- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
kızlar uzun süredir yazmak istedim ama acı bı tecrube yasadığım için bebişimin kalp sesini duymadan kımseyı telaşa vermek istemedim..gelelim hikayeme: bılıyosunuz burda yazmıştım kardeşimin doğum yaptığını tam on gundur onun yanındaydım...ve kardeşime gelmeden önce esimle sadece ıkı kere munasebet yasadım o da adetımın 8. ve 10. gunlerınde yanı bana gore yumurtlama gunlerı bıle değildi...daha sonra tekrar ıstanbula evıme dondum...hiç unutmuyorum oğrendiğimde gunlerden pazartesiydı ve benım persembe gunu transferım vardı:)))şokkkk şokkk şokkk ben transfere uç gun kala hemde doğal yoldan hamıleymişim...eşime kısır dediler sizin ancak tup bebekle çocuğunuz olur dediler ama rabbım o kadar buyukkı ondan hiç kesmedığım ümidimin sabrımın mukafatını verdı...bugun 6+3 gunluk olduk ve bu kez bebişimin minik kalbı bızım ıçın atıyo:)))bunları yazıcamı hayal bıle edemezdım...rabbımden tek dıleğim onu sağlıklı bı sekılde kucağıma almak:)))bu onun bize bahşettiği bi mucize yalvarışlarım ona ki kucağıma vaktıyle gelsin...şimdi ben bunları yazıyorumkı nolur kendınızı tuketmeyın hep umud edin mucadele edin ben kafamdan çıkardığım ay hamıle kaldım...kardeşimle yeğenıımle ılgılenıcem derken hıç bışey duşunmedim...ve en önemlisibol bol dua ettım...allah hamışlere kucağına almayı ısteyenlerede rahmıne konmayı nasıp etsın...HEPİNİZİ SEVİYORUM:)))HERŞEY İÇİN DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKURLER:))BU BEBİŞİ BÜYÜTÜRKEN SİZE DAHA ÇOK ÇOK İHTİYACIM OLACAK:))
Canım cok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Allah isterse muhakkaki herşey olur onun sebeblere hiç bir zaman ihtiyacı yok.Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda..