Canm çok çok iy anlıyorum benim kızım da aynı böyleydi hem de tamamen aynaydı
Senin yazdıklarını okudukça ben kendimi gördüm
Ama çok şükür büyük oranda bitti seninki de bitecektir
Ben şöyle atlattım
Iki şeye borçluyum: 1-emzik .... Dünyadaki en güzel buluş:)) eskiden sadece uyurken veriyordum uyuyunca çıkarıyordum şimdi gündüz de veriyorum. emzik emerken daha uslu oluyor daha mutlu oluyor. Alıştırmadıysan bence kesinlikle alıştır.
2-anakucağı. Titreşimli müzikali an kucağı aldım hayat kurtarıcı oldu. Eskiden yemek hazırlıyordum eşimle dönüşümü yiyorduk yani mutlaka ikimizden birinin kucağında olacaktı ve gezecekti oda da. Iki ayda on kilo verdim ben de senin gibi. Yemekleri de tek eşimle yapıyordum çünkü gündüz de uyumuyordu. Tuvalete bile gidemiyordum. Temizlik falan zaten imkansızdı.
Şimdi mutfakta anakucağına koyuyorum ağzına da emzik veriyorum düşürdükte geri veriyorum, yemeğimi de yapıyorum eşimle birlikte de yiyebiliyoruz yanımızda oluyo.
Üç gün önce gece ayağımda sallıyorum çığlığı basıyor kesinlikle sallanmak istemiyordu ben de anakucağına yatak odasına getirdim emzik verdim bi beş dakika yatma hazırlıkları yaptım bi geldim ki uyumuş
Bir de uyku emziği almıştım yani yüzüstü yatırırken bile ağzında kalmasının sakıncası olmayan bir emzik, artık yatarken de ağzından almıyorum daha uzun uyuyor
Şimdi hala gece yatmak istemiyor en erken yatmamız saat 1:)) ama olsun en azından gündüz huzurlu ve gece uzun uyuyor o banayeter:))
Sen de biraz daha sabret canım inşallah en kısa zamanda düzelir
Ben 27 haziranda doğum yapmıştım
Belki birkaç hafta daha büyüktür benimki seninkinden
Yani büyüdükçe düzene giriyorlar canım
yatarken kullanılabilen emzik hangisi merak ettim, kızım alışırsa ben de almak isterim :) Bi türlü alıştıramadım kızımı emziğe, parmağı daha tatlı geliyo geliba..