Microdalga ile birlikte kullanilanlar nasil acaba... kullanisli olurmu ki bilgisi olan var mi
hiç bilgim yok cnm benimde microdalgam var ama radyasyona maruz kalır mı ki diye yeredddüt ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Microdalga ile birlikte kullanilanlar nasil acaba... kullanisli olurmu ki bilgisi olan var mi
Gittik cnm dedigim gibi aksam uzeri... oglusun yine yeri degismis giristeki odada yine sol tarafa almislar..cihazda takmamislar cok sukur iyi gorunuyordu. sen gordunmu kuzucuklarini... iyidirler insallahbugün gittiniiz mi oğluşuna
Evet kesinlikle haklisin o konuda... bunvp bircok konuda bilinclisin tibbi terimler filanda... saglikla ilgili bir branstami calisiyorsun cnm... birde bebislerin nasillar bir degisiklik var mi merak ettim... Allahim hepimizin cigerparelerine saglik versin..hiç bilgim yok cnm benimde microdalgam var ama radyasyona maruz kalır mı ki diye yeredddüt ettim
evet kesinlikle haklisin o konuda... Bunvp bircok konuda bilinclisin tibbi terimler filanda... Saglikla ilgili bir branstami calisiyorsun cnm... Birde bebislerin nasillar bir degisiklik var mi merak ettim... Allahim hepimizin cigerparelerine saglik versin..
ALLAH sabır versın kardesım cok zor bılıyorum benm oglumda erken dogdu kuvezde kaldı ne sıkıntılr cektm bır ben bırde ALLAHIM bılıyor her gece aglardm saatlerce hep dua ederdm ne bebekler gordm kuvezdekken ne acılar gordm ama cok zor sabır ısteyen bır durum zaman zaman gecmyrdu ama cok aglyrdm sukurler olsn suan oglm evmde kucagımda sıkıntıdan anne sutum gelmedı mamayla beslyrm ama olsn saglıklı olsnda oglm cok zor gercekten okudaktan snra goz yasımı tutamadm rabbım sefaatını versn sana melegımızın evlat hıc bırseye benzemez ben annne olnca cok zor bır surectı hamılegım hep hastahneden ve yataktan cıkmadım ama yınede engelenemedı erkenden dogdu 33 haftalık dogdu 1600 grm mınıcıktı dogdunda ılk gordugmde cok agladm cok uzuldm ama gectı o gunler suan 46 gunluk oldu yavrum rabbım acısnı tatdrmasn amın hıc kımseye tatdrmasn ALLAH SANA BUYUK SABIR VERSIN KARDESM =(
Gittik cnm dedigim gibi aksam uzeri... oglusun yine yeri degismis giristeki odada yine sol tarafa almislar..cihazda takmamislar cok sukur iyi gorunuyordu. sen gordunmu kuzucuklarini... iyidirler insallah
Meliscim ben telden giriyorum bu aralar pc bozuk... mesajlarini simdi gordum cok ozur... ama sana yazamiyorum... 16 defa daha burada yazarsam msj hakkim oluyor sanirim..
ben edirnedeyım cnm sen gec gıdıosun hastaneye o zamAN hocaları bulabılıomusun
eşim dr cnm ve çevrem de, ablam falan sağlıkçı olunca oradan öğreniyorum.ben öğretmenim.bebişlerimi dün görmeye gittik yine oğluma baktım dokundum.daha sonra kızımın yanına gittim apar topar dışarı çıkardılar.oğlumun solunum borusu çıkmış müdahele etmeleri gerekiyormuş.yıkılarak geri çıkıp eve geldik.kızıma haksızlık oldu.oğlum zor drumdaydı...benim meleklerim sizinkilerden farklı aşırı küççük doğdular.çok zor.çok üzülüyorum kahroluyorum...senin meleğinin de iyi olmasına çok sevindim.az kaldı çıkmanıza inanıyorum.
eşim dr cnm ve çevrem de, ablam falan sağlıkçı olunca oradan öğreniyorum.ben öğretmenim.bebişlerimi dün görmeye gittik yine oğluma baktım dokundum.daha sonra kızımın yanına gittim apar topar dışarı çıkardılar.oğlumun solunum borusu çıkmış müdahele etmeleri gerekiyormuş.yıkılarak geri çıkıp eve geldik.kızıma haksızlık oldu.oğlum zor drumdaydı...benim meleklerim sizinkilerden farklı aşırı küççük doğdular.çok zor.çok üzülüyorum kahroluyorum...senin meleğinin de iyi olmasına çok sevindim.az kaldı çıkmanıza inanıyorum.
Sevindim cnm ama Biberonami gecmis... o zmn emzirmeye nasil alistiricaz ki..bizdende biberon filan isremediler.bilgimde yoktu acikcasi.. bezimiz cok cabuk bitiyo bizim sizinde oylemi.normalmi acaba yoksa enfeksiyona bagli ishal mi oldu diye dusunuyorum.. yanlis anlamasinlar diye soramadim hemsirelere.. arti bende kuvez ortusu goremedim. .. aynen butun dikkatimizi bebeklere verdigikmizden sagimizi solumuzu goremiyoruz sure de kisitli olunca... erdinc beyi bayadir aramiyodum bugun aradim kan sonuclari iyi cikti dedi sevindim. .. insallah dahada iyi olucaz sana ozelden yazabildigim zaman iletisim bilgilerimi vericem cnm... burdan yazamadim...bizde 15:30 gibi ordaydık oğluşum biberona geçmiş ona çok sevindim seninki nasıl besleniyordu biberon istemediler bende sormayı unutmuşun onun için sordum.kızımda uyuyodu yine...seninkinin iyi olmasına sevindim göz ucuyla birkaç bebeğin soyadına baktım geçerken ama değildi:)dün erdinç beyle görüştün mü cumadan beri soramadım ...
öyle düşünme canım isteyerek çıkmadmışsın ki..bende bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye merak etmiştim çünkü bize hiç böyle bilgiler vermiyolar çocukların durumlarıyla alakalı...inşaallah hepimizinkiler sağlıkla çıkacak kucağımıza alıcaz...
Cnm oyle dusunme... benimde 1060 gr dogdu.. yarin dorduncu haftaya giriyoruz.. toplamda 400 gr filan aldi... onemli olan kilosu degil ama enfeksiyon filan olmasin buyurler.saglikli olsunlarda bekleriz napalim ... 400 gr bebegin resimleri var hastanemizde... rabbim ol derse olacaklar... hic canini sikma... sutune bisey olmasin... kizinada haksizlik olmaz merak etme... sonucta onunda biricik kardesinin yanindaydin.. uzulme demek cok sacma duygusalligimizin doruk noktasindayken biliyorum ama iyi seyler dusunmeye calis... bizim moralimiz onlara yansiyor... insallah hep beraber kucaklayip cikicaz hastaneden birgun...
sevindim cnm ama biberonami gecmis... O zmn emzirmeye nasil alistiricaz ki..bizdende biberon filan isremediler.bilgimde yoktu acikcasi.. Bezimiz cok cabuk bitiyo bizim sizinde oylemi.normalmi acaba yoksa enfeksiyona bagli ishal mi oldu diye dusunuyorum.. Yanlis anlamasinlar diye soramadim hemsirelere.. Arti bende kuvez ortusu goremedim. .. Aynen butun dikkatimizi bebeklere verdigikmizden sagimizi solumuzu goremiyoruz sure de kisitli olunca... Erdinc beyi bayadir aramiyodum bugun aradim kan sonuclari iyi cikti dedi sevindim. .. Insallah dahada iyi olucaz sana ozelden yazabildigim zaman iletisim bilgilerimi vericem cnm... Burdan yazamadim...
Cnm bize bez markasi soylemediler basta prima aliyorduk sonrasinda aceleye geldi primanin prematuresini bulamadik molfix aldik... simdi sik degisiyor nasil olsa diye molfix devam ediyoruz daha kolay bulabiliyoruz biz molfixinsifirini..yol uzeri marketlerde rastladik... bez ve islak havlu veriyoruz... havluda primanin hassas ciltler icin olani aliyoruz... birde bizden zeytin yagi istedilr. . Sordugumda hazmi kolaylastiriyo dediler nasil ve ne sekilde kullaniyorlar bilmiyorum... bunlarin disinda hic bir sey istemediler bizden...kızlar yutma refleksinin gelişmesi için gözlemek adına biberonla deniyorlar önce daha sonra emzirmenizi istiyorlarmış.bebek bezi bizimde çabuk bitiyor hatta ilk hafta iki çocuğuma 7 paket bez verdim 10 gün içinde.şimdi 6 günde bir birer paket veriyorum.ben sordum çok kullanılıyor mu bu kadar dedim günde 10 tane kesin kullanıyorlarmış.prematüre oldukları için tenleri daha ince olduğu için çabuk yara olup tahriş oluyormuş.o yüzden sık değiştiriyorlarmış.tabii enfeksiyon içinde sık değiştiriyorlardır.molfix istediler o daha küçük diye onu alıyordum.artık prima alacağım molfix markette yok eczanede çok pahalı prima markette var bence daha iyi diğeerlerinden ondan alıyorum artık.sizinkiler ne marka istediler kaç günde bir alıp veriyorsunuz.bizden kullandıkları bantları bile istiyorlar.ilaçların en ucuzlarını bile bize aldırıyorlar.
Sevindim cnm ama Biberonami gecmis... o zmn emzirmeye nasil alistiricaz ki..bizdende biberon filan isremediler.bilgimde yoktu acikcasi.. bezimiz cok cabuk bitiyo bizim sizinde oylemi.normalmi acaba yoksa enfeksiyona bagli ishal mi oldu diye dusunuyorum.. yanlis anlamasinlar diye soramadim hemsirelere.. arti bende kuvez ortusu goremedim. .. aynen butun dikkatimizi bebeklere verdigikmizden sagimizi solumuzu goremiyoruz sure de kisitli olunca... erdinc beyi bayadir aramiyodum bugun aradim kan sonuclari iyi cikti dedi sevindim. .. insallah dahada iyi olucaz sana ozelden yazabildigim zaman iletisim bilgilerimi vericem cnm... burdan yazamadim...
haklısın cnm.eşim bebeklerimizin bulunduğu hastanede fizk tedavici.o yüzden daha detaylı bilgi veriyor olabilirler.kendi aralarında bilimsel terim kullanıyorlar ben de eşime sorarak bilgi sahibi oluyorum ve makaleler okuyorum bu konularla ilgili okudukça depresyonum artıyor.inşallah canımhep birlikte sağsağlim kusursuzca kucağımıza alabiliriz
aslında çok fazla araştırmamızda iyi değil bizim için ama insan duramıyor..
Cnm bize bez markasi soylemediler basta prima aliyorduk sonrasinda aceleye geldi primanin prematuresini bulamadik molfix aldik... simdi sik degisiyor nasil olsa diye molfix devam ediyoruz daha kolay bulabiliyoruz biz molfixinsifirini..yol uzeri marketlerde rastladik... bez ve islak havlu veriyoruz... havluda primanin hassas ciltler icin olani aliyoruz... birde bizden zeytin yagi istedilr. . Sordugumda hazmi kolaylastiriyo dediler nasil ve ne sekilde kullaniyorlar bilmiyorum... bunlarin disinda hic bir sey istemediler bizden...
Rob testini sordum bugun dr muza... onlarin hepsi yapiliyo annesi dedi icim rahat etti... sen sanslisin cnm esinden dolayi... bu tarz konularda kafanda soru isareti olmaz..
melis kızın ve oğlun nasıldı bugün