Merhaba KIZLAR.... Ben daha yeni bes gunluk bir anneyim. Bebegim 31 haftalik dünyaya geldi. Gelişimi 32haftalikti. Benimde Plesanta çürümüş ve bayramın birinci gunu aniden suyum patladı,bebeği almak zorunda kaldılar. En basından beri rahmim cok kucuk olduğu icin erken dogum riskim vardı.ustelik ilk basta ikizdi. 10 haftalik iken biri pes etti,ama malesef küçülmedi,orda oyle kaldı. Ve devamlı kanama yaptı. 21 hafta hic durmadan kanamam oldu. Doktorum tedbir amaçlı ciger gelistirici iğneleri verdi durdu. Bende zaten artrit hastasiyim. Hamileligimin basından beri kortizon kullanmak zorundaydim. Cok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim. Ama herseyde bir hayır var iste,simdi o kortizonlarin faydasını gördük. Bebegim karnımda bir iki gun strese girmiş.bu yüzden doğumda ufak bir solunum sıkıntısı yaşadı,ciğerleri iyi gelişmiş olmasına rağmen.simdi kurucum kuvezde.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Onu fazla düşünmemeye çalışıyorum. Yanına cok az gidiyorum,hep esimi gönderiyorum. Cunku sadece onu beslenmeye odaklandım. Her an görmek istiyorum ama cok üzülüyorum,bu yüzden sutum kesilir diye gıtmıyorum.yavrucugumun su an tek ilaci benim sutum cunku. Şimdilik sukurler olsunki hic bir sıkıntımız yok. Sadece kilo alması,emmeyi öğrenmesi lazım. 1670 gr dünyaya geldi. Ona bir an once kavuşmayı cok istiyorum. Ama Cook korkuyorum. Bakabilecek miyim o kadar kucuk bir seye? Ne yapmam lazım. Bu donemi nasil atlatmam lazım? KIZLAR, deneyimli anneler bana yol gösterin ne olur?