mevlutumuzden karelr cok kırpdım resmı mık oldu bıraz ama bızı gorun ıstedım teyselerı
masallah cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevlutumuzden karelr cok kırpdım resmı mık oldu bıraz ama bızı gorun ıstedım teyselerı
Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi
çin malı olmayan ne var ? en cok kullandiğimiz chicco , made in chinee....
Kizlar yavrulariniza sapka takiyormusunuz? yani evdeyken veya yatarken? Ben hic takmiyorum:44:
maşallah bu kızçeler çok güzellerrr
Bandanayi nereden aldınız. Masallah bu arada
Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi
Bandanayi nereden aldiniz. Masallah bu arada
benim kızım da öyle bu aralar, gece uyanmıyo, gündüz uyanınca azıcık emiyo, başka istemiyovermeye çalıştığımda ağlıyo, 4 saat 5 saat istemiyo hiç bişey, ağlıyo sızlıyo, bu aralar çok huysuz kızım, dayanamadık yarın doktora gidicez inş. bişeyi yoktur, mevsimsel bişeydir inş.
Selam kızlar....kaç ay olmuş yazmayalı yaa ebişimle zaman nasıl geçiyo anlamadım valla gelsin diye gün sayarken şimdi büyüsünde anne desin diye bekler oldum
oğluşum kurabiyem 2. ayı dolunca bi düzen tuturmaya başladı bi derdi kaldı memeye doymuyo söylenip duruyo süt gelmeyince sütümü artıracak önerileriniz varmı kızlar döktürün bakalım ben bol bol su içiyorum hurma yiyorum...işte bu da meme canavarı oğluşumun bebek mevlidi..Eki Görüntüle 820242
MAŞALLAH deyin teyzeleriEki Görüntüle 820244
yok cnm ben takmıyorum çok sinir oluyor oğlum. zaten nerdeyse herşeye sinir oluyor oğlum bu araKizlar yavrulariniza sapka takiyormusunuz? yani evdeyken veya yatarken? Ben hic takmiyorum:44:
benim oğlanda öyle bu aralar uyanınca emerse emiyor gündüz yoksa veremiyorum sürekli de ağlıyor normalde pek ağlamazdı bende memeyi bırakacak diye korkuyorum doktor ne diyecek bana da söyle inş. bişi yoktur yavrularımızın
ben uyku tulumundansa kundak almay düşünüyorum... uyku tulumunda kalıp gibi kaldığından huzursuz olabiliyorlar... ayaklarını hareket ettirebilicek olması bi avantaj (tabi bu bizim kurtlu için mantıklı, diğer bebekleri bilemem)
Sevi Bebe Bel Destekli Kundak(34) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Sevi Bebe Kundak(115) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
http://www.ilkebebe.com/Kundak/Summer-Infant-Swaddle-Me-C-Kundak-L-Pembe.aspx
maşallah yavrularınıza bahtları güzel olsun
pardon fisher price yağmur ormanı almışım
bende istiyorum bulamadım nesekus bulursan banada haber verirsin![]()
canım, benim kızım ağustos 2011 doğumlu, ilk kış uyku tulumuna gerek yoktu,
üstünü açamıyordu, ama geçen kış iyi ki uyku tulumu almışım, kesinlikle üstünü örtmedi, babymol 0 beden di
bu kış da yenisini, büyüğünü almayı planlıyoruz,
gerekirse kızın tulumunu oğlana kullanırız..
ama dedim ya ilk kış gerek yok iyice üstünü örtersen o açamaz![]()