Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba
kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercektenkızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı
gaz mevzusu konuşulmuş bız atlattık gıbı cok sukur
ben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukur
kılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyor
burda bizden birkaç foto maşallah bitanecik kızıma
Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141 Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141
kızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercektenkızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı
ben 2 hafta kadar sab sımblex kullandım sonra sadece akşamları verıyım dedım baktım kı verdıkten sonra aglamaya basladı heralde karnını agrıttı vermeyı kestım ıyı cok sukur
kılo konusuna gelınce benımde gıttı sayılır ama ben hamıleykende cok kılo almamştım onunla alakalı yoksa ozel bırsey yapmadım benım catlaklarda azaldı gıbı anlamadım neden ,ya da bezyazlastı bana oyle gelıyor
Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141 Eki Görüntüle 819142 Eki Görüntüle 819141
maşallah bu kızçeler çok güzellerrr
Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba
cok zaralı bır yas kadar dıe bılıyorum hatta gecen bır dr 2.yas dediiiEsn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
LovelyPink ben doktora sordum gerek yok suya dedi 20 30 ml baya da veriyorsun annem deyip duruyor ama ben vermiyorum
Ya birde birkaç gündür annem emzige bal batırıp veriyor kaynana duyunca tepki gösterdi 1 yaşından önce verilmez dedi duydunuz mu bir zararını
cnm benım gecmıs olsun unutmaya bak ole dengesızler cokkkkkk ben daha hıc bınemedım otobusee korkuyorum hemde bebek arabası ıle zor en kotu ıhtımal de tranvay ıle gıderım eısım ısde oldundn cesaretım yok otobuseeeeeHafta sonu ilk kez bebeğimizle çarşıya çıktık. Belediye otobüsüne bindik, yarım saat sürüyor çarşıya gitmek otobüsle. Çok güzel geçti, sürekli uyudu yavrum. Ama gelirken sinirlerim alt üst oldu. Otobüse arka kapıdan bebek arabasıyla bindik. Şoför aynadan bakarak bağırdı, hanımefendi arabasından bebeği çıkarır mısınız. Bebeği kucağınızda taşımanız gerekiyor. Eşim müdahale etti, el kadar bebeği kucakta nasıl güvenelim, fren sıksan ne olacak, dedi. Arabasının emniyet kilitleri, kemeri var, özel arabada dahi bebek koltuğu var. Asıl senin yaptığın saçmalık. Senin yaptığın suç, dedi. Adam yok dinlemiyor! Kucağına al bebeği, yasak arabasında gitmesi. Kavga büyüdü tabi. Yolcular şoföre kızdı, nasıl kucakta gidecek bu bebek insafsız diye. Ortalık iyice gerildi, eşim nasıl bağırıyor adama.. Şoför de eşime bağırıyor. Inemiyorum da.. Tamam sussun artık dedim aldım kucağıma. Uykusu olduğu için ağlamaya başladı yavrum. Yolcular iyice şoföre söylenmeye başladı. Eşim ayaktaydı. Sonra bebeği o aldı kucağına ve inene kadar ayakta tek koluyla taşıdı bebeğimi. Araba fren sıkıyor iki de bir. Stresten helak oldum!
bnmm erkekımde öle emerken pırttt zartt zurtttttKızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorumbizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
hayırlı olsun dugununuz canım sen ve kıscen super sınızz muck sızlereeeeeYavrularımmmm 50 sayfayı geçik okudum okudum da şaşı oldum
Ama suç benim sizin değil
Bebişleirnize bayıldım maşallahları var ben yerim onları
ALLAH'ım onları hep mutlu etsin,hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına,
başarılı,aklı başında,anne,baba,vatan sevgisi ile dolsun yürekleri
İmanlı olsunlar,tahsilli olsunlar ve en önemlisi sağlıklı olsunlar
Normal doğumdan sonra herşeyin farklı olacağını biliyordum hazırlıklıydım
ZOrmuş be kızçelerrrrAma yine normal düşünüyorum ALLAH'ım izin verirse
2016datekrar anne olmak istiyorum....Rota aşısı için ben de kararsızım ama bir karara
varacağız elbet
Kızçem ve ben...Kızım bileğine ayağına takılan bilekliklerle uyumaya bayılıyor
Yatırıyorum koltuğa ya da beşiğe kendi kendine uyuyor
AŞKların en güzeliiiii o yerim ben yerimmmEki Görüntüle 818664 Eki Görüntüle 818666
ben 3 ogun zınco verdım 1 ay ve sonradan unutmaya basldı vermeyı bktım sancıda yok hepden kestım sımdı kendısı uykuda bılemm sokturuyor gazlarıııBirsey sorucam kuzucuklari 3 aylik olanlar yada dolanlar gaz olayiniz devam ediyormu? Ben gaz ilaci kullaniyorum acaba omu tembellik yapiyor 3 ayimiz 25 de doldu 4 den gun aliyoruz ayni, ilk kizimda gaz olayi cok az yasadim gazli degildi ilacta cok az kullandim o yuzden kestiremiyorum nedenini benim gibi olan varmi?
esın le ılgılı ınsl gonlune gore bır hal ve care bulunur tatlım yaa supersını ana lı ogulluuuuuuuuuuuuuuuiyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah
kızlar buda tombık ben ve oglum:)Eki Görüntüle 818924
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))
kuzu kı ne kuzuuu
maasalllah 3 kızceyedekızlar kızlar canım kızlar nasılsınz? ben mutluyum bacım geldı yanıma gezdık,yedık ıctık ıyı geldı gercektenkızımda uslu maşaallah teyzesiyle cok ıyı anlaştı
anammm oglum gıbı cekık gozlu kısce yaaaaaaaaaaaaa
iyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah
kızlar buda tombık ben ve oglum:)Eki Görüntüle 818924
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))
ayy kendimi gördümmevasude sende zayıflamaya devam mı durdu mu yoksa?
durunu yirimmmmm![]()
evasude alıntı yaptım ama yazmamışım kız bu ne guzellikmasaallah ben hamilelik önceside böyle değildim zaten :))