bende aynı makinayı kullanıyorum yok canım sıcak suyla sabunsuz yıkıyorum kimyasal olmasın diye dün biberon fırçası aldım iyi oldu tavsiye ederim.
biberon fırçasının markası ne cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı makinayı kullanıyorum yok canım sıcak suyla sabunsuz yıkıyorum kimyasal olmasın diye dün biberon fırçası aldım iyi oldu tavsiye ederim.
biberon fırçasının markası ne cnm
bebedorun aldım cnm başka markalardada var sanırım bana o denk geldi.
Meliscim oglum solunum cihazinda n cikmis coksukur.. deneme asamasinda su an... her an geri takilabilirmis.. edilen dualar sayesinde ben iyi olacagina inaniyorum sadece oglum icin degil ayrica tum bebisler icin dua ettik her zmn... bende lansinoh kullaniyorum aynen.. saklama posetide ayni marka...sen kac dakika sagiyorsun ve gundekac kere.. 300 ml bbulmuyor sutum bu arada. .. bugunlerde hepten azaldi..
çok sevindim oğlun için benim de kızım deneme amaçlı burundan solunum desteğine geçti.bugün öğlen geçmiş inşallah bir daha entübe etmek zorunda kalmazlar tolere ederler ve oğlumda kurtulur o cihazdan.ben sabah 30 dk diğerlerinde 15 dk.son süt çıkana kadar sağılmalıymış.ben 2-3 saatte bir sağıyorum günde 8 kez bazen 7.ama gece 8-9 saat sağmıyorum.diğer sayfada melise yazmıştım onları tüket benim de 200 çıkıyordu humana still tea ,bulgur su ılık duş tahin helvası koskanın tahin pekmez arttırdı sen de dene cnm
Insallahhh cnm oglun icinde dua edelim...ben gunde 4-5 kez sagiyorum ev kalabalik surekli onun icin belki az olmasinin nedeni... bundan sonra soylediklerini aynen deniycem... bizde Insallah kucagimiza alip emziricez birgun tontislerimizi...
Meliscim oglum solunum cihazinda n cikmis coksukur.. deneme asamasinda su an... her an geri takilabilirmis.. edilen dualar sayesinde ben iyi olacagina inaniyorum sadece oglum icin degil ayrica tum bebisler icin dua ettik her zmn... bende lansinoh kullaniyorum aynen.. saklama posetide ayni marka...sen kac dakika sagiyorsun ve gundekac kere.. 300 ml bbulmuyor sutum bu arada. .. bugunlerde hepten azaldi..
ne kadar sağarsak o kadar gelirmiş ben geceleri sağdığımda daha fazla sütüm geliyor ama yapmıyorum genelde.ben misafir gelse bile yanında sağıyorum.hiç dışarı çıkmıyorum süt sağmam gerektiği için.çünkü meleklerime sütten ve sevgiden başka verecek hiçbir şeyim yok şimdilik.o yüzden sütümüz çok önemli.oğlun burundan mı solunuma geçti ekstübe mi oldu yoksa tamamen mi kurtuldu cihazdan
dünden beri yoksun cnm biliyorum dün hemşireye sordum ben daha önce yazdım gözünden kaçtı herhalde allahın izniyle bişey olmaz sıra benim kızımda inşaallah...genelde 7-8 i buluyor 18-20 dk sağıyorum
Insallahhh kuvez kardesi onlar... birbirlerine destek oluyorlar... net sorunum vardi baglanamadim cnm ben daha gidemedim oglusuma..malum sehir disi... yarin gorus gunu kizimizida gorurum insallah... hayirli haberlerle donerim... sut konusunuda bu hafta cozucem insallahh
ben de wee aldım marketten o biraz sert biberonu çizer mi dedim kulllanmadım.günde bir kez çok az bulaşık deterjanı ile yıkıyorum.diğer seferlerde spançla ve suyla temizleyip her seferinde sterilizatöre koyuyorum.kuruması için sterilizatör iyi oluyor
dün ben senin oğlunu sordum başka bebekleri gösteremiyoruz dedi hastabakıcı kız bende arkadaşımın bebeği dedi daha önce sizin kızınızın yanındaki küvezdeydi bugün yeri değişti solunum cihazındanda çıktı dedi yarın bizde gidicez karşılaşırız belki..
Ben cok agladigi icin soramamistim agladigi zmn yanindaki bebek bizim kizmis demekki...yarin sorucam ins...siz yarin Kac gibi gidersiniz cnm karsilasirsak bi cay iceriz belki
15:00 gibi gidicez biz siz..
Aksama dogru gidicez sanirim... daha erken gidersek yine yazarim....sterilizatoru bende merak ettim... hangi marka acaba... hepsi burada da var chiggo nun.. mikrodalga icin... fiyatida guzel... alsak mi diye dusunuyorum....
bende e-bebek e baktım ama alma konusunda karar veremedim
sterilizatörün hangi marka cnm ne kadara aldın
http://www.e-bebek.com/weewell-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici_WEE-WSB160 bunun aynısı canım izmir de bir bebek mağazasından aldım.günde 1 kez kaynat demişti emzirme hemşiresi.her 3 sağmada bir kaynattığın suyun içinde beklet demişti çok zamanımı aldı.sıcak suda elim yandı ben de gidip hemen aldım.