merhabalar arkadaşlar,
allahım hepimize sabır verirsin. rabbim bütün minikleri yuvalarına sağ sağlim kavuştursun. bende gebelik zehirlenmesinden dolayı 30 haftalık 1150 gr, 36 cm doğum yapmak zorunda kaldım. oğluşum 47 gündür küvezde kucağıma bile alamadım miniğimi, doyasıya koklayamadım. içim öyle acıyoki anlatılması imkansız, benim tek tesellim oğluşumun hayata karşı dik duruşu mücadele etmesi, o ufacık haliyle bukadar güçlüyse benim daha güçlü olmam lazım. inşallah geçecek bugünler, dualarınızda benide unutmayın yalvarırım...rabbim yavrularımızı minik mucizelerimizi bizlere bağışlasın...
Ayni benim gbi canim 30+1 de suyumun bitmesi yuzunden gece yarisi dogum yapmistim...bebegim 49 gun kaldi 2 kere kuvezde bi kerede cikinca operasyon gecrdi10 gun hastanede beraber kaldk...suan gene bugun teslim ettim iki gun icin gene kuvezde bekliyoruz bebisimizi...anlican dogdugundan beri kosturuyorum...
Bebegimi ilk defa bir ay sonra kucagima aldim.iki ay sonra emzirebildim nerdeyse...
Rabbim siniyo biliyorumm....
Hersey birgun duzelir mi diye soruyorum kendime...sirtimi rahat bi sekilde koltuga dayanip ruhumu dinlenmis ve huzur icinde hissedebilcek miyim bilmiyorumm..
Tek dayanagim Rabbim...insallah en kisa zamanda huzura ve mutluluga kavusur ve gulucuklerini duyarizzz bebislerimizin...amiinn