aylizin güzelliğine
Çok memnunum bnde, özellikle tepesindeki müzikli yanıp sönen güneşe kahkalar atıyo her yere taşıyoruz ana kucağına fln da asıyoruz
ama titreşimli yada sallanan anakucağı anadizi gibi birşey mi oyun halısı mı dersen titreşim yada sallanan anakucağı
canım bende senin gibi tam doymadığı için uyanıyodur diye düşünüyordum. gece uykusuna başlamadan önce emzirdim mama verdim aynı saatte yine uayndı. uaynınca yine emzirdim mama verdim 2 saat sonra yine uyandı. galiba oğlumun rutini oldu. her gece genellikle aynı saatlerde uyanıyor 10 dk emip yenidn uyuyor. bir gece uayndığnda yine öyle 10 dk emdi. bende gece yarısı altını değiştrdim. uayndı tabi bir daha emzirdim ama yine 2 saat sonra uyandı. öyle yapmasamda 2 saat sonra uyanıyor. her bebeğin uykusu farklı demekki kimisi 5-6 saat uyanmıyor geceleri. bizimkilerde böyle uyuyorlar.
bende görmedim canım hiç üzülme en fazla 4 saat uyudu. en uzun uykusu o oluyor gece sonra 2 saatte bir uyanıyor. ben onada şükür diyorum çünkü çoğu zaman saat başı uyanıyor gece.uzun uykusundan sonra (4 veya 3 saat uzun uykuBılmıyorum canım yaaa hıc 5 saat uyudugunu görmedım bende kendımce çözüm aramaya calısıyorum napim :)
Ne demek.. Her şey sorabilirsin. Emin ol duygularımla ve kendi fikrimle degil, bilgiye dayanarak cevap veriyorum..sAGLIKCI OLMAKDA ZOR BE HERSEYDEN BILGIN OLUYOR.Bak bize doktor ne derse onu yapıyoruz bilmediğimiz için.Sagol verdiğin bilgiler için.Sana bırkac soru daha soracağım.
Ateş ölçer olarak ne kullanıyorsun?Temassız olanlardan alayım dıyorum ama guvenılır mı bılemedım.
devit3 kullanıyor musun?Ben kullanıyorum ama duzenlı degıl.
Gaz ilacı demişsin birde sen kullanıyor musun?Hangı marka?Saglık bakanlığı onaylı olana baktım ama ıcerıgının %31 alkol var almadım.Napcam?
Cok soruyla bunalttıysam ozur dılerım
Ne demek.. Her şey sorabilirsin. Emin ol duygularımla ve kendi fikrimle degil, bilgiye dayanarak cevap veriyorum..
Kulaktan ateş ölçer kullanıyorum markasını evin içinde bulabilirsem sana yazarım.. Sı an yeni taşındık bulamıyorum onu))
Devit Türkiye nin aldığı güneş ışınlarına göre kullanılması gereken bi vit. Brn de senin gibi 2 güne bir kullanıyorum canım..
Ben hiç kullanmadım.. Hiç birine güvenmiyorum .. Sadece bio gaia bir gaz ilacı değildir. Bağırsak düzenleyicidir ona güveniyorum ama kendime ishal oldum mu falan kullanıyorum .. Bizim devam doktorumuz ilaçla tedaviden nefret eden bi bayan.. Suya kimyon olayını bile istemiyo asla. Bi kaç kez suya kimyon kaynattık yapma dedi onu da bıraktık.. Gaz ilaçları tarım bakanlığı onaylı.. Hiç biri güvenilir degil.. Hatta bundan 7-8 sene önce insanlar Türkiye'deki sab simplex i kullanamıyordur. Ne olduğu muallaktı.tanıdıklarından Almanya'dan getiriyotlardır . Simdi düzelmiştir herhalde.. Anne sütü gibi mükemmel bi bileşimi bile narin ve hassas davranan vücutlara dışardan bi damla bi müdahele yapmam diyo bizim doktor.. Ama dedim ya ben çaresiz kalsam bio gaia kullanırsın anca
vitamin kullanma yasına gelince sanırım tek saglık bakanlığı onaylı olan supravit... O yaşa gelsinler konuşuruz))
bişey sorucam bizim oğlan şuan 2 aylık. bu briaz oturur konumda sanırım fotodan anladığım kadarıyla. bir sakıncası olur mu şimdi içine koysak? arkası yatmıyordur heralde
Normalde 4. Ay bitince verilir canım.. Ama doktorun bilirKıslar 3.ayda mama harici ek birşeye başlanıyor mu araştırdım biraz 3.ayda cicibebe sabahları 1 adet
Meyve suyu
Akşamları kaşık mama
Yogurt veren var
Bakalım 3.ay kontrolunde doktar bıze ek verecek mı
Sizce....
Canım verdiğin bilgi için çok tesekkur ederım
Oyun halısını kesın alacagım fakat ana kucagında karasızım desem
Bütün gün bacagımda sallamaktan yoruldum artık
Kendı kndınede pek uyumuyo
Ana kucagını ne zamana kadar kullanabılur acaba
Şuan bizim bebişe küçük gelmez mi
canım bende hep doymuyomu diyordum ysaki sütümde var mama vermeye başladım bir haftadır sadece geceleri.bugün kilosuna baktık maşallah 1.5 kg almış bir ayda demekki doyuyo hemşirede mama verme sakın dedi...dediğin gibi emziriyorum yarım saat geçiyo yine cok cok emiyo elini yine veriyorum memeler dışarda geziyoz vallakızlar benim kız doymuyor.hiç böyle olmazdı.sütüm şükür var.dakikalarca emiyor,sonra ağlıyor,huysuzlanıyor.gazını çıkartıyorum.az önce emdi uyudu.2 dakika sonra uyandı.omzumda gazını çıkarttı.bide baktım ki boynumu geveliyor;parmağımı verdim cokkudu cokkudu emdi.ben neyapacam.sütüm doyurucu değil mi yoksa.dediğim gibi sütüm var
ben vurdurucam valla...ilerde hasta olursa yine biz çekicez..hasta olmıcak diye bi garanti yok ama yinede hafif atlatmasına yardımcı olur..kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?
benimde doğumum çok rahat geçti dikişlerim çok acımadı sadece ilk gün okadar sonra ben fıldır fıldır dolaştımcanim ,
ben 2 gun hast yatip taburcu olduktan sonra hemen ayaklandim ve halen ayaktayım biliyosun , psikoloji dersen hepimizde bozukluk var yasadiklarina baglii , yogun akıntı bendede var malesef haftaya gidicem bende kontrole , sonrasi için bence cok fark etmiyo sezeryan normal dikiş dikiştir , benim hava az sogusun sizliyo dikişler , normal dogum ani daha zor , nasil yaptiniz benim aklim ermiyo :) kişiye bagli biraz , senin maşallahin var yine canim
bizde gündüz yatmıyoruz oda gazı var yavrumun ondan yatamıyo..ama gece allaha şükür uyuyo oda bana yeter...Pinu bu yolunu bulursan bana da soyle, 12de pili biten kizim bu saatlere kadar uyumaz oldu. Gunduz guzel uyuyor. Acaba gunduz uykularindan mi calsam? Oyun fln oynatip uyutmasam tekrar erken yatmaya baslar mi ki?
gıcık oldum o hemşireye onada vurmak lazım çifte iğneSelam anneler biz geldik aşımızi yaptırıp çok ağladı kızım ebe beceremedi 1 bacağından ve kolundan 2 kere yapti sinir oldum çok kıpırdamis da ondan olmamış nasıl bağırdı bi ara sesi kesildi kucağıma aldım hemen yavrum benim zaten gazdan huzursuzdu bugün ne yaparız bakalım giderken şurup vermedim ama gelirken eczaneden aldım calPol ve derece malum anneannemizdeyiz hazırlıksız yakalandık aşıya inşallah gerek olmaz
Denizim benim de aynı gün içinde sağlık ocağı ve hastanede tarttilar 200 gram sağlık ocağında fazla çıktı ama kıyafetlerini çıkarmadan tartti oorda doktor mama mi tavsiye etti
canım bu hafta sonu kışlık alışverişe çıkıcaz oyun halısıda alıcam e bebekte gördüm playgro mutlu çiftlik oyun halısı çok güzel onu alıcam umarım beğenir bizimkide oyalanır artık tek umudum oyun halısı....salıncağıda alıcaktık ama vazgeçtim sonra bizde 2 tane farklı ana kucağı varr sadece müzikli salıncak falan yok ama zaten gün boyu onda duruyo uyuduğundada beşiğine alıyorum hemen oyun halısını daha uzun süre kullanırım diye düşünüyorum umarımmm:26:Kızlar oyun halısı hk düşüncelerınız nedir.sizce hangî markanın kî iyi ve hangi ayda kullanmaya başlayacağız
Ayrıca yogurt meyvesuyu vs ne zmn verılmeye baslanıyor benım kızım sadece mama ile besleniyor ve 2,5 aylık
Olduk adtık diğer gıdaları ne zamn deneyecegız bîlen var mı?
Birde akşmları daha tok tutsun die yapabıleceğimşz birsey var mı acaba
Bu arada biz aptamil kullanıyoruz ve gece 3 saatte bir uyanıyor büyük olasılık doymuyor ve acıkarak uyanıyor brlkı
Daha doyurucu bişey olsa uyanmayabılır sizce?
yarim oyun halısını yıkadındamı kullandın ben yıkanıyormu onda tereddütüm var.
Allahım öyle bir anlatıyorsunuz ki ana kucağı salıncak hepsini alasım varrr =)
peki sizce ana kucağı mı salıncak mı???
Normalde 4. Ay bitince verilir canım.. Ama doktorun bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?