2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hava soğudu üşütüyor olabilir bebek anne sütü veriyorsan sende üşütüyor olabilirsin.Bizim 20. günden beri gaz problemi var ve hala devam.nurse harveys ve zincoyu dönüşümlü kullanıyorum mecburen yoksa cok ağlıyor.

bi daha unnado dan bişey alırsam 2 olsun yav. ayaklı tulum aldım 1 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor yav tulumlar gelene kadar oğlum büyüdü be olmayacak artık sinir oldum!!!

Canım hemen kargoya verilmiyor.Once kampanyanın bitmesi gerekiyor sonra gonderıyorlar.Gondereceklerı tarıh aralığını belırtıyorlar zaten.

Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi

ben uyku tulumundansa kundak almay düşünüyorum... uyku tulumunda kalıp gibi kaldığından huzursuz olabiliyorlar... ayaklarını hareket ettirebilicek olması bi avantaj (tabi bu bizim kurtlu için mantıklı, diğer bebekleri bilemem)
Sevi Bebe Bel Destekli Kundak(34) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Sevi Bebe Kundak(115) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

http://www.ilkebebe.com/Kundak/Summer-Infant-Swaddle-Me-C-Kundak-L-Pembe.aspx

Son düzenleme:
kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor

Bende senin gibiyim canım.Vermemek ıcın uğraşıyorum yoksa iskelet gibi dolasacam ortalarda.Uyku yok zaten.Ondanda oluyor kılo kaybı bende.Uyanıkkende oğlanla gez allah gez odalarda.:)Dogal yolla spor yaptırıyor oğlum.

Günaydın! Biz geldik kızçemle

Eki Görüntüle 819231

maşallah yavrularınıza bahtları güzel olsun

Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba

pardon fisher price yağmur ormanı almışım

Siz aldiniz mi

bende istiyorum bulamadım nesekus bulursan banada haber verirsin

Son düzenleme:
Siz aldiniz mi

canım, benim kızım ağustos 2011 doğumlu, ilk kış uyku tulumuna gerek yoktu,
üstünü açamıyordu, ama geçen kış iyi ki uyku tulumu almışım, kesinlikle üstünü örtmedi, babymol 0 beden di
bu kış da yenisini, büyüğünü almayı planlıyoruz,
gerekirse kızın tulumunu oğlana kullanırız..
ama dedim ya ilk kış gerek yok iyice üstünü örtersen o açamaz

benim ki açıyor yaa

benim ki açıyor yaa
bende var uyku tulumu hediye gelmişti. fermuarını kapatıp kullandığımda eli kolu kımıldamadığı için sinir oluyor uyanıyor çok rahatına düşkün yaa. kolları açıkta uyuyor illa. bacaklarıda rahat olcak.

mont gibi olanlardan mı yoksa torba gibi olanlardan mı cnm seninki

evet en sonnda aşmzı olduk ve gelırken babasnn kucagnda uyudu oğlşm halada uyuyo masalahhh cok ağladı tosunm babsı dsardan duyup geldı konştu ettı sustu babsna aşik bu cocuk yha kızlar sız fıtıl mı verdnz şurup mu verdnzzz fıtıl verdysenz butun mu yarım mı

bugün butikbebe de çok güzel erkek kıyafetleri gördüm canım. bi bak derim. ben çok beğendim.

saol cnm orlardan bakıcm artk kapıda odemelıde olmus nasıl olsa

Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:

bızde aynıydık masallahımız vardı 3 4 gune kadar artk gecelerı hıc ciş bıle yapmıo oğlşm sabah 6 7 oldumu bı baslıo butun gun dolu dolu alıorum bezını kaksını sabahları yapardı bugun ılk defa cok az yaptı bde aşda olduk hem kaksına zorluck hem aşısı sızlıcak offf kıymm yha ((

ben nıe donemıorum eskı halıme yhaaaa (( cok kıskandımm benm gogusler sıs basen almıs basını gdıo ((( masalahhhh sızeee nazr degmesın cnmm kızını bı elıme gecrsemmm ısra ısra bıtırm

mınoset ıc cnm hasta olma senn agrlarn bebgnede gecerr allah kavusrsn tatlm yha cabuk gecer oğlnla vakıt ama olsn cnı sıkma

yakısmıs ama kılo sana

Kızlar hasta gibiyim,kulaklarım boğazım ağrıyor,bademciklerim var bnm inşallah şişmez yaa( hiç halim yok,oğluşumda resmen oyun istiyor,bende uyusun diye elimden geleni yapıyorum;
yarında bizim 2.ay aşımız var,bakalım ne olacak çok korkuyorum,bide bende hasta halimle nası uğraşcam bilmiyorum,
büyük ihtimal anneme geçicez,ateş vs. ihtimallerine karşı;

uyku tulumu gerçekten harika bişey kızlar,ben geçen aldım mothercare dan,bi akşam yatırıyım dedim ama dehşet sıcak tutuyo,
kışa doğru yatırıcam,şuan için abartı sıcak çünkü ; benimki astronot gibi olanlardan ...

oğluumda şuan ayağımda uyuyo,çok hafif uykusu yatağına veya koltuğa koyduğum anda gözler sanki hiç uyumuyomuş gibi açılıyo,
resmen ayaklarım uyuştu ama napiyim aşkım uyusun diye duruyorum böyle :S
yemek falanda yapamadım haliyle,eşim aramış adamcağız napsın burger alıyımmı gelirken diyo :))
ayyy neolacak bu halimizz papetto salıncağımda kargoya verilmiş yarın elimde büyük ihtimal; bi gelsede bakalım bizim sıpa onda duracakmı
:18::18:

fitli yarım veriyorsun canım

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini tüket inş iyileşirsin

Anneler acil fikirlerinize ihtiyacım var

Haftasonu bi dışarı çıkalım dedik eşim de ben de hastalandık, benim
boğaz şişti eşimin burnu akıyor oğluşuma da geçer mi çok korkuyorum
elimden gelen dikkati sarfediyorum..Grip olan var mı aranızda ?

Oğlumu; gündüz iki saatte bir çift saatlerde 08-10-12-14-16-20-22-00
gece ise 03-06 da emzirmeye çalışıyorum ama problemimiz büyük, yaklaşık 5dk
emiyor emerken savaşıyoruz gaz yok altı temiz ama savaşıyoruz doktor kilosu boyu
iyi ama 5 dk az dedi sütünüzün çok çok iyi olması gerekiyor dedi ..

pufff yarın da kuzumun 2. ay aşısı var şu kötü olan aşı gitmeden ateş düşürücü vereyim
mi? bilemedim forumda ateşi olmadan vermek gereksiz diyenleriniz oldu tecrübeli anneler
yorumlarınızı alalım.

Bir de rota virüsü aşısı hakkında detaylı bir araştırma yapan var mı mantıklı ve aydınlatıcı
yorumlara ihtiyacım var.

Kızlar oglum sunnet oldu bugun. Yavrum nasıl agladı cıs yapınca ya pıpısı sısmıs kanlanmıs ıkımızde dayanamıoz ama bı hafta cekecez ınsallah cok rahatsz olmaz canımın ıcı

canım bize fitili yarım ver demişlerdi. ama ben ateşi çok yükselmediği için vermedim..

Kızlar oglum sunnet oldu bugun. Yavrum nasıl agladı cıs yapınca ya pıpısı sısmıs kanlanmıs ıkımızde dayanamıoz ama bı hafta cekecez ınsallah cok rahatsz olmaz canımın ıcı
geçmiş olsunnn. bizde önümüzdeki ay düşünüyoruz sünneti gözüm korktu şimdi :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…