kızlar benim cimcime malesef doymuyor.sağlık ocağında tarttırdım.kilo vermiş( hastane ile sağlık ocağı farklı çıkıyor ) moralim bozuldu
Selam anneler biz geldik aşımızi yaptırıp çok ağladı kızım ebe beceremedi 1 bacağından ve kolundan 2 kere yapti sinir oldum çok kıpırdamis da ondan olmamış nasıl bağırdı bi ara sesi kesildi kucağıma aldım hemen yavrum benim zaten gazdan huzursuzdu bugün ne yaparız bakalım giderken şurup vermedim ama gelirken eczaneden aldım calPol ve derece malum anneannemizdeyiz hazırlıksız yakalandık aşıya inşallah gerek olmaz
Denizim benim de aynı gün içinde sağlık ocağı ve hastanede tarttilar 200 gram sağlık ocağında fazla çıktı ama kıyafetlerini çıkarmadan tartti oorda doktor mama mi tavsiye etti
Selam anneler biz geldik aşımızi yaptırıp çok ağladı kızım ebe beceremedi 1 bacağından ve kolundan 2 kere yapti sinir oldum çok kıpırdamis da ondan olmamış nasıl bağırdı bi ara sesi kesildi kucağıma aldım hemen yavrum benim zaten gazdan huzursuzdu bugün ne yaparız bakalım giderken şurup vermedim ama gelirken eczaneden aldım calPol ve derece malum anneannemizdeyiz hazırlıksız yakalandık aşıya inşallah gerek olmaz
Denizim benim de aynı gün içinde sağlık ocağı ve hastanede tarttilar 200 gram sağlık ocağında fazla çıktı ama kıyafetlerini çıkarmadan tartti oorda doktor mama mi tavsiye etti
kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?
Bu koku olayını ilk kez senden duyuyorum canım. Iltihap kapmış olmayasınSlm herkese
Oğlum 1 aylıkken falan emzik verdim günlerce uğraştım almadı öğürdü.
Bu günlerdeyse parmak emmeye başladı görünce hemen verdim emziği.kaşınıyor herhalde diş yerleri.
Bir de bu oamukçuga nasıl çözüm buldunuz? Karbonatlı suyla temizliyorum yine yeniden oluyor.
Doğum sonrası akıntı hemen herkesin derdi anlaşılan.neden oluyor ki acaba?
Oranın florası mı bozuluyor?
Akıntıdan ziyade diğer Sezeryan olan arkadaşlarda da var mı böyle bir durum bilmiyorum.
Kesi yeri ve alt kısımlar terleyince bir tuhaf kokuyor.çanaşırımın o kısımlarına gelen yerler.akıntı kokuyor sandım yok değil defalarca kontrol ettim.
Sinir oldum ben bu duruma.kokuya taktım resmen.kokuya da kokuyo ...
İsrail malları hakkında farkındalığı sağlayanlara teşekkürler.
Unutabiliyor insan☺️
Hıggies erkekler için olan bezi kullandım gayet güzel.prima gibi kaka sırtından çıkmadı hiç.mickey ve guffy desenli çok tatlı 
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalınn 
canım giydirdiğin kıyafetler farklıysa ondan kg lar farklı çıkmıştır, bir önceki ay tartılan kilosuyla kıyasla, aynı yerde tartılan kilolar olsun... benimki de farklı çıktı kıyafetten, hatta bezine çiş yaptıysa onun bile gr mı fazla oluyor tartıda
Bu koku olayını ilk kez senden duyuyorum canım. Iltihap kapmış olmayasın
Arkadaslar rota virüs hakkında oturun karı koca beraber karar verin.. Brn sadece yaşadıklarımı ve duyduklarımı anlattım.. Yardımcı olabildiysem ne ala..Biz de yaptıracaktık ama happymother bu aşı hakkında uyarı yapınca vazgeçtik.. teşekkür ederiz happymother! :)
kısssss buzluk şutu değil canımmmm havucu buzluga koy soğuk ver yani maksat soğuğun uyuşturucu ve ağrı dindirici özelliğinden yararlanmak ... Bi zamanlar buz torbalı epilasyon cihazları vardı ya onun gibi canım.. Diş kasıyıcıyı da buzluga koy soğuk ver yani))
herkes es kendi doktoruna ve bilgi birikimine göre karar veriyo canım.. Devletin zorunlu tuttuğu bi aşı degil.. Bizim doktor kendi cocuklarına ve kuzen cocuklarına dahi yaptırmadım dediydi.. Avrupa nın gelişmekte olan ülkeleri demek olarak kullandığı viral aşılardan biri.. Yani cocuğum a. İçinde bolca civa olan virüs aşısını vereceğime kaparsa o mikrobu hastanede içeriğini bildiğim serumu bağlatırım daga iyi dedi doktor.. Ya virüsü kaparsa diye immün sistemi baskılamaya gerek yok dedi.. Tamam simdi hasta olmicak diye sevincez ama bunun ilersi gençlik otuzlu kırklı yaşları var.. Falanfilan dedi.. Böyle anlattı durdu)))
Bizim şe şimdilik ateş yok bakalım bu gece nasıl geçecek ???? Geçmiş olsun
Aynı canım keyfi yerinde.. Benin oğlum da olmamıştı ateş filan .. Yalnız brn 6. Ay aşısından korkuyorum çünkü tam diş çıkma dönemi biliyorsun zaten vücut ağrıdan fıttırmış oluyo.. Benin oğlanın 4 gün sürmüştü ateşi .. 23 ayda sadece o 4 günü hatırlıyorum.. Cocuk kıpkırmızıydı.. Inşallah bunlar olmaz 6. Ayakşam ateşi çok yükselmedi oğlumun. 6 dan 10 a kadar mutsuzdu sadece.şimdi çok iyi şükür
senin ahu nasıl oldu??
Senin burnun brnim de kulağım.. Daha alt mahalledeki topuk desinden tanıyorum insanları .. Yan komşu çay dolduruyor diyorum eşim erdin mi sen diyoYok iltihap değil.ne olduğunu kimseye anlatamadım zaten 
Bana koku geliyor ama bana öyle geliyormuş ,terim kokmuyoröuş.mübarek bir burun var ben de apartmanda km ne pişirmiş kokusundan bilirim 
ağlamaz canım belki öyle düşünme. bizimkide çok mızmız aslında. ben çok korktum ağlıcak diye. ağlamayınca şok oldumtsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana
yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı
ayneeen
evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)
ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım
masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak
bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah
ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda
yahu yine olsun yine yaparım acıyı unuttum gitti ama benim sorunum birazda rahim estetiği ve işlevselliği falan filan işte
Aynen bence de içim gitti allah kolaylik versin ssizede ateş olmadı inşallah olmaz yaayav bunlar nası hemşire ebe olmuş bi aşıyı yapamıyosa artık! bizim de kol aşımız daha açılmamıştı bugn eşimi aramışar yarın sabah 9buçukta kol aşımızı olmaya gidicez inş çok canı yanmaz yavrumun
İnşallah canım şimdilik iyiyiz uyuyoruzÇok geçmiş olsun canım ya
Inşallah kolayca atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?