ben iki saat zor tutuyorum siz nasıl alıştırdınız üç saate emmek istediğinde ne yaptınız
gelelim kv. ye. kendisi hasta bu aralar, iç kulaktaki kristaller oynamış yerinden dengesi yok gözleri fln açamıyo ama o halde illa temizlik yapıcak, mutlaka 3 çeşit yemeği olucak, bırak biz yapalım diyoz beğenmez hiç bişeyi kesmiyo kafa gidik işte,
bide devamlı benim kıza midahele ediyo, sofrada ben çok çok azıcık böle peynir yoğurt reçel diline sürüyorum yalanıyo öle
gitti ağzına bal sürüyo anne yapma diyorum bal verme 1 yaşına kadar yasak, hala yedirmeye çalışıyo
yok ben 4 tane büyüttüm yok o dr.lar çok biliyo,
diyorum devamlı gideceğim iyi bi çocuk dr.u bulmamlazım artık beslenmeye başlıcak bu ay sonu
bu çocuk sağasağlam şimdi hasta değil bişey değil niye dr.a götürücekmişim ne gerek varmış,
o dr. yüzümü görmüş, gelde anlat şimdi ??
ya dedim sonunda o senin tercihin, ben dr.a danışmadan ne yemek yediririm ne başka türlü hareket ederim,
bana sinir oldu, onu dinlicekmişim dr.u dinlemicekmişim.
zor anam zor cahil insana laf anlatmak zor sinirlerim hopluyor yaa, bu kadının yanında depresyona sürükleniyorum resmen.
Alimle sohbet et, alırsın mertebe; cahille sohbet etme,dönersin merkebe, die boşa dememiş büyükler
gomlek pntlnmz bayramlıklarımız 3 6 ay pntlnmzda bel ayarı ver lastık paçalarını kıvrdkmı cok tatlı oluoo
beyaz swetn lacıvertnı alıcam gomegnn ıcıne gydrmeye 3 6 ay oda
mavı takımlarımz 6 9 ay ustumz tam oluo altı bıraz uzun sorun olmuo oda cok tatlı duruo
ve bnların hepsı lc wakıkı den
sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak
[url=http://......./c25MCx][/URL] [url=http://......./c25MCx] [/URL]
[url=http://......./c25MCx][/URL]
Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim
Aşıdan sonraki ilk gecemizi atessiz atlatmis bulunmaktayiz hanimlar;
simdi bu durumda hala ates olma olasiligi varmi yoksa riski atlattikmi,ne dersiniz ???
bide suan resmen ayaklarim uyustu yaa;yatagina koydugum an uyaniyo saatlerdir ayagimda uyuyoo; bide masallah kilosuda artti iyice ayyyhhss uyustum resmen :)))
bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.
Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.
offf ya
bebeğimin gaz problemi hala geçmedi ya.nerdeyse 3.ay bitiyor.Hala kıvranıyor ve ben gaz ılacı kullanmak zorunda kalıyorum.o kadar cok ağlıyor kı.
Yetmezmiş gibi 10 gundur de kaka problemı var.Daha once günde 3 kez yapardı sonra 1 kez yapmaya başladı.Sımdıde 3 günde bır azıcık yapıyor.Ve bugun 3.gun hala yok.Ikınmaktan kıvranmaktan bır hal oldu.
Sız neler yapıyorsunuz kabızlık problemı olan arkadaşlar?
Nisa da az emiyor sağlık ocağında 15 dk en az emzir dedi 15 dk toplasan 5 defa emdi genelde az emiyor heleki geceleri uykudan kaldırdığım zaman çenesini açamıyorum öyle sıkıyorki bende heralde yeter diyorum yatırıyorum.Her çocuk farklı demekki bazılarınınki çok emer bazıları az emer ben fazla takılmıyorum süresine...
Cnm walla bn artik saat tutamiyorum; bnm oglum surekli emiyor cunku,ne zaman istese o zmn veriyorum bi saati yok anliycagin,bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.
Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.
bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))
bi gün diye gidiyoruz oluyo bi haftagecmiş olsun cnm ,
kv ye gitmesen olmuyomu ???
bi gün diye gidiyoruz oluyo bi hafta
aldığım bu dersten sonra zaten töbe billah gitmem
ben gitmeyi iatemiyorum ama eşimin dükkan onun eve 5dk. onun işine geliyo orda kalmak bizim ev 30km.
nerde oturuyodun sen cnm?
Kızlar ya ben sizi çok seviyorum :) yazmasam da her gün okuyorum. Hamileyken de cok faydalandım sagolun. Bebişleriniz de çok tatli masallahhhhj
umraniyede oturuyorum canim ,
gitsin gelsin 30 km işi ne ? eve gelince sanki yemekmi yapıcak ütümü yapicak çamaşirmi yıkıycak ?
bende 30 km gidiş 30 km dönüş hergün yol gidiyorum üstüne eve gelip bide evde bi sürü işim oluyo ,
boşversene , bi gidiyosun her gittiginde sıkıntıyla geliyosun yazik günah yaa
Kızlar bugün aşımızı olduk şuana kadar hep uyudu filan iyi gibiydi ama şuan sanki halsiz gibi ateşi kaç dereceden sonra yüksek deniyor??
biz biz o biziz işte
hala sab simplex kullanıyorum ama bi sabah bi akşam veriyorm artık, dozu azalttım yani
kız suzaaannnn bi komşum vardı anahtar verdiğim o taşınınca böle oldu işte
bide genel bi kesilme değil yaa, sigortalar atmış
bedaş a ağzıma gelen ne kadar küfür varsa hepsini saydım
ay aynene nazar yaa ne zmn bınadakı ortama gırsem park dı oturmadı paşama bır haller oluyor cok sukru her gunumuzede okuyorum ınsl kabul buyursun yaradannnnsennkı ozmn 0 3 ay cnm degstr sen
cnm acıkınca zaten uyanıo uyumuyolarkı
cnm dolven ates dusurucu surp bzm dr muz onu verdı hemsıre nıe vermedıkı sana
nazardır tatlım oku bol bol
bnm evım az goruyo saqbah gunesını oğlmn odası tam goruyo onn odası onemlı zaten
kesnlıkle
bnların fıyatları nekadr mıs cnm plygolarda cok guzel hem emklerken dsarıda cıkamazlar
kenarları yuksek yha
bızmkıde kıvranıo gozlerı kapalı hıc uyanmıo alıorum emzırıorum yatırıom uyukluyo
aynn valla getrdıklerıde hıc bı ıse yaramadı gydrmıom valla orgu suvtrler fln
ayh kıymm bn ona korkmasn aşşş kuzm bnm. bzmkılerınde ole ftoları var cok guzel oluyolar yha :))) bzmkı aglama taklıdı yapınca aglıooo
çırkınnnnnnnnnnnnnallahhh nazarlardan korusun cnmmm yerım onu benn
ay bısd eyarın bakacagız ınsllgomlek pntlnmz bayramlıklarımız 3 6 ay pntlnmzda bel ayarı ver lastık paçalarını kıvrdkmı cok tatlı oluoo
beyaz swetn lacıvertnı alıcam gomegnn ıcıne gydrmeye 3 6 ay oda
mavı takımlarımz 6 9 ay ustumz tam oluo altı bıraz uzun sorun olmuo oda cok tatlı duruo
ve bnların hepsı lc wakıkı den
maasallah ınsll rabb nazardan korusun senı prensessss
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaa kızlar ne dicem bebeklerden kendimizi unuttuk halim pek içaçıcı değil gerçide
hani hamileyken göbeğimizde yoğunlaşma eğilimi gösteren istenmeyen tüylerimiz vardı yaaa
benimkiler bayabi döküldü
tek tük kaldı diyebilirim
bide kilolardan böyle kolayca kurtulabilsek tam süper olucak vallahi yaaa
70e sabitlendik kaldı yaffdüşmüyoorr 60a bi düşseemmm eskisi gibii
tamam bak 63ede razıyım yeterki kalçadan gitsiinnn
ınsl cnm sagol duann ııcn ınsl gecmıstırr yaaaa:44: temızlık yapınca rahatlıyorum kısssen sondakı beyazdan bende de var cokda uygna aldım altnada ıcı polar kırmızı esortman 9.90 aldım onda cok tatlı olyo:) daha hıc gydrmedm ama bkez denemsdm ona sıra gelmdı daha:))) dger takmlarda cok guzel bende bayrmlık ıcın bı goz gezdrdm gzel seyler var. güle güle gysn pasan
ayy keske kuzuum olcak ama bak ben bugun csart ettım hamle kalmdn once kı en son aldgm kotu dendım vee gırdımmm:))))))dger kotlarım ve renklı pantolnlarmın dugmesı kapnmyor sdce sanrım bı 5 kıloya onarda kapanır az kaldı azz azımm:))lcwaiki kide ıyı syler var gbı gornyor cnm paylas bzmlede alıkaanın bayramlıklarnı:))) bende ayakkbı alcam
gercekden gun gun guzllsyor masallah. ck guzl bı kız olcak annesı gıbı
ayy harbıden haa bende ızlmcem yok o onu kesmıs bırı bırnı bogmus bende trafk kazrlndan cok korkyorm bde ucak kazlrndan esımden dolayı.. vıcdansız baba yaa allah cezasnı versın onun
2yıl once esım mısıra g<tmeden kurbanı kestık etlerı buzlga attk 2 gun sonra esım mısra bende annemlere 3au ugramdm eve eve grdgmde karslastgm manzara berbat bı haldı ve ben dolabımı degstrdm et kokmus cnku cok zor oldu temzlemesı kotu bı durum bu senede evde olmaycgm ıcın benm dolabı bosaltcam
hamarat suzan ıs basında:))cnm ınsallah haberlrnı beklyuorm ıcımden dengelenmıstır kalca duurmu dıye gecyor. haber ver bıze optumm
oyy ıcım acıldıı valla gamzelerıne kendsıınıe masallah guzel kızım benım:)
ılk gun onemlı ama ben 3 gun boyunca ara ara olctum cn mAşıdan sonraki ilk gecemizi atessiz atlatmis bulunmaktayiz hanimlar;
simdi bu durumda hala ates olma olasiligi varmi yoksa riski atlattikmi,ne dersiniz ???
bide suan resmen ayaklarim uyustu yaa;yatagina koydugum an uyaniyo saatlerdir ayagimda uyuyoo; bide masallah kilosuda artti iyice ayyyhhss uyustum resmen :)))
37,5 dan sonrası muhımmısssssss ebe ole dedı banaaKızlar bugün aşımızı olduk şuana kadar hep uyudu filan iyi gibiydi ama şuan sanki halsiz gibi ateşi kaç dereceden sonra yüksek deniyor??
işte bilirsin dükkan k.çekmecede, ev b.çekmecede bide trafik olunca beyefendi yoruluyomuş
benim orda kalmamın banada bi faydası olmuyo aslında şu bakımdan yani
ben öle uykusuz kaldığımda fln bana kimse hadi ben ilgilenirim sen yat 1-2sa. dinlen diyen yok yani, sadece sevmeye varlar. ağlayınca hoop kucağıma bırakıveriyolar
öle bi kuaföre gideyim, bi avmye gideyimde bi iki saat baksınlar, aslaaa?!
nefes almak için kalıyorum desem o da yok yani
kızım insanın kendi annesi gibi olurmu oysaki benim annem ölemi yapıyodu? ben uyuyayım die gece bile bakıyodu beni uyandırmıyodu.
işte herkes kendi çocuğunu düşünüyo kv.de kendi oğlunu düşünüyo burda kalınca daha iyi oluyo die.
amaaannn
annemleri özledim ben yaaaa
kızlar sadece emziren anneler var mı? ben hiç mama vermedim doğduğu ilk zamanlar hariç,büyüdükçe sütüm yetermi die endişelendimde.birde bu ara emmek istemiyor 5 dakka zar zor ayakta emiyor.bırakacakmı acaba yoksa doyuyormu öffff bilemedim
bende sadece emziriyorum .mama vermedim.kilonalması iyiyse mamaya gerek yok.kaç kilo bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?