Bebeğim şuan da iyi çok şükür, kız olması daha avantaj dedi dr. um daha dayanıklı olurlarmış. 4 kg civarı yarın tattırmaya götüreceğim tam olarak bilmiyorum. Senin bebeğin ne durum da şimdi, ek besine ne zaman başlanıyor biliyormusun ? Şuan aptamil comformil 1 kullanıyorum, sen ne kullanıyosun ?
canım bende aynen confortmıl 1 kullanıyorum ve cok memnunum..gaz sorunumuz ve kabızlık sorunu yarı yarıya ındırıyo..tabı bıde bağırsaklarda sorun olunca ben ek gıdaya cok da erken başlamayı düşünmüyorum ama confortmıl cabuk sındırılen bı mama..cok tok tutmuyo suan 6 kg cıvarı ve 6 ogun 125 ml ıcıyo.ayrıca her bı buck saatte bır benı emıyo..
ek gıdaya 4. aydan sonra gecılıo..doktoruna bağlı açıkçası..eger bebegın doymuyosa ve artık kafasını dık tutabılıyosa gbı bazı gereksınımlerı var galıba.ama benımkı cok rısklı ben duzeltılmıs 6 aylık olunca yanı 8 aylık oluncaya kdr mama+sut dvm etmek ıstıyorum.ıyıce buyuşun kılo alsın bağırsakları ve bagısıklıgı ıyıce kuuvvetlensın dıye..ham bazen cok erken geçmek alerjik reaksıyonları artırabılıyomus..bılmıyorum erken başlamak mı gerek yoksa beklemek mı?hangısı ıyı bı fıkrım yok açıkçası...