Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dokundum ama onlara zarar verdim galiba.neden izin vermediklerini şimdi anladım inşallah bir şey olmamıştır.ya bir şey olmamıştır değil mi
yok canım korkutma kendini bişey olmaz...
özel hastanelerin hepsi bir süre sonra izin veriyor
inşallah cnm inşallah.yarın sabah dr a gideceğim hemen.içime sinmeyecek yoksa.işin ucunda meleklerim olmasa sorun değil.zaten çok sıkıntıları var.kızın burundan mı solunum desteği alıyor
yok canım ağızdan alıyor dudakları kurumuş dün boruları emiyordu içimi çok acıttı....
canım benim ya ne tatlıdır benimkiler de beslenme sondasının hortumunu ve solunum hortumunu emiyor dudakları öyle tatlı oluyor ki anlatamam.minicikler düşün daha.ağladıklarını yüüznden anlıyorum
Meliscim bizde dokunabiliyoruz ellerimizi sterilize ettikten sonra.. ben iki kez dokundum su ana kadar... hemsirelere bir sor yarin gittiginde...senin dokunmana izin veriyorlar mı ne güzel..
benim kızımda öyle canım sesi bile çıkmıyor..
canım benim ya ne tatlıdır benimkiler de beslenme sondasının hortumunu ve solunum hortumunu emiyor dudakları öyle tatlı oluyor ki anlatamam.minicikler düşün daha.ağladıklarını yüüznden anlıyorum
seninkilerin şu an kiloları ne kadar canım
Meliscim bizde dokunabiliyoruz ellerimizi sterilize ettikten sonra.. ben iki kez dokundum su ana kadar... hemsirelere bir sor yarin gittiginde...
Kendimin çok steril olduğumu düşünüyordum ama ne yaptım ben? Ya ne yaparım onlara zarar verdiysem offf eşimle de tartıştım bu steril olm a konusu yüzünden beni anlamıyor ben de kendimi anlayamıyorum offf saçmaladım galiba
1124 kız ,erkek 1186 KAN NAKLİ YAPILMIŞTI ONUN ETKİSİ DE OLMUŞŞTUR DEDİ DR. GERÇEK KİLOLARI DEĞİL DEDİ
canim olmaz merak etme... Kotu dusunme... Ben olmadigina inaniyorum gercekten... Sende oyle dusun... Hic bisey olmadi...
seninkilerin arasında çok fark yok benim kızım oğluma göre çok geride
doğumda da 3 gr fark vardı biri 737 biri 740 doğdu.zaman zaman farkları çok oluyor biri öne geçiyor diğeri geri de kalıyor sonra tam tersi oluyor.hiç sabit değil oğlan şimdi önde sonra kız önd eoluyor tamamen aldıkları ilaçlar ve sıvı ile alakalı beslenseler alacaklar biliyorum sizinkiler kaç gr
oğlum 2210 kızım 1590 dı dün
hiç sormadım canım izin vermezler diye ama dokundum:)
ben sormamistim kendileri soyledi bir kez... Sonra ben tedirgin oldum acmadim kuvezin kapagini..solunim cihazindayken filan
.. Simdi bu pazar gunu uyuyordu ama isaret parmagimi avucunun icine koydum sikti parmagimi birakmadi.. Tadi damagimda kaldi.. Aklima geldikce gozlerim doluyo...