bizim de 2,5 aya kadar hiç gaz problemimiz yoktu, 5-6 gündür akşamları altıda ağlamaya bi başlıyo, 7 buçuk 8 e kadar bi ağlıyo, kucağımızda bile ağlamaya devam ediyo, hiç bişey yapamıyoruz, çok üzülüyorum, sonra da uyuyo, gündüz filan çok şükür bişeyi yok ama akşamlarımız böyle geçiyo, üşütüyomuyuz ondan mı böyle bilemedik...
bi daha unnado dan bişey alırsam 2 olsun yav. ayaklı tulum aldım 1 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor yav tulumlar gelene kadar oğlum büyüdü be olmayacak artık sinir oldum!!!
Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi
kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor
kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercektenkızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı gaz mevzusu konuşulmuş bız atlattık gıbı cok sukur ben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukur kılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyor burda bizden birkaç foto maşallah bitanecik kızıma Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141 Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141
Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba
Siz aldiniz mi
Siz aldiniz mi
canım, benim kızım ağustos 2011 doğumlu, ilk kış uyku tulumuna gerek yoktu,
üstünü açamıyordu, ama geçen kış iyi ki uyku tulumu almışım, kesinlikle üstünü örtmedi, babymol 0 beden di
bu kış da yenisini, büyüğünü almayı planlıyoruz,
gerekirse kızın tulumunu oğlana kullanırız..
ama dedim ya ilk kış gerek yok iyice üstünü örtersen o açamaz
bende var uyku tulumu hediye gelmişti. fermuarını kapatıp kullandığımda eli kolu kımıldamadığı için sinir oluyor uyanıyorbenim ki açıyor yaa
bende var uyku tulumu hediye gelmişti. fermuarını kapatıp kullandığımda eli kolu kımıldamadığı için sinir oluyor uyanıyorçok rahatına düşkün yaa. kolları açıkta uyuyor illa. bacaklarıda rahat olcak.
torba gibi cnm fermuarlı altta ve üstte çıt çıtları var. ben daha çok yorgan gibi kullanıyorummont gibi olanlardan mı yoksa torba gibi olanlardan mı cnm seninki
bugün butikbebe de çok güzel erkek kıyafetleri gördüm canım. bi bak derim. ben çok beğendim.
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorumbizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
Yavrularımmmm 50 sayfayı geçik okudum okudum da şaşı oldum
Ama suç benim sizin değil
Bebişleirnize bayıldım maşallahları var ben yerim onları
ALLAH'ım onları hep mutlu etsin,hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına,
başarılı,aklı başında,anne,baba,vatan sevgisi ile dolsun yürekleri
İmanlı olsunlar,tahsilli olsunlar ve en önemlisi sağlıklı olsunlar
Normal doğumdan sonra herşeyin farklı olacağını biliyordum hazırlıklıydım
ZOrmuş be kızçelerrrrAma yine normal düşünüyorum ALLAH'ım izin verirse
2016datekrar anne olmak istiyorum....Rota aşısı için ben de kararsızım ama bir karara
varacağız elbet
Kızçem ve ben...Kızım bileğine ayağına takılan bilekliklerle uyumaya bayılıyor
Yatırıyorum koltuğa ya da beşiğe kendi kendine uyuyor
AŞKların en güzeliiiii o yerim ben yerimmmEki Görüntüle 818664 Eki Görüntüle 818666
iyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah
kızlar buda tombık ben ve oglum:)Eki Görüntüle 818924
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))
evet en sonnda aşmzı olduk ve gelırken babasnn kucagnda uyudu oğlşm halada uyuyo masalahhh cok ağladı tosunm babsı dsardan duyup geldı konştu ettı sustu babsna aşik bu cocuk yhakızlar sız fıtıl mı verdnz şurup mu verdnzzz fıtıl verdysenz butun mu yarım mı
saol cnm orlardan bakıcm artk kapıda odemelıde olmus nasıl olsa
bızde aynıydık masallahımız vardı 3 4 gune kadar artk gecelerı hıc ciş bıle yapmıo oğlşm sabah 6 7 oldumu bı baslıo butun gun dolu dolu alıorum bezını kaksını sabahları yapardı bugun ılk defa cok az yaptı bde aşda olduk hem kaksına zorluck hem aşısı sızlıcak offf kıymm yha((
ben nıe donemıorum eskı halıme yhaaaa(( cok kıskandımm benm gogusler sıs basen almıs basını gdıo ((( masalahhhh sızeee nazr degmesın cnmm kızını bı elıme gecrsemmm ısra ısra bıtırm
mınoset ıc cnm hasta olma senn agrlarn bebgnede gecerr allah kavusrsn tatlm yha cabuk gecer oğlnla vakıt ama olsn cnı sıkma
yakısmıs ama kılo sana
geçmiş olsun canım bol bol c vitamini tüket inş iyileşirsinKızlar hasta gibiyim,kulaklarım boğazım ağrıyor,bademciklerim var bnm inşallah şişmez yaa( hiç halim yok,oğluşumda resmen oyun istiyor,bende uyusun diye elimden geleni yapıyorum;
yarında bizim 2.ay aşımız var,bakalım ne olacak çok korkuyorum,bide bende hasta halimle nası uğraşcam bilmiyorum,
büyük ihtimal anneme geçicez,ateş vs. ihtimallerine karşı;
uyku tulumu gerçekten harika bişey kızlar,ben geçen aldım mothercare dan,bi akşam yatırıyım dedim ama dehşet sıcak tutuyo,
kışa doğru yatırıcam,şuan için abartı sıcak çünkü ; benimki astronot gibi olanlardan ...
oğluumda şuan ayağımda uyuyo,çok hafif uykusu yatağına veya koltuğa koyduğum anda gözler sanki hiç uyumuyomuş gibi açılıyo,
resmen ayaklarım uyuştu ama napiyim aşkım uyusun diye duruyorum böyle :S
yemek falanda yapamadım haliyle,eşim aramış adamcağız napsın burger alıyımmı gelirken diyo :))
ayyy neolacak bu halimizzpapetto salıncağımda kargoya verilmiş yarın elimde büyük ihtimal; bi gelsede bakalım bizim sıpa onda duracakmı :18::18:
canım bize fitili yarım ver demişlerdi. ama ben ateşi çok yükselmediği için vermedim..evet en sonnda aşmzı olduk ve gelırken babasnn kucagnda uyudu oğlşm halada uyuyo masalahhh cok ağladı tosunm babsı dsardan duyup geldı konştu ettı sustu babsna aşik bu cocuk yhakızlar sız fıtıl mı verdnz şurup mu verdnzzz fıtıl verdysenz butun mu yarım mı
saol cnm orlardan bakıcm artk kapıda odemelıde olmus nasıl olsa
bızde aynıydık masallahımız vardı 3 4 gune kadar artk gecelerı hıc ciş bıle yapmıo oğlşm sabah 6 7 oldumu bı baslıo butun gun dolu dolu alıorum bezını kaksını sabahları yapardı bugun ılk defa cok az yaptı bde aşda olduk hem kaksına zorluck hem aşısı sızlıcak offf kıymm yha((
ben nıe donemıorum eskı halıme yhaaaa(( cok kıskandımm benm gogusler sıs basen almıs basını gdıo ((( masalahhhh sızeee nazr degmesın cnmm kızını bı elıme gecrsemmm ısra ısra bıtırm
mınoset ıc cnm hasta olma senn agrlarn bebgnede gecerr allah kavusrsn tatlm yha cabuk gecer oğlnla vakıt ama olsn cnı sıkma
yakısmıs ama kılo sana
geçmiş olsunnn. bizde önümüzdeki ay düşünüyoruz sünneti gözüm korktu şimdi :18::18:Kızlar oglum sunnet oldu bugun. Yavrum nasıl agladı cıs yapınca ya pıpısı sısmıs kanlanmıs ıkımızde dayanamıoz ama bı hafta cekecez ınsallah cok rahatsz olmaz canımın ıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?