- 14 Temmuz 2006
- 700
- 8
cok iyi ya koptumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheh banada lazımdı gideyim barii
Teşekkür ederim canım eklemişsin listene
Eki Görüntüle 621426
arkadaşım bu hırkayı başlamıs bebegıme
lacıver ahşap düğmeli çok guzel deilmi ben bayıldım
çok şirinmişş bende yengeme göstereyim bizim oğlanda eksik kalmasınn
bıraz daha ıdare edıcez canımm malesef katlanmak zorundayız
hamıle olunca da hıc bısı cekılcek gibi değil napalım ekmek parası ugrasıyoruz
benım gormonlar tavan alt üst
sürekli ağlama modu
Eki Görüntüle 621426
arkadaşım bu hırkayı başlamıs bebegıme
lacıver ahşap düğmeli çok guzel deilmi ben bayıldım
heheh banada lazımdı gideyim barii
ama huniyi nerden bulurum ki acabaa
gule gule bangbangkuzucuklar bize müsade, kendinize iyi bakın keyfiniz bol olsun...öptük minnoşumla
istanbulda yaşayan arkadaşlar
medipol mega üniversite hastanesi(bağcılar) giden varmı
sagol cnm yenı bıttı dunden berı amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ıs ıs ıssssssssskolay gelsın annıs :)
evt hakkımızda hayırlsı bakalımmevet suzancımm ateş topiğindede vardım bi ara evet pipicanım geliyooooo :)
bak denk geldik yineeee aynı ay doğum yapıyoruzzzz :)
gerçektende bu sene erkek senesi kime sorsam erkekkkk :)
tebrıkler cnmmm ınsl hep hayırlı haberler alırız yaaaaTopiğin tekrar açılmasına çok sevindim.. Bizde bugün rutin kontrol için gittik..
oğluşum 235 gr olmuş ve boyuda 18.5 cm miş..Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
Canım ben daha önce medipol hastanesine gitmiştim. Ama benim gittiğim Kadıköy şubesiydi. Belki ortak doktor çalıştırıyor olabilirler. Benim bildiğim 2 doktor var orada. Biri perinatolog HAkan bey , digeri de kadın dogum uzmanı Bahar hanım. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Merhaba arkadaşlar tekrar topiğimizin olusmasına çok sevindim bu dönemde birbirimizden çok sey öğreniyor ve paylaşıyoruz,o gereksiz ve seviyesiz konusmalar tekrarlanmaz umarım,teşekkür ederiz sana graf,bu arada dün kızımın olacagını öğrendim çok mutluyum:)
sat:12 ekim
t.doğum:20 temmuz,ilk bebeğim
Anladım ben bu yenı acılan bağcılar subesıne gidiyorum aynı kuruluş ikisidie medipol ama bağcılardaki üniversite hastanesı diye geçiyor
şuan cok memnunum hastane yenı acıldıgı ıcın (agustos)2012 tüm operatör dr lar muayneleri ücretsiz sgk lılar
iki tane prof var istersen eğer 50 tl fark veriyosun
prof lardan elektrik alamadım ben
uzun arastırmalarım sonucu lebrız hale aktün 'e gidiyorum
benım için deneyimi önemli zekai tahir de adı gecıyor
bu demek oluyor ki pek cok dogum yaptırmıs bilgili eğitimli baş asistanmış orada daha sonra vatan caddesı 29 mayıs hastanesınde görev almıs
şimdi bu hastane de
Merhaba arkadaşlar tekrar topiğimizin olusmasına çok sevindim bu dönemde birbirimizden çok sey öğreniyor ve paylaşıyoruz,o gereksiz ve seviyesiz konusmalar tekrarlanmaz umarım,teşekkür ederiz sana graf,bu arada dün kızımın olacagını öğrendim çok mutluyum:)
sat:12 ekim
t.doğum:20 temmuz,ilk bebeğim
Hastanenin tanıtımı olsun diye herhalde. Yoksa 50 tl fark ücreti ve üstelik Prof. Çok iyiymiş gerçekten. Gittiğin doktordan iyi bir elektrik alamayınca da insanın bir daha gidesi gelmez. Haklısın o konuda. Sen doğumunu 29 Mayıs hastanesinde mı yapmayı planlıyorsun?