How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gecmıse tamm bakamadımm paşa yatırdım bnmde cok uykum varr yoruldum bugn cam kapı yer duvar sılmesı derken hıısım cıktııı

yarın gorusurzzzzzzzzz

kızlar bendeki enfeksiyon fitil kullanmama rağmen geçmiyor.ağızdan ilaçta vermedi doktor...
sıkıldım bu halden vallahi :((
aynen yaa yesılımsı hemdee hamıslıkden berı gelıyoo amaa:(

slm kızlar bugünle kızımla arkadaşıma oturmaya gidelim dedik.kızımı hazırladım pusetine koydum tam kaldıracaktımki yüzükoyun yeredüştü nasıl ağladı anlatamam allahtan bişey olmadı bense 2 saat kendime gelemedim.sizlerde dikkat edin aman.birde bebekleri ayrı odada uyuyan anneler gece lambası kullanıomusunuz.bi yerde karanlık ışıkta uyutmanın daha faydalı olduğunu okumuştum.bende tam karanlıkta uyutmuom antrede gece lambası yanıo onun odasıda loş oluo
allah korumus cnm sadaka vermeyı ımal etme ınsll dua ıleee

Teşekkürler
Çok şükür ki artık havalar ısınıcakmış
Bugün de kalınla idare edelim biz :34:

Gündüz ben de Yelek kullanıom
Gece de bi penye battaniye bi de Polar üstüste örtüom
Şu geçiş dönemi çok kötü ya
Klima açsam sıcak oluo açmasam serin

Cnm ben real tarafındayım
Oğluşumun adı da Şeref :34:
Sen nerde oturuosun oğluna da kocaman bi maşallah çok tatlı :nazar:

saol cnm senn oglunuda gormek ıstrız:)
bende laradayım canım
aynen klma flan acmyorm bende daha yenı kurtulduk bogucu havasından bıraz oksıjen yaa:)

slm kızlar bugünle kızımla arkadaşıma oturmaya gidelim dedik.kızımı hazırladım pusetine koydum tam kaldıracaktımki yüzükoyun yeredüştü nasıl ağladı anlatamam allahtan bişey olmadı bense 2 saat kendime gelemedim.sizlerde dikkat edin aman.birde bebekleri ayrı odada uyuyan anneler gece lambası kullanıomusunuz.bi yerde karanlık ışıkta uyutmanın daha faydalı olduğunu okumuştum.bende tam karanlıkta uyutmuom antrede gece lambası yanıo onun odasıda loş oluo
ay cnm allah korumuz kesnlkle kemerini takmadan kpırdatman ben oglumu kemer cok cok onemlı

Günaydın kızlar,
Herkez bebişlerin giyimleri ile ilgili farklı şeyler yazmış.valla ben bakıyorum ellerine kulaklarına burnuna soğuksa bi kat daha giydiriyorum bide üşüdüklerinde hapşırıyorlar kimileri ondan değil desede ben inanmıyorum.altını açınca niye hapşırıyo ozaman Yada banyodan çıkınca?
Dün bizde eşimle alışverişe çıktık başta herşeyi yolundaydı kızıma mont aldım 6-9 ay biraz büyük ama önümüz kış olur bence şimdi 3/6 ay giydirdiğimize göre ordan yola çıkarak uygun olacağını düşündüm birde pantolon aldım.
Neyse LCW yede uğradık ama benim kız bir ağız açtı susturabilmek ne mümkün.kalabalıkta olunca ordan hiçbişey almadan çıktık.biz izmirdeyiz ama görümcem bu ay evleniyor Adapazarı'na gelin gidecek orda düğün olucak ona göre kalın bişiler almam lazım bide önümüzde Bayram var şık bişiler istiyorum hem kendime hem kızıma bi arkadaş demiş kilolu çorap diye banada çok lazım ama bulup alamadım bugün çıkıp alıcam Allah izin verirse.
Ayrıca herkez koymuş bebişinin fotosuna hepsi çok tatlı çok şekerler Buda bizim cadı teyzeleri
Eki Görüntüle 824157
Eki Görüntüle 824162

masallah cok guzel bır kzın var

Birde kızlar benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor mımız hiç uykusuzluğa dayanamıyor.kendi kendinede uykuya dalamıyor illa ben uyutucam bazen kucakta bazen ayakta bazen çarşafda sallayarak nasıl düzene sokulmaz bu durumu fikri olan varmı?
aynen uykusu bı gelsın mızmızmızmız hemen yatrp sallyorum kapyor gozlernı kednı kendne de dalmıyor uykya kesınlıkle

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...gindayiz-esimle-aramiz-giderek-bozuluyor.html

Konuyu okur musunuz lütfen.. Yüreğim sızladı, bebeğime baktıkça konu sahibi anneye dua ediyorum..
Allah yardımcıı olsun fena bısı sukur olsun halımze

Karma aşı olmuştu nisa cuma günü ateşi çıkmadı ama ben yinede parol vermiştim cuma 1 çay kaşığı cumartesi 1 çay kaşığı
kızım 2 gündür kakası yeşil bugün rengi biraz açılmış ama acayip sümüksü öyle böyle değil resmen bezin üstünde kalmıştı kalıp gibi kızım ishalmi olmuş oluyor yoksa aşının etkisimi yoksa ilaçtanmı haftasonu olduğundan bir yeride arıyamadım yoksa acilemi götürsem

bu arada bende acayip nezle oldum yoksa benden mi geçti gerçi ben bugün nezleyim ama nisa 2 gündür hem kusuyor hemde kakası mukuslu yeşilimsi..

cnm bende 2kez nezle oldm ama olmdgm zmnda arada yesıllı sarılı kaka yapablyor mercmek tanesı gıbıde pöturcuklu ınternette arstrdm ben nomalmıs zaten olması gerken bymus. bıde yesıle donmesı kakanın bebegın kednı ek gıdaya hazlyo olması dyor yanı buyyo dyr.ılk dogdgnda koyu sonra sarı yavas yavas sarılı yesıllı ve sonralarda yesılmsı olcak dyor sende bı bak ıstersen
bırazda usutmusde olabılır

İyi akşamlar kızlar

Benım kızımın yanaklarında pütür pütür kırmızılıklar oluştu.sizce neden nasıl gecer ya :(
:5::5:

Resmıde ekledım bana yardım eder mısınız böyle bişey başına gelen var mı?

ay cnm aynısı yaa benmkı hatta braz daha fazlası bıde kupkuru oralr krem yag emıyor resmen hala kuru.sogukdan oldu galıba yada annemler buydgnden derı gerlyor dıyo bılemedım aama CYBERNURAN dan arızeytınyagı beklıyorm getırsın hemen surucem onun kıznn cıldı pamuk gıbı olmus onun sayesınde.
havaniz batsin yaaa ,

donduk biz kombiyi açtik paralari yakiyozzzzzz uaaa :52::52::52::52::52::52::52::51::51::51::51::33::33::33::33:
abooow oda fena yaa ben daha yakmcam paraları kararlyım:)braz daha bole gıdr burda

Son düzenleme:
Emzirdikçe göğüsleriniz ilk günlerdeki dolgunluğunu kaybeder ve yumuşar, kendiliğinden akması azalır ancak üzülmeyin sütünüz hala oradadır.

Bebeğiniz emmeyi öğrenmiş daha iyi emiyor daha büyük midesi var ve daha çok süt alıyor. Beslenme daha az zaman alır ve aralıkları uzar. Pek çok bebek sık emmek ister çünkü bu bebeği rahatlatır ve size yakın olmak hoşuna gider:1::1::1::1:

Emzirdikçe göğüsleriniz ilk günlerdeki dolgunluğunu kaybeder ve yumuşar, kendiliğinden akması azalır ancak üzülmeyin sütünüz hala oradadır.

Bebeğiniz emmeyi öğrenmiş daha iyi emiyor daha büyük midesi var ve daha çok süt alıyor. Beslenme daha az zaman alır ve aralıkları uzar. Pek çok bebek sık emmek ister çünkü bu bebeği rahatlatır ve size yakın olmak hoşuna gider:1::1::1::1:

evvet ozetı kesınlıkle bu bence anneler uzmeyın kendnızı ben en basndan berı bole dusnyodm zaten korkmadım hıc:)

Kıslar ıstanbul avrupa yakasında mothercare nerede satılıyor bılıyormusunuz.

Trump towers alisveris merkezinin icinde var canim; eger sana burasi uzaksa yakin bi avmnin internet sitesine bakabilirsin cnm;
ben tam bir mothercare hastasi oldugum icin her avm deki magazalrina girerimm ...

İyi akşamlar kızlar

Benım kızımın yanaklarında pütür pütür kırmızılıklar oluştu.sizce neden nasıl gecer ya :(

canim benim kızımın olmustu travocort ,hametan ve linola diye bir krem kullandik iki gunde gecti cok opulmesin sakalli kisiler opmesin

benim kızda da var.ya birşey alerji olmuştur ya da üşümüştür.

Kıslar ıstanbul avrupa yakasında mothercare nerede satılıyor bılıyormusunuz.

Kizlar aynisi benim oglumun yuzundede oldu; ben soguktanmi diye dusundum; sebamedin yuzkremini aldim
bakalim surdum bugun yumusadi gbi ; fayda ederse bilgi veririm size
ama bence normal gunluk de alinip kullanilabilir; baby facial cream :32:

Bide kulotlu corap soran arkadaslar, bn oglum icin bugun aldim h&m magazasindan,tanesi 5liraydi gri ve laciverrt aldim 74 cm lik,yikadim bayramda pantalon giydircegim icin onun icerisine giydrcem;

İyi akşamlar kızlar

Gecmis olsun canim alerjiye benziyor.. yunlu birsey giydirdiysen o da yapabilir..ayrica benim kizimda da mamadan olmustu markayi yazmayayim mamasini degistik gecti..umarim simiye gecmistir

benim yakın bi arkadasimda kullaniyor markasini hatırlamıyorum ama cok kırıstırdıgından sıkayetciydi , kurutma isi bitince hemen makinadan alıp katlayıp duzeltmek gerekityor demişti ama bilmiyorum tam olarak cnm , stokke arabada ablam kullaniyor , çok memnun , chicco aldim :34:
Bende hiç kırıştırmıyor diye duymuştum :( Bizim araba da bebeconfort memnunum ama aklım kalbim stokkede kaldı :/ hani biri çıksa aldım memnun değilim dese pek rahatlıcam gari :D ondan sordum ehuehu
senin dediğin gibi ilk zamanlar göğsüm şişiyor,ağrıyordu.kızımı uykudan uyandırıp emziriyordum,dayanamıuordum.şimdi hemen sönüyor veyumuşak. sütümde aynı dediğin gibi.geliyor mu diye sıkıp baktığımda rakı gibi.sulu olabilir.valla fazla yeşillik yemiyorum.geçenlerde süt yapsın diye dereotunu fazla yedim.asitli içecek içmiyorum.gaz damlası da kullanmıyorum.sadece bağırsak düzenleyici kullanıyorum.bifiform diye bişey.biogaiga gibi bişey.ne yapacağımı bilmiyorum inan.yarın da randevu alabilirsem dr.a götüreceğim bakalım.
Bağırsak düzenleyiciyi bırakmayı denedin mi?
Emzirdikçe göğüsleriniz ilk günlerdeki dolgunluğunu kaybeder ve yumuşar, kendiliğinden akması azalır ancak üzülmeyin sütünüz hala oradadır.Bebeğiniz emmeyi öğrenmiş daha iyi emiyor daha büyük midesi var ve daha çok süt alıyor. Beslenme daha az zaman alır ve aralıkları uzar. Pek çok bebek sık emmek ister çünkü bu bebeği rahatlatır ve size yakın olmak hoşuna gider:1::1::1::1:
Ama bnm göğsüm hemen dolardı şişerdi şimdi 2 saatte anca ona yetcek kadar ucu ucuna doluyor bide azönce 120 ml sağdığım göğüsten 20 ml sağdım, noliyyy yaaaaaa sönük meme istemiyorum şikayet ettiğim taş mememî geri istyrm valla habire sağmaktan , acıdığından aktığından vs şikayet etmicem Allahımm

Bide kulotlu corap soran arkadaslar, bn oglum icin bugun aldim h&m magazasindan,tanesi 5liraydi gri ve laciverrt aldim 74 cm lik,yikadim bayramda pantalon giydircegim icin onun icerisine giydrcem;

canım 74ü yıkayınca çekti mi nası geldi oğluşa denedin mi? benim bu kilotlu çorap olayı yılan hikayesine döndü :D

İyi akşamlar kızlar

ya bizde de oldu ama hava soğuyunca oldu,
benim yüzüm de öyle, dudak çatlak, oğlanın yanak çene ben gibi, bana çekmişler kuru cilt.. :37:
yalnız 1 aylıkken daha farklı pütürlü olmuştu,
doktor bir krem verdi geçmişti,
neden olduğunu anlamak için doktora göster istersen:34:

canım 74ü yıkayınca çekti mi nası geldi oğluşa denedin mi? benim bu kilotlu çorap olayı yılan hikayesine döndü :D

Cok az bi cekme vvar gibi cnm henuz denemedim ama simdilik olur gibi ama kışın olmayabilir, bidaha gittigimde 80cmlik alicam bn;
sende 80al cnm...

Trump towers alisveris merkezinin icinde var canim; eger sana burasi uzaksa yakin bi avmnin internet sitesine bakabilirsin cnm;
ben tam bir mothercare hastasi oldugum icin her avm deki magazalrina girerimm ...

Trumotower bana uzak kuzum ya:(
Ben basaksehır tarafındayım trump tower mecidiye köyde :(
Yardımın için saol bebişim

Kızlar ya ne yapacagımı sasırdım artık
Dün gece aralıksız saat 10 dan gece 2 ye kadar ortakığı ayaga kaldırdı bızım kız.kucakta durmuyo ayakta sallanmıyo yatakta desen hiç yatmıyor zaten sankı bır yerını kesıyormussun gıbı aglıyor
Int arastırdık esımle dedık heralde kolık gaz sancısı bu ıkı dk susuyo bırden cıglıklarla tekrar baslıyor aglamaya ne yapacagımızı sasırdık
Sac kurutma mk karnına dogru tuttuk bıraz dındı kolık ırhan muzıgı dınlettım yok uyumuyo dınırlerım mahvoldu
Sonra dızıme yatırdım öyle uyumusuz ıkımızde
Ya bu akşamda aynısı olursa napcaz ya
Akşam olsun istemıyorum artık :(
Hiç bir düzelme olmadı 40 dedıler 40 gecti
Hadı 1aylık olsun dedıler gecer duzelir yoook
3aylıkta aylatır düzelcek dedıler yokkk artık kımseye ınanasım yok
İster 40 ister 3 ay gecmıyo düzelmiyo
İsyanlardayım artık
Üzüntüden uykusuzluktan hamıle kalmadan öncekı kıloma dondum yemek yıyemıyorum süreklı mıdem bulanıyo
Moralım 0
Napcam bılmıyorum ya sasırdım kaldım
Gunduz uykusu desen oda yok olda bıle ayaklarımda sallanıyo süreklı
Hıc bır iş yapamıyorum ev darmaduman
Yemek desen bu cadıyla nerde
Yanından ıkı dk ayrılınca basuyo çığlığı
Elektrıklı sallanan besık alalım dedık ama ondada durmassa boşa almış olcaz
Ayyy çok konuştum daraldım artık napim ya :(
Bana bır akıl bır yol gösterım kıskar lüffen :5::5::5:

ben henüz 3 saate gecemedim 2 saatte 1 emziriyorum. o 2 saatide uyutabilirsem uyuyarak geciriyor uyumadıysa biraz kucağımda biraz yatarak geciriyoruz. ama genelde emzirdikten 1 saat sonra yorulmaya başlıyor bende uyutma cabalarına başlıyorum. ne yazık ki henüz kendi kendine uykuya dalamıyor. ya emerek yada ayağımda sallayarak uyutuyorum. ayağımda sallarkende ağzına emziğini veriyrum yani illa emicek :))çok sık emince uyku düzeni bozulur ayrıca çok kusar ve çok gazı olur. o yüzden de huzursuz bir bebek olur. biranda 3 saat ara verme dayanamaz hemen o kadar süre önce 1 saat bekle sonra 1 saat 15 dk. sonra 1buçuk saat. 15 dk arttır. ama cok cok ağladıysa ve 2 saat dolmadıysa ben yine emziriyorum o zamanda 3 saat sonra falan acıkıyor. böyle böyle düzen kuruyoruz işte :)))

benimde öyle aslında düzensiz biraz bir saatte oluyor üç saatte ama eğe uyuyorsa üç saate varıyor yoksa hemen br saate emmek istiyor yarım saat şöyle oluyor arkadaşlar ya emerken uyuyor yani doymadan yada bu ara musafirim çok geliyor çocuğa vakit ayıramıyorum biraz ondan

Back