• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar yavrulariniza sapka takiyormusunuz? yani evdeyken veya yatarken? Ben hic takmiyorum:44:

Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi

cnm büyük al daha rahat edersin ben geçen kış indirimden kışlık astronot mont almıştım bir yaş için ancak oluyor.bebekler zaten çabuk gelişiyor.bizim bebek uzun doğdu şuanda bayağı uzuyor.60 cmyi geçti.ben C&A mazasında çok güzel uyku tulumu gördüm bu kış polar ve kadife kundaklarım var onlarla idare edicem seneye kış için bu sene indirimleri bekliyorum 2 yaş için uyku tulumu alıcagım.bence al uyku tulumu daha rahat edersin.ben forum avmlerde C&A magzasında çok güzel bebek giysileri gördüm bu kış için kışlıklarımız yetiyor.seneye kışa alıcam.

Merhaba kızlar uzun bi ara oldu kp geldi bende kalıyor yakında kv de gelicekmiş bi süre ev alıncaya kadar benimle kalacaklarmış :/
Bu arada regl oldum ben dün 5. Günüydü ve spiral taktırdım şuanda kadar sancım ağrım olmadı çok şükür az az leke geldi bugün baktım oda yok daha önce spiral kullanan varmı inşallah bi sorun olmaz endişeliyim
Regl olduktan sonra daha bi zayıfladım gibi geldi bana genç kızlık halime dönmem için 6 kilo kaldı inşallah ogünlerde gelecek ama şimdi en önemli konumuz süt :))
Hepinizi öpüyoruz kızımlaa :16::16:

:emir_bebek::3:Selam kızlar....kaç ay olmuş yazmayalı yaa ebişimle zaman nasıl geçiyo anlamadım valla gelsin diye gün sayarken şimdi büyüsünde anne desin diye bekler oldum:1:oğluşum kurabiyem 2. ayı dolunca bi düzen tuturmaya başladı bi derdi kaldı memeye doymuyo söylenip duruyo süt gelmeyince sütümü artıracak önerileriniz varmı kızlar döktürün bakalım ben bol bol su içiyorum hurma yiyorum...işte bu da meme canavarı oğluşumun bebek mevlidi.. $070920131038.webp
MAŞALLAH deyin teyzeleri:nazar::16:$070920131034.webp

benim kızım da öyle bu aralar, gece uyanmıyo, gündüz uyanınca azıcık emiyo, başka istemiyovermeye çalıştığımda ağlıyo, 4 saat 5 saat istemiyo hiç bişey, ağlıyo sızlıyo, bu aralar çok huysuz kızım, dayanamadık yarın doktora gidicez inş. bişeyi yoktur, mevsimsel bişeydir inş.

benim oğlanda öyle bu aralar uyanınca emerse emiyor gündüz yoksa veremiyorum sürekli de ağlıyor normalde pek ağlamazdı bende memeyi bırakacak diye korkuyorum doktor ne diyecek bana da söyle inş. bişi yoktur yavrularımızın

:emir_bebek::3:Selam kızlar....kaç ay olmuş yazmayalı yaa ebişimle zaman nasıl geçiyo anlamadım valla gelsin diye gün sayarken şimdi büyüsünde anne desin diye bekler oldum:1:oğluşum kurabiyem 2. ayı dolunca bi düzen tuturmaya başladı bi derdi kaldı memeye doymuyo söylenip duruyo süt gelmeyince sütümü artıracak önerileriniz varmı kızlar döktürün bakalım ben bol bol su içiyorum hurma yiyorum...işte bu da meme canavarı oğluşumun bebek mevlidi..Eki Görüntüle 820242
MAŞALLAH deyin teyzeleri:nazar::16:Eki Görüntüle 820244

maaşallah bebişine cnm humana süt artırıcı çay dereotu ve üzüm bende işe yaradı sende dene istersen

Tünaydın hanımlar;

2.ay aşımızı olduk geldik evimize,oğluşum daha arabaya biner binmez mışıl mışıl uyumaya başladı
çok ağladııı yawrum kıyamam ona ama ne yapalım onların iyiliği için bu aşılarda;
başında bekliyorum şimdi,sürekli dudaklarım alnında ateş varmı diye,annemde saçmalama bukadar çabuk ateş çıkmaz diyo,
ben panik halinde :)) eşim,annem,ben gittik sağlık ocağına,üç kişi birden ordu şeklinde nerdeyse :)))

benimde 3.doz tetanoz aşım yapıldı;onuda atlattık şimdilik ...boyumuz kilomuzda gayet iyi ;

buarada rota virüsü aşısı ben yaptırıcam kızlar; hemşire ve doktora sordum benim çocugum olsa ben kesinlikle yaptırırm dedi ikiside;
3aylık olunca aşıyı alıp gidicem sağlık ocağına hemşire ben yaparım dedi,not düştü orayada ben arıcam seni dedi :
:18::18:

benim oğlanda öyle bu aralar uyanınca emerse emiyor gündüz yoksa veremiyorum sürekli de ağlıyor normalde pek ağlamazdı bende memeyi bırakacak diye korkuyorum doktor ne diyecek bana da söyle inş. bişi yoktur yavrularımızın

GOGO DENEME
kızlar naçizane tavsiyem
bebikler istemiyorsa zorlamayın yoksa memeyi bırakabilirler..
bizimki gün içerisinde 5-6 kez besleniyor gece beslenmesi yok.. kilo alımı normal çok tontiş değil..:34:

Son düzenleme:
ben uyku tulumundansa kundak almay düşünüyorum... uyku tulumunda kalıp gibi kaldığından huzursuz olabiliyorlar... ayaklarını hareket ettirebilicek olması bi avantaj (tabi bu bizim kurtlu için mantıklı, diğer bebekleri bilemem)
Sevi Bebe Bel Destekli Kundak(34) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Sevi Bebe Kundak(115) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

http://www.ilkebebe.com/Kundak/Summer-Infant-Swaddle-Me-C-Kundak-L-Pembe.aspx

Cok tsk ederim canim ama ben yanlis yazdim galiba
Hani su astronotgibi olanlardan
Hani mont gibi disardada gitsin istiyorum torba gibi degil yani
Onun icinde hayatta durmaz kipir kipir cunku skntiya pek gelemiyo bizim cadi

canım, benim kızım ağustos 2011 doğumlu, ilk kış uyku tulumuna gerek yoktu,
üstünü açamıyordu, ama geçen kış iyi ki uyku tulumu almışım, kesinlikle üstünü örtmedi, babymol 0 beden di
bu kış da yenisini, büyüğünü almayı planlıyoruz,
gerekirse kızın tulumunu oğlana kullanırız..
ama dedim ya ilk kış gerek yok iyice üstünü örtersen o açamaz:34:

Canim verdigin bilgi icin cok tsk ederim
Bizim kiz simdiden uzerini aciyo canim ya
Temmuz 12 dogumlu
Havalar artik sogudu
Hem evde kullanacagi hemde disarida kullanacagi bisey ariyorum
Ayri ayri tabi

Back