Günaydın kızlar,
Herkez bebişlerin giyimleri ile ilgili farklı şeyler yazmış.valla ben bakıyorum ellerine kulaklarına burnuna soğuksa bi kat daha giydiriyorum bide üşüdüklerinde hapşırıyorlar kimileri ondan değil desede ben inanmıyorum.altını açınca niye hapşırıyo ozaman Yada banyodan çıkınca?
Dün bizde eşimle alışverişe çıktık başta herşeyi yolundaydı kızıma mont aldım 6-9 ay biraz büyük ama önümüz kış olur bence şimdi 3/6 ay giydirdiğimize göre ordan yola çıkarak uygun olacağını düşündüm birde pantolon aldım.
Neyse LCW yede uğradık ama benim kız bir ağız açtı susturabilmek ne mümkün.kalabalıkta olunca ordan hiçbişey almadan çıktık.biz izmirdeyiz ama görümcem bu ay evleniyor Adapazarı'na gelin gidecek orda düğün olucak ona göre kalın bişiler almam lazım bide önümüzde Bayram var şık bişiler istiyorum hem kendime hem kızıma bi arkadaş demiş kilolu çorap diye banada çok lazım ama bulup alamadım bugün çıkıp alıcam Allah izin verirse.
Ayrıca herkez koymuş bebişinin fotosuna hepsi çok tatlı çok şekerler Buda bizim cadı teyzeleri
Eki Görüntüle 824157
Eki Görüntüle 824162
çok tatli maşallahhhh