2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim cimcime malesef doymuyor.sağlık ocağında tarttırdım.kilo vermiş( hastane ile sağlık ocağı farklı çıkıyor ) moralim bozuldu

canım giydirdiğin kıyafetler farklıysa ondan kg lar farklı çıkmıştır, bir önceki ay tartılan kilosuyla kıyasla, aynı yerde tartılan kilolar olsun... benimki de farklı çıktı kıyafetten, hatta bezine çiş yaptıysa onun bile gr mı fazla oluyor tartıda

Selam anneler biz geldik aşımızi yaptırıp çok ağladı kızım ebe beceremedi 1 bacağından ve kolundan 2 kere yapti sinir oldum çok kıpırdamis da ondan olmamış nasıl bağırdı bi ara sesi kesildi kucağıma aldım hemen yavrum benim zaten gazdan huzursuzdu bugün ne yaparız bakalım giderken şurup vermedim ama gelirken eczaneden aldım calPol ve derece malum anneannemizdeyiz hazırlıksız yakalandık aşıya inşallah gerek olmaz

Denizim benim de aynı gün içinde sağlık ocağı ve hastanede tarttilar 200 gram sağlık ocağında fazla çıktı ama kıyafetlerini çıkarmadan tartti oorda doktor mama mi tavsiye etti

hep farklı çıkıyor.hher tarafta kıyafetleriye tarttırıyorum.sağlık ocağında ebe gördü sadece.sütüm geldiği için mama taysiye etmedi.

yav bunlar nası hemşire ebe olmuş bi aşıyı yapamıyosa artık! bizim de kol aşımız daha açılmamıştı bugn eşimi aramışar yarın sabah 9buçukta kol aşımızı olmaya gidicez inş çok canı yanmaz yavrumun

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?

Bizim doktorumuz yaptırın dedi yaptırdık
Rota virüsü çocukları mahvediyor öyle böyle bir ishal olmuyorlar alttan üstten gidiyor ve çok şiddetli oluyor.
Arkadaşımın bebeği kapmıştı mahvoldu çocuk

Bu koku olayını ilk kez senden duyuyorum canım. Iltihap kapmış olmayasın

Evet canım hatta geçende doktor benzine baktı eliyle yokladı çişli miktarına baktı 50 gram bez dedi mübarek kadının eli hassas tartı sanki

Çok geçmiş olsun canım ya
Inşallah kolayca atlatırsınız

Bu koku olayını ilk kez senden duyuyorum canım. Iltihap kapmış olmayasın

Yok iltihap değil.ne olduğunu kimseye anlatamadım zaten 😉
Bana koku geliyor ama bana öyle geliyormuş ,terim kokmuyoröuş.mübarek bir burun var ben de apartmanda km ne pişirmiş kokusundan bilirim 😀

Biz de yaptıracaktık ama happymother bu aşı hakkında uyarı yapınca vazgeçtik.. teşekkür ederiz happymother! :)
Arkadaslar rota virüs hakkında oturun karı koca beraber karar verin.. Brn sadece yaşadıklarımı ve duyduklarımı anlattım.. Yardımcı olabildiysem ne ala.. ) yalnız içinizde en ufak bi sorun varsa yaptırın gitsin bence.. Şüphe kalmasın..
Ben oğluma yaptırmadım 23 aylık oldu çevremdeki h bi arkadasım da yaptırmadı .. Doktor olanlar da dahil.. Ama sonuçta zehir değil ya bu ... Aşı yani.. Ben kendi kararımın nedenlerini sıraladım sizlere ))
bugün öyle bi memlekette yasıyoruz kimi gıda takviyesi diye satılan seyler insanları öldürüyor.. Bebeklere vitamin diye sunulan ilaçlar hatta yenidogan a gaz ilacı diye verilen ilaçlar biri hariç hepsi tarım bakanlığı onaylı, saglık bakanlığı incelemiyor bile.. Hoş incelese de zaten Türkiye ye sunulan bi çok aşı ilaç ve ürünün içeriği Avrupa ve amerika dan farklı.. En basitinden yurt dışına giderseniz yanınızda diş macunu götürün aynı markanın Avrupa versiyonu ile tıpatıp ürünün içeriğine bakın.. Oran farklarını görün.. (
daha gecen sene dağıtılan kan damlalarının günlerce bebeklere kıllandıttırıldıltan sonra tekrar hasarlı diye toplatıldıgı bi sistemin içindeyiz ... ) ya da bi eczacı arkadasınızla içerikler hakkında bi sohbet edin) benden daha cok yardımcı olurlar ...
Bi de ası olup ta günlerce hastanede yatan baby ler de var.. Tabi olmayıp da aynı şekilde.. Yan etkileri de cok fazla .. Özellikle troid geçmişi olan bebrk ve annelerinin bir profesöre danışmasını tavsiye ederim immünoloji profesörü)
sonuçta ası yani dedim ya bariz bi zararı olamaz.. Secimleriniz de kolaylıklar dlerim.. Kararınız baby lere hayırlı olsun. ))
Bir de siz zaten cocuklarınızı telef etmezsiniz.. Ben de rota virüsten harap olmuş bi aile yanıyorum ama var ya kadın diretti yani yok bu geçer diye cocuk ölesiye bekletti evde 10. Gün gidersem kusma ve ishalle tabiki çıkamazsın o hastaneden... Erken teşhis hayat kurtarır ... Amaaaannnnn reklam gibi oldu ))))

Rota virüs böyle mini mini bıdık cok şirin bi virüs derslerden hatırlıyorum )) cok masum o haliyle ))
saka bi yana yıkanmamış meyve sebzeden geçer genelde ... Ağız yoluyla ...
Ayriyetten 2 yasına kadar yakalanmış cocuklarda yatırır yatağa.. 3-4 yaslarında bezi atmış veledler bi kaç gün tuvaleti mesken edinir sonra geçer))) tabi ekstara bi sistem bozukluğu yoksa vücutta
hadi öptüm sizi
ası olalı 24 saat gecti evde tetmonetreyi bulamıyom henüz malum yeni taşındık.. Elle ölçüyom salak gibi., iyi şimdilik))

akşam ateşi çok yükselmedi oğlumun. 6 dan 10 a kadar mutsuzdu sadece.şimdi çok iyi şükür
senin ahu nasıl oldu??

akşam ateşi çok yükselmedi oğlumun. 6 dan 10 a kadar mutsuzdu sadece.şimdi çok iyi şükür
senin ahu nasıl oldu??
Aynı canım keyfi yerinde.. Benin oğlum da olmamıştı ateş filan .. Yalnız brn 6. Ay aşısından korkuyorum çünkü tam diş çıkma dönemi biliyorsun zaten vücut ağrıdan fıttırmış oluyo.. Benin oğlanın 4 gün sürmüştü ateşi .. 23 ayda sadece o 4 günü hatırlıyorum.. Cocuk kıpkırmızıydı.. Inşallah bunlar olmaz 6. Ay ))

Yok iltihap değil.ne olduğunu kimseye anlatamadım zaten 
Bana koku geliyor ama bana öyle geliyormuş ,terim kokmuyoröuş.mübarek bir burun var ben de apartmanda km ne pişirmiş kokusundan bilirim 
Senin burnun brnim de kulağım.. Daha alt mahalledeki topuk desinden tanıyorum insanları .. Yan komşu çay dolduruyor diyorum eşim erdin mi sen diyo ))) uyumak cok zor oluyo haliyle.. Mahallenin zabıtası Şener sen gibiyim...

ağlamaz canım belki öyle düşünme. bizimkide çok mızmız aslında. ben çok korktum ağlıcak diye. ağlamayınca şok oldum
sadece akşam çok mutsuzdu. ne ağlayabiliyordu ne gülüyordu. hiç enerjisi yoktu. uyuyana kadar hep kucakta ilgilendik. azıcık uyuyup uyandı hep emmek istedi.
en son gece 10 da uyudu gce 1 e kadar. gece de ateşlenmedi. sadece acıkınca uyandı. hiç endişelenme olmaz bişey

yahu yine olsun yine yaparım acıyı unuttum gitti ama benim sorunum birazda rahim estetiği ve işlevselliği falan filan işte

Yarim sana birkac sorum olcak dunku paylastigin linkteki Salıncak fiyat olarak cok hosumuza gitti esimle.ama emin olmadik memnunmusun sen uydiruk birsey mi salliyo mu gerçekten neyle cal8siyor cok mu kucuk bilgilendirisen cok sevinirim hatta cok sey mi istekms olurum ama salincagin fotosunu cekip yukleyebilirmisin

Arkadaslar prima İsrail malı huggies kullanıyorum diye yazanlardan sonra ben de huggies alayım acaba huggies nerenin dye baktım ki ne bulayım:
Migros ve Milliyet Gazetesi ile yaptıkları anlaşmalar sayesinde, Huggies Markası ile Türkiye'ye 'sevimli bir giriş' yapan Irkçı Terör Örgütü İsrail'e bağlı Kimberly-Clark Grubu,
daha sonra Kotex ile gençlere yönelik pad ürünlerini ve son olarak Depend ile yaşlılara hitab eden koruma ürünlerini sahaya sürdü.
Bunu internetten huggies nerenin malı diye yazınca buldum. Doğruluğunu bilemem tabi

Kızlar siz huggies değil molfix yazmışsınız pardon:) ve molfix yerli üretimmiş:)) neyse bu arada huggiesi de öğrenmiş olduk

Kızlar oyun halısı hk düşüncelerınız nedir.sizce hangî markanın kî iyi ve hangi ayda kullanmaya başlayacağız
Ayrıca yogurt meyvesuyu vs ne zmn verılmeye baslanıyor benım kızım sadece mama ile besleniyor ve 2,5 aylık
Olduk adtık diğer gıdaları ne zamn deneyecegız bîlen var mı?
Birde akşmları daha tok tutsun die yapabıleceğimşz birsey var mı acaba
Bu arada biz aptamil kullanıyoruz ve gece 3 saatte bir uyanıyor büyük olasılık doymuyor ve acıkarak uyanıyor brlkı
Daha doyurucu bişey olsa uyanmayabılır sizce?

Aynen bence de içim gitti allah kolaylik versin ssizede ateş olmadı inşallah olmaz yaa
Çok geçmiş olsun canım ya
Inşallah kolayca atlatırsınız
İnşallah canım şimdilik iyiyiz uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…