kızlar oglum cok gec yatıyorr ya hayırlısııı ama gec uyuyunca gecde uyanıyoruz emıp uyuyooo 11 de yatakdan cıkıyoruzz hehe
olsun sgalık olsun paşam ıı olsun gaz du aclık dı sorun olmasında 

gerisi bosssssss
ee bayrama az kaldı bıs gene memelkette yıssss kurbanımızı orada kesıcez kısmet se ınsll sonrad akv lerle donus yaparız heraldeeeeeeeeeeeeee
ınsl cnm ya verılmıs sadakamız varmıssssssss
gözün aydınn canımmm darısı bıse bıs gecemedık de ayın 4 de tekrarlanacak ınsl kı gecerıs cnm ya cıft bez kullanıyoruz 1 ay boyunca devamm pöffffff saglık olausn yeterkııneee
hehe bende yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tmm bende buzlukdan cıkan su anlamında dedım canımm

evet babası ısden gelırkennn dıs kasısyıcı almıs sulusundan onu verdım hsuna gıttı cok sukur erkenmı cıkıcak ne dıslerisiiiiiiiiiiii

[ama kg verıcektır dıs cıkarken o yusden bırazdahadursa ıı ama sans ısteeeeeeeeeeeeeeeeee

Q
UOTE=yazmelekleri_07;32053544]tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana
yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı
ayneeen
evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)
ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım
masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak
bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah
ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda