2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ah ah hiç sorma ben aklıma ...... gittim dr kapanır zamanla dedi.şuan kapandı ama çok acıyo ara ara aynı romatizmalı hasta gibiyim yağmur yağacağı zaman sızlıyor...

canim ,
ben 2 gun hast yatip taburcu olduktan sonra hemen ayaklandim ve halen ayaktayım biliyosun , psikoloji dersen hepimizde bozukluk var yasadiklarina baglii , yogun akıntı bendede var malesef haftaya gidicem bende kontrole , sonrasi için bence cok fark etmiyo sezeryan normal dikiş dikiştir , benim hava az sogusun sizliyo dikişler , normal dogum ani daha zor , nasil yaptiniz benim aklim ermiyo :) kişiye bagli biraz , senin maşallahin var yine canim

Kizlar bebeklerinizin gece uykulari nasil ??? Bnmki costu walla 2-3den once uyumuyor
napiyosunuzda uyutuyosunuz ?? Ayagimda salliyorum projektorde actim;bi yandan tavanda yildizlari izliyo :s uyu oglum lutfen yaa

Pinu bu yolunu bulursan bana da soyle, 12de pili biten kizim bu saatlere kadar uyumaz oldu. Gunduz guzel uyuyor. Acaba gunduz uykularindan mi calsam? Oyun fln oynatip uyutmasam tekrar erken yatmaya baslar mi ki?

Benim kız yine direnişte, Allahııım!

Pinu bu yolunu bulursan bana da soyle, 12de pili biten kizim bu saatlere kadar uyumaz oldu. Gunduz guzel uyuyor. Acaba gunduz uykularindan mi calsam? Oyun fln oynatip uyutmasam tekrar erken yatmaya baslar mi ki?

Ve suan basarmis bulunmaktayim;allahim insallah guzel guzel uyur en azindan bi kac saat yoksa bni mahvetti walla:s
canim kollarini sardim kundak yaptim ayagimda sallaya sallaya ; bide projektorum yardimiyla tabiki;tavana yansittim onuda ; muZikli muzikli uyuduk :) sanada kolay gelsin esraa ; bnde azcik yatayimda belli olmaz benim oglusumun uyku durumu kalkar malkar )
grsrs cnmm

canım benimki gunduzlerı 4-5 saat uyanık kalmak istiyor vede başarıyor , bugun misafir ve kv vardi , uyuttum guzel yatırdım ıh dedi kv hemen kostu aldi uyanıs o uyanıs 10 da uyudu 12 de kalkti az once uyyutabildim geri

gündüzleri uyanık tuttugumda gece uykusu daha rahat oluyo , dene sende cnm

Pinu ve acenu hic bu kadar gec yatmazdi ne oldu iki gunde anlamadim. Bugun gun icinde daha az uyutayim azcik aglar artik napiiim

geçmiş olsun ben de evin içinde ikisi arasında koştururken oraya buraya çarpıyorum

elini keşfediyordur canım.. benimki de yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?

2011 li kızımda da şimdi oğlumda da yaptırmadım

Kizlar bebeklerinizin gece uykulari nasil ??? Bnmki costu walla 2-3den once uyumuyor
napiyosunuzda uyutuyosunuz ?? Ayagimda salliyorum projektorde actim;bi yandan tavanda yildizlari izliyo :s uyu oglum lutfen yaa

aguline gaz damlası kullanıyorum 2 gündür 8-9 saat uyuyor gündüz de normal uyuyor değişken 3 saat 2 saat veya 45 dk. yalnız aralıklı emiyor normal kilo alıyor çok çok değil..

Slm herkese🙋

Oğlum 1 aylıkken falan emzik verdim günlerce uğraştım almadı öğürdü.
Bu günlerdeyse parmak emmeye başladı görünce hemen verdim emziği.kaşınıyor herhalde diş yerleri.

Bir de bu oamukçuga nasıl çözüm buldunuz? Karbonatlı suyla temizliyorum yine yeniden oluyor.😁

Doğum sonrası akıntı hemen herkesin derdi anlaşılan.neden oluyor ki acaba?
Oranın florası mı bozuluyor?😳

Akıntıdan ziyade diğer Sezeryan olan arkadaşlarda da var mı böyle bir durum bilmiyorum.
Kesi yeri ve alt kısımlar terleyince bir tuhaf kokuyor.çanaşırımın o kısımlarına gelen yerler.akıntı kokuyor sandım yok değil defalarca kontrol ettim.
Sinir oldum ben bu duruma.kokuya taktım resmen.kokuya da kokuyo ...

İsrail malları hakkında farkındalığı sağlayanlara teşekkürler.
Unutabiliyor insan☺️

Hıggies erkekler için olan bezi kullandım gayet güzel.prima gibi kaka sırtından çıkmadı hiç.mickey ve guffy desenli çok tatlı 😃

Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalınn 👋💋

Memleketimdeyim, komşumuzun torunu rota yüznden 10 gün hastanede yatmş serum yemiş, eltim öğretmen geçen sene bütün okulu rota geçirmiş, bazı çocukların günlerce sürmüş kanlınishali kusması kesn yaptr diyor, annemin amerikadaki kuzeni burda zorunlu diyor,

bnde para tuzağı viral aşı devlet niye karşılamıyo vb sebeblerle yaptrmayacaktım şimdi hepten kafam karıştı devlet daha önce özel olan bazı aşıları daha 1 kaç senedir ödüyormuş rotayı da bi kaç sene snr yaptrmaya bAşlar dedi dr. ark.

2. Ay aşısı olab hib, KKK (kızamık kızamıkçık kabakulak) inactive virüs; hepatit a, hepatit b, çocukfelci canlı virüs aşısıymış.

rota aşısı ya 2. Ay aşılarıyla birlikte yapılması gerekiyomş ya da 1 ay sonra 3. Ayda yapılabilirmiş, daha geç yaptırılabilirmiş ama etkisi azalıyormuş... 2 ve 3 dozluk varmış piyasada, 2 dozluğu tavsiye ediyorlar...

Yaptrmazsam ya rota virüsü kaparsa pişman olursam??

Offfffffffff çok karıştı kafam çokkk... 2 aydır karar veremedim..

Son düzenleme:

Bende koyu sarı bi akıntı devam ediyor ama koku yok:26:
pamukçuk çok hafif var bizde emzik aldığından beri hafifledi emdikten snr bi çay kaşığı kaynamış soğumuş 36-37 derecede su verin diyolar bn arada verdim ama zor geldi kaşığı kaynat suyu kaynat bekle vs. Dr mikostatin vermişti 2-3 hafta kullanmıştım oda geçirmişti başka bi dr çok hafîf gerek yok ilaca dedi

Son düzenleme:

Bana da doktor böyle hikayeler anlattı.
Karar senin dedi.yaptırdım ben de.
Sonuç olarak hastalığı geçirse süründürüyor resmen ama aşılanıp geçirirse vücut mikrobu tanıdığından hafif atlatabilir diye düşündüm.

Herşey kimyasal sonuçta.çok derin düşünmemek gerek.

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?

Ben yaptırıyorum karar verdim simdi.Kac farklı çocuk doktoruyla konuştum hepsıde yaptır dedı.Mıkrop kaparsa daha cok uğraşırsın dedı.

8-9saat aralıksız uyuyorsa cok arada uyandırıp beslemek gerekıyormus.5 saatten fazla uyku kan sekerını dusururmus buda beyın hucrelerıne zarar verırmıs oyle okumuştum burda

Ben de böyle düşünüyorum. Biz de yaptıracağız inş.

Ben şimdi süveter gibi bişey örüyorum, berenizi merak ettim, nasıl bişey :)

yahu yine olsun yine yaparım acıyı unuttum gitti ama benim sorunum birazda rahim estetiği ve işlevselliği falan filan işte

kızlar benim cimcime malesef doymuyor.sağlık ocağında tarttırdım.kilo vermiş( hastane ile sağlık ocağı farklı çıkıyor ) moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…