• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın! Biz geldik kızçemle :D

$1290013_169177373284594_1617133747_n.webp

Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba

Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba

canım bizde yeni aldık playgro markası ilk başta çok şaşkın baktı ama şimdi çok mutlu oluyo üstüne koyunca

oğluşum selam eder (erman kuzunun küçüklüğü) :52:

Eki Görüntüle 819001

kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercekten:16::16:kızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı:1::1:gaz mevzusu konuşulmuş bız atlattık gıbı cok sukur:nazar::nazar:ben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukur:32::32:kılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyor:31::31:burda bizden birkaç foto maşallah bitanecik kızıma:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141 Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141

maşaallah kuzucuklara :)

kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercekten:16::16:kızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı:1::1:gaz mevzusu konuşulmuş bız atlattık gıbı cok sukur:nazar::nazar:ben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukur:32::32:kılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyor:31::31:burda bizden birkaç foto maşallah bitanecik kızıma:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141 Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141

Eki Görüntüle 819231
maşallah bu kızçeler çok güzellerrr

canım bende playgro mutlu çiftlik aldım hızlıal com da 100 tl idi tiny love çok işlevsel bana pahalı geldi.zaten şu an ilgisini çeken tek şey aynasıı.bide bizimkinin müzik kutusu var ama sesi az çıkıyor peek oralı olmadı

sevgili annler nasılsınız umarım bebelerınız ve sızler iyisinizdir biz iyiyiz oğlumla üçlü asımızı bıraz mızmızlanarak vede hafıf atesle atlattık paronoks fitille sıkıntısız gectı cok sukur,fotoğraf ekleyenler hepinizin yavruları coooooooooook güzellerr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bizimde gaz sancımız azaldı gece uykularımız eskıye gore daha iyi gunduz kendı kendıne durmaya basladı 30dakıkada olsa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ama gunduz uykumuz gene yok :)))
bu kuzucuklar tepki verdikce daha tatlı oluyorlar :)) yavas yavas dıs kasıntılarımız baslıyor kusması tam gaz devam edıyor dısarı cıkarken en az 4-5 tane kıyafet alıyorum yanıma bavul gıbı oluyo canta:1::1::1::1::1::1::1::1:
hepinizi opüyorum :16::16::16::16::16:

Esn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
LovelyPink ben doktora sordum gerek yok suya dedi 20 30 ml baya da veriyorsun annem deyip duruyor ama ben vermiyorum
Ya birde birkaç gündür annem emzige bal batırıp veriyor kaynana duyunca tepki gösterdi 1 yaşından önce verilmez dedi duydunuz mu bir zararını
cok zaralı bır yas kadar dıe bılıyorum hatta gecen bır dr 2.yas dediii:27:
Hafta sonu ilk kez bebeğimizle çarşıya çıktık. Belediye otobüsüne bindik, yarım saat sürüyor çarşıya gitmek otobüsle. Çok güzel geçti, sürekli uyudu yavrum. Ama gelirken sinirlerim alt üst oldu. Otobüse arka kapıdan bebek arabasıyla bindik. Şoför aynadan bakarak bağırdı, hanımefendi arabasından bebeği çıkarır mısınız. Bebeği kucağınızda taşımanız gerekiyor. Eşim müdahale etti, el kadar bebeği kucakta nasıl güvenelim, fren sıksan ne olacak, dedi. Arabasının emniyet kilitleri, kemeri var, özel arabada dahi bebek koltuğu var. Asıl senin yaptığın saçmalık. Senin yaptığın suç, dedi. Adam yok dinlemiyor! Kucağına al bebeği, yasak arabasında gitmesi. Kavga büyüdü tabi. Yolcular şoföre kızdı, nasıl kucakta gidecek bu bebek insafsız diye. Ortalık iyice gerildi, eşim nasıl bağırıyor adama.. Şoför de eşime bağırıyor. Inemiyorum da.. Tamam sussun artık dedim aldım kucağıma. Uykusu olduğu için ağlamaya başladı yavrum. Yolcular iyice şoföre söylenmeye başladı. Eşim ayaktaydı. Sonra bebeği o aldı kucağına ve inene kadar ayakta tek koluyla taşıdı bebeğimi. Araba fren sıkıyor iki de bir. Stresten helak oldum!
cnm benım gecmıs olsun unutmaya bak ole dengesızler cokkkkkk ben daha hıc bınemedım otobusee korkuyorum hemde bebek arabası ıle zor en kotu ıhtımal de tranvay ıle gıderım eısım ısde oldundn cesaretım yok otobuseeeee:17:
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum:52: bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
bnmm erkekımde öle emerken pırttt zartt zurttttt:46::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549 Eki Görüntüle 818547 Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549

kızlar uzun zamandan sonra ekleyebildim fotoğrafını işte benim tombalak tosbam :D
maşaallah subhanallah ...

kızlar yanlışlıkla 2 şer tane eklemişim kusura bakmayın artık :)[/QUOTE]ne kadra tatlı baybb pervane cım ya ates topıgının bebıslerı harıka harıkaaaaaaaaaaaa gerçi hepsi harıka ama:27::nazar::nazar:

Yavrularımmmm 50 sayfayı geçik okudum okudum da şaşı oldum:27::27::27::27::1::1::1:
Ama suç benim sizin değil :1::1::1:
Bebişleirnize bayıldım maşallahları var ben yerim onları
ALLAH'ım onları hep mutlu etsin,hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına,
başarılı,aklı başında,anne,baba,vatan sevgisi ile dolsun yürekleri
İmanlı olsunlar,tahsilli olsunlar ve en önemlisi sağlıklı olsunlar:31::31::31::31:
Normal doğumdan sonra herşeyin farklı olacağını biliyordum hazırlıklıydım
ZOrmuş be kızçelerrrr:1::1::1::1:Ama yine normal düşünüyorum ALLAH'ım izin verirse
2016datekrar anne olmak istiyorum....Rota aşısı için ben de kararsızım ama bir karara
varacağız elbet:1::1::1::1:
Kızçem ve ben...Kızım bileğine ayağına takılan bilekliklerle uyumaya bayılıyor
Yatırıyorum koltuğa ya da beşiğe kendi kendine uyuyor:1::1::1::1::1:
AŞKların en güzeliiiii o yerim ben yerimmmEki Görüntüle 818664 Eki Görüntüle 818666
hayırlı olsun dugununuz canım sen ve kıscen super sınızz muck sızlereeeee

Birsey sorucam kuzucuklari 3 aylik olanlar yada dolanlar gaz olayiniz devam ediyormu? Ben gaz ilaci kullaniyorum acaba omu tembellik yapiyor 3 ayimiz 25 de doldu 4 den gun aliyoruz ayni, ilk kizimda gaz olayi cok az yasadim gazli degildi ilacta cok az kullandim o yuzden kestiremiyorum nedenini benim gibi olan varmi?
ben 3 ogun zınco verdım 1 ay ve sonradan unutmaya basldı vermeyı bktım sancıda yok hepden kestım sımdı kendısı uykuda bılemm sokturuyor gazlarııı:1::nazar::nazar::nazar:cok sukur kalmadı gıbı gaz sorunumuzzzzzzzzzzzz

iyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı:(( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah

kızlar buda tombık ben ve oglum:)Eki Görüntüle 818924
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))
esın le ılgılı ınsl gonlune gore bır hal ve care bulunur tatlım yaa supersını ana lı ogulluuuuuuuuuuuuuuu:nazar::23:

oğluşum selam eder (erman kuzunun küçüklüğü) :52:

Eki Görüntüle 819001
kuzu kı ne kuzuuu:nazar:

maasalllah 3 kızceyede :nazar:

Eki Görüntüle 819231
anammm oglum gıbı cekık gozlu kısce yaaaaaaaaaaaaa

iyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı:(( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah

kızlar buda tombık ben ve oglum:)Eki Görüntüle 818924
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))

maşallah çok güzelsiniz

pcöğrtmeni senin kıza bayılıyorummmm yaa öp benim yerime o yanaklardannnn :nazar::nazar::54::54::54:

BİZ DE PLAYGRO mutlu çiftlik modeliini aldık çok da memnunuz...

bi daha unnado dan bişey alırsam 2 olsun yav. ayaklı tulum aldım 1 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor yav tulumlar gelene kadar oğlum büyüdü be olmayacak artık sinir oldum!!!

Back