2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
kızlar şubat annelerinin paylaşımlarını okuyorum doğum yapanlar 2 günü kalanlar 10 günü kalanlar ordaki heycanı görmelisiniz birbirlerinin doğum haberlerini bekliyorlar ama genelde hep sezeryan yapmışlar. çok az kişi normal doğum yapmış ama bişey dikkatimi çektigenelde bu hamile takvimindeki muhtemel doğum tarihinden önce doğum yapmış. hatta birti şöyle yazmış 7 şubatta doğum yapmış "dogum sonrasi 4 kilo 7 gun icerisinde ise 8 kilo verdim. fazladan 8 kg kaldi onu da veririm bu hizla" bizde verlim inşallah :))

bizdeee veririss inşallahhhhhh:):):)
 
bursadaki anneler... ayrıntılı ultroson cektiren var mı aranızda çektirdiyseniz nerde cektirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim
 
yanındaki krem filan hediye mi?

bunlar var canım
Bebek Bakım Şampuanı 200ml:
Aloe Vera,Panthenol ve Papatya içerir. Katkı ve pastorizasyon maddeleri içermez.
Bu özel yumuşak formüllü Bebek Şampuanı tahriş etmeyen koruyuculuğu ile temizler ve göz yakmaz. Bu şampuanımızı oftalmolojide (göz doktorlarımıza da) hastaları için önerebiliriz.
Doğal etken maddelerinden oluşan kombinasyon, bebeğinizin hassas baş derisini nazikçe temizler ve kurumasını önler.

Pişik Kremi 100 ml:
Papatyanın doğal etkin maddelerinin özünden hazırlanmıştır.Bebeklerin pişik ve kızarıklık görülen bölgelerinin tedavi ve bakım içinetkili bir kremdir. İçerdiği pantenol sayesinde cilt tahrişlerini, iltihap ve kızarıklıkları giderir. Zarar görmüş cildin hızla yenilenmesini sağlar.

Nemlendirici Süt 200 ml:
Doğal bitki özlerinden hazırlanmıştır. (Papatya,altıncıkçiçeği,ıhlamurçiçeği,biberiye,buğdaytohumu,balmumu,jojoba,ayçiçeği,badem ve kalendula yağları,A ve E vitaminleri gibi) Hayvansal madde içermez. Alkolsüz ve doğal parfümlüdür PH nötr, en hassas ciltlere bile uyumludur.

Bebek Sabunu:
Optimal Cilt uyumu. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Doğal etken ve bakım maddeleri,
Hastanelerde iyi olarak kanıtlanmıştır. Alerjik reaksiyon riskini minimize etmek için geliştirilmiştir. Derinin kendi doğal korumasını destekler.
Bebeğinizin hassas cildini nazikçe temizler ve onu korur. Erişkinlerin kullanımı için de idealdir.

Bebek Süngeri:
Emici yapısıyla bebeğinize tam bir bakım sağlar. Kolay kavrayabilir ve bebeğinizi rahatça yıkayabilirsiniz.

Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Üretim Yeri: Almanya
 
Kızlar 2 gündür bebeğimde aşırı bi hareket var.. Sürekli hissettiriyor kendini, bu normal mı acaba?
 
dimi ya insan bi garip oluo işte çok güsel yapmışlar belgeseli:):)devamınıda izle muhakkak zaten merak etmişsindir sonunu:)

Çok uykum gelmişti yoksa izlerdim. Bu akşamda annemlere gidicem belki orda onlarla birlikte izlerim :KK16:

Kizlarrrr dun ogrendim oglumuz olacak insallah

Hayırlı olsun canım oğluşunnn :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

allah seniiii:KK52::KK52::KK52::KK52:bizim yiyenin istemesi var bayb en buyuk yıyenımmm ama erken gıdıyor ıste kısmet hayırlısı ıse rabbım kavustursunınslll öle mıs yanııı memlekette olucak mıs ilk nişannnııı hayırlısı bakalımm:KK17:


Ooo hadi bakalım hayırlısı olsun. Mutlu olsunlar inşallahhh :KK16:
Heyecan doruktadır şimdi :KK1::KK1:

kızlaar ii sohbetler sizee, akşama eşimin arkadaşı kız arkadaşını ailesiyle tanıştırcakta bizi de yanında istio ,oraya gidices ancak hazırlanırım:) öpüyorum hepiniziii

Anaamm bir hayırlı iş dahaa :KK1::KK1:
Sen görümce sayılırsın çok süslen kızz :KK9::KK9:
 
bursadaki anneler... ayrıntılı ultroson cektiren var mı aranızda çektirdiyseniz nerde cektirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben 26 sında gidicem ayrıntılı için.
Ben ilk günden beri kontrole medical e gidiyorum. Ayrıntılıda orda yapılcak.
Ama dışardan biri geldiği zaman biraz fazla ücret alıyorlar sanırım.
 
kızlar e-bebek te bugun
Bübchen Bakım Çantası Lacivertvar.
aliyımmı mantıklımı
Bübchen Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com

Acaba Çantada sıcak tutma özelliği var mı ben onu göremedim. Ben öyle bişey bakıyorum.
Bazı çantalarda bikaç saat sıcak tutabilen ayrıca bi cüzdan gibi küçük bi çantası oluyor. Biberon saklamak için.
O da varsa eğer gerçekten güzel hemde görüntü olarakta şık bir çanta
 
kızlar ya prof felan mı gözüküyorsunuz o kadar para veriyorsunuz. ben özele gidiyorum sadece aradıki farkı veriyorum oda 12 tl. sadece 2li teste 50tl verdim o kadar. zaten devlette hiç para vermiyorum. devletteki doktorumu daha çok sevdiğim için devamlı ona gidiyorum özele nadir gidiyorum.ben ayrıntılıyıda özelde yaptırdım hiç para vermedim dediğim gibi sadece aradaki farkı verdim.



taki 20. haftama kadar burdaki takvim hep önden gidiyordu ama bu hafta eşitlendik sanırım benim bebekte 1 hafta önden gidiyor. ben 12 haftalıkken gittiğimde doktorda 12 dedi sonra 16 da tekrar gittiğimde doktor 17+3 olmuş dedi

cnm öelde normal uz dr a gidiyorum 50 tl muayne testler 150-300 arası değiişiyor çamlıca erdem hast ist da

Merhaba arkadaşlar. 17 haftalık hamileyim. 20. haftamda Allah nasip ederse ayrıntılı ultrason çektireceğim. Şimdiden hastane arayışına girdim çünkü kontrollere gittiğim hastanede 3 boyutlu ultrason yok. Ben ayrıntılı ultrasonda bebeğimi 3 boyutlu olarak ta görmek istiyorum. Ayrıntılı ultrason ve 3 boyutlu ultrason birbirinden farklı şeyler mi? yoksa sadece doktorun ultrason cihazının kalitesiyle mi alakalı? Ayrıntılı ultrason çektiren arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim...

daha yeni ayrıntılı yaptırım ve aynı soruyu doktoruma sordum sana hemen bilgi vereyim arkadaşım. evet farklı şeyler benim ayrıntılı utrasyonumu 3 boyutlu ultrasyonda değil de normal ultrasyonda yaptı doktor normal utrasyonda her organına tek tek baktı. sonra ben sordum 3 boyutluda daha mı iyi çıkar fark ne neden ondan bakmadınız diye cevabı söyle oldu. hayır 3 boyutluda daha iyi çıkar sadece 3 boyutluda detaylı yapılacak diye bişey yok dedi. orda sadece bebeği daha net görürüsün ve fotografları renkli olur dedi. ben şimdi 22. haftada birde ayrıntılı ultrasyonu devlette yaptırcağım çünkü bunu özlde yaptırdım özele pek güvenemiyorum bende öyle bi huy var. ama 24. haftada da 3 boyutlu yaptırmak istiyorum tekrar.




evet istediler bende 21 deyim üstte yazdım ayrıntılı ile ilgili bilgileri arkadaşım.



olmaz mı ben tabikide potansşyelim yüksek oldukça eşim hergün dalga geçiyor hatta akşam işten eve geldiğimizde bana soruyor iş yerinde neler yedin bakalım benden gizli diye evde o kontrol ediyor ya iş yerinide merak ediyor :))

Arkadaşlar sizlerin iştahı artmış, ben önceden de zaten iştahlıydım, aynen devam ediyor, kilo sınırlarını da zorluyorum, sizler ne kadar kilo aldınız? ben 19. haftamın içindeyim ve 6 kilo aldım :KK30:

Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel hayırlı dualarda bulunuyorsun:KK9:

Bişey merak ediyorum arkadaşlar benim gibi olanınız var mı diye ben hala bir kilo bile almadım, acaba normal mi? görenler zayıflamışsın diyo ama baskül hep aynı:KK50:

kilo alma meraklısı değilim ama kilo alamadığım için bebeğim büyümüyo mu diye düşünüyorum:18:

bende 1 kilo aldım elevit decevit kan hapı iştah açıyor kan ilacı kullanıyorum gece yatarken içiyorum aşırı yeme hissim uykuda geçmiş oluyor çok kilo alan arkadaşlara tavsiye ederim :KK31:

Kizlar daha erken belki ama bebek mevlidi yapacakmisiniz.ne zaman yapilir bebek mevlidi

bizde 40 çıkınca yapılır mevlit :KK24:

bariz aldırıyor yaaa :KK43:

merhaba güzel anneler tatlı bebişler umarım herkes iyidir:)) kızlar ben size bişiy sorcam oğluşuma isim arıyoruz ve çağan ismini çok sevdik ama çevreden güzel değil falan diyenler oldu. sizce nasıl çağan ismi yorumlarınızı bekliyoruz oğluşumla beraber:)))

benim hoşuma gitti cnm :emir_bebek:

Bende gördüm bunu netten gerçekten çoook mantıklı ve kullanışlı. Nette baktım fiyatlarına 800 tl civarında o yüzden birazcık üzüldüm :KK53::KK53::KK50:

Yan minderi alt minderi de dahilde bu fiyata

pahalı gerçekten


bizi listeye eklermisin...
prensesimiz geliyor allah izin verirse... ve adımız ZeynepSu:nazar:

hayırlısı olsun bahtı güzel olsun

kızlar e-bebek te bugun
Bübchen Bakım Çantası Lacivertvar.
aliyımmı mantıklımı
Bübchen Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com

Acaba Çantada sıcak tutma özelliği var mı ben onu göremedim. Ben öyle bişey bakıyorum.
Bazı çantalarda bikaç saat sıcak tutabilen ayrıca bi cüzdan gibi küçük bi çantası oluyor. Biberon saklamak için.
O da varsa eğer gerçekten güzel hemde görüntü olarakta şık bir çanta

ben bu tarz eşyalar almak için daha erken
 
Kızlar 2 gündür bebeğimde aşırı bi hareket var.. Sürekli hissettiriyor kendini, bu normal mı acaba?

canım benimkide bazen öyle yapıyo bir iki gün aşırı hareketli kıpır kıpır, öyle ben hareket halindeyken bile hissedebildiğim oluyor. bazı günlerde çok sakin, 3-4 ssat geçiyor bi pıtırtı. sonra yine birkaç saat sonra fln.normaldir bence :KK9:
onlarıda yavaş yavaş anlıcaz artık, gün geçtikçe tanıcaz inş. sonuçta şuanda tüm hayatları boyunca kendilerini en rahat ve en güvende hissettikleri yerdeler, onlardan rahatı yok :KK8: :21: :KK9:
 
Rüzgarımın cicileri :KK1:

$Fotoğraf0721.jpg $20130114_133006.jpg $Fotoğraf0725.jpg $Fotoğraf0723.jpg $Fotoğraf0727.jpg $Fotoğraf0724.jpg $Fotoğraf0722.jpg $Fotoğraf0720.jpg $Fotoğraf0718.jpg $Fotoğraf0719.jpg $20130115_174556.jpg $foto_raf0303.jpg
 
Benim yarın sabah kontrolüm...Bağırayımmı ''ZAMAN KULESİİİİİİ'' diye :KK1:
Senin ne zaman :))
Bakalım ne diyecek ikili test için...

ben bu gün gittim yine eski doktoruma ne erken beyden nede diğerlerinden randevu alamadım erken beyin hemşiresiyle konuştum ama doktor yinede bir ay sonra gelsin dedi bende mecburen eski doktoruma gittim ama beni şaşıttı çok anlayışlı davrandı amniyo sentez istemiyorsan sen bilirsin dedi imzamızı aldı bebişime baktı iyi görünüyor dedi ve kız olduğunu söyledi eşimde madem geldik buna devam edelim dedi bakalım yinede değişirde erken beye gidersem orda karşılaşırız inşallah
senin de inşallah hiç bir sorun çıkmaz mutluluğuna gölge düşmez senin içinde dua edicem bu akşam yarın doktordan sonra yaz bize sonucunu kendine iyi bak şekerim
bu arada ben doğum tarihimide öğrendim 25 temmuz muş:)))
 
İyi aksamlar hanimlar
Calistigim kuruum siteye yorum yapmayi engelledi. Bu yuzden yazamadim. Bugun doktora gittik veeee prensesimiz olacakmis.. kendimizi erkege o kadar alis'tirmisizki onc'e sasirdim sonra cooookk sevindim. Adini sare dusunuyorum ama karar vermedik daha. 2li test yapmisti gecen ay 3lu veya4lu istemedi. 1 ay sonra ayrintili usg istedi. Sadece 2 li ile yetinen varmi baska acaba. Yoksa 2 li iyi ciktigi icinmi istemedi anlamadim
Dualarin hepsini okudum allah kabul eder ins.
Bu arada bebegimiz 17 cm ve 203 gram olmus. 3 4 gun onden gidiyormusuz.....
 
Son düzenleme:
İyi aksamlar hanimlar
Calistigim kuruum siteye yorum yapmayi engelledi. Bu yuzden yazamadim. Bugun doktora gittik veeee prensesimiz olacakmis.. kendimizi erkege o kadar alis'tirmisizki onc'e sasirdim sonra cooookk sevindim. Adini sare dusunuyorum ama karar vermedik daha. 2li test yapmisti gecen ay 3lu veya4lu istemedi. 1 ay sonra ayrintili usg istedi. Sadece 2 li ile yetinen varmi baska acaba. Yoksa 2 li iyi ciktigi icinmi istemedi anlamadim
Dualarin hepsini okudum allah kabul eder ins.
Bu arada bebegimiz 17 cm ve 203 gram olmus. 3 4 gun onden gidiyormusuz.....

cnm benim şöyle bir fikrim var sare okunuşu tuhaf bir isim sera daha iyi gibi :KK31:
ve maşallah bebişine :emir_bebek::nazar:

dip not;hanım hanım önce sen kendi çocuğuna isim bul :KK35:
 
İyi aksamlar hanimlar
Calistigim kuruum siteye yorum yapmayi engelledi. Bu yuzden yazamadim. Bugun doktora gittik veeee prensesimiz olacakmis.. kendimizi erkege o kadar alis'tirmisizki onc'e sasirdim sonra cooookk sevindim. Adini sare dusunuyorum ama karar vermedik daha. 2li test yapmisti gecen ay 3lu veya4lu istemedi. 1 ay sonra ayrintili usg istedi. Sadece 2 li ile yetinen varmi baska acaba. Yoksa 2 li iyi ciktigi icinmi istemedi anlamadim
Dualarin hepsini okudum allah kabul eder ins.
Bu arada bebegimiz 17 cm ve 203 gram olmus. 3 4 gun onden gidiyormusuz.....

ben de sadece 3lü test yaptırdım 2liyi istememişti ense kalınlıgı iyi gerek yok demişti.. :26:



@esraezgi çok güzeller ya güle güle giysin inşallah
:KK54:
 
Benim iyi geçmedi şimdiye kadar kanamalar falan....Dün ilk kez dışarıya çıktım ve insanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi :)))))
Yarın da dr artık herşey yolunda derse kiiiii inşallah der artık oradan Özdileğe gidip üzerime giyecek birşeyler almam gerekiyor...
Artık ayağa kalkkıyafeti için mi özdileğe gidiyon abilirsin derse haftaya buluşuruz cnm :)[/QU

hamile kıyafeti almak için mi özdileğe gidiyorsun
 
İyi aksamlar hanimlar
Calistigim kuruum siteye yorum yapmayi engelledi. Bu yuzden yazamadim. Bugun doktora gittik veeee prensesimiz olacakmis.. kendimizi erkege o kadar alis'tirmisizki onc'e sasirdim sonra cooookk sevindim. Adini sare dusunuyorum ama karar vermedik daha. 2li test yapmisti gecen ay 3lu veya4lu istemedi. 1 ay sonra ayrintili usg istedi. Sadece 2 li ile yetinen varmi baska acaba. Yoksa 2 li iyi ciktigi icinmi istemedi anlamadim
Dualarin hepsini okudum allah kabul eder ins.
Bu arada bebegimiz 17 cm ve 203 gram olmus. 3 4 gun onden gidiyormusuz.....

tatlım maşşallah allah nazarlardan korusun kaç haftalık hamilesin banada önden gidiyor dedi de merak ettim bide boyunu nasıl ölçtü bende sordum bu haftalarda pek mümkün değil dedi
 
Son düzenleme:
akşam saat 5-6 gibi herkes topicten bi kayboluyo, iyi diyorum bende çıkıyım bari. ertesi gün bi açıyoruum bizim annişler gece kuşu olmuş. yazmışta yazmışlar :KK9:
 
cnm benim şöyle bir fikrim var sare okunuşu tuhaf bir isim sera daha iyi gibi :KK31:
ve maşallah bebişine :emir_bebek::nazar:

dip not;hanım hanım önce sen kendi çocuğuna isim bul :KK35:

Sare ibrahim peygamberin haniminin adi diye istestim sara yabanci isim gibi
 
X