• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Anneler acil fikirlerinize ihtiyacım var

Haftasonu bi dışarı çıkalım dedik eşim de ben de hastalandık, benim
boğaz şişti eşimin burnu akıyor oğluşuma da geçer mi çok korkuyorum
elimden gelen dikkati sarfediyorum..Grip olan var mı aranızda ?

Oğlumu; gündüz iki saatte bir çift saatlerde 08-10-12-14-16-20-22-00
gece ise 03-06 da emzirmeye çalışıyorum ama problemimiz büyük, yaklaşık 5dk
emiyor emerken savaşıyoruz gaz yok altı temiz ama savaşıyoruz doktor kilosu boyu
iyi ama 5 dk az dedi sütünüzün çok çok iyi olması gerekiyor dedi ..

pufff yarın da kuzumun 2. ay aşısı var şu kötü olan aşı gitmeden ateş düşürücü vereyim
mi? bilemedim forumda ateşi olmadan vermek gereksiz diyenleriniz oldu tecrübeli anneler
yorumlarınızı alalım.

Bir de rota virüsü aşısı hakkında detaylı bir araştırma yapan var mı mantıklı ve aydınlatıcı
yorumlara ihtiyacım var.

Canım grip belirtilerin varsa redoxon diye c vitamini var suda eritip içiliyor hamileyken de kullandım simdide kendımı hasta hissedersem ıcıyıroum.Iyı geliyor.

aşı olduktan sonra ateş 37.5 olursa ver dedi doktorlar ve ebemiz.Bizim oldu ve yarım ölçek calpol verdim.İyi geldi.öncesi verilmez dediler.

rota yaptıravcağım ben.Geçen bir arkadaş anlatmıştı ya iyice de kimdi acaba hatırlamıyorum.

uyku tulumu alacağım bende ama ayaklı olanlarda çuval olanlardan degıl.Cunku bızımkı ayaklarının kapalı kalmasına sinir oluyor uyumuyor.Onun için ayaklarının kıpırdaması gerek.:)

araştırıyorum bulunca sızlerlede paylaşırım.

ya arkadaşlar oyun halısı hala alamadım.Iyı markaların hepside çin malı.Bile bile almak istemiyorum eeee başka secenekde yok. napcaz ya:(

bi daha unnado dan bişey alırsam 2 olsun yav. ayaklı tulum aldım 1 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor yav tulumlar gelene kadar oğlum büyüdü be olmayacak artık sinir oldum!!!
Ara iptal ettir cnm istemiyorsan

ben uyku tulumundansa kundak almay düşünüyorum... uyku tulumunda kalıp gibi kaldığından huzursuz olabiliyorlar... ayaklarını hareket ettirebilicek olması bi avantaj (tabi bu bizim kurtlu için mantıklı, diğer bebekleri bilemem)
Sevi Bebe Bel Destekli Kundak(34) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Sevi Bebe Kundak(115) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

http://www.ilkebebe.com/Kundak/Summer-Infant-Swaddle-Me-C-Kundak-L-Pembe.aspx

Cnm bunların hepsi 0-3 ve 0-6 bunların 9-12 yada 1 yaş olanı var mı ki??

Bu sabah tuvalete gittim bi döndüm ki örttüğüm battaniyeyi üzerine çekmiş ağlıyor debeleniyor kaç dakikadır kimbilir sesi de duyulmuyor soluk soluğa kalmş kuzum benim, allah korusun biz uyurken falan yada ben iş yaparken bişi olsa.. Allah korusuun.. O yüzden bi çözüm bulmam gerek... Ya kaldıramayacağı eski ağır yün yorganla örtcem yada uyku tulumu yada kundak *NDDnin alikaanı gibi kolları bacakları sıkılmayacak hatunun ama bu sefer de uyurken uyandırıyo kendini, ohh kızım

Bide ben geçtiğimiz kış akıllılık edip mothercareden indirimden astranot almştım 6-9 almışım , bnm yanık leylaya 3-6 ucu ucuna oluyo ama daralıyo hemde giydirmesi zor oluyo 1 haftadır hep 6-9 giydiriyrm kollarını kıvırıyorum, bide zaten astronotun içine de bi ton şey giyer, ocak şubat gibi 9-12ye geçerz,

bn o astranotu napiim şimdi fiş miş nerde kim bilir offff çok da güzel leopar desenli :) hihi :)
geçen gittim bu modelden yoktu güzel mıdel de yoktu hemde 2 katıydı fiyat!!! Hiç olmadı burdan size satarım aldığım fiyata :(

fitli yarım veriyorsun canım

bnde yarım verdm cnm saol

emiyor emerken savaşıyoruz gaz yok altı temiz ama savaşıyoruz doktor kilosu boyu

pufff yarın da kuzumun 2. ay aşısı var şu kötü olan aşı gitmeden ateş düşürücü vereyim
mi? bilemedim forumda ateşi olmadan vermek gereksiz diyenleriniz oldu tecrübeli anneler
yorumlarınızı alalım.

Bir de rota virüsü aşısı hakkında detaylı bir araştırma yapan var mı mantıklı ve aydınlatıcı
yorumlara ihtiyacım var.

cnm senn grbınden bse olmazmıs baskasınn grıbı kotu yaparmıs bebklerı sen emzır bse olmaz allahn ıznıyle

ben şurup fln vermedm vucudu aşi ıle braz savassın dıe eve geldgnde uyudu 2 saat snra verdm yarım fıtıl allaha cok sukur kı atesı yok bde gece yatarken verıcm yarım tmm hemsıremız ole yap ddı

rota vırusnu hayvan besleyn arkadaslr yaptrmıs cnm bn daha sormadm dr a ne yapsak bılemedm bnde

canım bize fitili yarım ver demişlerdi. ama ben ateşi çok yükselmediği için vermedim..

bn verdm cnm yukselr dıe ne olur ne olmaz

ya arkadaşlar oyun halısı hala alamadım.Iyı markaların hepside çin malı.Bile bile almak istemiyorum eeee başka secenekde yok. napcaz ya:(

bnde almadm yhaaa aynn cın malı hep malesef bakalm bn burlarda bı bakınm ole netten sıprş edrm olmazssa

Sagolun teyzelerı fıtıl şurup derken uyuyo bkalım dötunü yedıgim

ıkısını aynı anda mı verdn cnm ftıl vernce surup verlmıo dıe bılıorum bn

Bu sabah tuvalete gittim bi döndüm ki örttüğüm battaniyeyi üzerine çekmiş ağlıyor debeleniyor kaç dakikadır kimbilir sesi de duyulmuyor soluk soluğa kalmş kuzum benim, allah korusun biz uyurken falan yada ben iş yaparken bişi olsa.. Allah korusuun.. O yüzden bi çözüm bulmam gerek... Ya kaldıramayacağı eski ağır yün yorganla örtcem yada uyku tulumu yada kundak *NDDnin alikaanı gibi kolları bacakları sıkılmayacak hatunun ama bu sefer de uyurken uyandırıyo kendini, ohh kızım

Bide ben geçtiğimiz kış akıllılık edip mothercareden indirimden astranot almştım 6-9 almışım , bnm yanık leylaya 3-6 ucu ucuna oluyo ama daralıyo hemde giydirmesi zor oluyo 1 haftadır hep 6-9 giydiriyrm kollarını kıvırıyorum, bide zaten astronotun içine de bi ton şey giyer, ocak şubat gibi 9-12ye geçerz,

bn o astranotu napiim şimdi fiş miş nerde kim bilir offff çok da güzel leopar desenli :) hihi :)
geçen gittim bu modelden yoktu güzel mıdel de yoktu hemde 2 katıydı fiyat!!! Hiç olmadı burdan size satarım aldığım fiyata :(

aynn bnde kucuk besgnde yatıo hala kundagnn kenarlarını yataga sıkıstrıorum kafasına cekmesn dıe bnde ıstıorum tulum şole gydrp yatırım ama bulamadm kı ayakllardan bıtane sordm 70 tl ddı yaha pahallı geldı valla bı kıs anca gyer snra gyemez at gtsın

merhabalar hanımlar ıkındıden beri bır ass agrısı cekıyorum mıdemm bulanıyoo ta ya sukurkı esım geldı paşayı devr aldı bende yatsıyı kıldım cay ıctım bıraz hafıfledı beaberınde parol agrı kesıcı ıctım cok sukur her gunumuze baska baska agrılar olanlaraALLAH ganı ganı sbaır sıfa versın ınsll

1384365_666663283357314_1234916746_n.jpg
bu foto cok hosuma gıttı bu bebelere bır hal olmuyorda bıs elımızden geldınce el bebek gul bebek bakıpda hasta oluyorlarya anlamıs degılım bu bebeler bolcaa ası fılan mı oluyorlarkı acabaa ne dersınızzzzzzzzzzzzzz

işte fıkrımm basıl alısırsa öle gıder mıss o yusden ne sıcak ne soguk ne acı ne tuzlu deyıp de faslaca sakınmayalımm ne alısırsa ölede yaslanırlar sanırsamm degilmi sizcedeee

yorumlarınızı alalım.

yorumlara ihtiyacım var.
canım acıktıkca ver hem bol meıyor hemde doyuyor ve cok gusel uyuyor benım paşayı 2 haftadadır ark.tavsıyesı uzerıne en az 1,5 st de bır emzırıyorum oda aglar sızlanırsa ve cok gusel emıyor ve memede uyuyupp kalıyooo

:nazar::nazar::nazar:
tavsıyem bu skeılde geced uyanırsa emzırıorum zaten acıkınca uyanıyor ve cok gusel meıp uyuyor eskıdende aklım aestınce veryrdum hem meme ıle oynuyordu hemde verımlı sut lerı bıtırmıyordu sımdı cok sukurr st gore verıyrumm mısal bgn ark..vardı yogundum duzenlı st lı emzıremedım ne uykusu kaldı nede doymasııı sımdı 07:15 de uyandı 1 s uyku ılee emdı sımdı 21:00-21:30 gıbı emısırız ve uyur ınsl...böe ıste

rota hakkında bılgım yok dr sorucam ama devlet yapmaııg cın pek dusumyrm cunku bır ark..burda dr
evde hayvan beslenıyorsa bakıcı vs bakacaksa yaptır demı sbende sukur o sorun yok ben ve paşamm yanlızızzz bırde babaane ve dedemıs gelıcek 1 aydannn o kaaaaaaaaaaa:8:

Kızlar oglum sunnet oldu bugun. Yavrum nasıl agladı cıs yapınca ya pıpısı sısmıs kanlanmıs ıkımızde dayanamıoz ama bı hafta cekecez ınsallah cok rahatsz olmaz canımın ıcı
hayırlı olsun cnm bısde 15 gunlukkene yaptırmıstıkk cok sukru darısı dıger kıslarınkıne ınslll 1 haftadan bırsey kalmaz antıbıotıklı kremı nı surr eksıldıkce pıpıye bolcaaa cabucak toparlar o ınsll

canım acıktıkca ver hem bol meıyor hemde doyuyor ve cok gusel uyuyor benım paşayı 2 haftadadır ark.tavsıyesı uzerıne en az 1,5 st de bır emzırıyorum oda aglar sızlanırsa ve cok gusel emıyor ve memede uyuyupp kalıyooo

:nazar::nazar::nazar:
tavsıyem bu skeılde geced uyanırsa emzırıorum zaten acıkınca uyanıyor ve cok gusel meıp uyuyor eskıdende aklım aestınce veryrdum hem meme ıle oynuyordu hemde verımlı sut lerı bıtırmıyordu sımdı cok sukurr st gore verıyrumm mısal bgn ark..vardı yogundum duzenlı st lı emzıremedım ne uykusu kaldı nede doymasııı sımdı 07:15 de uyandı 1 s uyku ılee emdı sımdı 21:00-21:30 gıbı emısırız ve uyur ınsl...böe ıste

rota hakkında bılgım yok dr sorucam ama devlet yapmaııg cın pek dusumyrm cunku bır ark..burda dr
evde hayvan beslenıyorsa bakıcı vs bakacaksa yaptır demı sbende sukur o sorun yok ben ve paşamm yanlızızzz bırde babaane ve dedemıs gelıcek 1 aydannn o kaaaaaaaaaaa:8:

hayırlı olsun cnm bısde 15 gunlukkene yaptırmıstıkk cok sukru darısı dıger kıslarınkıne ınslll 1 haftadan bırsey kalmaz antıbıotıklı kremı nı surr eksıldıkce pıpıye bolcaaa cabucak toparlar o ınsll

cevap için teşekkürler işin tuhafı benim oğluşum çok geç acıkıyor gece ben uyandırmasam sabaha kadar aç aç yatar 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum 2 gündür 2 saati geçiriyoruz ve 5 dk dan fazla emmiyor çıldırmak üzereyim başkasının emzirmeye sütü olmaz bizim süt var bebişimiz emmiyor

mevlutumuzden karelr cok kırpdım resmı mık oldu bıraz ama bızı gorun ıstedım teyselerı

Eklentiler

• $20130825_171202.webp
    $20130825_171202.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
mevlutumuzden karelr cok kırpdım resmı mık oldu bıraz ama bızı gorun ıstedım teyselerı
maasallah neslı hancım ne kadarda guselsınız allah kabul etsın ınsl benım hıc aklım aglemdı foto cekmekkk:)
:(
anı kalırdı beyaaaaaaaaaaaa:ssz::51:
sen cok genc gorunuyordun yas 19-20 fılan mııı:27:

:nazar: paşamı uyuttumda geldımm ne zaana kdr uyursa bakalım sıze yazıp evı toplucam cay bulasıkları makıne ye dısılecek fılann yarın komsunun gelınını bebegını gormeye gıdecegız kısmetsee cok sukrukı bas agrım hafıfledı parol ıse yaradı cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kislar bebise uyku tulumu almk istiyorum ama hep 1 yastan basliyor
Siz aldiniz mi

Canım ben aldın c&a mağazasından altı çuval gibi kollarıda fermuarlı çıkıyor takılıyor bugün kollarınıda taktım yatırdım hava soğuk malum memnunum şuan...

bnde yarım verdm cnm saol

cnm senn grbınden bse olmazmıs baskasınn grıbı kotu yaparmıs bebklerı sen emzır bse olmaz allahn ıznıyle

ben şurup fln vermedm vucudu aşi ıle braz savassın dıe eve geldgnde uyudu 2 saat snra verdm yarım fıtıl allaha cok sukur kı atesı yok bde gece yatarken verıcm yarım tmm hemsıremız ole yap ddı

rota vırusnu hayvan besleyn arkadaslr yaptrmıs cnm bn daha sormadm dr a ne yapsak bılemedm bnde

bn verdm cnm yukselr dıe ne olur ne olmaz

bnde almadm yhaaa aynn cın malı hep malesef bakalm bn burlarda bı bakınm ole netten sıprş edrm olmazssa

ıkısını aynı anda mı verdn cnm ftıl vernce surup verlmıo dıe bılıorum bn

Yok canım fıtılı sunnettn sonra hemsıre verdı ben de aksam suruplarını verdm. Dolven bıde bı antıbytık. Doktor da gece 11de bı fıtıl daha ver dedı ama bılmıyorum suan uyuyo rahat gorunuyo vermem herlde

cevap için teşekkürler işin tuhafı benim oğluşum çok geç acıkıyor gece ben uyandırmasam sabaha kadar aç aç yatar 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum 2 gündür 2 saati geçiriyoruz ve 5 dk dan fazla emmiyor çıldırmak üzereyim başkasının emzirmeye sütü olmaz bizim süt var bebişimiz emmiyor

benim kızım da öyle bu aralar, gece uyanmıyo, gündüz uyanınca azıcık emiyo, başka istemiyovermeye çalıştığımda ağlıyo, 4 saat 5 saat istemiyo hiç bişey, ağlıyo sızlıyo, bu aralar çok huysuz kızım, dayanamadık yarın doktora gidicez inş. bişeyi yoktur, mevsimsel bişeydir inş.

benimkide kolu bacaği oynamadan durmuyo , o yuzden tulum seklinde olanlar çok iyi , bizimde boy uzun bitane vardı boyu kyuçuk gelio :(

Back