2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hakketen doktor ne diyosa yapıyoruz hamileleiktede öleydi tüm testleri yaptık nerdeyse 9 ay boyunca her ay bi test vardı bu yüzden hamileliğimin tadını çıkaramadım ha test var ha nasıl çıkıcak sonucu derken dünyama kavuştum
canım devit3 çok önemli diye biliyorum neden düzenli kullanmıyosunki?hem 1 yaşına kadar kullanmamız gerek onu...
ben babamın yanında emziriyorum ne varki o benim babam herşeyim zaten bikaç kere çekindim ama kızdı bendenmi utanıyosun dedi sen benim kızımsın yavrunla bizdeykende rahat rahat ilgilen dedi...zaten emzirme örtümü örtüyorum çok rahat ediyorum

ben 4. aydan sonra başlıcam günde bir öğün farklı farklı yapıp vericem bi gün meyveli yoğurt bi gün çorba falan vericem artık

bence salıncak.... bizde titreşimli anakucağı var ama faydasız... salıncak ikisinin işini görüyo... sabtle ana kucağı olsun... kilidi aç salıncak

kuzum ya bizde iki tane farklı ana kucağı var biri hediye geldi..birde puset var oda anakucağı görevini görüyo..karşı komşum çocuğunu pusette büyütmüş heryere onunla gidiyormuş onda oyalıyormuş yatıncada beşiğine alıyormuş..bende öyle yapıyorum ana kucağında yatırmıyorum artık ...oyüzden salıncak almak istemiyorum zaten en fazla 6 aya kadar kullanılıyomuş hatta bazen sıkılıyorlarmış..yiğenim hiç sevmemiişti mesela...

Kıslaaaa
bugun oğlumu babası aldı.. Bütün gün sadece ahum la durduk evde... Anam bu ne lüks bu ne rahatlıkmış bea...
Yani demem o ki... Bu veledler büyüyünce daha zor ayaklandılar mı iş cok cok zor
valla su an öyle rahatlamışım ki sanki bungie jumping yapmış gibi uçuyorum... Anam bunların bir iki üç yası daha zor..
Bugunlerin kıymetini bilin

Admen hoşgeldin canm
Bizim de aynı sizinki gibi başta gazımız olmamıştı iki aylıkken başladı iki buçuk aylıkken bitti. O iki haftada da çok çektik çok ağladı. Ama bitti çok şükr. Sizin de biter canım inşallah. Bu arada biz yarın üç aylık olyoruzzzzzzz

hoşbulduk canım...anneme geldim bugün aşıdan sonra bişey olursa annem yanımda olsun istedim ..ohhh ne rahat ya ben emziriyorum sadece sonra annem alıyo ve ben relaxxxxx...yoksa böle giip sizinle konuşmak mümkünmü...
telefonda hep takip ediyorum ama sohbetlere katılamıyorum...bazı günler tam açıyorum bilgisayarı alıntılar yapıyorum sayfalarca sonra hopppp benimki uyanıyıo...sanırım kıskanıyo beni sizlere vakit ayırmamı istemiyo sadece onunla ilgileneyim istiyo sıpam benim
maşallah duruya koca kız oldu oğluşlarımızın ablası umarım canım ozman desene bir hafta sonra bizmde geçecek buna çok sevindim

oğlum 3 gundur kakasını yapmıyor.Bugun zeytınyagı ıcırdım ama hala yok.Anne sutu alıyor sadece.
Siz neler yapıyorsunuz bu durumda?

oğlum 3 gundur kakasını yapmıyor.Bugun zeytınyagı ıcırdım ama hala yok.Anne sutu alıyor sadece.

canım benim öle günlerce yapmadığı olmuyo ama bazen kakasını yapmakta zorlanınca bende sıcak suya pamuğu batırıyorum sonra makatına o suyu damlatıyorum ve pamuğu bastırıyorum biraz tabi çok sıcak olmasın...sonrasında hemen rahatlıyo ve baya bi yapıyo kakasını...

ayliz 2 günde bir yapıyodu kakasını bugün 3.gün yine yapmadı... ama sıkıntısı da yok gibi şükür... ben zeytinyağı hergün veriyorum 1 çay kaşığı kadar... organik zeytinyağı beyin gelişimindede etkili olduğunu söylemişti doktorumuz... yarın da yapmazsa admenin dediğini uygulayabilirim... çok rahatsız olduğunda bunu kulakpamuğu ve zeytinyağı ile uyarıyodum...ama çok tercih etmiyorum...

Bend öyl biliyordum canım ama baktım veren var
Bizim doktor verme dr kesin :)

Canım benim bildiğim kadarıyla bebeğin ek besin alması için desteksiz oturması lazım çünkü oturabilen bebeklerin bağırsaklarıda iyi çalışır şimdilik süt içtiklerinden dolayı rahat yapıyolar.

Kız bende kardeşlerimin yanında emziriyorum hep 22 yaşında kardeşim ilk günlerde dediki bikinilerde mayolarda gördüğümüz kadar görünüyo zaten takılma fazla dedi harbidende öyle oluyor bende 3 erkk kardeşim var valla relax takılıyorum babamın tam karşısında değilde yinede odalar arası geçişlerde görüyor no problem ...

Canım aklında bulunsun benim dr 2 çay kaşığıda verebilirsin dedi içmezse sütüne kat içir dedi...

Canım aklında bulunsun benim dr 2 çay kaşığıda verebilirsin dedi içmezse sütüne kat içir dedi...

ben zaten çoğu zaman biberonla besliyorum... hanımefendinin keyfine göre... biberonla içtiğinde gün içine yayıyorum... muhtemelen 2 çay kaşığını geçtiği bile olmuştur... bazen1 çay kaşığındn da az...

tesekkur ederız kızımla yarim teyzesı verdık sıparışımızı ınş bızımde ısımızı gorur

Ayyy annemin yanımda olduğu günleri hatırladım
Senin gibiydim emzirip veriyordum Allah razı olsun prensesler gibiydim
Son bir aydır hep yalnızım tabi zor oluyo bazen ama kızım sağlıklı olsun hasta olmasın ağlamasın ben kızıma gül gibi bakarım diyorum kendimi gaza getiriyorum
Biz çoğu bebişten büyüğüz güya ama küçük doğduğu için onlar kadar büyük değiliz teyzesi

kızlar oglum cok gec yatıyorr ya hayırlısııı ama gec uyuyunca gecde uyanıyoruz emıp uyuyooo 11 de yatakdan cıkıyoruzz hehe

olsun sgalık olsun paşam ıı olsun gaz du aclık dı sorun olmasında
gerisi bosssssss
ee bayrama az kaldı bıs gene memelkette yıssss kurbanımızı orada kesıcez kısmet se ınsll sonrad akv lerle donus yaparız heraldeeeeeeeeeeeeee

Suzan geçmiş olsun aman dikkat et
Yarim aynı kanama durumu bende de var acı da var ne yazikki
ınsl cnm ya verılmıs sadakamız varmıssssssss
gözün aydınn canımmm darısı bıse bıs gecemedık de ayın 4 de tekrarlanacak ınsl kı gecerıs cnm ya cıft bez kullanıyoruz 1 ay boyunca devamm pöffffff saglık olausn yeterkııneee
hehe bende yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tmm bende buzlukdan cıkan su anlamında dedım canımm
evet babası ısden gelırkennn dıs kasısyıcı almıs sulusundan onu verdım hsuna gıttı cok sukur erkenmı cıkıcak ne dıslerisiiiiiiiiiiii

[ama kg verıcektır dıs cıkarken o yusden bırazdahadursa ıı ama sans ısteeeeeeeeeeeeeeeeeeQ
UOTE=yazmelekleri_07;32053544]tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana

yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı

ayneeen

evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)

ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım

masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak

bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah

ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda[/QUOTE] evet cnm ya sagolsınnn

sinir ebe

bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz

ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu

ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii
meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44:

bugun iki bacak aşısını olduk 1 kol kaldı aksama kadar bırsey yoktu ama sımdı ateşi cıktı 37.5.elini ayağını yüzünü yıkadık atletle duruyor.ateş düşürücü versek mi?bilemedik

Bizim oyun halımızdan bende cok memnunum oğlum bayılıyor hele aynasında kendını görunce cok heyecanlı heyecanlı hareletler yapıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…