Arkadaslar rota virüs hakkında oturun karı koca beraber karar verin.. Brn sadece yaşadıklarımı ve duyduklarımı anlattım.. Yardımcı olabildiysem ne ala..

) yalnız içinizde en ufak bi sorun varsa yaptırın gitsin bence.. Şüphe kalmasın..
Ben oğluma yaptırmadım 23 aylık oldu çevremdeki h bi arkadasım da yaptırmadı .. Doktor olanlar da dahil.. Ama sonuçta zehir değil ya bu ... Aşı yani.. Ben kendi kararımın nedenlerini sıraladım sizlere

))
bugün öyle bi memlekette yasıyoruz kimi

gıda takviyesi diye satılan seyler insanları öldürüyor.. Bebeklere vitamin diye sunulan ilaçlar hatta yenidogan a gaz ilacı diye verilen ilaçlar biri hariç hepsi tarım bakanlığı onaylı, saglık bakanlığı incelemiyor bile.. Hoş incelese de zaten Türkiye ye sunulan bi çok aşı ilaç ve ürünün içeriği Avrupa ve amerika dan farklı.. En basitinden yurt dışına giderseniz yanınızda diş macunu götürün aynı markanın Avrupa versiyonu ile tıpatıp ürünün içeriğine bakın.. Oran farklarını görün..

(
daha gecen sene dağıtılan kan damlalarının günlerce bebeklere kıllandıttırıldıltan sonra tekrar hasarlı diye toplatıldıgı bi sistemin içindeyiz ...

) ya da bi eczacı arkadasınızla içerikler hakkında bi sohbet edin

) benden daha cok yardımcı olurlar ...
Bi de ası olup ta günlerce hastanede yatan baby ler de var.. Tabi olmayıp da aynı şekilde.. Yan etkileri de cok fazla .. Özellikle troid geçmişi olan bebrk ve annelerinin bir profesöre danışmasını tavsiye ederim immünoloji profesörü

)
sonuçta ası yani dedim ya bariz bi zararı olamaz.. Secimleriniz de kolaylıklar dlerim.. Kararınız baby lere hayırlı olsun.

))
Bir de siz zaten cocuklarınızı telef etmezsiniz.. Ben de rota virüsten harap olmuş bi aile yanıyorum ama var ya kadın diretti yani yok bu geçer diye cocuk ölesiye bekletti evde 10. Gün gidersem kusma ve ishalle tabiki çıkamazsın o hastaneden... Erken teşhis hayat kurtarır ... Amaaaannnnn reklam gibi oldu

))))