• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy geçmişide çok merak ediyorum neler kaynattınız:9:
70 sf olmuş maşallah kız rahat verse okuycam ama durmuyoki zilli
dün gece temizlik kotamı fazlasıyla doldurdum şuan hiç bişi yapasım yok zaten
bu arada ece fena şekilde ellerini yiyor dişleri kaşınıyor heralde, kaşıyıcı aldık ama onuda ağzına tam götüremiyo daha
şöle kucak istemeden durmaya bi alışabillse rahatlıcam hoppalasında durda biraz akşam ama yanında durucaz sürekli yanlız bırakmıcan:9:
ayyyy evimi özledim ben, sizi özledim ben :9:
çenem susmuyo valla:9:
durdurabilene aşkolsun:9:

cnm cok gecmıs olsun bnada aynısı oldu hamılyken bde ınsann buzlugu bosalınca evde hıc bse yokmus gbı olyu bnde kv kalmya gtmısstm malesfkııı

aynn metede ellrı agznda ter cevırıom kucagmda bnm elımı ısırıo nasıda acıtıo dıs kasıyıcı aldık onuda almadı napcaz yha jel flnmı kullnsakkı cok ta kucukler pöfffffffff
bızde ozledk senı :9::16:

ben iki saat zor tutuyorum siz nasıl alıştırdınız üç saate emmek istediğinde ne yaptınız

valla alıştırmak için tam 1 hafta mücedele ettim.. benimki de 2saatte bir hatta bazen saatbaşı emmek istiyordu.. önce 10-15 dk artırdım emzikle oyaladım evde gezdirdim oynadım konuştum öyle öyle süreleri artırarak alıştırdım.. gündüzleri abzen 4 saatte bir emdiği oluyor ama gece 3 saatte bir :D

gomlek pntlnmz bayramlıklarımız 3 6 ay pntlnmzda bel ayarı ver lastık paçalarını kıvrdkmı cok tatlı oluoo

beyaz swetn lacıvertnı alıcam gomegnn ıcıne gydrmeye 3 6 ay oda

mavı takımlarımz 6 9 ay ustumz tam oluo altı bıraz uzun sorun olmuo oda cok tatlı duruo

ve bnların hepsı lc wakıkı den :16::16:

ben de böyle şeyler giydirmek istiom ama çok büyük oluyo bizimkine.. 6-9 üstler sizinkine tam oluyor?? yanlış okumadım dimi:D maşallah diyorum... benimki içinde kaybolur bunu giydirsem :D

aa kızlar ne dicem bebeklerden kendimizi unuttuk halim pek içaçıcı değil gerçide:9:
hani hamileyken göbeğimizde yoğunlaşma eğilimi gösteren istenmeyen tüylerimiz vardı yaaa :9:
benimkiler bayabi döküldü :64:
tek tük kaldı diyebilirim :64: :9:
bide kilolardan böyle kolayca kurtulabilsek tam süper olucak vallahi yaaa :14:
70e sabitlendik kaldı yaff:14: düşmüyoorr :14: 60a bi düşseemmm eskisi gibii :14:
tamam bak 63ede razıyım yeterki kalçadan gitsiinnn :43:

Son düzenleme:
valla alıştırmak için tam 1 hafta mücedele ettim.. benimki de 2saatte bir hatta bazen saatbaşı emmek istiyordu.. önce 10-15 dk artırdım emzikle oyaladım evde gezdirdim oynadım konuştum öyle öyle süreleri artırarak alıştırdım.. gündüzleri abzen 4 saatte bir emdiği oluyor ama gece 3 saatte bir :D

ben de böyle şeyler giydirmek istiom ama çok büyük oluyo bizimkine.. 6-9 üstler sizinkine tam oluyor?? yanlış okumadım dimi:D maşallah diyorum... benimki içinde kaybolur bunu giydirsem :D

boylu bıraz bızmkı :9::9:

sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak

Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim

yerım bn onuuuu:56: bnde patık alıp gydrmek ıstıorum ama rahat olurmukı senn kız sevıo hrelde aygnda durdgna gore

gomlek pntlnmz bayramlıklarımız 3 6 ay pntlnmzda bel ayarı ver lastık paçalarını kıvrdkmı cok tatlı oluoo

mavı takımlarımz 6 9 ay ustumz tam oluo altı bıraz uzun sorun olmuo oda cok tatlı duruo

en sondakı beyazdan bende de var cokda uygna aldım altnada ıcı polar kırmızı esortman 9.90 aldım onda cok tatlı olyo:) daha hıc gydrmedm ama bkez denemsdm ona sıra gelmdı daha:))) dger takmlarda cok guzel bende bayrmlık ıcın bı goz gezdrdm gzel seyler var. güle güle gysn pasan

yazmelekleri cnmm
dar kotlarımı öyle özledim ki anlatamam. bol kıyafet giymeyi hiiç sevmem normalde hep üstüme tam olan şeyler giyer - dimm. ama artık saklamam gereken yerlerim var :1::1:
bluzların ikisinide alabilirim ama önce bi eşime göstermem lazım :1: altınada dar kot olsa aahh olsaaa
ben ali kaan a ne giydiricem hiç bilmiyorum bayramda :14:yarın bebe mağazına gidicez oğlum izin verirse bakalım güzel bişeyler var mı oğlum için :31::31:

ayy keske kuzuum olcak ama bak ben bugun csart ettım hamle kalmdn once kı en son aldgm kotu dendım vee gırdımmm:))))))dger kotlarım ve renklı pantolnlarmın dugmesı kapnmyor sdce sanrım bı 5 kıloya onarda kapanır az kaldı azz azımm:))lcwaiki kide ıyı syler var gbı gornyor cnm paylas bzmlede alıkaanın bayramlıklarnı:))) bende ayakkbı alcam
Selam güzel anneler nasılsınız?
Biz hamdolsun iyiyiz, kızım iyileşti gibi, fazla ilerlemedi hastalığı elhamdülillah.
Artık eskimo takılmıyoruz:)
Sürekli elleri ağzında tontonumun, ben çekiyorum o götürüyo yine, aşırı derecede de salyalandı. 5 Ekimde 3 aylık olcaz.
Sizde durumlar nasıl? Bir de ben gülük mama miktarını arttırmak zorunda kaldım, doymuyo çünkü.
90ml veriyodum, artık 150(60+90) veriyorum.
Çok şükür gaz sıkıntımız da yok uzun süredir.
Günden güne güzelleşiyo miniğim,yerim ben onu :)

Eki Görüntüle 820935

“Euzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min külli şaytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmeh.”

gercekden gun gun guzllsyor masallah. ck guzl bı kız olcak annesı gıbı

Ya bnde öyleymm 2 gündür çok duygusalım gizli gizli ağlıyorum herşeye dün haberlerde babası tarafından dövülen duvardan duvara çatpılan bi kız bebrği gösterdiler kuzum bnm o kadar da güzel masum ki 5 kez beyin ameliyatı olmuş ve zihinsel engelli kalmış , yarım saat ağladım bn kızım hık dese ödüm kopuyo Allahım yardım et diye vallahi foşur foşur alan sağmakla bitmeyen sütüm azaldı haber izlemeyin 
ayy harbıden haa bende ızlmcem yok o onu kesmıs bırı bırnı bogmus bende trafk kazrlndan cok korkyorm bde ucak kazlrndan esımden dolayı.. vıcdansız baba yaa allah cezasnı versın onun

yarabbil aleminnnn:9:
1 hafta oldu yaaa?? nerdeydim? tahmin etmişsinizdir tabikiii sevgili kayınvalideciğimdeeee :14:
nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum yani?
moralsiz ve sinir bozukluğuyla geçen 1 haftamımı anlatayım
eve geldiğimdeki şokumumu anlatayım
ecoşumu anlatayım kocişimi anlatayım?????
dün akşamdan başlıyım sıcağı sıcağına bence:14:
kvdeden koptuk şükür market yaptık akşamüzeri 9 gibi girdik eve, bismillah dedik kapıyı açtık kiiii, odane?
elektrikler yok:14: eyvah dedim hamza koş buzdolabına bak, ece kucağımda mutfağa girmeye korkuyorum amaa:14:
allahhhıııımmmmm bir kokuuuuu dolabın kapağını açmasıyla beraber tüm benliğimi sardı, sinirlerim boşladı başladım ağlamaya
kız kucağımda ağlar, ben öle :14: herşeeyyyy bozulmuş, deepfreze deki etlerimemi yansam sardığım yapraklaramııı? mantılaramı?
ıvır zıvır bi dünya şey işte bilirsiniz, gidenemi yanayım kalan pisliğemi bilemedim?:14:
artık kızı uyutayımda bari dedik beraber temizlicez. 10da kızı zorla uyuttum iki gündür düzeni bozuldu bu arada benim 9 da hiçbi kuvvetin tutamadığı ölece bayılıp 2ye 3e kadar yatan kızım 10dan önce uyumuyor ve kısa kısa devamlı uyanıyo artık.
neyse öğüre öğüre poşete doldurdum ne varsa temizledim güzel çamaşır suyuyla dolabı saat oldu 11 kız cıyakladı, bi yandan onu tekrar uyutmaya çalış emzir dolap öle saat 12 oldu kızı anca uyuttuk, dolabı yerleştirdim fln, geberiyorum yorgunluktan belim koptu resmen, kızı odasına yatırdım bende yanına yattım ama uyuyamıyorum bu sefer onun mıkırdanmalarına uyanıyorum üşüme geldi kombiyi açtım kesmedi, baktım olmuyo
kendi yatağıma geçtim ilk defa, odaların kapılarını açtım bitişik zaten, bu sefer eşimin sesi fazlalık geliyo, nefesine alışamadım
e aylardır ayrı yatıyoz malum, dön o tarafa dön bu tarafa ben uykuya dalamıyorum o yorgunlukla düşünün,
saat iki oldu allahım nolur kız uyanmasında bi iki saat uyuyayım diye dua ederek gittim uykuya, bi kaç kere kalktım kıza baktım öle saat 7 de uyandı şükür:9:

2yıl once esım mısıra g<tmeden kurbanı kestık etlerı buzlga attk 2 gun sonra esım mısra bende annemlere 3au ugramdm eve eve grdgmde karslastgm manzara berbat bı haldı ve ben dolabımı degstrdm et kokmus cnku cok zor oldu temzlemesı kotu bı durum bu senede evde olmaycgm ıcın benm dolabı bosaltcam

kızla paşam uyuttumm yatak odamı sıldım evırdım cevırdım toz aldımm:6: paşayı kv odasına yatırdım tabii uyuyor uyanma vaktı gelıyooo ocaga sut koydum amann tasmasınn:1:(ben bunu yazmaya taştı bilee:17::37:
ugunması sukur dun den sonra olmadı ama cokkk korktummm:14:ya yarın kalca muayenemısın tekrarı var ınsl gecerız yaaa:18::26:

ınsl canım hadı bakalımm

ınsl cıkmamıstır :23:
ayy evte bgn benımde regl bıtme gunumduu esıme dun dıyommm bgn s gunumdu ve paşamın hazırlık gunuydu hehehe:46:cok duygusalız cokkkkkkkkkkkkkkkkk:5:

cok sagol karabıbercımmmmm:54:

cok sukurrrrrrrrrrrrr

ayy bızımkı durdk yere oldu ya cımcımklenmıs gıbııı

ayy cok gezmıs olsun cnm yaa cok fena bır hal olmus bısde komsularda aahtarlar var her zaman elektırık gıdınce bakyorlar su gıdınce aynı skeıl sımdı bayramda 10 gun yokuz ama komsumuz kbakıcak ccekler sulanacak fılan guvendıgın komsun yokmudu verseydın cnm yaaaaaaaaa:29:

allah beterınden korusun bu arada ece de huy dgegıstırıyor hehe bısım paşada 11 den once uyumazzzzzzzzzzz:33:

hamarat suzan ıs basında:))cnm ınsallah haberlrnı beklyuorm ıcımden dengelenmıstır kalca duurmu dıye gecyor. haber ver bıze optumm
sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak

[url=http://......./c25MCx][/URL] [url=http://......./c25MCx][/URL]
[url=http://......./c25MCx][/URL]

Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim
oyy ıcım acıldıı valla gamzelerıne kendsıınıe masallah guzel kızım benım:)

Paradoks; gecmis olsun walla cnm cok uzuldum mantilarina dolmalarina :((
bebisim; kizin cok tatli masallah oglusuma bi gostereyim ben bu sirineyiii :)))

Aşıdan sonraki ilk gecemizi atessiz atlatmis bulunmaktayiz hanimlar;
simdi bu durumda hala ates olma olasiligi varmi yoksa riski atlattikmi,ne dersiniz ???
bide suan resmen ayaklarim uyustu yaa;yatagina koydugum an uyaniyo saatlerdir ayagimda uyuyoo; bide masallah kilosuda artti iyice ayyyhhss uyustum resmen :)))

gömlekli takım çok hoşmuşşş.
Kızlar sabah sağlık ocağından aradılar aşılar gelmemiş yarın olucaz aşı bekliyoruz ama beni aldı stres

gece rüyamda kızımı evde unutmuşum yurtdışına gitmişim asansörler arası yolculuk yaptım türkiyeye dönemiyorum nasıl ağlıyorum 2 gündür kızım evde tek kaldı ağlamaktan çatlamıştır diye sütüm kesilecek diyorum kızım ne yicek diyorum bir kalktım gözlerde yaş.çok ağladım ama...
Allahım dedim beni kızımdan ayırma inş ne kötü rüyaydı yaaa.
hayırolsun canım. en büyük korkumuz artık bebişlerimizden ayrı kalmak ve onlara bişey olması :50::50: Allah korusun inşallah yasamayız böyle sıkıntılar
bu arada kızında dünyalar tatlısı maşallahhh

simdi bu durumda hala ates olma olasiligi varmi yoksa riski atlattikmi,ne dersiniz ???
bide suan resmen ayaklarim uyustu yaa;yatagina koydugum an uyaniyo saatlerdir ayagimda uyuyoo; bide masallah kilosuda artti iyice ayyyhhss uyustum resmen :)))
bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))

bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.

Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.

offf ya
bebeğimin gaz problemi hala geçmedi ya.nerdeyse 3.ay bitiyor.Hala kıvranıyor ve ben gaz ılacı kullanmak zorunda kalıyorum.o kadar cok ağlıyor kı.
Yetmezmiş gibi 10 gundur de kaka problemı var.Daha once günde 3 kez yapardı sonra 1 kez yapmaya başladı.Sımdıde 3 günde bır azıcık yapıyor.Ve bugun 3.gun hala yok.Ikınmaktan kıvranmaktan bır hal oldu.

Sız neler yapıyorsunuz kabızlık problemı olan arkadaşlar?

boylu bıraz bızmkı :9::9:

yerım bn onuuuu:56: bnde patık alıp gydrmek ıstıorum ama rahat olurmukı senn kız sevıo hrelde aygnda durdgna gore

canım 2 gündür giyindirmeye başladım hatta gece de başka bir patiği vardı onunla uyudu yavaş yavaş alıştırabilirsin sende.

bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))

bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.

Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.

Nisa da az emiyor sağlık ocağında 15 dk en az emzir dedi 15 dk toplasan 5 defa emdi genelde az emiyor heleki geceleri uykudan kaldırdığım zaman çenesini açamıyorum öyle sıkıyorki bende heralde yeter diyorum yatırıyorum.Her çocuk farklı demekki bazılarınınki çok emer bazıları az emer ben fazla takılmıyorum süresine...

Kızlar ya ben sizi çok seviyorum :) yazmasam da her gün okuyorum. Hamileyken de cok faydalandım sagolun. Bebişleriniz de çok tatli masallahhhhj ;)

canım 2 gündür giyindirmeye başladım hatta gece de başka bir patiği vardı onunla uyudu yavaş yavaş alıştırabilirsin sende.

Nisa da az emiyor sağlık ocağında 15 dk en az emzir dedi 15 dk toplasan 5 defa emdi genelde az emiyor heleki geceleri uykudan kaldırdığım zaman çenesini açamıyorum öyle sıkıyorki bende heralde yeter diyorum yatırıyorum.Her çocuk farklı demekki bazılarınınki çok emer bazıları az emer ben fazla takılmıyorum süresine...

Ya evet benimki de öyle. İki saatte bir emziriyordum çok acıkıyor çok ağlıyor. Bir buçuga düşürdüm ben de,

Valla canımcım biri sormuş gece beslemeyi nezaman kesicez diye 6.aydan sonra kesebilirsiniz demiş dr sorucam ben zaten eğer oda aynısını derse bende 6 aya kadar emziririm geceleri ben hala kızım uyanmadan uyandırıyorum geceleri..bazıları yatırıyorum sabah kalkıyo diyor nasıl yapıyolar anlamaıdm.

hımmm anladım canım ya bende çok şaşırıyorum şu ayda hiç kalkmayan bebeklere bizimki 2 saate bi kalkıyor hele sabaha karşı iyice sıklaşıyor uyanmaları

yarabbil aleminnnn:9:
1 hafta oldu yaaa?? nerdeydim? tahmin etmişsinizdir tabikiii sevgili kayınvalideciğimdeeee :14:
nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum yani?
moralsiz ve sinir bozukluğuyla geçen 1 haftamımı anlatayım
eve geldiğimdeki şokumumu anlatayım
ecoşumu anlatayım kocişimi anlatayım?????
dün akşamdan başlıyım sıcağı sıcağına bence:14:
kvdeden koptuk şükür market yaptık akşamüzeri 9 gibi girdik eve, bismillah dedik kapıyı açtık kiiii, odane?
elektrikler yok:14: eyvah dedim hamza koş buzdolabına bak, ece kucağımda mutfağa girmeye korkuyorum amaa:14:
allahhhıııımmmmm bir kokuuuuu dolabın kapağını açmasıyla beraber tüm benliğimi sardı, sinirlerim boşladı başladım ağlamaya
kız kucağımda ağlar, ben öle :14: herşeeyyyy bozulmuş, deepfreze deki etlerimemi yansam sardığım yapraklaramııı? mantılaramı?
ıvır zıvır bi dünya şey işte bilirsiniz, gidenemi yanayım kalan pisliğemi bilemedim?:14:
artık kızı uyutayımda bari dedik beraber temizlicez. 10da kızı zorla uyuttum iki gündür düzeni bozuldu bu arada benim 9 da hiçbi kuvvetin tutamadığı ölece bayılıp 2ye 3e kadar yatan kızım 10dan önce uyumuyor ve kısa kısa devamlı uyanıyo artık.
neyse öğüre öğüre poşete doldurdum ne varsa temizledim güzel çamaşır suyuyla dolabı saat oldu 11 kız cıyakladı, bi yandan onu tekrar uyutmaya çalış emzir dolap öle saat 12 oldu kızı anca uyuttuk, dolabı yerleştirdim fln, geberiyorum yorgunluktan belim koptu resmen, kızı odasına yatırdım bende yanına yattım ama uyuyamıyorum bu sefer onun mıkırdanmalarına uyanıyorum üşüme geldi kombiyi açtım kesmedi, baktım olmuyo
kendi yatağıma geçtim ilk defa, odaların kapılarını açtım bitişik zaten, bu sefer eşimin sesi fazlalık geliyo, nefesine alışamadım
e aylardır ayrı yatıyoz malum, dön o tarafa dön bu tarafa ben uykuya dalamıyorum o yorgunlukla düşünün,
saat iki oldu allahım nolur kız uyanmasında bi iki saat uyuyayım diye dua ederek gittim uykuya, bi kaç kere kalktım kıza baktım öle saat 7 de uyandı şükür:9:

çok kötü olmuş canım yaa sinir bozucu hakkten ben olsam herhalde iyiyce sinir olurdum kv de kalmaya eşime de yansıtırdım neyse artık çok geçmiş olsun

kızlar yardım kızlar prensesıme tütü etek alıcam bayrama butikbebede var ama 0_3 yas yazıyor alsam buyk mu olur alan var mı bana bı yazsın:1:

Back