• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2013 prematüre anneleri...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım bugün görüşümüz yoktu eşim az önce süt götürdü drumuzla görüşmüş kızımın beslenme problemi varmış yine karnı şişiyordu oğlumuda size vericez demiş ama eşim o an gününü anlamamış burukta olsa sevindim bakalım ne zaman gelecek...

çok güzel bir gelişme bu.beslenmeyi hallederler üzülme benim kızımda hala 1 cc de ama olsun hiç alamıyordu daha önce.şükürler olsun yavruna kavuşacaksın.çok sevindim inan.çok heyecanlandım senin adına

melis hergün mü süt götürüyorsunuz.ben dondurulmuş süt götürüyorum o yüzden sordum.

Bir şey daha söylemek istiyorum dün evde olan meyvelerden hoşaf yaptım sütümü arttırdı(1 elma 1 ayva biraz kuru erik biraz kuru kayısı ve üzüm ve 4-5 tane karanfil çok az pekmez).birde sabah dereotlu lor peynirli omlet yaptım ondan sonra sağdığım ilk süt fazla çıktı.15-20 cc .bir de sıcak su rezene etkili olmuş olabilir.işinize yaarar diye paylaşmak istedim
Cnm bnm yaramaz mi cok azaldi sutum... tekrar artmaz diye cok stres oldum... burda yazilanlarin cogunu degerlendiriyorum Allah razi olsun..

canım bugün görüşümüz yoktu eşim az önce süt götürdü drumuzla görüşmüş kızımın beslenme problemi varmış yine karnı şişiyordu oğlumuda size vericez demiş ama eşim o an gününü anlamamış burukta olsa sevindim bakalım ne zaman gelecek...

Buruk olmana gerek yok cnm bnm... bunda da vardir bir hayir... rabbbim tek tek vericek kucagina ikisi birden zor olur belki... oglanin bakimina alistigin zmn kizini alicaksin... kizda hic zorluk cekmessin malum cok hassaslar cok dikkat etmemiz lazim... sonra hep bebislerimizle hep birlikte parka gidicez eglenicez cok zor olsa da guzel gunler bekliyor bizi...

Cnm bnm yaramaz mi cok azaldi sutum... tekrar artmaz diye cok stres oldum... burda yazilanlarin cogunu degerlendiriyorum Allah razi olsun..

yarar neden çaba göstermiyorsun benim 1 çay kaşığı çıkıyordu.oradan 100-200 sonra 400-500 oldu senin neden artmasın.sürekli sağ ve her seferinde daha fazla sağacağına inan.bol bol su iç.benim göğsümde kitle oluştu koluma vuruyordu ağrısı,hareket ettikçe ağrısı artıyordu.ama yine de sağdım azimle sağarsan olacaktır.inan sağacağına.yavruna dokunuyor musun,dokun onu hisset sağarken onu hayal et kokusunu hisset ve sağ cnm.inanıyorum olacak.ben de arttırmak için uğraşıyorum hala.

yarar neden çaba göstermiyorsun benim 1 çay kaşığı çıkıyordu.oradan 100-200 sonra 400-500 oldu senin neden artmasın.sürekli sağ ve her seferinde daha fazla sağacağına inan.bol bol su iç.benim göğsümde kitle oluştu koluma vuruyordu ağrısı,hareket ettikçe ağrısı artıyordu.ama yine de sağdım azimle sağarsan olacaktır.inan sağacağına.yavruna dokunuyor musun,dokun onu hisset sağarken onu hayal et kokusunu hisset ve sağ cnm.inanıyorum olacak.ben de arttırmak için uğraşıyorum hala.
Cnm iki saatte bir sagmaya basladim ama her sagmamda bir kac damlaya indi... boza humana bulgur pilavi kuru sogan litre litre su...rezene cayi tarcin..kuru kayisi komppstosu.daha aklima ne gelirse... bunlara ragmen gelmemis olmasi beni uzuyor... hani ihmal etsem derim ki yer icersem gelir ama ne yaptimsa iki gundur goguslerim foss diye indi sanki... stres oldukca dahada azalirmis ama yapmamak ne mumkun...

Birde sagmaya baslayinca oglumu karsima aliyirum kisa kisa videolarini cektim telefona... sagdikca emzirdigimi hayal ediyorum... rabbim bebisimin rizkini verir insallah...

Son düzenleme:
Buruk olmana gerek yok cnm bnm... bunda da vardir bir hayir... rabbbim tek tek vericek kucagina ikisi birden zor olur belki... oglanin bakimina alistigin zmn kizini alicaksin... kizda hic zorluk cekmessin malum cok hassaslar cok dikkat etmemiz lazim... sonra hep bebislerimizle hep birlikte parka gidicez eglenicez cok zor olsa da guzel gunler bekliyor bizi...

inşaallah canım o günlerin hayalini kuruyorum zaten

anladım canım onlar içmeye bir başlarsa yetmiyecek bile bizim sütler.

evet cnm.benim şimdi canım çok sıkıldı.el bileklerimde kızarık döküntü var ve yanma var oralarda .ya bulaşıcı bir şşeyse ben bugün meleklerime dokundum ya onlara geçerse ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım

cnm iki saatte bir sagmaya basladim ama her sagmamda bir kac damlaya indi... Boza humana bulgur pilavi kuru sogan litre litre su...rezene cayi tarcin..kuru kayisi komppstosu.daha aklima ne gelirse... Bunlara ragmen gelmemis olmasi beni uzuyor... Hani ihmal etsem derim ki yer icersem gelir ama ne yaptimsa iki gundur goguslerim foss diye indi sanki... Stres oldukca dahada azalirmis ama yapmamak ne mumkun...

Birde sagmaya baslayinca oglumu karsima aliyirum kisa kisa videolarini cektim telefona... Sagdikca emzirdigimi hayal ediyorum... Rabbim bebisimin rizkini verir insallah...

öyle hemen olmayacak zamanla olur dereotu da ye mutlaka

evet cnm.benim şimdi canım çok sıkıldı.el bileklerimde kızarık döküntü var ve yanma var oralarda .ya bulaşıcı bir şşeyse ben bugün meleklerime dokundum ya onlara geçerse ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım

bir anda mı oldu.korkma rabbim korur bişey olmaz hemen içini karartma ama yarında devam ederse dra görün..

senin dokunmana izin veriyorlar mı ne güzel..

Son düzenleme:
bir anda mı oldu.korkma rabbim korur bişey olmaz hemen içini karartma ama yarında devam ederse dra görün..

ya ellerim kurudu zannettim bugün kızarıklık olduğunu farkettim akşam.inşallah önemli ve bulaşıcı değildir.meleklerime geçmesin de ben önemli değilim

senin dokunmana izin veriyorlar mı ne güzel..

ilk kez 34.gün dokundum.mucize gibiydi.çok ağladım çok kötüydüler.sonra bir kez dokunayım geçecek lütfen dedim ellerimi yıkayıp solüsyonla steril ettiler dokundum sonra anabiilim dalı başkanı ile konuştum.arada dokunmama izin verdi son 1 haftadır ara ara dokunuyorum.ellerimi kollarımı solüsyonla yıkayıp kurulayıp solüsyonla tekrar dezenfekte edip dokunuyorum

Dokundum ama onlara zarar verdim galiba.neden izin vermediklerini şimdi anladım inşallah bir şey olmamıştır.ya bir şey olmamıştır değil mi

Back