2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben iki saat zor tutuyorum siz nasıl alıştırdınız üç saate emmek istediğinde ne yaptınız

walla bebek bakım sorunlarına mucize çözümler o kitaba borçluyum kızızmın mevcut düzenini zaten ilk aydada 2 saatte bir emziriodum.bizimki olumlu biraz dayanıo demekki

gecmiş olsun cnm ,

kv ye gitmesen olmuyomu ???

gule gule kullanin cnm

gecmiş olsun cnmmm

gecmiş olsun cnm

kuru kayısı yemeyi denediniz mi sütünüzden bebeğe de geçer gaz problemi içinde kimyon tohumu ile rezeneyi karıştırıp çay yapıyorum her gün mutlaka 1 bardak ılık bir şekilde tüketiyorum.

Aynı durum bende de var ağzını kilitliyor beyefendi ama geceleri uykulu olduğu için sorun çıkarmıyor gündüze göre daha iyi
göğsüm dolu olur süt fışkırır sinirlenir emmez, boş göğsüme dayarım ee artık beyefdi sinirlenmiştir emmez, sol göğsümden emmez sağa çeviririm emmez, dışarı çıkarız arabada fazla kalırsa emmez bu böyle gider..
bu işin matematiği nedir bi çözsem..
şimdilik 2 saatte bir 5dk emişiyoruz doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum doktorlarda tam bişey söylemiyorlar bakalım öyle böyle büyüyecekler

Son düzenleme:
Cnm walla bn artik saat tutamiyorum; bnm oglum surekli emiyor cunku,ne zaman istese o zmn veriyorum bi saati yok anliycagin,
banada doktorumuz sık sık emzır dedı,memeler full disarda geziyoruuzz

bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))

Ayyy iyi bari cok tirsiyodum ates olayindan; sukur atlattik ..bugun hep kucagimdaydi inan ; su papetto salincagim geldi bakalim durucakmi icinde :18::18:

gecmiş olsun cnm ,

kv ye gitmesen olmuyomu ???
bi gün diye gidiyoruz oluyo bi hafta
aldığım bu dersten sonra zaten töbe billah gitmem
ben gitmeyi iatemiyorum ama eşimin dükkan onun eve 5dk. onun işine geliyo orda kalmak bizim ev 30km.
nerde oturuyodun sen cnm?

bi gün diye gidiyoruz oluyo bi hafta
aldığım bu dersten sonra zaten töbe billah gitmem
ben gitmeyi iatemiyorum ama eşimin dükkan onun eve 5dk. onun işine geliyo orda kalmak bizim ev 30km.
nerde oturuyodun sen cnm?

umraniyede oturuyorum canim ,

gitsin gelsin 30 km işi ne ? eve gelince sanki yemekmi yapıcak ütümü yapicak çamaşirmi yıkıycak ?

bende 30 km gidiş 30 km dönüş hergün yol gidiyorum üstüne eve gelip bide evde bi sürü işim oluyo ,

boşversene , bi gidiyosun her gittiginde sıkıntıyla geliyosun yazik günah yaa

Kızlar ya ben sizi çok seviyorum :) yazmasam da her gün okuyorum. Hamileyken de cok faydalandım sagolun. Bebişleriniz de çok tatli masallahhhhj

Bendeeee
O kadar cok sey ogrendim ki burdan
Hepinizden allah razi olsun
Bebisim bebegin cok tatli masallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun gamzeli guzeli

Pc ogretmeni canim senin minik cekik gozlu guzel olacak cok tatli coook

Kızlar bugün aşımızı olduk şuana kadar hep uyudu filan iyi gibiydi ama şuan sanki halsiz gibi ateşi kaç dereceden sonra yüksek deniyor??

işte bilirsin dükkan k.çekmecede, ev b.çekmecede bide trafik olunca beyefendi yoruluyomuş
benim orda kalmamın banada bi faydası olmuyo aslında şu bakımdan yani
ben öle uykusuz kaldığımda fln bana kimse hadi ben ilgilenirim sen yat 1-2sa. dinlen diyen yok yani, sadece sevmeye varlar. ağlayınca hoop kucağıma bırakıveriyolar
öle bi kuaföre gideyim, bi avmye gideyimde bi iki saat baksınlar, aslaaa?!
nefes almak için kalıyorum desem o da yok yani
kızım insanın kendi annesi gibi olurmu oysaki benim annem ölemi yapıyodu? ben uyuyayım die gece bile bakıyodu beni uyandırmıyodu.
işte herkes kendi çocuğunu düşünüyo kv.de kendi oğlunu düşünüyo burda kalınca daha iyi oluyo die.
amaaannn
annemleri özledim ben yaaaa

maasaallah bebelerımıze rabbım nazardan esırgesın ınsllll
paşam ıcerde babası ıle kurtlar vadısı ızlıyorr yanı baba ıslıyor paşada seslere gore tepkı verıyorr
yarın sabah hast.yolu gorundu babamıs gene bısı bırakacak hast..kendısı toplantıya gıdıcek ordan cuma namazına ve sonrasında bızı almaya gelıcek ve beraberrbebegıme kulotlu corap,bayramlık ve uzun kollu cıtcıtlı badı almaya gıdecegız artık elımızdekıler kucuk gelmeye basladııı
cok sukur her gunumuzee bebegım bugn gene uguncakdıkı suratıne pöff yaptım sustu hemen erkekım benım yaaaaaaaaaannesi yaradana kurbann olsun ınsllllllll 3 ayımız bıttı bılemm ınslll....
kg lere gelınce ben kg aldım nedenıde su yu az ıcıpp bol ekmeklı yemek yemek oldu bılıyorum ama doymadıgım ıcın ekmege sarıyorum ya böle dıldım ben hamıslıkde de oncesındede ama sımdılerde böleyım hayırlısı ınslll

saglıklı olalımda bosver dıyo kocısdee:26:ama bayramda cıtı pıtı olumm dıyordum ben yaaaaaaa:44:neyse

ay canım benım gel kayserıye komsu olalım kıs anenede yakın olursa kv degılllll(30 km olsa bu 800 km cıksın )

ay aynene nazar yaa ne zmn bınadakı ortama gırsem park dı oturmadı paşama bır haller oluyor cok sukru her gunumuzede okuyorum ınsl kabul buyursun yaradannnn
heh muhım olan onun odası dedıgın gıbımmm

ay bısd eyarın bakacagız ınsll

sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak

Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim
maasallah ınsll rabb nazardan korusun senı prensessss

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benımde göbısden kalca zaten yok
ınsl cnm sagol duann ııcn ınsl gecmıstırr yaaaa:44: temızlık yapınca rahatlıyorum kısss

ılk gun onemlı ama ben 3 gun boyunca ara ara olctum cn m
Kızlar bugün aşımızı olduk şuana kadar hep uyudu filan iyi gibiydi ama şuan sanki halsiz gibi ateşi kaç dereceden sonra yüksek deniyor??
37,5 dan sonrası muhımmısssssss ebe ole dedı banaa
uykya vermıstır ası onu normaldır cnm

aynen insanin kendi kanı canı gibisi yok , Allah yardmcin olsun seninde , ama senin kv 'ne uyuz oluyorum , Allah islah etsin onuda.

ya aralarda size anlatmaya artık takatimin kalmadığı o kadar cins cins lafları oluyoki
arada llafını veriyorum ağzına ama bazende artık kulaklarımı tıkıyorum cevap dahi vermiyorum yok yani anlamıyo
ne dersen de?!
şöle bi işe başlasamda seneye yaza inş. okulu takıntısız bitirirsem çok süper olucak

bende sadece emziriyorum .mama vermedim.kilonalması iyiyse mamaya gerek yok.kaç kilo bebeğin.

bende sadece emziriyorum .mama vermedim.kilonalması iyiyse mamaya gerek yok.kaç kilo bebeğin.

en son 10 eylülde götürmüştüm 6.500 dr. ii demişti zaten.bu ay götürmeyi düşünmüom hastanede çok fazla kızamık şikayetinden gelen hasta varmış bi sıkıntısı yok zaten bakalım artık ya bide seninkini kakası nasıl

iİYİ geceler kızçeler ve melekleri
Bu akşam kızçem erken uyudu artık en zaman kalkar bilmiyorum
Kızçelerinize oğluşlarınıza bayıldımmmmmmm ALLAH anzaralrdan saklasın
kuzularımız
EKİM ayııı benim için çok ama çok özel 5 ekim evlilik yıldönümüm ve satım 10 ekimdi
geçen sene ekim ayında çok zor dönemlerle birlikte çok olumlu şeyler de olmuştu.Annem
ameliyat olmuş kardeşim istediği kuruma işe başlamış ben de mucizelendirilmiştim
Çabuk mu geçiyor bu zaman?:44::44::44:Geçsin mi geçmesin mi bilmiyorum ama
su gibi geçiyorDuygusallığa geçişteyim galiba
Ağlamasam bariBu arada bebişimle aylık kontrol için doktora gittik.Kızçem 6150 gr olmuş
ve 62 cm.Rota aşımızı da olduk ağzından bir aşıymış.143 tl kadar bir fiyatı var ve 5.ayda da yapılacakmış
Kızçemmm dönmeye çalışıyor oyuncakları tutuyor oyun halısında tepinmekten bitap düşüyor....
Ve en önemlisi günden güne değişiyor,büyüyor aşkım benimmmmm
Bu ARAD a babamızdan yine grip olduk ama ben azıcık tutuldum hemen kontrol altına alıyorum gribi
Geçmişi de okudummmmm ohhhh sefam olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…