saol canım benım kızım 28 haftalık 560 gram 24 haftalıkla uyumlu gelısme gerılıgı su azlığı preeklamsı ters akım nedeniyle erken dogdu ılk zamanlarda kendı nefes alabılıyorduu bağırsakları yüzünden hıc beslenemedı 05 cc verıyorlardı 1 cc de karnı sısıyordu zamanla toparşıcak gıbıme geldı ama beslenememesı cok buyuk sorunmuş bunu anladım beslenemedıguı ıcın enerjısı bıtıyo tam anlamıyla fonksıyonları bozuluyoo damar yoluyla sıvıyla buyutuyorlardı 1500 kılo olmuştu 68 günde gerektıgı zaman oksıjen verıyorlardı cok düşükte sonra gıtgıde kronık akcıger hastalığı başlangıcı oldu olumune 4 gun kala makınaya bağlandı son zamanlarda %100 olsıjenle bıle satrasyonu 60 lara düşüyordu beslenemedıgı ıcın anemı vardı sag sol kolda kırıklar başlamıştı ama geçer büyüdükçe dıolardı onemlı degıl okadar dedıler cıgerlerı kalbını sıkıştırmaya başlamıştı ben hep atlatıcak dıee umuyordum ama olmadı ılk bebegımdı hamılelıgım kotu başladı ve sonuda kotu bıttı hayırlısı bolemıs allahıma hıc ısyan etmedim ama benım melegımdı oo can kuşumdu ses kaydı doldurmudtum ona bız yokkken anne baba aramasın dıee sesımıze ıyıce alışmıştı doktorlar bıle sasırıyordu agladıgı zaman susuyordu hemen anne baba arıyordu cok zormuş evlat acısı hastaneden bebegının olusuyle çıkmak cok acı allah kimseye gostermesın yasatmasın ama soyle dıeeıım allah sabrını da selametınıde verıyor en azından cennette olduğunu ıyı olduğunu allahımın yanında olduğunu bılmek daha da güzel acılarda sıkıntılardan kurtuldu yavrum belkı yasasaydı bı engelı olacaktı bu kadar müdahaleye rahmen her zaman hayırlısını ıstedım allahımda hayırlısını verdı sukurler olsun bundan sonrakı evlatlarıma kızımın yerınde yattığı kadar omur versın sağlıklısını nasıp etsın uzun oldu kusura bakma..allah evlatlarını sana bagıslasın her zaman hayırlısını ıste dualarım sızınle..