım sa. fln sürüyo suyunu çekmesi anlıyosun zaten kıvamından sonra tuzunu at ben az bişeyde şeker atıyorrum sonra sıcakken daha altı kısık kaynarken yani kavanozlara doldur kapaklarını çok sıkı kapatıp ters çevir ama kapaklarında kavanozun kenarlarıda kapatırken kuru olmasına dikkat et bi bezin üzerine diz hepsini üzerinide ört yavaş soğuması için ertesi gün kontrol et kapaklar içeri çekilmişmi? bu kadarrrr
unuttuğum bişey varsa arkadaşlar tamamlasıınn

benimki tepesindeki oyuncaklara asilip kalkinmaya calisiyo canimtutayim oynayayim yok isi gücü nasıl kalkarım,elini öpmek için tutuyorum benden kuvvet alıp ayağa kalkıyo :) acaba ben de hoppala mı alsam??

ayyy benimkide aynı öle yapıyor yaaahh demekki gelişimleride aynı gidiyor bizimkilerin

eveet canım normal domates.En azından menemen ve makarna sosu ıcın yapmak ıstıyorum.Insanın canı cekıyor kışın.Tesekkur ederım

biberona alışanı gördüm de sonradan biberonu bırakan bbeği ilk defa görüom kafayı yemek üzereyim

Kızlar sitede çok yeniyim alıntı falan yapmayı tam beceremedim. Öğrencime yavaş yavaş :)
Kızım 2,5 aylık. Su vermeli miyiz? Yoksa veren arkadaşlar bebeklerinde ihtiyaç hissettikleri için mi verdiler? Ağzında hafif pamukçuklar var kızımın annem ısrarla her meme sonrası su ver diyo ama ben ciddiye almamıştım.
Benimde sönük sönüklerken annem geldide dolduk taştık biraz

http://ebrukahveci.blogspot.com/2013/10/yorgun-bir-gun.html

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğinin kafasında kepek olan var mı. böyle yara gibi. banyodan önce zeytin yağı ile ovuyorum. tarakla temizliyorum fidiyor ama sonra yine artıyor. önceden yüzünde falan da vardı ama şimdi sadece kafasının üstünde var. yanlarda yok. kaç defa doktora gittik kaç defa şampuan değiştirdik faydası olmadı. şampuanlara bir dünya para verdik. ne yapacağımızı şaşırdık. doktorlar zararı yok diyor ama benim canımı sıkıyor. 12 sinde 3 ay bitecek hala geçmedi. gerçi kokma akma vs yok ama sinirim bozuluyor gördükçe.
Başına gelen var mı ne yapmamı önerirsiniz. suyun içine karbonat katıp ovuyorlarmış banyodan önce ama zararı olur diye korktum yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…