yarabbil aleminnnn

1 hafta oldu yaaa?? nerdeydim? tahmin etmişsinizdir tabikiii sevgili kayınvalideciğimdeeee

nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum yani?
moralsiz ve sinir bozukluğuyla geçen 1 haftamımı anlatayım
eve geldiğimdeki şokumumu anlatayım
ecoşumu anlatayım kocişimi anlatayım?????
dün akşamdan başlıyım sıcağı sıcağına bence

kvdeden koptuk şükür market yaptık akşamüzeri 9 gibi girdik eve, bismillah dedik kapıyı açtık kiiii, odane?
elektrikler yok

eyvah dedim hamza koş buzdolabına bak, ece kucağımda mutfağa girmeye korkuyorum amaa

allahhhıııımmmmm bir kokuuuuu dolabın kapağını açmasıyla beraber tüm benliğimi sardı, sinirlerim boşladı başladım ağlamaya
kız kucağımda ağlar, ben öle

herşeeyyyy bozulmuş, deepfreze deki etlerimemi yansam sardığım yapraklaramııı? mantılaramı?
ıvır zıvır bi dünya şey işte bilirsiniz, gidenemi yanayım kalan pisliğemi bilemedim?

artık kızı uyutayımda bari dedik beraber temizlicez. 10da kızı zorla uyuttum iki gündür düzeni bozuldu bu arada benim 9 da hiçbi kuvvetin tutamadığı ölece bayılıp 2ye 3e kadar yatan kızım 10dan önce uyumuyor ve kısa kısa devamlı uyanıyo artık.
neyse öğüre öğüre poşete doldurdum ne varsa temizledim güzel çamaşır suyuyla dolabı saat oldu 11 kız cıyakladı, bi yandan onu tekrar uyutmaya çalış emzir dolap öle saat 12 oldu kızı anca uyuttuk, dolabı yerleştirdim fln, geberiyorum yorgunluktan belim koptu resmen, kızı odasına yatırdım bende yanına yattım ama uyuyamıyorum bu sefer onun mıkırdanmalarına uyanıyorum üşüme geldi kombiyi açtım kesmedi, baktım olmuyo
kendi yatağıma geçtim ilk defa, odaların kapılarını açtım bitişik zaten, bu sefer eşimin sesi fazlalık geliyo, nefesine alışamadım
e aylardır ayrı yatıyoz malum, dön o tarafa dön bu tarafa ben uykuya dalamıyorum o yorgunlukla düşünün,
saat iki oldu allahım nolur kız uyanmasında bi iki saat uyuyayım diye dua ederek gittim uykuya, bi kaç kere kalktım kıza baktım öle saat 7 de uyandı şükür