2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
lyre cimm oğluşun çoom tatlı maşallahh
oda elinin tadını almış

yazmelekleri kuzucum. tek uzun ayrılığınız bu olsun başkada olmasın inşallah.Allah sabır versin canım. eşim 1 hafta yurt dışına cıkmıştı ben hamişken geçmemişti günler. insanın sevdiğinden ayrı olması çok zor.
ama biz hep yanındayız sakın unutmaa
Emir e de bayılıyorum çook tatluuu.
seninde maşallahın var canım çok güzelsinn.
evasude sen hamişken bile çıtı pıtı çok gğzel bi hamiştin şimdide çok güzel bi annesin maşallah sanaa
duru nun güzelliğine laff yook zatenn
essra cımm aşı günün gelmişş. Allah sabır güç kuvvet versin canım. ağlasada hrmen susuyır zaten hiç merak etme. bide emzir hemen ardından eve gidene kadar uyur nbile ama huy değiştirme durumu fenaa. oda bikaç gğne geçiyor. ali kaan bugün normale dönmeye başladı gibi.

yaz melekleri cnm allah kavuştursun bu arada

kızlar bişi sorucam
ben d vitamini mamasına damlatmaya başladım kaşıkla verirken tadından pek hoşlanmyordu bi mahsuru olurmu acaba

yha sız bu cayları nası yapıonuz bı tarf versenıze bnde yapayım bnde usuttm galıba karnm agrıo usuorum halsızm :2::2:

Serçe parmağı boyunda taze zencefil kabuğunu soy 2 ye böl orta boy tencereye at sonra 2 adet mandalina 4 e böl kabuğuyla birliktee 1 adet elma kabuğuyla çekirdeğiyle 4 e böl yarım limon 5 -6 karanfil varsa çubuk tarçın tencereye koy varsa ıhlmamurda koy benim ıhlamur sallama çaydı tencereyi tam ağzına kadar dolmayacak şekilde su koy ve kaynat tadı harika oluyor.Afiyet olsun ..Bu arada çeşitlendirebilirsin portakalda konur armutta konur nebilim malzemeyi azaltadabilirsin çoğaltadabilirsin ama zencefili aşırıya kaçma karabiber gibi boğazını yakar...

Canım geçende kızıma gaz masajı yaptım emzirdim uyudu çok ağladı uyandı sonra heralde karnı ağrıyo diye eşime dedimki yatağına yatır fön makinasınıda ara ara karnına tut ısıt dedim ısınınca uyudu dahada uyanmadı sende yap fön makinası nı

gaz için ayak altlarına acı elma yağı ile masaj yakmak çok iyi geliyormuş bliss baby gaz şurubu kullandım cok memnundum tavsiye ederim bitkisel

canım bizdede gaz sorunu vardı azaldı şimdi çok şükür.ama sıkıntılı dönemlerinde dr. bu ilaçlarada çok yüklenme demişti

herkesee iyi geceleerr uyku vaktimiz geldiiii:80::80::80:

Canım bende arada elma yalatıyorum üzüm yalatıp azcık suyunu sıkıp veriiyorum dün meyveli zencefilli hasta çayı içirdim limon yalattım suda veriyorum ara ara ama abartmadan.

Yalnız banada küçükken daha 15 günlükken reçel yalatıyolarmış sonra biraz büyüyünce peynir veriyolarmış azar azar yumurta sarısı bile vermişler 6 aydan önce, ama çok hastalıklı bir yapım ve kilolu bir vücudum var özelliklede hamilelik öncesi insülin direncim ve gebelikte şekerim çıktı çokta sağlıklı sayılmam.bence 4 aya kadar bazı yiyecekleri bekleyelim en azında şimdi yapmasada sonradan zararı olabilir.

ikisinide yerimmmm

Ah insallah kolay atlatiriz canimcim

özür dilerim cnmm yaaa

Senin canın sagolsun, yakisikli tatli ogluşuna bakip bakip guluyorum :)

kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercektenkızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştıgaz mevzusu konuşulmuş bız atlattık gıbı cok sukurben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukurkılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyorburda bizden birkaç foto maşallah bitanecik kızıma

maşallah canim sanada kuzunadaa

slm kızlar uzuuun bir aradan sonra yine ben bakıyorum da side benim gibi gece oturmasındasınız bende emzirme nöbetindeyim :)) bekliyorum meleğim uyansın diye

cnm çok tatlısın yaa güldürdün beni sabah sabah =))

lyre bunların hepsi kaka yaparken transa geçiyorlar çok şeker yaa

yavrulara maşaaallahhh

bu gece 3 kez uyandık 6:45 den beri ayaktayızz uyumak istiyorummm şimdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…