tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana
yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı
ayneeen
evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)
ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım
masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak
bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah
ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda
ben doğum esnasındada hiç üzüntü sıkıntı yaşamadım... acı çekerken bile keyif aldım... hep dedimki kızıma kavuşucam ve herşey biticek... ama öyle değil... 3 ay oldu hala zaman zaman oturmakta zorluk çekiyorum... zaman zaman dikiş yerlerimde yanma oluyo... hele çok afedersiniz ama ilişki sonrası kan geliyo... şekil bozukluğunu ve yoğun akıntıyı hiç saymıyorum bile... bi dünya sıkıntı... doğurunca geçmiyomuş yani... doktorum izinde inşallah ayın 2si gibi kontrole gidicem... benim için normal doğumun en avantajlı kısmı hemen ayaklanmak oldu... annem çünkü bikaç gün kalabildi yanımda...
Benim kız yine direnişte, Allahııım!
Pinu bu yolunu bulursan bana da soyle, 12de pili biten kizim bu saatlere kadar uyumaz oldu. Gunduz guzel uyuyor. Acaba gunduz uykularindan mi calsam? Oyun fln oynatip uyutmasam tekrar erken yatmaya baslar mi ki?
Pinu bu yolunu bulursan bana da soyle, 12de pili biten kizim bu saatlere kadar uyumaz oldu. Gunduz guzel uyuyor. Acaba gunduz uykularindan mi calsam? Oyun fln oynatip uyutmasam tekrar erken yatmaya baslar mi ki?
kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?
kızlar paşamı uyuttum yakın komsumu da eve oturtdum market e gıttım yarım st lıne ama uyanır dıyede genede acele ettım derken gelrken son ekmek almaya ugradım marketten hızlı adımlarla karsıya gecerkennnnnnnn
hopp ayagım takıl ben yerlerdee bacagım ve elım cok agrıdıı
uzun zaman oldudu dusmeyeliii yaaa cıdden canım cok yandı ama ben annelıgın verdıgı hısle kosar adımlarla geldım eve kı paşa ne uyanmıs ne aglamı kı pardusemı cıkarırkenn sesımı aldı heraldekı aglama basladı hemen emzırdım hemen emısırken gosumun ıcıne bakıyo sen benı nıe bıraktınn der gıbı yaaaaaaaaaaaaaa
evlatların bırakanlar nasıl bırakıyoo kı ALLAH NASIL -SABIR VERIYORR çok muhım br konu yaaaaaaaaaaa:44:
kızlar benim kız doymuyor.hiç böyle olmazdı.sütüm şükür var.dakikalarca emiyor,sonra ağlıyor,huysuzlanıyor.gazını çıkartıyorum.az önce emdi uyudu.2 dakika sonra uyandı.omzumda gazını çıkarttı.bide baktım ki boynumu geveliyor;parmağımı verdim cokkudu cokkudu emdi.ben neyapacam.sütüm doyurucu değil mi yoksa.dediğim gibi sütüm var
Kizlar bebeklerinizin gece uykulari nasil ??? Bnmki costu walla 2-3den once uyumuyor
napiyosunuzda uyutuyosunuz ?? Ayagimda salliyorum projektorde actim;bi yandan tavanda yildizlari izliyo :s uyu oglum lutfen yaa
Slm herkese
Oğlum 1 aylıkken falan emzik verdim günlerce uğraştım almadı öğürdü.
Bu günlerdeyse parmak emmeye başladı görünce hemen verdim emziği.kaşınıyor herhalde diş yerleri.
Bir de bu oamukçuga nasıl çözüm buldunuz? Karbonatlı suyla temizliyorum yine yeniden oluyor.
Doğum sonrası akıntı hemen herkesin derdi anlaşılan.neden oluyor ki acaba?
Oranın florası mı bozuluyor?
Akıntıdan ziyade diğer Sezeryan olan arkadaşlarda da var mı böyle bir durum bilmiyorum.
Kesi yeri ve alt kısımlar terleyince bir tuhaf kokuyor.çanaşırımın o kısımlarına gelen yerler.akıntı kokuyor sandım yok değil defalarca kontrol ettim.
Sinir oldum ben bu duruma.kokuya taktım resmen.kokuya da kokuyo ...
İsrail malları hakkında farkındalığı sağlayanlara teşekkürler.
Unutabiliyor insan☺️
Hıggies erkekler için olan bezi kullandım gayet güzel.prima gibi kaka sırtından çıkmadı hiç.mickey ve guffy desenli çok tatlı 
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalınn 
Memleketimdeyim, komşumuzun torunu rota yüznden 10 gün hastanede yatmş serum yemiş, eltim öğretmen geçen sene bütün okulu rota geçirmiş, bazı çocukların günlerce sürmüş kanlınishali kusması kesn yaptr diyor, annemin amerikadaki kuzeni burda zorunlu diyor,
bnde para tuzağı viral aşı devlet niye karşılamıyo vb sebeblerle yaptrmayacaktım şimdi hepten kafam karıştı devlet daha önce özel olan bazı aşıları daha 1 kaç senedir ödüyormuş rotayı da bi kaç sene snr yaptrmaya bAşlar dedi dr. ark.
2. Ay aşısı olab hib, KKK (kızamık kızamıkçık kabakulak) inactive virüs; hepatit a, hepatit b, çocukfelci canlı virüs aşısıymış.
rota aşısı ya 2. Ay aşılarıyla birlikte yapılması gerekiyomş ya da 1 ay sonra 3. Ayda yapılabilirmiş, daha geç yaptırılabilirmiş ama etkisi azalıyormuş... 2 ve 3 dozluk varmış piyasada, 2 dozluğu tavsiye ediyorlar...
Yaptrmazsam ya rota virüsü kaparsa pişman olursam??
Offfffffffff çok karıştı kafam çokkk... 2 aydır karar veremedim..
geçmiş olsun ben de evin içinde ikisi arasında koştururken oraya buraya çarpıyorum
elini keşfediyordur canım.. benimki de yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor
2011 li kızımda da şimdi oğlumda da yaptırmadım
aguline gaz damlası kullanıyorum 2 gündür 8-9 saat uyuyorgündüz de normal uyuyor değişken 3 saat 2 saat veya 45 dk. yalnız aralıklı emiyor normal kilo alıyor çok çok değil..
Bana da doktor böyle hikayeler anlattı.
Karar senin dedi.yaptırdım ben de.
Sonuç olarak hastalığı geçirse süründürüyor resmen ama aşılanıp geçirirse vücut mikrobu tanıdığından hafif atlatabilir diye düşündüm.
Herşey kimyasal sonuçta.çok derin düşünmemek gerek.
iyi gecelr kızlar; günlerdir tam okuyorum yazıcam oğlan bi arıza çıkartıyo bi türlü yazamıyorum;
söyliceklerimide unutuyorum sonra :))
çok huysuzuz bugünlerde,20 dakikalık uykular uyuyoruz uyanıyoruz ,uyuyoruz uyanıyoruz
buakşam iyice oynadık yoruldu,bide üstüne yıkadım ohh miss uyudu şimdi :))) inşallah bikaç saat uyanmadan uyurda bende azcık dinlenirim :))
bide kış geliyo kızlar bebişlerimize atkı bere falan örüyomusunuz; ben çok tatlı bir bere ördüm şimdi atkısını örüyorum büyük bir hevesle :)) yelek hırka olayına giremiyorm okadarı elimden gelmez :)) onlarıda annem halletti zaten,giydiriyorum buaralar baya serinledi çünkü
canim ,
ben 2 gun hast yatip taburcu olduktan sonra hemen ayaklandim ve halen ayaktayım biliyosun , psikoloji dersen hepimizde bozukluk var yasadiklarina baglii , yogun akıntı bendede var malesef haftaya gidicem bende kontrole , sonrasi için bence cok fark etmiyo sezeryan normal dikiş dikiştir , benim hava az sogusun sizliyo dikişler , normal dogum ani daha zor , nasil yaptiniz benim aklim ermiyo :) kişiye bagli biraz , senin maşallahin var yine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?