• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yarim sana birkac sorum olcak dunku paylastigin linkteki Salıncak fiyat olarak cok hosumuza gitti esimle.ama emin olmadik memnunmusun sen uydiruk birsey mi salliyo mu gerçekten neyle cal8siyor cok mu kucuk bilgilendirisen cok sevinirim hatta cok sey mi istekms olurum ama salincagin fotosunu cekip yukleyebilirmisin
öncelikle çok ama çok memnunum burdan öneren arkadaşa da tekrar ALLAH RAZI OLSUN diyorum... elektrik veya pille çalışıyo... kurulumu basit... 5 farklı hız ayarı ve 4 farklı müziği var... ses ayarı ise 2 tonda... kemerleri oldukça güvenli... aynı zamanda salıncağın sallanan yatak kısmını sabitleyebiliyosun da... gündüzleri ayliz pek fazla uyumazdı uyusa bile ayağımda sallarsam uyurdu... zırt pırt da gözleri açardı... açtıkça sallamak zorundaydım... dolayısıyla totom koltukla yapışıktı resmen... ama salıncağımız geldiğinden beri çok rahatım... çamaşır atıyorum - asıyorum - bulaşık yıkıyorum - yerleştiriyorum ve en önemlisi yemek yapabiliyorum... mesela az önce mutfaktan çıktık... belki 2 saattir rondo çalıştırıyorum... püreler hazırlıyodum ayliz için... o da yanımdaydı salıncağı en yavaş pozisyonda sallanırken uyumuş kalmış... ben işimi gördüm o uykusunu aldı... az önce de mızırdandı altını değiştirmek için alıp oyun halısına koydum şimdi orda oynuyo... sürekli salıncakta durursa sıkılır diye düşünüyorum... bi resim ekliyim belki fikrin olur biraz...

Eklentiler

• $1372870_643766552324052_819506220_n.webp
    $1372870_643766552324052_819506220_n.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar oyun halısı hk düşüncelerınız nedir.sizce hangî markanın kî iyi ve hangi ayda kullanmaya başlayacağız
Ayrıca yogurt meyvesuyu vs ne zmn verılmeye baslanıyor benım kızım sadece mama ile besleniyor ve 2,5 aylık
Olduk adtık diğer gıdaları ne zamn deneyecegız bîlen var mı?
Birde akşmları daha tok tutsun die yapabıleceğimşz birsey var mı acaba
Bu arada biz aptamil kullanıyoruz ve gece 3 saatte bir uyanıyor büyük olasılık doymuyor ve acıkarak uyanıyor brlkı
Daha doyurucu bişey olsa uyanmayabılır sizce?

oyun halıları 0+ ay olarak kullanımı... biz 2 haftadır kullanıyoruz çok da memnunuz...el ve ayaklarını kolayca keşfedebiliyor... bolca pırtlayarak gaz çıkarabiliyor... m_s_c önerisiyle playgro mutlu çiftlik aldık biz... ışıklımüzikli...
$1236028_643300195704021_599411127_n.webp

Kızlar oyun halısı hk düşüncelerınız nedir.sizce hangî markanın kî iyi ve hangi ayda kullanmaya başlayacağız
Ayrıca yogurt meyvesuyu vs ne zmn verılmeye baslanıyor benım kızım sadece mama ile besleniyor ve 2,5 aylık
Bu arada biz aptamil kullanıyoruz ve gece 3 saatte bir uyanıyor büyük olasılık doymuyor ve acıkarak uyanıyor brlkı
canım bende senin gibi tam doymadığı için uyanıyodur diye düşünüyordum. gece uykusuna başlamadan önce emzirdim mama verdim aynı saatte yine uayndı. uaynınca yine emzirdim mama verdim 2 saat sonra yine uyandı. galiba oğlumun rutini oldu. her gece genellikle aynı saatlerde uyanıyor 10 dk emip yenidn uyuyor. bir gece uayndığnda yine öyle 10 dk emdi. bende gece yarısı altını değiştrdim. uayndı tabi bir daha emzirdim ama yine 2 saat sonra uyandı. öyle yapmasamda 2 saat sonra uyanıyor. her bebeğin uykusu farklı demekki kimisi 5-6 saat uyanmıyor geceleri. bizimkilerde böyle uyuyorlar.

öncelikle çok ama çok memnunum burdan öneren arkadaşa da tekrar ALLAH RAZI OLSUN diyorum... elektrik veya pille çalışıyo... kurulumu basit... 5 farklı hız ayarı ve 4 farklı müziği var... ses ayarı ise 2 tonda... kemerleri oldukça güvenli... aynı zamanda salıncağın sallanan yatak kısmını sabitleyebiliyosun da... gündüzleri ayliz pek fazla uyumazdı uyusa bile ayağımda sallarsam uyurdu... zırt pırt da gözleri açardı... açtıkça sallamak zorundaydım... dolayısıyla totom koltukla yapışıktı resmen... ama salıncağımız geldiğinden beri çok rahatım... çamaşır atıyorum - asıyorum - bulaşık yıkıyorum - yerleştiriyorum ve en önemlisi yemek yapabiliyorum... mesela az önce mutfaktan çıktık... belki 2 saattir rondo çalıştırıyorum... püreler hazırlıyodum ayliz için... o da yanımdaydı salıncağı en yavaş pozisyonda sallanırken uyumuş kalmış... ben işimi gördüm o uykusunu aldı... az önce de mızırdandı altını değiştirmek için alıp oyun halısına koydum şimdi orda oynuyo... sürekli salıncakta durursa sıkılır diye düşünüyorum... bi resim ekliyim belki fikrin olur biraz...
canım sen püre mi vermeye başladın Ayliz e?Erken değil mi?
bende mi alsam bu salıncaktan yaa

canım sen püre mi vermeye başladın Ayliz e?Erken değil mi?
bende mi alsam bu salıncaktan yaa

yok henüz bişey vermeye başlamadım da; ben meyve hiç tüketmeyen bi tipim... hiç sevmem... yaz meyveleri aldım püre yapıp dondurucuya attım, kışın vermek için... annesi gibi cins olmasın, vitaminini alamasa biile lezzetine alışsın diye...

oyun halıları 0+ ay olarak kullanımı... biz 2 haftadır kullanıyoruz çok da memnunuz...el ve ayaklarını kolayca keşfedebiliyor... bolca pırtlayarak gaz çıkarabiliyor... m_s_c önerisiyle playgro mutlu çiftlik aldık biz... ışıklımüzikli...
Eki Görüntüle 814827

aylizin güzelliğine💗💗

Çok memnunum bnde, özellikle tepesindeki müzikli yanıp sönen güneşe kahkalar atıyo her yere taşıyoruz ana kucağına fln da asıyoruz
ama titreşimli yada sallanan anakucağı anadizi gibi birşey mi oyun halısı mı dersen titreşim yada sallanan anakucağı

yok henüz bişey vermeye başlamadım da; ben meyve hiç tüketmeyen bi tipim... hiç sevmem... yaz meyveleri aldım püre yapıp dondurucuya attım, kışın vermek için... annesi gibi cins olmasın, vitaminini alamasa biile lezzetine alışsın diye...
:1::1::1: çok mantıklı

aylizin güzelliğine

Çok memnunum bnde, özellikle tepesindeki müzikli yanıp sönen güneşe kahkalar atıyo her yere taşıyoruz ana kucağına fln da asıyoruz
ama titreşimli yada sallanan anakucağı anadizi gibi birşey mi oyun halısı mı dersen titreşim yada sallanan anakucağı
ewet bu önerini de dikkate alıp sallanan bi anakucağı aldık... ikisinde de memnunuz... dönşümlü takılıyo hanımağa:1:

ewet bu önerini de dikkate alıp sallanan bi anakucağı aldık... ikisinde de memnunuz... dönşümlü takılıyo hanımağa:1:

Çok keyifçiler çoooook, şımartmayacağım her istediği olmayacak hayır dan anlaycak dedim hep ama şimdiden keyfi için sultanların her istediği alınıyo:31: -gerçi bunlar biraz da bizim keyfimiz için:9:

Çok keyifçiler çoooook, şımartmayacağım her istediği olmayacak hayır dan anlaycak dedim hep ama şimdiden keyfi için sultanların her istediği alınıyo:31: -gerçi bunlar biraz da bizim keyfimiz için:9:

valla bunları almasaydık ben bunalımdan çkamazdım... hergün çığlık çığlığa ağlıyodum...

Demek ki parayla huzur satın alınabiliyormuşş :9::37:
valla bunları almasaydık ben bunalımdan çkamazdım... hergün çığlık çığlığa ağlıyodum...
bende istiyorum bende bendeeee :8::8::10::10:
bende bileğe takılan çıngıraklı oyuncaklardan aldım geçenlerde.
oto koltuğuna oturttum üsttende onları sallandırdım elimle. baya ilgiyle baktı oğlum. salıncak veya ana kucağınıda sever diye düşünüyorum bu sebeple

bişey sorucam bizim oğlan şuan 2 aylık. bu briaz oturur konumda sanırım fotodan anladığım kadarıyla. bir sakıncası olur mu şimdi içine koysak? arkası yatmıyordur heralde

bişey sorucam bizim oğlan şuan 2 aylık. bu briaz oturur konumda sanırım fotodan anladığım kadarıyla. bir sakıncası olur mu şimdi içine koysak? arkası yatmıyordur heralde

anakucağı gibi düşün... sallanırken öyle görünüyo... bide bizimki kalkmaya çalışıyo oyuncaklara yetişmek için... ondan resimde öyle görünmüş olabilir.. yarı yatar pozisyonda...

yav bunlar nası hemşire ebe olmuş bi aşıyı yapamıyosa artık! bizim de kol aşımız daha açılmamıştı bugn eşimi aramışar yarın sabah 9buçukta kol aşımızı olmaya gidicez inş çok canı yanmaz yavrumun :(

bizim doktorumuz yapiyor asişini , aylik kontrollerine gittiğimizde , ben cok sinir oluyorum ebelere !

saol suzancım tabkde ole 4ayda olsa gunler gecmıscek bılıyorm o orda baska bı ulke hatta adada ben burda bebısler hm ona hem bana zor dua ole ınsallah dedgn gıbı

tabı cnm zor olmazmı bızım sadece netten ve telden gorsme sansmz olcak oda yutr dısı hattı ınternetı burdkaı gıbı her dakka olmcak gorusmelerımızı arada gelse gıtse koymaz okdrda . hepmız ıcın hayırlsıı canım
aslnda ben bırazda kıskanyom yabancı ulkede yabancı kadınlar flan ıs arkdsları.. guvenyorm esıme tabkde ama o cavur karılarna guvenmyorm:D:D

cık cık cık yaa nefıde haa..!!!!

evet ya cabucak kanyor masum bebecıkler meme veryosn susyo untveryolar hemen cok masum savunmasızlar yaa

ya ben szryana grdm ckdm pskolojm bozuldu normal dogm yapsam nolcakdı yapanları zaten hep taktır edyorm. ıkısde cok cok zor
ama banda sankı almıs glmsım bebegı gbme gelyor epıdural yaptm ama dogurmamusm gıbı bende de var eksklıgı

masallah bızde gorelım o gunlerı ıns

ben hep sola yattım tabıkı arada sagada ama sırt ustu hıc rhat edememısdım bebekde sevmezmıs zaten o yatıs seklını ole yanı

ahh cnm sorma günde 5 er dk konuşmalar insan öyle çok özlüyor ki :( kıskanmaktada haklısın bence ben olsam bende kıskanırım :)

ben de uyandırmıyorum, çok güzel uyuyo geceleri, gündüz acıktığında hemen uyanıyo, çok güzel yiyo, geceleri uyanmıyo ama, ben kendim yatmadan önce kızımı emziriyorum, o da sabaha kadar uyanmıyo, uyandırıyım diyorum ben de kalkamıyorum, ama acıksa uyandırır heralde,

maşaallah yaa ne güzel bi çocuk o nerde öyle bizim ki en fazla2.5 saat sonra uyanıyo

kızlar benim kız doymuyor.hiç böyle olmazdı.sütüm şükür var.dakikalarca emiyor,sonra ağlıyor,huysuzlanıyor.gazını çıkartıyorum.az önce emdi uyudu.2 dakika sonra uyandı.omzumda gazını çıkarttı.bide baktım ki boynumu geveliyor;parmağımı verdim cokkudu cokkudu emdi.ben neyapacam.sütüm doyurucu değil mi yoksa.dediğim gibi sütüm var

gazı filan olfuğunda da çok emmek istiyor canım belki de doymadığından değildir

kızlar ya dün geceden beri oğlumun kakası sümük gibi çok aferdesiniz böyle bir tuhaf neden olabilir sizce parazit felan olabilir mi

çok nadir bende de oluyordu ya sümüksü ya da arada yesil dün biraz araştırdım da karaciğeri beslenmeye hazırlıyormuş kendisini ondan olabilir demişler ama devam ederse götür bakalım

Arkadaslar prima İsrail malı huggies kullanıyorum diye yazanlardan sonra ben de huggies alayım acaba huggies nerenin dye baktım ki ne bulayım:
Migros ve Milliyet Gazetesi ile yaptıkları anlaşmalar sayesinde, Huggies Markası ile Türkiye'ye 'sevimli bir giriş' yapan Irkçı Terör Örgütü İsrail'e bağlı Kimberly-Clark Grubu,
daha sonra Kotex ile gençlere yönelik pad ürünlerini ve son olarak Depend ile yaşlılara hitab eden koruma ürünlerini sahaya sürdü.
Bunu internetten huggies nerenin malı diye yazınca buldum. Doğruluğunu bilemem tabi

tabi canım ya huggies de israil malı türk olanlar molfix star baby varmış onu görmedim ama bi de bimde olan bi bez var ablam yiğenime hep ondankullandı çok memnundu denemk lazım :) ben molfix kullanıyorum şu an

Arkadaslar rota virüs hakkında oturun karı koca beraber karar verin.. Brn sadece yaşadıklarımı ve duyduklarımı anlattım.. Yardımcı olabildiysem ne ala.. ;)) yalnız içinizde en ufak bi sorun varsa yaptırın gitsin bence.. Şüphe kalmasın..
Ben oğluma yaptırmadım 23 aylık oldu çevremdeki h bi arkadasım da yaptırmadı .. Doktor olanlar da dahil.. Ama sonuçta zehir değil ya bu ... Aşı yani.. Ben kendi kararımın nedenlerini sıraladım sizlere ;)))
bugün öyle bi memlekette yasıyoruz kimi:14: gıda takviyesi diye satılan seyler insanları öldürüyor.. Bebeklere vitamin diye sunulan ilaçlar hatta yenidogan a gaz ilacı diye verilen ilaçlar biri hariç hepsi tarım bakanlığı onaylı, saglık bakanlığı incelemiyor bile.. Hoş incelese de zaten Türkiye ye sunulan bi çok aşı ilaç ve ürünün içeriği Avrupa ve amerika dan farklı.. En basitinden yurt dışına giderseniz yanınızda diş macunu götürün aynı markanın Avrupa versiyonu ile tıpatıp ürünün içeriğine bakın.. Oran farklarını görün.. :((
daha gecen sene dağıtılan kan damlalarının günlerce bebeklere kıllandıttırıldıltan sonra tekrar hasarlı diye toplatıldıgı bi sistemin içindeyiz ... ;)) ya da bi eczacı arkadasınızla içerikler hakkında bi sohbet edin;)) benden daha cok yardımcı olurlar ...
Bi de ası olup ta günlerce hastanede yatan baby ler de var.. Tabi olmayıp da aynı şekilde.. Yan etkileri de cok fazla .. Özellikle troid geçmişi olan bebrk ve annelerinin bir profesöre danışmasını tavsiye ederim immünoloji profesörü;))
sonuçta ası yani dedim ya bariz bi zararı olamaz.. Secimleriniz de kolaylıklar dlerim.. Kararınız baby lere hayırlı olsun. ;)))
Bir de siz zaten cocuklarınızı telef etmezsiniz.. Ben de rota virüsten harap olmuş bi aile yanıyorum ama var ya kadın diretti yani yok bu geçer diye cocuk ölesiye bekletti evde 10. Gün gidersem kusma ve ishalle tabiki çıkamazsın o hastaneden... Erken teşhis hayat kurtarır ... Amaaaannnnn reklam gibi oldu ;)))))

sAGLIKCI OLMAKDA ZOR BE HERSEYDEN BILGIN OLUYOR.Bak bize doktor ne derse onu yapıyoruz bilmediğimiz için.Sagol verdiğin bilgiler için.Sana bırkac soru daha soracağım.
Ateş ölçer olarak ne kullanıyorsun?Temassız olanlardan alayım dıyorum ama guvenılır mı bılemedım.
devit3 kullanıyor musun?Ben kullanıyorum ama duzenlı degıl.
Gaz ilacı demişsin birde sen kullanıyor musun?Hangı marka?Saglık bakanlığı onaylı olana baktım ama ıcerıgının %31 alkol var almadım.Napcam?

Cok soruyla bunalttıysam ozur dılerım

anakucağı gibi düşün... sallanırken öyle görünüyo... bide bizimki kalkmaya çalışıyo oyuncaklara yetişmek için... ondan resimde öyle görünmüş olabilir.. yarı yatar pozisyonda...
şuanda içine koyabiliriz yani. bende bakıcam salıncak veya anakucağı.

Back
X