- 22 Kasım 2012
- 755
- 0
Merhaba Kızlar Allah nasip ederse bende temuz annesi olucam.. Hazırlıklara başladınız mı hiç; başladıysanız neler aldınız? bebek odası bakanlar var mı??
Hastane çıkışı, kıyafetler bebek arabası parkyatak şampuan losyon, biz bunları aldık canım
Selamm kızlar yine bir izin günüm başladı ve bitmek üzereee.
Öğlen gibi kalktık kahvaltıydı muhabetti derken bu saat oldu.
Birazcıkta bakayım dedim neler konuşmuşsunuz biz yokken
Şimdi de çıkıcaz yine gezmelere gidicez. Kocişin ay sonu merkezde toplantısı var ona ciciler alıcaz bugünde.
Hepinizi çoookk öpüyoruzz
Benim çok hoşuma gitti bu isim. duymamıştım daha önce ama çok tatlı söyleniyor. Daha iyisi çıkmazsa güzel hakkaten
Benim taytları ameliyatla alcaklar üstümden
Hem çok rahat hem pratik çizmeyle falan güzel oluyor
selam kızlar doktordan geldik bizde. oğluşumu gördüm. kıpır kıpırdı yavrum. 205 gr 20 cm olmuş. 5 günde öndeymiş. çok şükür herşey iyi dedi.dörtlü test sonuçları iyi dedi dr. amniyosenteze gerek yok detaylı usg istedi. rahat bir nefes aldım. şimdi isim arıyom oğluma
bu arada malesef 5 kg. aldım. hiç bir kıyafet olmuyo taytla bütünleştim adeta
Oh sukur canim.benim bebegim ne kadar oldu acaba.ben de 3 ayin sonuna kadar tayt giyebildim.anliyorum seni.simdi de lcw den pantolon aldim onlari giyiyorum.havalar isinsa da elbiseye gecis yapsak
Aynen bende kızlar yaa kot giymeyi öZledimmm, Eşimde tayt icat edilmese hamileler napcaktı acaba diyor çok gülüyoruz dr a gittiğimizde herkesin altında tayt olmasına
kızlar iyi akşamlar çok özledim sizi günüm çok yoğum geçiyor bide şimdi feci grip olmuşum çok kötüyüm. sizler nasılsınız? Kızlar ayrıntılı ultrason ile soru sormuştum bebeğin gözüne falan denk gelirse zarar verebiliyormuş diye bişey duydum doktoruna bunu soran oldu mu?
İkinci sorum; attardan yağ karışımı almıştım çatlaklar için pek faydası olmadı sanırım lierac mı yoksa bepanthol mu alsam bilemedim kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? hangisi daha rahat emiliyor? çalıştığım için emilimi de önemli şöyle hemen emecek bir krem iyi olurdu.
Son ve üçüncü sorum da işe arabayla gidiyorum günde yaklaşık 1 saat araba kullanmak zorunda kalıyorum yollar da çok kötü. karnım çok sarsılıyor arabadan indikten sonra kasıklarım çok ağrıyor, şu karın destekleri var ya onlardan kullanan var mı faydası olur mu acaba?
Hamile Karn Destekleyici Kaln Bant Giyim - Destekleyici Karn Band - E-hamile.com
Ben sabah lierac akşam mustela kullanıyorum, unutmazsammmm, birde aklıma gelirse kakao yağı, ben emmesini beklemiyorum hiçç