• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bugun iki bacak aşısını olduk 1 kol kaldı aksama kadar bırsey yoktu ama sımdı ateşi cıktı 37.5.elini ayağını yüzünü yıkadık atletle duruyor.ateş düşürücü versek mi?bilemedik

canım bizde bugün yaptık bacaktan olanları verem aşısı kaldı galiba heryerde yok buaralar bu aşıdan:9:
bizim çok şükür ateş yok şuan bakıyorum sürekli sadece huzursuz uyumadı hiç ama normaldede bu günlerde huyu böyle...
inşallah sizinde düşer ateşi...38 deeceyi geçerse şurup ver demişlerdi bana yarım ölçek.

Kızlar bu arada dr sordum karma aşıda ne yapcam ateş düşürücüyü diye bu dr da gitmeden yarım ölçek ver aşıdan sonra 4 saat sonra ver birde eğer 38 i bulursa 6 saatte bir yarım ölçek ver dedi
diğer dr ateşi çıkmadan verme demişti ama ben önceden vericem çünkü zaten kızım rota olmuş kaç gündür felaket yavrum bide calpol veriyodu istemedim parol içir dedi.diğer dr minoset vermişti meğer 6 ay üstüymüş o gidip değiştiricem eczaneden...

oğlum 3 gundur kakasını yapmıyor.Bugun zeytınyagı ıcırdım ama hala yok.Anne sutu alıyor sadece.
Siz neler yapıyorsunuz bu durumda?

benim oğlumda doğduğundan beri ilk defa 2 gündür kkasını yapamıyor hergün en az 2 kere yapardı halbuki zeytinyağı verdim bugün biraz ıhlamurunun içine inş. yapar ya

kızlar oglum cok gec yatıyorr ya hayırlısııı ama gec uyuyunca gecde uyanıyoruz emıp uyuyooo 11 de yatakdan cıkıyoruzz hehe

olsun sgalık olsun paşam ıı olsun gaz du aclık dı sorun olmasında :8::8::66:
gerisi bosssssss
ee bayrama az kaldı bıs gene memelkette yıssss kurbanımızı orada kesıcez kısmet se ınsll sonrad akv lerle donus yaparız heraldeeeeeeeeeeeeee

ınsl cnm ya verılmıs sadakamız varmıssssssss

gözün aydınn canımmm darısı bıse bıs gecemedık de ayın 4 de tekrarlanacak ınsl kı gecerıs cnm ya cıft bez kullanıyoruz 1 ay boyunca devamm pöffffff saglık olausn yeterkııneee

hehe bende yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tmm bende buzlukdan cıkan su anlamında dedım canımm:29:
evet babası ısden gelırkennn dıs kasısyıcı almıs sulusundan onu verdım hsuna gıttı cok sukur erkenmı cıkıcak ne dıslerisiiiiiiiiiiii

:nazar::52:[ama kg verıcektır dıs cıkarken o yusden bırazdahadursa ıı ama sans ısteeeeeeeeeeeeeeeeee:31:Q
UOTE=yazmelekleri_07;32053544]tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana

yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı:(

ayneeen

evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)

ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım

masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak(:

bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah

ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda
evet cnm ya sagolsınnn

sinir ebe :47:

bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz

ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu:29::29::54::55:

ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii:21::21:
meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44::17:[/QUOTE]

hoşbulduk cnm... bana böyle misafir muamelesi yapılınca garip oldum kuzummm napıym benim sıpa izin vermiyoki sürekli burda olayım sohbet edeyim sadece okuyorum bi sayfayı bile atlamadım zor oluyo ama tüm geçmişi tek tek okuyorum :46:şuan annemdeyim diye size laf yetiştiriyorum....umudum var oğlum uslu duracak ilerde ve ben sizleeden çok ayrı kalmıcam:32::32::32:
seninde paşana bayıldım ben o ne tatlılık yahu yüz hatları çok oturmuş maşallah suphanallah:21:

Kızlar bu arada dr sordum karma aşıda ne yapcam ateş düşürücüyü diye bu dr da gitmeden yarım ölçek ver aşıdan sonra 4 saat sonra ver birde eğer 38 i bulursa 6 saatte bir yarım ölçek ver dedi
diğer dr ateşi çıkmadan verme demişti ama ben önceden vericem çünkü zaten kızım rota olmuş kaç gündür felaket yavrum bide calpol veriyodu istemedim parol içir dedi.diğer dr minoset vermişti meğer 6 ay üstüymüş o gidip değiştiricem eczaneden...

hemşire banada ver aşıdan sonra dedi bende ateşi olmazsa vermek istemiyorum dedim tamam olur dedi..ateşi çıkmadan niye vereyimki...bakalım aşıya reaksiyon gösterecekmi eğer atrş olursada bu olumlu demektir vucudu karşlılık veriyo...calpol var bizdede pek önermiyolar ama şuan türkiyd bebeklere verilen en etkili ilaçta buymuş bi doktor ablam söledi onunda bebeği var 2 aylık ve oda kullanmış ...

kızlar oglum cok gec yatıyorr ya hayırlısııı ama gec uyuyunca gecde uyanıyoruz emıp uyuyooo 11 de yatakdan cıkıyoruzz hehe

olsun sgalık olsun paşam ıı olsun gaz du aclık dı sorun olmasında :8::8::66:
gerisi bosssssss
ee bayrama az kaldı bıs gene memelkette yıssss kurbanımızı orada kesıcez kısmet se ınsll sonrad akv lerle donus yaparız heraldeeeeeeeeeeeeee

ınsl cnm ya verılmıs sadakamız varmıssssssss

gözün aydınn canımmm darısı bıse bıs gecemedık de ayın 4 de tekrarlanacak ınsl kı gecerıs cnm ya cıft bez kullanıyoruz 1 ay boyunca devamm pöffffff saglık olausn yeterkııneee

hehe bende yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tmm bende buzlukdan cıkan su anlamında dedım canımm:29:
evet babası ısden gelırkennn dıs kasısyıcı almıs sulusundan onu verdım hsuna gıttı cok sukur erkenmı cıkıcak ne dıslerisiiiiiiiiiiii

:nazar::52:[ama kg verıcektır dıs cıkarken o yusden bırazdahadursa ıı ama sans ısteeeeeeeeeeeeeeeeee:31:Q
UOTE=yazmelekleri_07;32053544]tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana

yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı:(

ayneeen

evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)

ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım

masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak(:

bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah

ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda
evet cnm ya sagolsınnn

sinir ebe :47:

bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz

ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu:29::29::54::55:

ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii:21::21:
meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44::17:[/QUOTE]
Kuşum sağlıkçıyım evet;)))) her türlü soruna açığımaçığım:kkk:

ayliz 2 günde bir yapıyodu kakasını bugün 3.gün yine yapmadı... ama sıkıntısı da yok gibi şükür... ben zeytinyağı hergün veriyorum 1 çay kaşığı kadar... organik zeytinyağı beyin gelişimindede etkili olduğunu söylemişti doktorumuz... yarın da yapmazsa admenin dediğini uygulayabilirim... çok rahatsız olduğunda bunu kulakpamuğu ve zeytinyağı ile uyarıyodum...ama çok tercih etmiyorum...

benim doktorum fitil verdi 5. gün de yapmazsa kulan dedi 4. güne kadar bekliyorum 4. gün zeytinyağı sürüyorum pamukla içiriyoum biraz kulak çöpü ile içine tam sokmuyorum bira kenarlarına sürüyorum 5. güne gerek kalmıyo

selam canlar ,

takip ediyorum ama çok yorum yapamiyorum hepimizdeki malum sebepler bebişler uyanıyor vs :30::30::30:

oglusum uyyor bende biraz bakıp yatıcam , c.tesi 2. ay asilarimiz var bakalim bi kolay atlatabilecekmiyiz.

bu aralar kilo verme olayı tamamen durdu bende nedense , 75 kiloda kaldim :47::47::47: ne yapsak burda ortak bi diyet prog falanmi uygulasak kalan kilolardan kurtulmak için :28::28::28::28::28::28:

30 gun sonra iş başı yapıcam çok keyifsizim ..... :30::30::30::30::30:

Allah hepimizin yardimcisi olsun canlar .

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?

Cnn asidan once veermee,vucut birazdirensin.....ates olursa hemen verirsin.tum asilarda boyle yap.saglik ocagi ver gel dio ama olmaz yani arastr iyice sen de gorursun nette;)

selam canlar ,

takip ediyorum ama çok yorum yapamiyorum hepimizdeki malum sebepler bebişler uyanıyor vs :30::30::30:

oglusum uyyor bende biraz bakıp yatıcam , c.tesi 2. ay asilarimiz var bakalim bi kolay atlatabilecekmiyiz.

bu aralar kilo verme olayı tamamen durdu bende nedense , 75 kiloda kaldim :47::47::47: ne yapsak burda ortak bi diyet prog falanmi uygulasak kalan kilolardan kurtulmak için :28::28::28::28::28::28:

30 gun sonra iş başı yapıcam çok keyifsizim ..... :30::30::30::30::30:

Allah hepimizin yardimcisi olsun canlar .

Nazar değdirdik sana iyi mi:5:

15 günlük prensesimle size bir sorum olacak deneyimli anneler.Temmuz annesi değilim ama topiğinizde sorunuma çözüm olacak bi tarif varmış.Çok işe yarıyormuş.Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.3 gündür gazdan muzdaribiz.Dün druna gittik gazı var normal dedi.colic diye bi şurup verdi.Aldım.Netten de araştırıyorum,herkes kimyondan fayda görmüş.Sizin topiğinizde de çörekotlu bi tarif varmış.Bana da yazarmısınız bu tarifi?Bir de bebeğime kullanabilirmiyim?Bu kadar küçükken kullanan varmı aranızda?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.:42:

Günaydın,
Kimse yok daha,
biz 7 de uyandık doyum bakım..:34:
şimdi yeniden uyuduk..
yemekleri yaptım: pırasa, şehriye çorba..:56:
sırada kk:10:

15 günlük prensesimle size bir sorum olacak deneyimli anneler.Temmuz annesi değilim ama topiğinizde sorunuma çözüm olacak bi tarif varmış.Çok işe yarıyormuş.Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.3 gündür gazdan muzdaribiz.Dün druna gittik gazı var normal dedi.colic diye bi şurup verdi.Aldım.Netten de araştırıyorum,herkes kimyondan fayda görmüş.Sizin topiğinizde de çörekotlu bi tarif varmış.Bana da yazarmısınız bu tarifi?Bir de bebeğime kullanabilirmiyim?Bu kadar küçükken kullanan varmı aranızda?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.:42:

canım birileri tarifi yazacaktır..
ancak gazın gerçek ilacı Zaman..
diğerleri bebeği biraz rahatlatıyor
ben de sıcak su torbası ve aguline bitkisel şurup kullanıyorum rahatlıyor biraz..
dün ne çığlık, ne ağlama:52::52::52:
bu sabah, ah bu sabah gaz bombası:27:

canım birileri tarifi yazacaktır..
ancak gazın gerçek ilacı Zaman..
diğerleri bebeği biraz rahatlatıyor
ben de sıcak su torbası ve aguline bitkisel şurup kullanıyorum rahatlıyor biraz..
dün ne çığlık, ne ağlama:52::52::52:
bu sabah, ah bu sabah gaz bombası:27:

1 çay bardağı suyla 1 çay kaşığı çörekotu kaynatılıp ılık içirilir diyor diğer sayfalarda.:44:
Acı çekmesini izlemek çok zor.Bi an önce geçer inşallah:14::14::14::14:

ben yapmadım
ama üst kat komşum şöyle demişti:
çörek otunu kavuruyorsun
iyice dövüyorsun
z. yağıyla karıştırıp
çay kaşığıyla veriyorsun
yaşlı bir teyze, çocuklarını öyle büyütmüş..:34:

Son düzenleme:
selam güzel anneler ve onların melekleri,
dün kalça usg için doktora gittik. normal çıktı çok şükür.
ama kızım grip olmuş :( hapşırıp duruyodu zaten :(
burnu tıkandı, deniz suyu sıkıyorum emzirmeden önce.
bebişlerinizi koruyun,grip çok hızlı ilerliyomuş bebişlerde :(

benim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..

Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabii :1: öncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım :( yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???

Back