sAGLIKCI OLMAKDA ZOR BE HERSEYDEN BILGIN OLUYOR.Bak bize doktor ne derse onu yapıyoruz bilmediğimiz için.Sagol verdiğin bilgiler için.Sana bırkac soru daha soracağım.
Ateş ölçer olarak ne kullanıyorsun?Temassız olanlardan alayım dıyorum ama guvenılır mı bılemedım.
devit3 kullanıyor musun?Ben kullanıyorum ama duzenlı degıl.
Gaz ilacı demişsin birde sen kullanıyor musun?Hangı marka?Saglık bakanlığı onaylı olana baktım ama ıcerıgının %31 alkol var almadım.Napcam?
Cok soruyla bunalttıysam ozur dılerım

canım devit3 çok önemli diye biliyorum neden düzenli kullanmıyosunki?hem 1 yaşına kadar kullanmamız gerek onu...

ben babamın yanında emziriyorum ne varki o benim babam herşeyim zaten bikaç kere çekindim ama kızdı bendenmi utanıyosun dedi sen benim kızımsın yavrunla bizdeykende rahat rahat ilgilen dedi...zaten emzirme örtümü örtüyorum çok rahat ediyorumBugün yazdıklarınızı okuduktan sonra şu oyun halısını almaya karar verdim,,inşallah oyalanır erayım onda,,çok ümitlendim:):)eşimi de ikna etmem lazım tabi du bakalım akşam söliim.Biz bütün gün memedeyiz,,besleniyoruz memede,,uyukluyoruz memede,,uyuyoruz memede,,hatta konuşuyoruz memede,oynaşıyoruz memede...
Bu aralar babam gelcek bugün aklıma geldi babam varken napıcam die,,:18:
Kıslar 3.ayda mama harici ek birşeye başlanıyor mu araştırdım biraz 3.ayda cicibebe sabahları 1 adet
Meyve suyu
Akşamları kaşık mama
Yogurt veren var
Bakalım 3.ay kontrolunde doktar bıze ek verecek mı
Sizce....
ben 4. aydan sonra başlıcam günde bir öğün farklı farklı yapıp vericem bi gün meyveli yoğurt bi gün çorba falan vericem artık