2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

inşallah duymak istediklerini duyarsın, bişeyi kalmamıştır bebişin sağlıklı sıhhatlidir:))

ben de 5-6 kilo aldım ama haplardan mı bilemiyorum ki. dr aldırmaz diyo illa kullanıcam
eczaneye de sordum yok aldırmaz diyolar ama eski hamilelelere soruyorum çok kilo aldırıyor ben kullanmadım falan diyorlar anlamadım napıcaz.. :/

EBETMİ bittimmm avatarınaaa:KK9::KK9::KK9: nerden aldın adresi varmıııııı
 
hepinize güzel dilekleri ve duaları için teşk. ederim kızlar :KK1:
iyi geceler herkese biz eşimle belgesel izlicez anne karnında yaşam vardı ya sonunda ikna ettim izlemeye:KK9:
see you babbbyyysss :): :KK9: :KK9: :KK9: :KK16: :KK16: :119: :KK3: :KK3: :KK54: :KK54:
 
Selam herkese
2 li testte yapılan kan sonuçları yüzünden bir türlü hamileliğin tadını çıkartamadım. 3 hafta önce Amniyosentez yaptırdım bugün nihayet sonuçları aldık..
Çok şükür kızım gayet sağlıklı sonuçlar süper çıktıııııııııııııııııııı haberi aldığımda şok gerilim sevinç hepsi birden önce bir güzel ağladım kendime geldim.
Nihayet artık bizde hazırlıklara başlayacağız. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Yüreğinde bebek özlemi olan herkesin ,sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin tanrım :)
Herkese sevgiler

Maşallahhh onada sanada annesiii:nazar::nazar::nazar: Şu testler hayatıımızın en güzel dönemini kabusa çevirdi ama bundan sonra keyfini doya doya çıkaracağız...
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
 
Ünv öğrenciyken Bostancıda gösteri merkezine yakın oturuyordum;orda çok güzel mağazalar var eminim güzel şeyler bulursun.Fiyatlarda Bağdat caddesine inmeden önce olduğu için daha uygundur.Ben az önce 4 lü test sonucumu öğrendim herşey normal dedi doktorum:) onun mutluluğunu yaşıyorum şu dakikalarda.Test sonucu beklemek insanı çok geren bir durum.Oğlumuz olucak kısmet olursa :emir_bebek: Allah hepimizinkine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :nazar:

Gözün aydınnnn :) Aynı gün aldık güzel haberleri belki doğumda da yan yana odalarda oluruz :)))) Oğullarımızla :KK49::KK49:
 
İyi geceler herkeseee.
Bizde nihayet yolladık misafirleri geldik. Ama çoook yoruldum. işte bile bu kadar yorulmuyorum yahu :KK53::KK53:
Sırtım belim her yerim ağrımış yorgunluktan.
Yarında çook iş var :KK52:
Oğluşumu görmemede az kaldı yuppii :KK16:
Bugün kalp atışlarınıda dinledim çok rahatladım korkularım gitti. :KK16:
Sizler nasılsınız kızlar. Hepinizi çok özledik giremiyorum bu ara yoğunluktan pek.
 
benimde barsak ların da parlaklık var dedi. bende 2.düzey ultrason nu bekliyorum. ins sonuçlar iyi çıkar.benim randevu 23 haftaya geliyor.ins bir sorun olmaz.

duayı okuyanlara teşekkür ederim. Allah hepinize hayırlı,kolay doğumlar nasip etsin ins :-)
 
Bağırsak parlaması nedemek bilmiyorum canım paradoksun bebişinin de bağırsak problemi var o bilir mi bîlmem, o da başta çok korkmuştu ama allaha şükür sağlıklı bir kızı olacakmış sende pozitif düşün sıkma canını inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız bebeklerimizi

ins canım umudu mu kaybetmiyorum.teşekkür ederim iyi dileklerin için. :-)
 
Herkese merhaba :) Ben izmir'den seckinnn. Bir kızımız olacak ve ilk çocuğumuz hayırlısıyla :)

Eşim beni çok üzüyor ve ağlatıyor :KK43: İçimden hiçbi şey yapmak gelmiyo :KK43: Alışveriş felan yapmak aklımdan bile geçmiyo. Sadece netten bikaç fiyat araştırması yaptık o kadar. Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum, bu durum normal mi onu da bilmiyorum. Üzüldükçe ağrılarım artıyo :KK43: Hissettiklerimi anlatsam kelimelere sığmaz. Çocuğumuz olacağı için hiç sevinçli değilim sanki :KK43: İsteyerek oldu, o değil de, ne biliyim of ya :KK43:

Dualarınızı beklerim.

RABBim hepinize güzellikler versin.

ben de izmirdenim canım benim de ilk bebeğim ve kızımız olacak inşallah, zaten izmirdeki temmuz anneleri hep kız bekliyor :KK12:

aslında ben çok stres içindeyim kızlar yaw:18:
pazt sabah kontrole gidicez kötü bişey duyucam diye ödüm çıkıyo desem yeridir ama belli etmemeye, düşünmemeye çalışıyorum. şöyle deseki doktor ''artık dışardaki bağırsağı bayabi küçülmüş. ameliyata gerek yok. gelişim geriliğide yok.herşey normale yakın'' öyle çok istiyorumki artık birazcık güzel şeyler duymayı :KK31: aklınıza gelirsem nolur kızıma dua etmeyi unutmayın olurmu canlarım :KK16:

dualarımız iiyi dileklerimiz seninle benim içimde seninle ilgili çok güzel hisler var öyle de olur inşallahh:KK16:

kızlar yaaa ben daha bebişimin hareketlerini hissedemiyom 20. haftanın içindeyim siz hissediyo musunuz bazen bi kıpırtı hissediyorum çok kısa ama emin değilim işin doğrusu

Aynen ben de daha hissedemiyorum. 24.haftaya kadar beklicem,olmazsa doktoruma söylicem artık :KK43:

bende hissedemiyorum şuana kadar toplamda çok kısa bişekilde 3 kez falan hissettim ondan da acaba değil mi gaz falan mıydı diiyorum :KK53::KK43:
 
Merhaba güzel anne adayları ve de melekleri... Ben de bugün itibari ile 19. Haftama başladım. Yavrumun cinsiyetini henüz bilmiyoruz. 2 hafta sonraki doktor kontrolümüzde umarım öğreneceğiz. Çok heyecanlıyım ve bebeğimi deli gibi özledim. Bugün yavrumun hareketlerini hissettiğimden iyice emin oldum diyebilirim. Pıtır pıtır oynadı bugün:)) yaklaşık bir on gün kadar önce bu benzer hissi yaşadım ama erken olduğunu düşünerek kendimi çok umutlandırmak istemedim. Ama bugün emin oldum. Yaşadığım en eşsiz anlar bebeğimin bana yaşattırdıkları(babası duymasın:)) şimdilik böyle kızlar... Herkese ağrısız, sızısız keyifli günler dilerim...
 
Gözün aydınnnn :) Aynı gün aldık güzel haberleri belki doğumda da yan yana odalarda oluruz :)))) Oğullarımızla :KK49::KK49:

Ben senden gaz almasam belki daha geç alıcaktım haberi..saf saf laboratuarı arıyorum sayende dr umu aramayı akıl ettim.Senin hormonlar seni ele geçirmemiş.Benim hormonlar benimle dalga geçiyor :) Neden olmasın bir şeye ihtiyacın olursa yan odaya gel :)))Allah o günlere kavuşmayı nasip etsin
 
Gunaydin herkeseeee

Kizlar hastane telasi sardi benii.ozel istemiyorum devlet de korkutuyor.ne yapacagimi sasirdim.akil verin bana siz ne yapacaksiniz.ozellikle ankarali annisler.hangi hastaneye gideceksinix.
 
herkese günaydın :) işe geldik cuma diye mutlu mutlu haftasonunu iple çekiyoruz vivaldi de açtık oğluma klasik müzik dinletiyorum oh :)


ya kızlar ben korkumdan aşıya gidemiyorum naapcam yaa? :18::18: yarın 22 haftalık oluyorum çok geç kalmadım daha heralde 24. haftaya kadar vuruluyodu deemi? :KK43::KK43:

canım bende daha 3 gün önce oldu hiç ağrım sızım yok sinek ısırığı kadar bişey :) bende geç mi kaldım dedim hemşire yok 7. aya kadar olur dedi. ama sen yineden en kısa zamanda git.

kızlar gerçekten vitamin haplarının kilo aldırdığı doğrumu yaa?
ben ilk hamileliğimde devamlı olarak elevit kullandım. 16 kilo almıştım.
doktor yok öyle bişey kilo aldırmaz demişti o zamanlar.
şimdide kullanıyorum doktor kullan dedi. bu doktor da kilo yapmaz diyo.
ama şimdiden 5-6 kilo aldım acaba bıraksammı diye düşünüyorum

walla bende aldım 4 hatta 5 e yakın ama ilacımıda bırakmam napıyım alınca veririz o ilacın faydasına kilodan daha çok inanıyorum gerekli olmasa vermezlerdi. doktoruna sormadan bırakma bence
 
kızlar gerçekten vitamin haplarının kilo aldırdığı doğrumu yaa?
ben ilk hamileliğimde devamlı olarak elevit kullandım. 16 kilo almıştım.
doktor yok öyle bişey kilo aldırmaz demişti o zamanlar.
şimdide kullanıyorum doktor kullan dedi. bu doktor da kilo yapmaz diyo.
ama şimdiden 5-6 kilo aldım acaba bıraksammı diye düşünüyorum

canım ben aldırdığını düşünmüyorum daha 1 kilo aldım sadece. oda bebek sanırım.
 
arkadaşlar hazır meyve suları , şerbetli talılar yemeyelim. sütlü tatlıları tercih edelim. meyveyi bile çok abartmadan yiyin. hamur işi tamam bende çok seviyorum ama ayarında tutalım. hem kendimiz sağlıklı olalım hem bebişler. doktorumdan aldığım tavsiyeleri yazıyorum ben uyguladım faydasını gördüm.. babalarıda düşünelim onlarda bizi güzel görmek ister.
 
Neden olmasın buluşuruz tabi :) Hatta biz burada 2 kişiyiz İKİZİZ'de D.dere de ya biz seni D.dereye bekleriz...
Şöyle bir göbüşler şişsin biraz daha yakamıza kırmızı gül takmaya gerek kalmaz tanırız uzaktan bilee :KK60::KK60::KK60:

ikinizinde orda olduğunu biliyorum bakalım kısmet belki ben de gelebilirim dediğin gibi kazım bey ayrıntılıya ekstra ücret alıyormu belki önümüzdeki ay bende konaga gelmeye başlarım bakalım kısmet
 
X